90 fjalë negative që fillojnë me Y (me përkufizime)

90 fjalë negative që fillojnë me Y (me përkufizime)
Elmer Harper

Ka kaq shumë fjalë negative që fillojnë me një Y, ne kemi renditur mbi 90 nga të cilat mund të zgjidhni. Shpresojmë që ky postim të jetë i dobishëm në kërkimin tuaj për të mësuar rreth mbiemrave në anglisht dhe si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte në bisedë.

Fjalët negative që fillojnë me Y përfshijnë fjalë të tilla si "yucky", "yielding" dhe "youthful .” Fjala "jucky" përdoret shpesh për të përshkruar diçka që është e pakëndshme ose bruto, ndërsa "i dorëzuar" mund të nënkuptojë një ndjenjë dobësie ose pranimi. "Rinore" mund të jetë një fjalë negative kur përdoret për të përshkruar sjellje ose qëndrime që mund të jenë të papjekura ose joserioze.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë ai kur thotë se e bëj atë të lumtur?

Kur përdorni fjalë negative që fillojnë me "Y", është e rëndësishme të merrni parasysh kontekstin dhe tonin në të cilin ndodhen. duke u përdorur. Për shembull, të thuash "që ushqimi është i shijshëm" mund të jetë një përdorim i përshtatshëm i fjalës në një mjedis të rastësishëm ose joformal, por përdorimi i "të dorës" për të përshkruar sjelljen e një personi mund të duket si gjykues ose shpërfillës.

Siç me të gjitha fjalët, është e rëndësishme të përdoren fjalët negative me kujdes dhe me kujdes për të shmangur shkaktimin e ofendimit ose lëndimit.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit në marrëdhënie (thotë për marrëdhënien tuaj)

90 fjalë negative që fillojnë me shkronjën Y (lista e mbiemrave)

