Çfarë do të thotë kur një djalë ju shkel syrin?

Çfarë do të thotë kur një djalë ju shkel syrin?
Elmer Harper

Nëse nuk je i sigurt se çfarë do të thotë kur një djalë të shkel syrin, ose nëse ke dyshime, por kërkon sqarim, ke ardhur në vendin e duhur.

Shiko gjithashtu: Baste argëtuese dhe flirte për të bërë me të dashurin tuaj

Kur një djalë të shkel syrin, mund të jetë ose flirtues, miqësor ose diçka më shumë. Nëse ai ju bën të kuptoni se është i interesuar për ju, zakonisht është një gjest flirtues. Nëse ai thjesht po ju ngacmon ose ju thotë diçka lënduese, kjo mund të nënkuptojë se ai dëshiron t'ju bëjë të inatosur.

Të shkelni syrin mund të sinjalizojë gjithashtu një shaka që po i bëhet dikujt, ne do të hedhim një vështrim në 7 arsyet kryesore pse një djalë do të të bënte syrin.

7 Arsyet pse një djalë do të të shkelte syrin.

  1. Ai është i interesuar për ty.
  2. Ai është i interesuar për ty. duke flirtuar me ty.
  3. Ai po përpiqet të të thotë diçka.
  4. Ai është miqësor.
  5. Ai po përpiqet të komunikojë me ju pa folur.
  6. Ai është lozonjar.
  7. Ai po përpiqet t'ju bëjë të qeshni.
  8. Ai po ju tregon se është i interesuar për ju.

Të gjitha sa më sipër varen nga konteksti dhe çfarë po ndodh rreth jush dhe djalit për të kuptuar vërtet se çfarë është duke vazhduar me mbylljen e syrit. Pra, çfarë është konteksti dhe si mund ta kuptojmë atë?

Konteksti është një konsideratë e rëndësishme kur një djalë ju shkel syrin. Cili është konteksti, mund të na tregojë saktësisht se cila është situata ose çfarë mund të ndodhë. Për shembull, nëse jeni ulur së bashku dhe një djalë ju shkel syrin, mund të jetë një shenjë dashurie nëse jeni vetëm ju dheai.

Ai është i interesuar për ju.

Arsyeja më e zakonshme që një djalë do t'ju shkelë syrin është se ai është i interesuar për ju. Nëse ai është me një grup miqsh dhe ju kaloni pranë tij, ai mund t'ju shkelë syrin sepse dëshiron t'ju tregojë se është i interesuar për ju.

Ai po flirton me ju.

Ndonjëherë. një djalë do t'ju shkelë syrin nëse dëshiron të flirtojë me ju. Për shembull, ai mund t'ju shkelë syrin nëse po flirton me ju ose po përpiqet të jetë qesharak. Kjo mund të jetë një mënyrë për t'ju treguar se nuk do të thotë asgjë me atë që tha.

Ai po përpiqet t'ju tregojë diçka.

Kur një djalë po tallet me dikë pas shpine ai mund t'ju shkelë syrin për t'ju lënë të hyni në shaka.

Kur një djalë po tallet me dikë pas shpine, ai mund t'jua shkelë syrin për t'ju lënë të hyni në shaka. Ai gjithashtu mund t'ju japë gishtin e madh lart ose të shtyjë bërrylin tuaj me krahun e tij. Këto janë të gjitha mënyrat se si një djalë do t'ju tregojë se po tallet me dikë.

Ai është miqësor.

Disa djem janë thjesht njerëz të mirë dhe duan t'ju qetësojnë dhe duke ju vënë syrin bëjnë pikërisht këtë .

Disa njerëz nuk dinë çfarë të bëjnë kur shohin një të huaj që ka nevojë për ndihmë. Një mbyllje syri e thjeshtë mund ta qetësojë dikë se jeni aty dhe dëshironi të ndihmoni.

Ai po përpiqet të komunikojë me ju pa folur.

Po, mund të jetë kaq e thjeshtë. Një mbyllje syri është një mënyrë për të komunikuar me ju pa folur. Gjëja për të menduar është konteksti rreth asaj që po ndodh dhepse një djalë do të shkelte syrin në radhë të parë.

Ai është lozonjar. Kur ai ndihet lozonjar, një mbyllje syri mund të jetë një nga sinjalet joverbale që ai ju dërgon për t'ju thënë se ai luan një shaka me dikë ose mendon diçka të keqe. Kur ai është i emocionuar, një mbyllje syri mund të jetë sinjali i tij për të të thënë se po mendon për ty.

Ai po përpiqet të të bëjë të qeshësh.

Kur një djalë dëshiron të të bëjë të qeshësh, ai do t'i bëjë syrin sinjalizoni se ai është duke bërë shaka ose duke bërë shaka me dikë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë do të thotë shkelja e syrit?

Kur dikush ju shkel syrin, zakonisht është flirtues ose ngacmimi. Një mbyllje syri është një mbyllje e shpejtë e një syri. Kur njerëzit shkelin syrin, bebëzat e tyre shpesh zgjerohen, gjë që mund të jetë një shenjë tërheqjeje. Pra, nëse dikush ju shkel syrin, ai mund të jetë duke u përpjekur t'ju dërgojë një mesazh flirtues!

Çfarë do të thotë kur një djalë buzëqesh dhe ju shkel syrin?

Kur një djalë buzëqesh dhe i shkel syrin tek ju, zakonisht është një gjest flirti. Ai mund të përpiqet t'ju tregojë se është i interesuar për ju, ose mund të jetë thjesht miqësor. Sido që të jetë, përgjithësisht shihet si një shenjë pozitive.

A do të thotë të shkelësh syrin të flirtosh?

Një lëvizje syri mund të jetë një gjest flirtues, duke sugjeruar diçka më shumë sesa thjesht interes miqësor. Sigurisht, mund të ketë edhe kuptime të ndryshme në varësi të kontekstit dhe marrëdhënies midis dy personave të përfshirë. Në disa raste, shkelja e syrit mund të jetë thjesht një mënyrë miqësore për të thënë përshëndetje. Pra me të vërtetëvaret nga situata.

Si të përgjigjeni kur një djalë ju shkel syrin

Kur një djalë ju shkel syrin, përgjigja më e mirë është të buzëqeshni ose t'i ktheni syrin nëse ndiheni rehat.

Mbaje përgjigjen tënde të qetë dhe gazmore.

Mendimet përfundimtare

Shpresojmë të kesh zbuluar se çfarë do të thotë kur një djalë të shkel syrin pasi mund të nënkuptojë disa gjëra të ndryshme në varësi të kontekst. Nëse takoni dikë për herë të parë, ai thjesht mund të jetë kurioz dhe t'ju kontrollojë. Shpresojmë që të keni pëlqyer leximin e këtij postimi nëse po, mund të dëshironi të mësoni më shumë rreth gjuhës së trupit duke lexuar se si të lexoni gjuhën e trupit. Deri herën tjetër argëtohuni.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush ju bën të ndiheni ngrohtë?Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.