Çfarë do të thotë kur një vajzë po ju injoron? (Arsyet kryesore

Çfarë do të thotë kur një vajzë po ju injoron? (Arsyet kryesore
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Kur një vajzë ju injoron, mund të nënkuptojë një sërë gjërash. Ajo mund të jetë e zënë dhe të mos ketë kohë për të folur, mund të jetë e mërzitur me ju për diçka, ose thjesht mund të përpiqet t'ju japë shpatullën e ftohtë. Vërtet varet nga konteksti i asaj që po ndodh mes juve. Pra, çfarë është kontakti, dëgjoj që ju pyesni mirë, ne do t'i hedhim një vështrim më pas?

Çfarë është konteksti dhe pse është i rëndësishëm?

Konteksti është ajo që ka rëndësi. Është mënyra se si ne e kuptojmë botën përreth nesh dhe si komunikojmë me të tjerët. Është e rëndësishme sepse na jep informacion se pse dikush po sillet në një mënyrë të caktuar. Kur mendojmë për kontaktin, një mënyrë e thjeshtë për ta thënë është të mendojmë se ku janë, me kë janë dhe çfarë është biseda. Kjo ju jep pika të dhënash faktike me të cilat mund të punoni kur përpiqeni të kuptoni se përse po ju injoron.

Më pas, ne do të shqyrtojmë 10 nga arsyet më të shpeshta që ajo mund t'ju injoron.

10 arsyet pse një vajzë ju injoron.

  1. Ajo nuk është e interesuar të luajë me dikë tjetër. <88>
  2. Ajo nuk është e interesuar për ty. për të marrë.
  3. Ajo është e zënë.
  4. Ajo po të teston.
  5. Ajo po përpiqet të të bëjë xheloz.
  6. Ajo është e mërzitur me ty për diçka.
  7. Ajo po luan lojëra. duan të lëndojnë tëndinndjenjat.

Ajo nuk është e interesuar për ju.

Ajo nuk është e interesuar për ju kur ju injoron. Është një shenjë e qartë se ajo nuk dëshiron të flasë me ju ose nuk është e interesuar për atë që keni për të thënë. Mos e merr personalisht, thjesht vazhdo.

Ajo është e interesuar për dikë tjetër kur të injoron ty.

E dhemb kur dikush për të cilin kujdesemi na injoron, por është edhe më e dhimbshme kur dyshojmë se janë të interesuar për dikë tjetër. Nëse jeni duke u injoruar nga dikush që ju intereson dhe mendoni se ai mund të jetë i interesuar për dikë tjetër, mund të jetë e vështirë të dini se çfarë të bëni. Provoni të afroheni dhe të shprehni ndjenjat tuaja për të parë nëse gjërat përmirësohen. Nëse jo, mund të jetë koha për të vazhduar përpara.

Ajo po luan fort për të arritur kur të injoron.

Ajo po luan fort për të arritur kur të injoron. Ajo e di që ju pëlqen dhe dëshiron të shohë nëse jeni të gatshëm të punoni për vëmendjen e saj. Duke ju injoruar, ajo po teston vendosmërinë tuaj dhe po sheh se sa larg do të shkoni për ta bërë atë t'ju vërë re.

Mos u dorëzoni shumë lehtë - ajo thjesht mund të jetë duke u përpjekur të sigurohet që ju me të vërtetë e dëshironi atë përpara se të dorëzohet dhe të fillojë t'ju kushtojë më shumë vëmendje.

Ajo është e zënë.

Ajo mund të ketë shumë kohë për ty dhe nuk ka shumë kohë për të. Ju nuk e dini se si është jeta e saj familjare, kështu që mund të nënkuptojë

ajo nuk është e interesuar për ju dhe nuk dëshiron të flasë me ju. Konteksti duhet t'ju japë disa të dhëna sinëse ajo është e zënë.

Shiko gjithashtu: Përshtypja e parë e gjuhës së trupit (Bëni një përshtypje të mirë)

Ajo po ju teston.

