141 Fjalë negative që fillojnë me V (me përshkrime)

141 Fjalë negative që fillojnë me V (me përshkrime)
Elmer Harper

Kështu që po kërkoni fjalën e duhur negative që fillon me V nëse është kështu, ne kemi renditur shumë mbiemra më poshtë që të mund t'i përdorni me fjalorin tuaj të përditshëm.

Gjuha angleze është plot me fjalë negative të cilat mund të përdoren në mënyra të ndryshme për të shprehur negativitetin ose kritikën ndaj diçkaje ose dikujt. Këto fjalë variojnë nga fjalët e zakonshme si "i kotë" dhe "i turpshëm" deri te fjalët e errëta si "të zhgënjyer" dhe "i bezdisshëm". Disa nga këto fjalë shprehin një ndjenjë të përgjithshme negativiteti, ndërsa të tjera kanë konotacione më specifike.

Për t'i përdorur ato në mënyrë efektive, është e rëndësishme të kuptoni kuptimet e tyre dhe kontekstin në të cilin ato janë të përshtatshme. Këto fjalë mund të përdoren në shkrime krijuese, poezi apo edhe biseda të përditshme për të shprehur pakënaqësinë ose kritikën në një mënyrë më të sofistikuar.

Shiko gjithashtu: Të vlerësoj kuptimin. (Mënyra të tjera për ta thënë këtë)

Megjithatë, është e rëndësishme t'i përdorni ato me kujdes dhe të shmangni përdorimin e tyre të tepërt ose të panevojshëm, pasi kjo mund të krijojë një përshtypje negative te dëgjuesi ose lexuesi>I zbrazët – i zbrazët ose i pabanuar E paqartë – e paqartë ose e pasaktë I kotë – tepër krenar ose i shqetësuar për pamjen ose arritjet e dikujt Zhduk – zhduket papritur dhe plotësisht Vandalizoj papritmas dhe plotësisht Vandalizoj në mënyrë të paqartë ose shkatërroj pronën interesante Varikoze – jonormalevenat e fryra ose të përdredhura Të ndryshme – që kanë shumë lloje ose forma të ndryshme Të ndryshme – vazhdimisht ndryshojnë ose luhaten Hakmarrëse – duke kërkuar hakmarrje ose duke synuar të shkaktojnë dëm duke përdorur shumë fjalë helmuese – shumë helmuese – të dhimbshme. gjuhë e shtjelluar në mënyrë të panevojshme Shqetësuese – duke shkaktuar bezdi, zhgënjim ose shqetësim Vesi – sjellje imorale ose e ligë Percitësi – një ndryshim i rrethanave ose fatit, zakonisht ai që është i padëshirueshëm ose i pakëndshëm> Viktimë - një person i dëmtuar, i plagosur ose i vrarë si rezultat i një krimi, aksidenti ose ngjarjeje ose veprimi tjetër I ligë – i lig ose i keq Shkel – thyen ose nuk respekton (një rregull ose marrëveshje formale) E dhunshme – që përfshin dikë të dhunshme, që ka për qëllim të vrasë diçka, ose me forcë, ndaj ose i shkaktuar nga një virus Visceral – që lidhet me ndjenjat e thella të brendshme dhe jo me intelektin Pa vizion – pa largpamësi ose imagjinatë Viiti – prish ose dëmton cilësinë ose efikasitetin e aktive Të zëshme – shprehja e ndjenjave ose opinioneve në mënyrë shumë të lartë ose me forcë E pavlefshme – plotësisht bosh osepa substancë E paqëndrueshme – mund të ndryshojë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme, veçanërisht për të keqen Nxit të vjella – duke shkaktuar nauze ose neveri E pangopur – që ka një qasje shumë të etur ndaj një aktiviteti

