50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me W (me përkufizim)

50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me W (me përkufizim)
Elmer Harper

Halloween është një kohë festash, ngjarjesh drithëruese, kostumesh dhe sigurisht fjalori! Ka shumë fjalë të Halloween-it që fillojnë me W, si ujk, shtrigë dhe wraith.

Këto fjalë janë thelbësore për të kuptuar dhe komunikuar rreth festës. Përdorimi i duhur i këtyre fjalëve mund të shtojë thellësi dhe drithërimë në çdo festë të Halloween-it. Për shembull, mund të thoni "Unë u vesha si një shtrigë për Halloween" ose "Pashë një ujk që rrinte në hije." Në përgjithësi, këto fjalë të Halloween-it që fillojnë me W janë të rëndësishme për të përcjellë thelbin e Halloween-it dhe për t'i shtuar atmosferës drithëruese dhe argëtuese të festës.

Shiko gjithashtu: Pse bëhem i varur nga gjërat lehtësisht?

50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me shkronjën W (lista e plotë)

tufë – Një grup ujqërsh që gjuajnë dhe jetojnë së bashku.
Magjistare – Një grua që praktikon magjinë ose magjinë. një krijesë si ujku.
Magjistari – Një praktikues mashkull i magjisë ose magjisë.
Ueb – Një strukturë e endur e krijuar nga merimangat për të kapur prenë e tyre.
Wraith – Një fantazmë ose një shfaqje fantazmë. 6> Warlock – Një praktikues mashkull i magjisë ose magjisë.
Wight – Një qenie ose krijesë e mbinatyrshme.
Garderobe – Një pjesë e mobiljeve që përdoret për ruajtjen e rrobave osekostume.
Woodland – Një pyll ose zonë e pyllëzuar.
Wirlwind – Një stuhi e fuqishme dhe shkatërruese.
Willow – Një lloj peme me degë të holla dhe gjethe të gjata e të ngushta. 8>
Wicca – Një fe moderne pagane që përfshin magjinë dhe adhurimin e natyrës.
Pëshpëritje – Një ton zëri i qetë ose i heshtur.
Ujku – Një gjitar mishngrënës i njohur për ulërimën e tij në hënë>
Dëshirë – Një dëshirë ose shpresë që diçka të ndodhë.
Pelin – Një barishte e hidhur që shpesh lidhet me helmin dhe vdekjen.
Lufta – Një gjendje konflikti të armatosur midis kombeve, grupeve ose individëve. materiale të tjera.
Wolfman – Një njeri që transformohet në një ujk ose një krijesë të ngjashme me ujkun.
Webslinger – Një superhero që përdor rrjeta për të lëvizur nëpër qytet. Perëndimi i egër.
Wolfbane - Një bimë që përdoret shpesh në mite dhe legjenda për të shmangur ujqërit.zog ose engjëll.
Burë e shtrigave – Një përzierje përbërësish të ndryshëm, shpesh të lidhur me magjinë dhe magjinë.
Magjia e bardhë – Praktika e përdorimit të magjisë për qëllime të mira ose pozitive.
Backë ujkësh – Një grup ujqërsh – Një grup ujqërsh – Një grup ujqërsh që gjuajnë dhe jetojnë së bashku për njeriun. est.
Willowisp – Një dritë fantazmë që shihet shpesh në këneta dhe këneta.
Mjeku magjistar – Një shërues tradicional ose shaman që përdor magji dhe barishte për të trajtuar sëmundjet.
Një i vdekur në këmbë – Një kufomë e ringjallur dhe ndonjëherë e natyrshme zombie. me njerëzit.
E veja – Një grua, burri i së cilës ka vdekur.
Windigo – Një shpirt keqdashës ose përbindësh nga mitologjia algonkiane.
Kapela e shtrigave – Një kapelë me majë që përdoret shpesh nga shtrigat. 6> Ora e shtrigave – Koha e natës kur shtrigat dhe qeniet e tjera të mbinatyrshme besohet se janë më aktive.
E liga – E keqe ose moralisht e gabuar.
Mallkimi i Ujk – Një mallkim që e shndërron një person në një ujk.
Roja – Një person që ruan ose ruan njëvend.
Will-o’-the-wisp – Një dritë fantazmë që shihet shpesh natën në këneta dhe këneta.
Ulërima e ujkut – Tingulli i fortë dhe i frikshëm i bërë nga një ujk. me erëra të forta, të shoqëruara shpesh me shi ose borë.

Mendimet përfundimtare

Uau, ka disa fjalë të mrekullueshme të Halloween-it që fillojnë me shkronjën W që kemi renditur mbi 90. Shpresojmë të keni gjetur një që mund ta përdorni ose nuk e dinit. Deri herën tjetër faleminderit që lexuat postimin tonë

Shiko gjithashtu: 50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me W (me përkufizim)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.