Ajo po ju teston kur ju injoron. Ajo dëshiron të shohë se si do të reagoni dhe nëse do ta ndiqni apo jo. Ky mund të jetë një test i vështirë për t'u kaluar, por është e rëndësishme të mbani mend se ajo po e bën këtë vetëm për të vlerësuar interesin dhe përkushtimin tuaj.

Ajo po përpiqet t'ju bëjë xheloz.

Ajo po përpiqet t'ju bëjë xheloz kur ju injoron. Ajo e di që ju kujdeseni për të dhe dëshiron të shohë nëse do të bëni diçka për të tërhequr vëmendjen e saj. Ajo po të teston për të parë se sa larg do të shkosh për ta fituar atë.

Ajo është e mërzitur me ty për diçka.

Nëse ajo po të injoron, ndoshta është sepse ajo është e mërzitur për diçka. Mundohuni të flisni me të dhe të shihni se çfarë nuk shkon. Mendoni përsëri për bisedën tuaj të fundit me të. Ke bërë diçka të gabuar?

Ajo po luan lojëra me ty.

Ajo po luan lojëra kur të injoron. Është një mënyrë për të kontrolluar situatën dhe për t'ju bërë të ndiheni keq. Ajo e di se sa shumë kujdeseni për të dhe po e përdor atë në avantazhin e saj. Injoroje shpinën e saj dhe mos i jep kënaqësinë e dijes se ajo po të afrohet.

Ajo po përpiqet të marrë një pushim nga ju.

Ajo po përpiqet të marrë një pushim nga ju kur ju injoron. Të dhemb, por duhet t'i japësh hapësirë. Mundohuni të mos e merrni atë personalisht dhe t'i jepni asaj kohën që i nevojitet.

Ajo nuk dëshiron të lëndojë ndjenjat tuaja.

Ajo nuk dëshiron të lëndojëndjenjat tuaja kur ajo ju injoron. Ajo mund të jetë e zënë ose e preokupuar me diçka tjetër, por gjithsesi kujdeset për ju dhe nuk dëshiron t'ju lëndojë ndjenjat.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit me duart në mjekër (kuptoni tani)

Tani do të shqyrtojmë disa nga pyetjet më të zakonshme se pse një vajzë do t'ju injorojë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë duhet të mos bëni ju? për t'i dërguar mesazhe, për të bërë një lëvizje ose për të flirtuar me të. Kjo mund të rezultojë mbrapsht dhe të bëjë që ajo t'ju injorojë edhe më shumë. Është gjithashtu e rëndësishme të mbani mend se ajo mund të jetë duke dërguar sinjale të përziera.

Mund të ketë një sërë arsyesh pse një grua injoron një burrë. Ajo mund të mos ketë vendosur ende për të, ose thjesht mund të mos e pëlqejë atë. Sido që të jetë, është më mirë t'i lini asaj pak hapësirë ​​dhe ta lini të vijë tek ju.

Çfarë duhet të bëni kur ajo ju injoron?

Nëse po pyesni veten "çfarë të bëni kur ajo ju injoron", atëherë ka të ngjarë që tashmë të keni përjetuar injorimin nga një vajzë ose grua që ju pëlqen. Të injoruarit mund të jetë një përvojë zhgënjyese, por ka disa gjëra që mund të bëni për t'u përpjekur të fitoni mbi personin që po ju injoron.

Së pari, veproni normalisht dhe mos bëni kurrë gabimin të dukeni nevojtar ose të shqetësoni personin që po ju injoron. Kjo vetëm do t'i largojë ata. Në vend të kësaj, jepini asaj pak hapësirë ​​dhe kohë për të vendosur. Dërgimi i mesazheve ose përgjigjja shumë shpejt mund të duket gjithashtu si e dëshpëruar, kështu qësilluni në një mënyrë që tregon se nuk jeni të prekur nga situata.

Nëse ajo vazhdon t'ju injorojë, provoni t'i tregoni një shoku për situatën në vend që të sulmoni personin që po ju injoron.

Më në fund, mbani mend se fantazmat dhe sinjalet e përziera janë të zakonshme në ditët e sotme, kështu që mos e merrni atë personalisht si një vajzë apo një grua. Ndonjëherë njerëzit kanë nevojë për hapësirë ​​dhe kohë për të zgjidhur ndjenjat e tyre, kështu që jepini asaj pak kohë përpara se të përpiqeni ta fitoni përsëri.