Yawn – një thithje e thellë e frymëmarrjes e shkaktuar shpesh nga mërzia ose lodhja
Bërtita – për të bërtitur me zë të lartë në zemërim ose shqetësim
Zgjedha - një pajisje e përdorur për të lidhur dy kafshë së bashku, e përdorur shpesh në mënyrë metaforike për të përshkruar të rënduarit osei shtypur
Jucky – e pakëndshme ose e pakëndshme
Dorëzimi – për t’u dorëzuar ose dorëzuar, shpesh përdoret në kontekste negative si p.sh. nënshtrimi ndaj presionit ose tundimit
Frymëzuese për gogëllime - e mërzitshme ose jo interesante
Mbi - një ndjenjë e dëshirës ose dëshirës së fortë
Me shije të pakëndshme – me shije të keqe ose të pakëndshme
Vergëtimë – për të bërë një klithmë të fortë, të zgjatur dhe vajtuese
Gazmë- provokues - duke shkaktuar mërzi ose përgjumje
Të ngurtësuara - një shprehje tronditjeje, zhgënjimi ose tmerri
Duke - një shprehje neverie ose mospëlqimi
Vetimisht – në një mënyrë që shpreh dëshirën ose dëshirën e madhe
I denjë për gogëzimin – aq i mërzitshëm sa të nxisë një gogëllim
Dorëzimi – dorëzimi ose dorëzimi, shpesh përdoret negativisht për të përshkruar dobësinë
Gazmëri – duke shkaktuar ose nxitur një gogëllim
Yap – për të leh të mprehtë dhe vazhdimisht, shpesh përdoret për të përshkruar qentë e bezdisshëm ose të zhurmshëm
Yawnfest – një ngjarje ose situatë që është aq e mërzitshme sa të nxisë gogësitë
Gazmëria – cilësia ose gjendja e nxitjes së gogëve
Maja – ka një erë të pakëndshme, të thartë ose të athët
I ngjajshëm ose i ngjashëm me një gogëllim
Juckiness – cilësia ose gjendja e të qenit të pakëndshme ose të papëlqyeshme
Vitar – shprehet ose karakterizohet nga mall ose dëshirë intensive
Në mënyrë të dorëzuar – në amënyrë që tregon dorëzimin ose dorëzimin
Vajrim – duke bërë të qara me zë të lartë, të zgjatur dhe të pikëlluar
Me zymtë – në një mënyrë që tregon mërzinë ose përgjumje
Yobbish - sjellje ose qëndrime të vrazhda, të turpshme, ose turpishtore
Gazmëtare – në një mënyrë që shpreh mërzitjen ose përgjumjen
Shokë zgjedhës - njerëz që janë të ngarkuar ose të shtypur së bashku
Me fat - në një mënyrë që tregon neveri ose mospëlqim
Yearner – dikush që përjeton mall ose dëshirë të fortë
Yapper – një qen i vogël, i bezdisshëm që leh vazhdimisht
Yawner – diçka që shkakton ose shkakton një gogëllim
Gazmëri - karakterizohet nga gogëllime të shpeshta ose të tepruara
Me erë të keqe - që ka një erë të pakëndshme ose të keqe
Përgatitja - gjendja ose cilësia e përjetimit të dëshirës ose dëshirës së fortë
Pa rendiment - rezistent ose i palëkundur, shpesh përdoret negativisht për të përshkruar situata ose rrethana
Yowly – karakterizohet nga klithma të forta, të gjata dhe vajtuese
Jawnerific – jashtëzakonisht e mërzitshme ose e mërzitshme, e përdorur shpesh në mënyrë sarkastike
Yech - një shprehje e neverisë ose mospëlqimit
Në mënyrë të çuditshme - në një mënyrë të vrazhdë, të turpshme ose banditë
Juckinesses - shumës formë e dëshpërimit, që tregon cilësi të shumta ose gjendje të të qenit të pakëndshme ose të papëlqyeshme
Gazmëri – gjendjaose cilësia e nxitjes së gogëve
Gjith vit – në një mënyrë që tregon dëshirën ose dëshirën e madhe
Me fat – në një mënyrë që tregon neveri ose mospëlqim
Erku - të trondisesh ose të dridhesh papritmas, shpesh përdoret për të përshkruar të vrazhdët ose
Barku i verdhë - frikacak ose me mungesë guximi
Yeesh - një shprehje neverie ose mosmiratimi
Me gëlltitje - në një mënyrë që tregon mërzi ose përgjumje
Dje – gjëra ose ngjarje që tani janë të kaluara dhe nuk janë më të rëndësishme ose të dobishme
Yucko – një shprehje neverie ose mospëlqimi
Për çdo vit – në një mënyrë që shpreh dëshirën ose dëshirën e madhe
Me shije maja – ka një shije të pakëndshme, të thartë ose të athët
Yawny-bug – a insekt i vogël që është i njohur për shkaktimin e gogëve tek njerëzit
I denjë për përtypje – duke shkaktuar tronditje, shqetësim ose tmerr
I ri – shumë i ri ose i papërvojë për t'u marrë seriozisht ose për t'u respektuar
Pa gogësira - që nuk shkakton ose shkakton gogësira
E verdhë - ka një ngjyrë të verdhë të sëmurë ose jo tërheqëse
Yonder – ndodhet në një distancë, shpesh përdoret për të përshkruar diçka të paarritshme ose të paarritshme
Yakkity – tepër llafazan ose thashetheme
Juckified – bërë e neveritshme ose e papëlqyeshme
Vitshmëria – gjendja ose cilësia e përjetimit të dëshirës ose dëshirës së fortë
Të pështirë – të lartësosh -zhurma të forta, të bezdisshme, të përdorura shpesh për të përshkruar qentë e vegjël
Gazmëria – gjendja ose cilësia e nxitjes së gogëve
Impy – i çmendur, i çmendur, ose mendërisht i paqëndrueshëm
Pa zgjedhë – i lirë nga barrët ose shtypja
Në mënyrë magjepsëse – në një mënyrë që shpreh klithma të forta dhe vajtuese
Të pakënaqur – në një mënyrë që tregon rezistencë ose mospërkulje
Tingull i çuditshëm – ka një tingull të pakëndshëm ose jo tërheqës
Gjith vit – në një mënyrë që shpreh dëshirën ose dëshirën e madhe
Gaper – karakterizohet nga lehje ose kërcitje e vazhdueshme
E verdhë – të kesh një ngjyrë të verdhë të sëmurë ose jo tërheqëse
Yabbish – llafazan ose thashetheme, shpesh në një mënyrë negative ose të bezdisshme
Dy – cilësia ose gjendja e të qenit i pakëndshëm ose i pakëndshëm
Yonks – për një kohë të gjatë, shpesh përdoret për të përshkruar diçka që është lënë pas dore ose harruar për një kohë të gjatë
Dje – një kohë në të kaluarën që tani është e vjetëruar ose e parëndësishme
Nxit gogësjellje – duke shkaktuar mërzitje ose përgjumje
Yuckster – dikush që vepron ose sillet në një mënyrë të neveritshme ose jo tërheqëse
Përgatitja - gjendja ose cilësia e përjetimit të dëshirës ose dëshirës së fortë
verdhë-kafe - një gjendje e sëmurë ose ngjyrë jo tërheqëse kafe-verdhë
Të zbehta – karakterizohet nga klithma të forta dhe vajtuese
Dje –natën para asaj aktuale, shpesh përdoret për të përshkruar diçka që ka ndodhur kohët e fundit
Me zverdhje - në një mënyrë që tregon mërzi ose përgjumje
E zverdhur – është zverdhur, shpesh përdoret për të përshkruar materialet e vjetra ose të kalbura
Yapster – një qen i vogël që leh vazhdimisht dhe në mënyrë të bezdisshme
Të qeshur – karakterizohet nga cilësitë e pakëndshme ose të pakëndshme
Yonker - një person i ri ose i papërvojë, i përdorur shpesh në mënyrë negative
Yikes-o - një shprehje e tronditje, zhgënjim ose tmerr
Pa gogësira – cilësia ose gjendja e mos nxitjes së gogëve
Krimbi i gojës – një krimb i vogël që është i njohur për shkaktimin e gogëve tek njerëzit

Mendimet përfundimtare

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me shkronjën Y ne kemi renditur shumë mbiemra që fillojnë me Y në fjalorin negativ. Shpresojmë që ky postim të ketë qenë i dobishëm dhe të gjeni fjalën e duhur për rastin e duhur.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.