100 fjalë negative që fillojnë me W (me përkufizime)

100 fjalë negative që fillojnë me W (me përkufizime)
Elmer Harper

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me shkronjën W në gjuhën angleze. Këto fjalë variojnë nga fyerjet e buta deri te kritikat e rënda dhe mund të përdoren për të shprehur një gamë të gjerë emocionesh.

Disa nga fjalët negative më të zakonshme që fillojnë me W përfshijnë fjalë si 'i lodhur', ' mendjemprehtë', 'i dobët', 'i pavlefshëm', 'i lig' dhe 'i lodhur'. Fjalë të tjera negative më pak të përdorura që fillojnë me W përfshijnë 'wimpy', 'worst' dhe 'whiny'.

Këto fjalë mund të përdoren në kontekste të ndryshme, si në bisedë ose në shkrim. Fjalët individuale mund të përdoren për të përcjellë ndjenjat e zhgënjimit ose përbuzjes, ndërsa frazat mund të përdoren për të ndërtuar fjali të plota negative.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit Krahët e kryqëzuara (e vërteta)

Njohja e kuptimeve dhe përdorimi i duhur i këtyre fjalëve negative duke filluar me W mund t'ju ndihmojë të komunikoni mendimet tuaja dhe ndjenjat në mënyrë më efektive dhe më të saktë.

100 fjalë negative që fillojnë me W (Lista mbiemërore)

