29 fjalë negative që fillojnë me X (me përkufizime)

29 fjalë negative që fillojnë me X (me përkufizime)
Elmer Harper

A po kërkoni një fjalë negative që fillon me x? Nëse po, ju keni ardhur në vendin e duhur për ta kuptuar këtë. Ne kemi renditur disa nga shembujt kryesorë në këtë listë të listës së fjalëve negative.

X nuk është një shkronjë e përdorur zakonisht në gjuhën angleze dhe për këtë arsye është sfiduese të gjesh fjalë negative që fillojnë me X. Megjithatë, ka ende disa fjalë që mund të shprehin ndjenja ose situata negative. Këtu janë 29 fjalë negative që fillojnë me X dhe përkufizimet e tyre:

Shiko gjithashtu: 17 fjalë të Halloween-it që fillojnë me X (me përkufizim)

Megjithëse këto fjalë mund të mos përdoren shpesh në gjuhën e përditshme, është gjithmonë mirë të zgjeroni fjalorin dhe njohuritë tuaja për gjuhën angleze. Megjithatë, është thelbësore t'i përdorim këto fjalë me kujdes dhe në mënyrë të përshtatshme pasi përdorimi i gjuhës negative mund të ndikojë në marrëdhëniet tona me të tjerët.

29 Fjalë negative që fillojnë me X (Mbiemër)

Xanthous – e verdhë ose e verdhë-kafe; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të sëmurë ose të verdhë.
Ksenofobia – frika ose urrejtja ndaj të huajve ose të huajve.
Ksenofobik – të kesh ose shfaq një mospëlqim ose paragjykim ndaj njerëzve nga vende të tjera. mund të përdoret negativisht për të nënkuptuar varfëri ose privim.
Xerophilous – përshtatur për të jetuar në një mjedis të thatë; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si shterpë osei pajetë.
Xerotik – tepër i thatë; mund të përdoret negativisht për të përshkruar lëkurën e thatë dhe me luspa.
Vlerësuar me X – e papërshtatshme për fëmijët; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të turpshme ose pornografike.
Xylophagous – ushqyer me dru; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si shkatërruese ose dëmtuese.
Ksilofon – instrument muzikor i përbërë nga shufra druri të goditura nga çekiçët; mund të përdoret negativisht për të përshkruar një tingull të mprehtë ose të bezdisshëm.
Xylotomy – studimi i strukturës së drurit; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të thatë ose të mërzitshme.
Xerox – një markë makine kopjimi; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si joorigjinale ose të kopjuar.
Xeriscaping – peizazhi i projektuar për të ruajtur ujin; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si jo tërheqëse ose shterpë.
Ksilografia – arti i gdhendjes në dru; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të vjetëruar ose të vjetëruar.
Ksenogjeneza – prodhimi i supozuar i pasardhësve që janë dukshëm të ndryshëm nga secili prind; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të panatyrshme ose të çuditshme.
Xanthippe – një grua qortuese ose me natyrë të keqe; mund të përdoret negativisht për të përshkruar një person mendjemprehtë ose të pakëndshëm.
Xylophonic – që lidhet ose i ngjan një ksilofoni; mund të përdoret negativisht për të përshkruardiçka aq e mprehtë ose e bezdisshme.
Xyloid – që i ngjan drurit; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si artificiale ose false.
Xerotes – thatësi ose thatësi; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të pajetë ose të shkretë.
Xenodiagnosis – një procedurë diagnostike që përfshin përdorimin e insekteve që thithin gjak; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si invazive ose të pakëndshme.
Xerografia – proces fotokopjimi; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të zakonshme ose rutinë.
Xiphoid – i ngjan shpatës; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të mprehtë ose të rrezikshme.
Xilograf – një gdhendje druri ose gdhendje në dru; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të vjetëruar ose të modës së vjetër.
Xylophonic – që lidhet ose i ngjan një ksilofoni; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të mprehtë ose të bezdisshme.
Xylofilous - preferon ose lulëzon në pyje; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si jo tërheqëse ose të zymtë.
Xanthochroid – ka lëkurë të verdhë në të bardhë dhe flokë të hapur; mund të përdoret negativisht për të përshkruar dikë si të sëmurë ose jo tërheqës.
Xenobiotic – një substancë e huaj për trupin; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si toksike ose të dëmshme.
Ksilografike – që lidhet ose përfshin bërjen e punimeve në dru ose gdhendjeve; mund të përdoretnegativisht për të përshkruar diçka si të shurdhër ose jointeresante.
Xerodermic – që lidhet ose prek lëkurën e thatë; mund të përdoret negativisht për të përshkruar diçka si të shëmtuar ose jo tërheqëse.
Xeric është një mbiemër që përdoret për të përshkruar diçka që lidhet ose përshtatet me një mjedis që është i thatë ose i thatë.

Mendimet përfundimtare

Ne kemi krijuar një listë fjalësh negative që fillojnë me X, kështu që ju nuk kemi. Ka shumë fjalë negative që fillojnë me shkronja të ndryshme dhe mbiemra që fillojnë me x. Në këtë postim, ne kemi renditur disa nga më të përdorurat. Deri herën tjetër faleminderit që gjetët kohë për të lexuar.

Shiko gjithashtu: Si të bisedoni me një person ose njerëz të rastësishëm (bisedoni me të huajt)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.