Çfarë do të thotë kur një vajzë injoron tekstin tuaj?

Kur një vajzë injoron tekstin tuaj, kjo do të thotë se ajo nuk është e interesuar për ju dhe nuk është e interesuar të flasë me ju. Kjo mund të jetë zhgënjyese, por është më mirë të vazhdoni përpara dhe të gjeni dikë që është i interesuar të flasë me ju. Ka shumë njerëz të tjerë atje që do të donin të dëgjonin nga ju.

Mund të ketë disa arsye pse ajo e ka injoruar tekstin tuaj. Shikoni këtë artikull për më shumë informacion: Pse njerëzit i injorojnë tekstet (Zbuloni arsyen e vërtetë)

Çfarë do të thotë kur një vajzë ju injoron në Whatsapp?

Ka shumë arsye pse një vajzë mund t'ju injorojë në Whatsapp dhe është e rëndësishme të respektoni vendimin e saj. Nëse jeni të interesuar të flisni me të, mund të provoni t'i dërgoni një mesazh ose t'i kontaktoni në një mënyrë tjetër.

Çfarë do të thotë kur një vajzë injoron komplimentet tuaja?

Ka disa shpjegime të mundshme përse një vajzëmund të injorojë komplimentet tuaja. Ndoshta ajo nuk është e interesuar për ju dhe po përpiqet t'ju zhgënjejë lehtësisht. Ose, ajo mund të jetë e turpshme dhe të mos dijë si të përgjigjet. Është gjithashtu e mundur që ajo të mos ju besojë dhe të mendojë se thjesht po përpiqeni t'i bëni lajka. Nëse jeni vërtet i interesuar për vajzën, mund të ia vlen të vazhdoni më tej për të parë nëse mund të zbuloni pse ajo po i shpërfill komplimentet tuaja.

Çfarë do të thotë kur një vajzë ju injoron papritur?

Kur një vajzë ju injoron papritur, mund të nënkuptojë disa gjëra të ndryshme. Ajo mund të jetë e mërzitur me ju për diçka dhe ka nevojë për hapësirë, ose thjesht mund të jetë e zënë me gjëra të tjera dhe nuk është në gjendje t'ju përgjigjet menjëherë.

Nëse vajza është dikush me të cilin jeni takuar ose të interesuar, është më mirë të përpiqeni të flisni me të për të parë se çfarë po ndodh. Injorimi i dikujt mund të jetë një mënyrë lënduese për t'i dhënë fund një bisede ose lidhjeje, kështu që është e rëndësishme të komunikoni me atë person nëse mundeni.

Çfarë do të thotë kur një vajzë ndonjëherë ju injoron?

Mund të nënkuptojë se ajo nuk është e interesuar për ju ose mund të jetë një shenjë se diçka nuk është në rregull. Nëse ajo ka folur me ju rregullisht dhe më pas fillon t'ju injorojë, ndoshta është më mirë të flisni me të dhe të shihni se çfarë po ndodh. Thjesht pyesni atë se çfarë po ndodh dhe përpiquni të kuptoni se çfarë po ndodh në jetën e saj.

Çfarë do të thotë kur një vajzë injoron telefonatat tuaja?

Nëse një vajzë i injoron telefonatat tuaja, kjodo të thotë se ajo nuk është e interesuar të flasë me ju. Ajo mund të jetë e zënë ose mund të mos dëshirojë të flasë me ju për ndonjë arsye. Nëse vazhdoni ta telefononi, ajo përfundimisht mund të përgjigjet, por gjithashtu mund të bllokojë numrin tuaj.

Mendimet përfundimtare mbi arsyet pse ajo po ju injoron.

Kur bëhet fjalë për një vajzë që ju injoron, kjo mund të nënkuptojë shumë gjëra të ndryshme. Mund të jetë e vështirë të kuptosh se cila është arsyeja. Ne jemi përpjekur ta kuptojmë këtë në këtë postim. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen dhe të keni shijuar duke lexuar rreth temës. Deri herën tjetër, qëndroni të sigurt.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.