Wail – për të bërë një tingull të fortë dhe të lartë pikëllimi ose dhimbje
I shtrembëruar – i përdredhur ose i përkulur jashtë formës
Të kujdesshëm – ndjesi ose tregon kujdes në lidhje me rreziqet ose problemet e mundshme
I tretur - për t'u konsumuar, përdorur ose shpenzuar pa qëllim ose rezultat
I dobët - pa forcë fizike ose energji
I lodhur – ndjenja ose shfaqja e lodhjes, veçanërisht si rezultat i sforcimeve të tepërta ose mungesës së gjumit
E çuditshme – sugjeron diçkae mbinatyrshme ose e çuditshme; e çuditshme ose e çuditshme
I lig – moralisht i gabuar; i keq ose mëkatar
I vyshkur - të bëhet i çalë ose i varur, si një bimë
Grahim - për të dhënë një grimasë të lehtë të pavullnetshme ose lëvizje tkurrje të trupi nga dhimbja ose shqetësimi
I lëkundur – i paqëndrueshëm, i lëkundur ose i paqëndrueshëm
I mjerë – plot pikëllim ose mjerim; shumë e trishtuar
Pa vlerë – pa vlerë apo përdorim; i padobishëm
I plagosur – i lënduar, i lënduar ose i lënduar
Shqetësues – duke shkaktuar ankth ose shqetësim
I mjerë – në një gjendje shumë të palumtur ose fatkeqe
E gabuar – jo e saktë ose e vërtetë; i padrejtë ose i pandershëm
I zemëruar – plot zemërim ose zemërim
I rrudhur – ka ose shfaq linja ose rrudha në lëkurë ose fytyrë
Wry - duke përdorur ose shprehur humor të thatë, veçanërisht tallës
I çuditshëm - një person që është i çuditshëm ose i çuditshëm në sjellje ose pamje
Mbeturinat – për t’u përdorur ose shpenzuar pa kujdes ose pa qëllim
Dëshirë – i mungon një cilësi ose send i caktuar
Mjerimi – një gjendje mjerimi ose pakënaqësie ekstreme
Waning – ankim në mënyrë fyese ose rënkuese
Flash – një lëvizje e papritur drithëruese ose kërcitëse i kokës ose i qafës
Gjuajtje – për të goditur me forcë me një goditje të mprehtë
Të çuditshme – e çuditshme ose e çuditshme,veçanërisht në një mënyrë tërheqëse dhe zbavitëse
Whiny – duke u ankuar në një mënyrë ngacmuese ose rënkuese
Fshatisje me kamxhik – një rrahje ose rrahje me kamxhik ose mjet i ngjashëm
Djalë fshikullues – një person që fajësohet ose dënohet për gabimet ose mangësitë e të tjerëve
Whirlwind – një rrymë ajri që lëviz me shpejtësi rreth e rrotull në një lëvizje rrethore
Bilbilfues – një person që ekspozon keqbërjen brenda një organizate
Kurvë – një grua e shthurur, shpesh përdoret si fyerje
Ligësia – sjellje ose veprime moralisht të gabuara
Mbajtja e burimit – refuzimi për të dhënë ose ofruar diçka
I tharë - i rrudhur ose i tharë, veçanërisht si rezultat i plakjes ose sëmundjes
I pamend - i marrë ose i munguar në sensin e përbashkët
Të tërhequr – e rezervuar ose e veçuar; jo miqësor apo i shoqërueshëm
Mjerë – pikëllim ose shqetësim i madh
Ujku – i ngjan ose karakteristikë e një ujku në sjellje ose pamje
I rraskapitur – i rraskapitur, i konsumuar ose i vjetëruar
Shqetësues – duke shkaktuar shqetësim ose shqetësim
Zbatim – të debatosh ose të kundërshtosh me zhurmë ose me zemërim
Zemërimi – zemërim ose zemërim ekstrem
Keqbërje – veprim i paligjshëm ose imoral
E gabuar – jo e drejtë apo e drejtë; i padrejtë
Me keq - në mënyrë të thatë ose sarkastike
Përpjekje e humbur– përpjekje që u bë, por nuk pati efekt
Humbje kohe – një detyrë ose aktivitet që nuk ishte produktiv apo i dobishëm.
Luftatore – që ka një natyrë luftarake ose agresive
I larë – i mungon ngjyra, vitaliteti ose interesi
Dobësia – gjendja ose gjendja e mungesës së forcës ose fuqia
lodhje – gjendja e të qenit i lodhur ose i rraskapitur
Çuditërisht – në një mënyrë të çuditshme, të frikshme ose misterioze
Dalje – në gjendje turbullimi ose konfuzioni
I rrahur – i rraskapitur, i lodhur ose i rraskapitur mendërisht
Rrëshqitje – duke bërë një klithmë ose tingull të butë e të pakëndshme
Post fshikullimi – një postim i përdorur për fshikullim ose ndëshkim publik
Whirlpool – një vorbull që rrotullohet me shpejtësi masë uji ose ajri që thith objekte në
I lagur me uiski – i dehur me uiski ose i ndikuar shumë nga alkooli
E bardhë-e nxehtë – intensivisht i nxehtë ose i pasionuar
Me ligësi – në një mënyrë moralisht të keqe ose të keqe
I ve – ka humbur bashkëshortin për vdekje
Egërsisht – në mënyrë të pakontrolluar ose të pakontrollueshme
Me dashje – qëllimisht i pabindur ose sfidues
Me krahë – që ka krahë; ose i lënduar në krahë ose në shpatull
Pa dimër - një vend pa dimër, i përdorur shpesh negativisht për të përshkruar një klimë tropikale
Magjike - që ka të bëjë me osekarakteristikë e një shtrige; shpesh përdoret si fyerje
Vyerje – duke bërë që dikush të ndihet i poshtëruar ose i fyer
Woebegone – i trishtuar ose i mjerë në pamje
Worrywart – një person që shqetësohet tepër për gjëra të parëndësishme
Plagë – nervoz, i tensionuar ose i shqetësuar
Me këmbë të gabuar - i zënë në befasi ose i shtyrë të ndihet i pakëndshëm
Duke - humor ose ton i thatë, tallës ose sarkastik
Potencial i humbur – mospërmbushja e potencialit ose talentit të dikujt
Shpërdorimi – cilësia e të qenit shpërdorues ose ekstravagant
Vigjilent – ​​të qenit vigjilent ose vigjilent për rrezik ose dëm
I zhytur në ujë – i njomur ose i ngopur me ujë
I padrejtë – i vështirë për t'u kontrolluar ose parashikuar; i pabindur ose kokëfortë
Gjuri i dobët – i mungon guximi ose forca
Vendosje – dëmtim ose përkeqësim i shkaktuar nga përdorimi i rregullt ose plakja
I lodhur – i lodhshëm ose rraskapitës
I rrahur nga moti – i konsumuar ose i dëmtuar nga ekspozimi ndaj elementeve
Të qash – duke qarë ose duke derdhur lot
Çudi – cilësia ose gjendja e të qenit i çuditshëm ose i pazakontë
Whackjob – një person që sillet në një mënyrë e çuditshme ose irracionale
Tekpri – një nocion apo ide e çuditshme ose lozonjare
Whiningly – në një ankim apo ankimmënyrë
Whiplike – ngjan ose karakteristikë e një kamxhiku në lëvizje ose formë
Whipsawed – i kapur mes dy forcave ose vendimeve të kundërta
Whisling – që bën një tingull të ulët e të vazhdueshëm si ai i një objekti që rrotullohet
Bilbil – një vend i vogël ose i parëndësishëm; shpesh përdoret në mënyrë nënçmuese
Me gjithë zemër – me sinqeritet ose entuziazëm të plotë
Ligësitë – veprime ose sjellje imorale ose të liga
Dhoma e lëvizjes – liri ose fleksibilitet për të manovruar ose për të bërë ndryshime
Pa vullnet – mungesë vullneti ose vendosmërie
Dimri – i ftohtë, i zymtë ose i ashpër si dimri
Engjeshur – të kesh ose shfaq një ndjenjë mallimi ose keqardhjeje të mallit
Këmbët e lëkundur – të kesh këmbë ose gjunjë të dobët ose të paqëndrueshëm

Mendimet përfundimtare

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me w ne kemi renditur disa nga më të zakonshmet që ju të shikoni dhe disa më të pazakonta për të përshkruar dikë ose diçka në këtë artikull. Shpresojmë të keni gjetur fjalën e duhur nga lista e mësipërme. Deri herën tjetër faleminderit që gjetët kohë për të lexuar.

Shiko gjithashtu: 92 fjalë negative që fillojnë me N (me përkufizim)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.