Shiko gjithashtu: Ulur me një këmbë të vendosur poshtë (këmba e zhytur brenda)
      Vortuale të fuqishme si uji Vorteks ngjan ose karakteristikë e një shkaba, veçanërisht në të qenit grabitqar ose grabitqar Vulgar – i mungon sofistikimi ose shije e mirë Vandaliste – që ka të bëjë ose karakteristikë e vandalizmit Vein-lavdishëm – –V6996 rezultatisht i madh tepër krenarë ose mburravec 7>Avulloj – konvertohet ose shndërrohet në avull Lokuar – e veshur me një substancë me shkëlqim E mbuluar – e fshehur ose e maskuar Në mënyrë helmuese – në një mënyrë që është e mbushur me keqdashje ose inat të tilla si ligësi, ose inat. 6> Verzitore – duke shkaktuar bezdi ose zhgënjim E turpshme – jashtëzakonisht e pakëndshme ose moralisht e dënueshme Hakmarrëse – të kesh ose shfaq një dëshirë të fortë ose të paarsyeshme për hakmarrje <89> – Shkelje – që përfshin një shkelje të rregullave të dëmshme Vizionare – jopraktike ose joreale në planifikimin për të ardhmen Vituperative – e hidhur dhe abuzive Profesionale –në lidhje me ose duke u përgatitur për një profesion ose karrierë të caktuar Vulshëm – të folurit ose të folurit pandërprerë dhe rrjedhshëm. Lëkundje – pavendosmëri ose lëkundje midis opsioneve Vlera-pak – pa vlerë ose dobi të munguar porware – softuer ose harduer që promovohet, por kurrë nuk është lëshuar në të vërtetë Varlet – një person i pandershëm ose me reputacion Të lavdëruar – mburravec ose arrogant Vein-shpërthyer – duke shfaqur zemërim ose zhgënjim të tepruar – zemërim i tepruar ose zhgënjim – i fortë në të vërtetë i butë 6-7="" butë="" dukje="" i=""> 9> Venal – i korruptuar ose i hapur ndaj ryshfeteve Mjete – një pamje sipërfaqësore ose mashtruese Venale – e falshme ose e justifikueshme, por gjithsesi e gabuar Venom – keqdashje ose vullnet keqdashje <7 animacion ose dalje të fortë <687>V I ajrosur - i lëshuar ose i shprehur në mënyrë të fuqishme ose të pakontrolluar Fjalëzimi - përdorimi i tepruar ose i panevojshëm i fjalëve Verdikti - një vendim ose gjykim formal, shpesh negativ Vermilion - një nuancë e gjallë e së kuqes - një nuancë e gjallë e së kuqes, shpesh e lidhur me konotacione të pakta të përshtatshmërisëVx66 <8 8> Vertigo – një ndjenjë marramendjeje ose çorientimi Gjurmë – një gjurmë ose mbetje e diçkaje që nuk është mëekziston ose është duke u zhdukur Termi – bezdi ose zhgënjim Vibruese – që shkakton ose lidhet me dridhjet, shpesh ato negative Zëvendës – i rrënuar nga sjellje imorale ose negative Vibruese – djallëzore –6 person i qartë<8 dyshimi, shpesh pas një ngjarjeje ose akuze negative Vreshtari – një person që prodhon ose shet verë, shpesh i lidhur me stereotipe negative Shkelje – shkelje ose shkelje e një rregulli ose ligji Viper – një gjarpër helmues – një gjarpër helmues – një gjarpër helmues – i lidhur shpesh me stereotipe negative. grua agresive Viscid – ngjitëse ose e trashë, shpesh e lidhur me tekstura negative Viskoze – e trashë dhe e ngadalshme, shpesh e shoqëruar me tekstura negative Dëmtimi i shikimit – pengon ose pengon shikimin e qartë <8 – shpeshherë në vizitë negative, vizitë të pashfrytëzuar>Vitimi – prishja ose prishja e diçkaje, shpesh një procesi ose sistemi Vitriolic – i mbushur me kritika të hidhura ose keqdashje Vixen – një dhelpër femër, shpesh e lidhur me stereotipe negative Vokalizim – shprehje e paparashikueshme – e paparashikueshme në të folur ose në tingull, shpesh përdoret , që përdoret shpesh në aspektin financiar ose emocionalkontekste E vjella – shkakton nauze ose neveri, e përdorur shpesh në kontekstin e ushqimit ose pijes Engulli – uri ose dëshirë e tepruar ose e pangopur Shkabak – i ngjan ose karakteristikë e një shkaba , shpesh e lidhur me konotacionet e dëmshme të sulmit><8 9> Shkaba – një zog grabitqar që ushqehet me kërma, shpesh i lidhur me konotacione negative Rukurim – konkurrim ose përpjekje për diçka, shpesh i përdorur në kontekste negative Vagary – një ndryshim i papritur ose i paparashikueshëm, shpesh i përdorur në kontekste negative për shëndetin, shpeshherë përdoret në kuptimin negativ I ngjashëm me valiumin – qetësues ose qetësues, shpesh përdoret në kuptimin negativ Pa vlerë – nuk ka vlerë ose rëndësi Vend i lirë – një pozicion ose hapësirë ​​bosh ose e paplotësuar <79> paqartësi – shkatërron paqartësitë – mungesën e qartësisë pronë Vapid – i mungon gjallëria, interesi ose substanca Varikoze – anormalisht e fryrë ose e shtrembëruar, shpesh e lidhur me kushte negative shëndetësore Më pak – i mungon diversiteti apo shumëllojshmëria Vazale – nën kontrollin e dikujt – një person nën kontrollin tendosje ose forcë, e përdorur shpesh në aKontekst negativ I mbuluar – i fshehur ose i fshehur, shpesh i përdorur në një kontekst negativ Hakmarrës – duke kërkuar hakmarrje ose hakmarrje Helmues – helmues ose i dëmshëm, shpesh përdoret në kuptimin e nevojshëm figurativ për të përshkruar gjuhën ose sjelljen e përdorur më shumë se fjalët e figurshme se sa fjalët ringjallëse – > Verging – afrimi ose arritja në skajin e diçkaje, shpesh përdoret në një kontekst negativ Verzitë – dëmtues të vegjël dhe shkatërrues, shpesh të lidhur me konotacione negative Vicarious – i përjetuar përmes dikujt tjetër dhe jo drejtpërdrejt, shpesh përdoret në një kontekst negativ Ves – ves – i pamoralshëm ndaj dikujt. i gënjejnë ose i shfrytëzojnë ato për përfitimin e dikujt Vie – për të konkurruar ose për të luftuar për diçka, e përdorur shpesh në një kontekst negativ Vigjilent – ​​dikush që merr ligjin në duart e veta, shpesh i lidhur me konotacione negative I lig – i lig – i lig ose i djallëzuar, shpesh përdoret për të parë personazhe të këqij nge ose ndëshkim, shpesh në mënyrë dashakeqe ose keqdashëse Dhunshëm – që përfshin forcë fizike ose agresion, shpesh përdoret në një kontekst negativ Virulenca – ashpërsia ose dëmtimi i një sëmundjeje ose patogjeni I ngjashëm me virusin – i ngjan ose karakteristikëvirus, shpesh i lidhur me konotacione negative Vitiate – për të dobësuar ose dëmtuar diçka, shpesh përdoret në një kontekst negativ Vituperative – e mbushur me kritika ose abuzime të ashpra Vixenish – mendjemprehtë ose grindavece, shpesh përdoret për të përshkruar gratë në një mënyrë të shëndoshë ose të shprehur në mënyrë negative Kontekst Të zëshëm – me zë të lartë dhe të vrullshëm, shpesh përdoret në një kontekst negativ I zbrazët – i zbrazët ose i mungon thelbi ose vlera E paqëndrueshme – e paqëndrueshme ose e paparashikueshme, shpesh përdoret në një kontekst negativ për të përshkruar emocionet ose situatat, shpeshherë të folurit negativ – një tepricë. 6> Të vjella – për të rigurgituar ose dëbuar përmbajtjen e stomakut, shpesh të lidhur me konotacione negative I ngjashëm me vudu – që i ngjan ose është karakteristikë e vudu-së ose formave të tjera të magjisë së zezë, shpesh e lidhur me stereotipe negative Shpesh i uritur ose i tepërt i përdorur për të <8 i pangopur ose i tepërt. 6> I ngjashëm me shkaba – i ngjan ose karakteristik i një shkaba, shpesh i lidhur me konotacione negative Vulgariteti – mungesa e përsosjes ose shijes, shpesh e lidhur me sjelljen ose gjuhën negative I cenueshëm – i ndjeshëm ndaj dëmtimit ose sulmit, shpesh i përdorur në mënyrë negativekontekst Vulpine – i ngjan ose karakteristikë e një dhelpre, e përdorur shpesh në një kontekst negativ I zbrazët – i mungon inteligjencës ose substancës, shpesh përdoret në një kontekst negativ E paqartë – e paqartë ose e pasaktë, shpesh përdoret në një listë negative

      Fillimi më i madh i fjalëve negative. përcaktimin e tyre. Ishte sfiduese të gjeje kaq shumë, por ne e kemi hequr punën e vështirë dhe e kemi arritur këtë për ju me këtë listë fjalësh. Shpresojmë të keni gjetur fjalën e duhur që fillon me shkronjën V nga sa më sipër. Deri herën tjetër faleminderit që lexoni.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.