100 fjalë negative që fillojnë me z (me përkufizime)

100 fjalë negative që fillojnë me z (me përkufizime)
Elmer Harper

Është e vështirë të besohet se ka 100 fjalë negative që fillojnë me Z, por ka që ne kemi renditur shumë fjalë që fillojnë me Z në këtë listë të mbiemrave negativë.

Përdorimi i fjalëve negative në biseda mund të jetë një mënyrë efektive për të theksuar pikën tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për fjalë negative që fillojnë me Z, këtu është një listë me përkufizime për t'ju ndihmuar.

Për të përcjellë mosmiratim ose kritikë, mund të përdorni fjalë si i çmendur (i çmendur ose budalla), i zellshëm (tepër entuziast) ose zilch (asgjë ose zero). Nëse dëshironi të shprehni pakënaqësi ose pakënaqësi, mund të provoni pakënaqësi (me mungesë rëndësie), si zombie (që nuk reagon ose apatike) ose të rrahura (të rraskapitura ose të rraskapitura).

Shiko gjithashtu: A është normale që e dashura juaj të ju godasë (Abuzim)

Fjalë të tjera negative që fillojnë me Z përfshijnë me fytyrë të zymtë (që ka shumë puçrra ose puçrra), situate zodiake (përfitim zodiak). në humbjen e tjetrit).

Duke përdorur këto fjalë në bisedat tuaja, ju mund të përcillni një argument më të nuancuar dhe bindës.

100 fjalë negative që fillojnë me Z (Lista mbiemërore)

