28 fjalë të Halloween-it që fillojnë me Y (me përkufizim)

28 fjalë të Halloween-it që fillojnë me Y (me përkufizim)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Halloween është një festë argëtuese dhe emocionuese dhe të kesh një larmi fjalësh për ta përshkruar e shton përvojën. Këtu janë 28 fjalë të Halloween-it që fillojnë me Y dhe përkufizimet e tyre.

Yuwl, yell, yikes, yeoman, yam, yatter, yarmulka, yarrow, yawning, yattering, yawn, rinia, yellow, yukata, yuch, yurt, yester, yeti, yeti, yeo, yeoman, yam, yatter yin dhe yang.

Këto fjalë mund të përdoren në mënyra të ndryshme, nga përshkrimi i kostumeve dhe dekorimeve deri te tingujt dhe traditat drithëruese. Për shembull, "Kënaqja në shtëpinë e përhumbur më bëri të kërceja" ose "Ne gdhendëm një gjilpërë të frikshme për shfaqjen tonë të Halloween."

Shiko gjithashtu: Si të lexoni gjuhën e trupit të meshkujve? (Zbulojeni)

Pasja e një game të gjerë fjalori të Halloween-it na lejon të përcjellim dhe shprehim emocionet tona për festën në një mënyrë më kreative dhe përshkruese.

28><9YListë me fjalë të Halloween-it. n: Një lloj fije ose fije që përdoret për vepra artizanale, si p.sh. bërja e rrjetave të merimangave ose fantazmave. E verdhë: Ngjyra e kungujve, të cilat shpesh gdhenden në fenerë për Halloween. Yeti: Një krijesë mitike me borë. që mund të përdoret për të kryer truket, të tilla si krijimi i një modeli të ngjashëm me rrjetën e merimangës. Juck: Një fjalë e përdorur për të shprehur neveri, e cila mund të përdoret për të përshkruar dekorimet drithëruese ose të rënda të Halloween. Juck: Një tingull shpeshe lidhur me mërzinë, e cila mund të përdoret për të përshkruar kostumet jo emocionuese të Halloween-it. Vuajtje: Një klithmë e fortë dhe e zi, që shpesh lidhet me macet ose kafshët e tjera, e cila mund të shtojë atmosferën drithëruese të Halloween-it. Një top me fije, i cili mund të përdoret si një top> Viti: Të kesh një dëshirë të fortë për diçka, e cila mund të përdoret për të përshkruar eksitimin dhe pritjen e Halloween. Sytë e verdhë: Një tipar i zakonshëm i krijesave drithëruese, si shtrigat, fantazmat dhe përbindëshat. s. Yin dhe yang: Një simbol që përfaqëson ekuilibrin dhe harmoninë, i cili mund të përdoret për të përfaqësuar ekuilibrin midis së mirës dhe së keqes në temat e Halloween. Jaht: Një lloj varke që mund të përdoret për dekorime drithëruese ose misterioze të Halloween-it. Moment i frikshëm ose i papritur i Halloween-it. Gjurmët Yeti: Gjurmët e lëna nga krijesa mitike, të cilat mund të përdoren si mbështetje për dekorimet apo kostumet e Halloween. E shijshme: Një fjalë e përdorur për të përshkruar ushqimin e shijshëm, i cili mund të përdoret për të përshkruar ushqime të shijshme. lindje: Një përbërës i përdorurnë pjekje, të cilat mund të përdoren për të bërë ëmbëlsira me temë Halloween, të tilla si bukë në formë fantazmash ose përbindëshash. Yowing: Një klithmë e fortë dhe zie që shpesh lidhet me kafshët, e cila mund të përdoret për të krijuar një atmosferë drithëruese për dekorimet ose kostumet e Halloween-it. Ky dekoratave Halloween si një fshesë e improvizuar. Libri vjetor: Një libër i mbushur me kujtime dhe foto nga viti i kaluar, i cili mund të përdoret si frymëzim për kostumet apo dekorimet e Halloween. Bërtitje: Një klithmë e fortë, e fortë, e cila përdoret shpesh për të shprehur një atmosferë> Hëna e verdhë: Një hënë e plotë me një nuancë të verdhë, e cila mund të shtojë atmosferën drithëruese të natës së Halloween-it. Yodeling: Një formë e të kënduarit që përfshin ndryshime të shpejta në zë, e cila mund të përdoret për të krijuar një atmosferë drithëruese për Halloween. një element lozonjar për dekorimet e Halloween. Çantë yo-yo: Një çantë në formë si një yo-yo, e cila mund të përdoret për të mbledhur karamele për Halloween. Merimanga Yucky: Një merimangë plastike ose lodër që është bërë qëllimisht për t'u dukur si e keqe. rrjetë merimangash arn: Një rrjetë merimangash e bërënga fije, e cila mund të përdoret si dekorim për Halloween. Një shirit paralajmërues me ngjyrë të verdhë, e cila mund të përdoret për të krijuar një drithërues

Mendimet përfundimtare

Jo, ka vetëm 28 fjalë që fillojmë me shkronjën Hallowe. Shpresojmë, ju keni gjetur një që mund ta përdorni në fjalorin tuaj. Deri herën tjetër faleminderit që lexoni.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një djalë ju thërret të doni?Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.