Çfarë do të thotë kur një djalë puth faqen tuaj?

Çfarë do të thotë kur një djalë puth faqen tuaj?
Elmer Harper

Pra, po përpiqeni të kuptoni se çfarë do të thotë kur një djalë ju puth në faqe? Epo, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ka 3 arsye të zakonshme pse një djalë do ta bënte këtë, dhe ato janë mjaft të thjeshta për t'u kuptuar.

Puthja në faqe zakonisht bëhet për të thënë lamtumirë ose kur jeni të lumtur të shihni dikë. Mund të bëhet gjithashtu për të treguar vlerësim për diçka që dikush ka bërë ose ka thënë për ju.

Duke thënë se do të shqyrtojmë 7 arsyet që një djalë do t'ju puthë në faqe.

Para se të hyjmë në këtë, le t'i hedhim një vështrim kontekstit dhe pse duhet ta kuptojmë së pari. Konteksti do të na japë pika të dhënash që mund t'i përdorim për të kuptuar pse një djalë do ta bënte këtë në radhë të parë.

Pra, çfarë është? Si mund ta përdorim ndryshe? Këto janë të gjitha pyetje që jam i sigurt që po i bëni, kështu që le të zhytemi!

Çfarë është konteksti nga këndvështrimi i gjuhës së trupit?

Konteksti është çdo kuptim i nxjerrë nga një situatë ose një ngjarje. Marrja parasysh e vendit, njerëzve ose gjërave të tjera që janë të pranishme mund të na ndihmojë të nxjerrim kuptimin nga ajo që po ndodh.

Kjo do t'ju japë një bazë të fortë me prova faktike për të punuar dhe do t'ju japë të dhëna se pse një djalë mund të të puth në faqe në radhë të parë.

Nëse po përpiqesh të kuptosh pse ai të puthi në faqe dhe çfarë mund të thotë kjo, mendo se kush ishte përreth, çfarë po bënte dhe si gjatë ai puthiju.

7 arsyet kryesore pse një djalë do të të puthë faqet.

Të gjitha sa më poshtë varen nga konteksti dhe do të jenë të ndryshme për të gjithë në çdo situatë të ndryshme.

  1. Është shenjë dashurie.
  2. Është shenjë respekti.
  3. Është shenjë vlerësimi.
  4. Është shenjë admirimi.
  5. Është shenjë miqësie.
  6. Është shenjë tërheqjeje .
  7. Është një shenjë vlerësimi dhe admirimi.

Është një shenjë dashurie.

Arsyeja më e zakonshme Djali do të të puthte në faqe është se është thjesht një shenjë dashurie. Nëse ai i përshëndet të gjithë në të njëjtën mënyrë, atëherë nuk do të thotë asgjë tjetër për të veçse të thotë "përshëndetje".

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur ajo dëshiron hapësirë ​​(ka nevojë për hapësirë)

Është një shenjë respekti.

Varësisht se ku është ose me kë është, një puthja në faqe mund të sinjalizojë dashuri. Kjo nuk është aq e zakonshme në Amerikë dhe MB, por më e zakonshme në Evropë.

Është një shenjë vlerësimi.

Kur dikush ka bërë diçka për ju, ai mund të reagojë duke ju përqafuar dhe puthur ju në faqe. Konteksti është çelësi për të kuptuar këtë situatë.

Është një shenjë admirimi.

Kjo është e ngjashme me respektin, por nga një këndvështrim tjetër. Është një mënyrë e çuditshme për të treguar miratim, por është diçka që bëhej në të kaluarën.

Shiko gjithashtu: Çfarë është një rikthim i mirë për Askush nuk kujdeset?

Është një shenjë miqësie.

Disa djem do t'i përshëndesin miqtë e tyre duke i puthur në faqe , e cila është më e zakonshme në mesin e klasës së lartë dhe të mesmenjerëzit. Është një mënyrë joverbale për të thënë përshëndetje.

Është një shenjë tërheqjeje.

Kjo mund të jetë konfuze, por mund të jetë një shenjë tërheqjeje nëse një djalë zgjat kur ju puth faqen. Mund të jetë sepse ai dëshiron t'ju afrohet dhe t'ju mbajë atje për disa sekonda më shumë se normalja. Nëse është kështu, atëherë duhet të shikoni edhe Gjuha e trupit të një mashkulli të dashuruar fshehurazi me ju!

Mund të ketë shumë arsye pse një djalë mund t'ju puthë në faqe, por ju takon juve të kuptoni se çfarë do të thotë duke pasur parasysh sa më sipër. Më pas, do t'i hedhim një vështrim pyetjeve më të shpeshta në lidhje me këtë temë.

Si t'i përgjigjeni një puthjeje në faqe?

Nëse dikush ju puth në faqe, në përgjithësi është konsiderohet si një gjest miqësor. Ju mund të përgjigjeni në një sërë mënyrash, në varësi të marrëdhënies tuaj me personin dhe kontekstit të situatës. Shumica e njerëzve zakonisht e kthejnë gjestin.

Çfarë do të thotë një përqafim dhe një puthje në faqe?

Një përqafim dhe një puthje në faqe është një gjeste dashurie që mund të përcjellë shumë të ndryshme kuptimet. Në disa kultura, është një përshëndetje ose një shenjë respekti. Në të tjerat, mund të përcjellë ndjenja romantike ose thjesht të jetë një gjest miqësie. Pavarësisht se cili është kuptimi specifik, një përqafim dhe puthje në faqe është gjithmonë një shenjë dashurie.

Mendimet përfundimtare.

Një puthje në faqe është një formë përshëndetjeje midis dy njerëzveqë e njohin mirë njëri-tjetrin. Buzët mund të prekin faqe ose jo, në varësi të kontekstit të situatës. Shpresojmë që të keni shijuar leximin e këtij postimi dhe ta keni gjetur të dobishëm. Deri herën tjetër, qëndroni të sigurt.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.