81 fjalë negative që fillojnë me H (me përkufizime)

81 fjalë negative që fillojnë me H (me përkufizime)
Elmer Harper

Nëse jeni duke kërkuar për fjalën e përsosur negative që fillon me shkronjën H, atëherë keni ardhur në vendin e duhur për ta kuptuar këtë.

Nuk rekomandohet përdorimi i fjalëve negative sa më shumë që të jetë e mundur, sepse ato mund të kenë një ndikim të dëmshëm për veten dhe të tjerët. Megjithatë, mund të ketë raste kur duhet t'i përdorim ato në mënyrë, për të qenë të sinqertë për ndjenjat tona ose për të shprehur një ndjenjë të caktuar.

Fjalët negative më të njohura që fillojnë me një H janë si më poshtë: urrejtje, pashpresë, pashpirt, e dëmshme, armiqësore dhe e tmerrshme, ndër të tjera. Këto fjalë mund të përdoren për të përshkruar situata, emocione ose sjellje negative. Shikoni listën tonë të plotë më poshtë për më shumë ide.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një djalë ju thërret të doni?

81 fjalë negative që fillojnë me shkronjën H.

Hackneyed – E tepruar dhe me mungesë origjinaliteti.
Bëj pazar – Për të debatuar ose negociuar për diçka, shpesh në një mënyrë agresive ose të pakëndshme, në mënyrë të pakëndshme, të menduar mirë.
Halucination – Një perceptim i rremë i diçkaje që nuk është në të vërtetë aty.
Pengesa – Për të penguar ose penguar përparimin ose zhvillimin.
Handikap – Një disavantazh ose pengesë që e bën arritjen më të vështirë.
Vështirësi – Një gjendje vuajtjeje ose privimi të rëndë.
Dëmshme –Duke shkaktuar dëme ose lëndime.
I ashpër – I pakëndshëm i ashpër ose i rëndë.
Urrejtja – Një ndjenjë e fortë mospëlqimi ose armiqësie.
Famëlartë – Arrogant dhe përbuzës.
I pashpirt – I mungon dhembshuria ose empatia.
Duar e rëndë – Funksionues ose tepër i dhunshëm.
I neveritshëm – Jashtëzakonisht i lig ose i keq.
I pafuqishëm – I pafuqishëm ose i paaftë të mbrohet në mënyrë të pavarur –6>
E shëmtuar – Jashtëzakonisht e shëmtuar ose e neveritshme.
Pengojnë – Për të penguar ose penguar përparimin ose zhvillimin.
Histrionic – Tepër dramatike ose teatrale.
Histrionic – Tepër dramatike ose teatrale. .
I pastrehë – Mungesa e një vendbanimi të përhershëm.
Homogjene – I mungon diversiteti apo shumëllojshmëria.
I pashpresë – Ndjenja ose shkaktimi i dëshpërimit ose i dëshpërimit. jashtëzakonisht e pakëndshme ose e pakëndshme.
Armiqësore – jomiqësore ose antagoniste.
Të poshtëruar – Të bëjë dikë të ndihet i turpëruar ose i turpëruar.
Pa humor – Mungesa e ndjenjës së humorit.dobësi e shkaktuar nga mungesa e ushqimit.
Dëmtuese – Shkakton dhimbje emocionale ose shqetësim.
Hipokritike – Sjellje në një mënyrë që bie ndesh me besimet ose vlerat e deklaruara të dikujt. 7>Tërkuese – Tejet shqetësuese ose shqetësuese.
Mjegull – E paqartë ose e paqartë.
Armiqësore – Sjellje jomiqësore ose antagoniste.
Ulëritje – Një klithmë e fortë, e zgjatur shqetësimi. –Thërë e fortë, e zgjatur. përbuzje – Gjendja e të ndierit në siklet ose turp.
Higjiena – Praktika e ruajtjes së pastërtisë dhe shëndetit.
Hipokrizi – Praktika e të pretenduarit se ka standarde morale ose besime me të cilat sjellja e dikujt nuk përputhet. e kuqe ose armiqësi.
Prishje zemre – Trishtim i fortë ose pikëllim i shkaktuar nga një humbje ose zhgënjim.
Penguar – Parandalohet ose pengohet të përparojë ose zhvillohet. me përshkrimet e tyre:
Hack – Për të fituar akses të paautorizuar në një sistem kompjuterik ose rrjet.
Haggard – Duke kërkuari rraskapitur ose i rraskapitur.
Ngritja e flokëve – Shkaktimi i frikës ose tmerrit.
Shenja dalluese – Një tipar dallues ose karakteristikë që është tipike për diçka negative. 8>
Hanker – Të kesh një dëshirë ose mall të fortë për diçka.
I pafat – i pafat ose i pafat.
Harangue – Një fjalim ose leksion i gjatë dhe agresiv.
Harbor. dhembshuri ose empati.
Vështirësi – Një shembull i vuajtjes ose privimit të rëndë.
Me tru lepur – budalla apo i pamatur.
Ashpërsia – Cilësia e të qenit jashtëzakonisht i ashpër ose kritik.
Njeri i pakëndshëm që bën punë të pakëndshme.
6> Hauteur – Arrogancë ose mospërfillje.
Rrezik – Rrezik ose rrezik.
Dhimbje zemre – Trishtim ose pikëllim i fortë.
I pakujdesshëm – Mospërfillje ose shpërfillje e këshillave ose paralajmërimeve të gjakderdhjes. 6> I bezdisur ose i kontrolluar vazhdimisht nga bashkëshorti.
Të lartë – arrogant ose autorizues.
Pengesa – Diçka që pengon ose pengon përparimin ose zhvillimin.
Hobble.– Të ecësh me vështirësi ose të çaluar.
Zgjedhja e Hobson – Një zgjedhje midis dy opsioneve po aq të padëshirueshme.
E tmerrshme – Jashtëzakonisht e pakëndshme ose e papëlqyeshme.
Me temperament të nxehtë – Lehtësisht i zemëruar, i vogël, i vogël dhe i nervozuar6<8. banesë.
Hubris – krenari ose arrogancë e tepruar.
Humbug – Biseda ose sjellje mashtruese ose e pasinqertë.

Mendimet përfundimtare

Kur bëhet fjalë për fjalët negative që fillojnë me një H, kjo fjalë është shumë e përdorur për të zgjedhur nga lista e urrejtjes. mund të përdoret për të lënduar dikë. Shpresojmë të keni gjetur fjalën e përsosur që keni kërkuar deri herën tjetër, faleminderit që lexoni.

Shiko gjithashtu: Kur jeni të lumtur, gjuha juaj e trupit është gjithashtu e lumturElmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.