<111 ose absurd i një shkaku të veçantë të caktuar> goditur në mënyrë të mprehtë onale – e kufizuar ose e kufizuar në një zonë ose zonë të caktuar anyish – disi i çmendur ose i çuditshëm karakteristikë e hiçit ose zbrazëtisë energji e humbur – 10> 10> Zoo frika ekstreme e kafshëve. një kockë në kafkë
zonë ripërtëritëse
Zombie – një kufomë e ringjallur, e portretizuar shpesh në filma horror
Zany - budalla, i çuditshëm ose absurd
Pa zell – pa entuziazëm ose energji
I rraskapitur – i rraskapitur ose i shteruar nga energjia
Zilch – asgjë ose zero
Zonuar – mungon ose i shkëputur mendërishtnga një rrethinë
si zombie - që i ngjan një mumjeje; i pajetë ose i pashprehur
Zigzage – lëvizje ose sjellje të çrregullta ose të parregullta
I zhveshur – papritmas u privua nga fuqia ose energjia
Zero – u asgjësua ose u eliminua plotësisht
Zonotike – që ka të bëjë me një sëmundje ose infeksion që mund të transmetohet nga kafshët te njerëzit
Zoomorfik – që i ngjan një kafshe ose merr karakteristika të ngjashme me kafshët
Zoonotike e shkaktuar nga fermentimi ose sëmundjet zimotike –
Zombifikim – duke bërë që dikush të bëhet si një mumje; zbehja ose zbehja e shqisave
Zirkonik – që i ngjan ose përmban mineralin zirkonium
Zonal – që ka të bëjë me kafshët ose jetën e kafshëve
Zigotike – që ka të bëjë ose që lind nga një vezë e fekonduar><111any ose që rrjedh nga një vezë e fekonduar. absurditet
Zetetic – që lidhet ose përfshin hetimin ose hetimin
Zenofobik – të kesh frikë ose mospëlqim të fortë ndaj çdo gjëje të panjohur ose të huaj
Zephyrous – që lidhet ose i ngjan një brendi të butë
Pa zbehje – i mungon vitaliteti, energjia ose eksitimi
Zinky – që ka një erë të fortë ose të pakëndshme, si ajo e zinkut
Zippy – e gjallë, energjike, ose e gjallë, energjike ose e shpejtë bimore <891> 10>
Zonked-out – jashtëzakonisht i lodhur ose i rraskapitur
Zoologjik – që ka të bëjë ose ka të bëjë me kafshët
Krijimi i zombies – duke bërë që dikush të bëhet si një zombie
Zoologjik i mundshëm 1 fermentues ose kamogjenik
Zymogjenik – që lidhet ose nxit fermentimin
Zanyist – që lidhet ose karakterizohet nga mendjemadhësia ose absurditeti
Zanylike – i ngjan ose karakteristikë e një të çoroditur
Zanyishness – gjendja ose cilësia e të qenit disaw. jashtëzakonisht i lodhur ose i rraskapitur
Klasa zero – e cilësisë më të ulët ose më pak të mundshme
Pika zero – pika ose gjendja e asgjësë absolute
Zest – plot energji ose entuziazëm
9>Zeteticizëm – një filozofi ose qasje që thekson hetimin ose hetimin
Zinkoz – që përmban ose i ngjan zinkut
I mbushur me zombie – i infektuar ose i mbingarkuar me zombie
Zogjene – me origjinënga ose shkaktuar nga organizmat e gjallë
Zoomed - i fokusuar ose i përqendruar në një aspekt ose detaj të veçantë
Zoomorphicity - cilësia ose gjendja e ngjasimit të një kafshe
Zoosporike - që lidhet ose prodhon gjendjen zoosporike - ose të prodhojë cilësinë e zoospores. të transmetohet nga kafshët te njerëzit.
Pa shije – pa shije apo interes
Zheloz – tepër entuziast ose fanatik
Zygot – një qelizë e vetme e formuar nga shkrirja e dy qelizave gamete – një qelizë e vetme e formuar nga shkrirja e dy qelizave gamete – e cila mund të transmetohet nga një kafshë
Zapped – goditur me një goditje të papritur dhe intensive
Zephyrless – nuk ka një fllad të lehtë ose lëvizje ajri
Ziggurat – një strukturë tempulli masive, me nivele në Mesopotaminë e lashtë –> Zephyrless
>Zoolatry – adhurimi i kafshëve
Zoon – një kafshë që i përket një rajoni të caktuar
Zootrophic – në lidhje me të ushqyerit e kafshëve
Zemindari – një sistem i pronësisë dhe menaxhimit të tokës në Indi – një sistem i pronësisë dhe menaxhimit të tokës në Indi. 9>Zygospore – një lloj spore i formuar gjatë riprodhimit seksual në disa kërpudha
Zing – një ndjesi ose koment i mprehtë, i pakëndshëm
Vrasje e shijes – duke shkaktuar një humbje të entuziazmit oseenergji
Zinky – që ka një erë metalike, të pakëndshme
Zinger – një koment mendjemprehtë ose sarkastik
Zombielike – që i ngjan një zombie, pa jetë ose që nuk përgjigjet
Zooliti – një mineral që përmban mbetjet e kafshëve
Zonalit – një lloj minerali që shfaqet në zona ose shtresa
Zoolog – një person që studion kafshët
Z111>
infeksion i dhimbshëm Zoster –a enzimë që shkakton fermentim
Zest – plot energji ose entuziazëm
Zotomia – anatomia e kafshëve
Zeniti – pika ose kulmi më i lartë
– zanizëm – sjellje e çuditshme e çudibërëse ose në lidhje me fermentimin
Zonuar – i kontrolluar ose i shkëputur mendërisht
Shuma zero – në lidhje me një situatë në të cilën çdo fitim nga një person ose grup kompensohet nga një humbje e barabartë me një tjetër
E djegur – e rraskapitur – e rraskapitur ose e rraskapitur ose e djegur nga jeta e kafshëve<8 0>
Zoocentric – të kesh një botëkuptim të ngushtë, të përqendruar te kafshët
Zooty – në modë ose me stil në një mënyrë të dukshme
Me entuziazëm – me entuziazëm ose energji
lëvizje në mënyrë të mprehtë, zigzaggingmodel
Zoograft – një shartim nga një kafshë në tjetrën
Zygomatic – që lidhet ose ndodhet në zonën e mollëzës
Zephyrian – që ka të bëjë me një erë të lehtë
Zoroastrianism – një fe e lashtë që e ka origjinën në Persi
Zoftig – ka një figurë të shëndoshë e të lakuar
Zoom – një rritje e menjëhershme, zvogëlim i studimit të diçkaje <89 shpërndarja gjeografike e kafshëve
Zonalizmi – ideja e ndarjes së një rajoni ose vendi në zona
Zymoticity – gjendja ose cilësia e të qenit i shkaktuar nga ose në lidhje me një sëmundje infektive

Mendimet e fundit janë më të këqijat dhe më të këqijat që kemi filluar me një listë

disa pozitive për t'ju bërë të filloni në këtë listë të plotë. Shpresojmë ta keni gjetur këtë post interesant dhe të dobishëm. Deri herën tjetër faleminderit për leximin.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush prek gishtat e tyreElmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.