A do ta gjej përsëri dashurinë pas divorcit (Zbulojeni tani!)

A do ta gjej përsëri dashurinë pas divorcit (Zbulojeni tani!)
Elmer Harper

Nëse keni kaluar një divorc, është e natyrshme të ndiheni sikur nuk do ta gjeni më kurrë dashurinë. Ju mund të mendoni se nuk ka njeri tjetër që do të dëshirojë të takohet me ju. Mund të jetë e vështirë të imagjinohet se dikush do të dëshironte të takohej me një prind të vetëm, ose me dikë që është divorcuar.

Megjithatë, ka shumë njerëz atje që kërkojnë dashuri dhe dikë si ju. Nëse je i gatshëm të punosh dhe të bësh disa ndryshime, atëherë do ta gjesh sërish dashurinë në një kohë të shkurtër.

A do ta gjej sërish dashurinë pas divorcit? Tani ka një pyetje. Kjo varet nga të kuptuarit e vetes dhe çfarë do të thotë dashuria për ju. Ja çfarë duan shumica e njerëzve nga dashuria.

Çfarë do të thotë dashuria për ju?

Dashuria është një ndjenjë dashurie e fortë dhe pasioni i fortë në një marrëdhënie. Zakonisht shoqërohet me ndjenja të forta lumturie, gëzimi dhe pasioni. Dashuria shpesh përshkruhet si një ndjenjë dashurie e fortë dhe pasioni i fortë në një marrëdhënie.

Nëse kjo është ajo që ju e përcaktoni dashurinë, atëherë mund t'i gjeni ato ndjenja, por nuk do të zgjasin aq sa shpresoni.

Shiko gjithashtu: Çfarë mund të bëni për të mbrojtur veten nga përpjekjet e narcisistëve që ju lëndojnë.

Kuptoni Fazën e Muajit të Mjaltit të Dashurisë.

Pas fazës së muajit të mjaltit të dashurisë, është e pashmangshme që të ketë një lidhje më të thellë. Faza e muajit të mjaltit karakterizohet nga ndjenja të forta dhe nivele të larta të dopaminës. Përfundimisht, kjo kalon dhe marrëdhënia mund të ndihet më pak emocionuese.Megjithatë, një marrëdhënie ideale duhet të zgjasë për një kohë të gjatë dhe kjo është kur një lidhje më e thellë bëhet më e rëndësishme.

Unë mendoj se dashuria është të kujdesesh për dikë aq shumë sa të bësh gjithçka për të. Dashuria mund të jetë edukuese, mbështetëse dhe mirëkuptuese. Është një ndjenjë e thellë që nuk do të dëshironit ta humbisni kurrë. Është diçka që e ndjen në zemrën tënde, jo vetëm në kokën tënde.

Tani që e dimë se çfarë është dashuria, hapi tjetër është të vendosim pritshmëritë tona në përputhje me rrethanat në mënyrë që të duam përsëri.

Të vendosim saktë pritshmëritë tuaja.

Dashuria është një ndjenjë magjike, por shumica e njerëzve përfundimisht dalin nga faza e muajit të mjaltit. Duhet të kujtojmë se këto ndjenja do të kalojnë me kalimin e kohës.

Këto ndjenja përfundimisht do të zhduken për sa kohë që ne kuptojmë se ato janë një pjesë e natyrshme e jetës. Qëllimi përfundimtar i fazës së muajit të mjaltit është të prodhojë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe afatgjatë të ndërtuar mbi një themel të fortë.

Dhe kjo është pika kur flasim për pritshmëritë, duhet t'i vendosim ato dhe të kuptojmë se çfarë është dashuria në mënyrë që të ecim përpara dhe të ndërtojmë një marrëdhënie të fortë.

Para se të gjeni përsëri dashurinë.

Para se të duhet ta vlerësoni veten dhe të kuptoni se si ta vlerësoni veten përsëri. Kjo është për hirin tuaj dhe për hir të partnerit tuaj të ri. Ju i detyroheni vetes që të zbuloni se çfarë keni nevojë në një lidhje përpara se të hyni në një lidhje tjetër.

Mos kërkoni dashuri pasDivorci.

Pas një martese të gjatë, divorci shpesh ndihet si vdekje. Papritur, ju jeni beqarë dhe duhet të filloni të jetoni përsëri. Por, çka nëse nuk jeni gati për takim? Sapo keni filluar të shëroheni dhe tani duhet të jeni të hapur ndaj mundësisë për të gjetur dashuri të re.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të prisni, t'i jepni vetes kohë të njihni përsëri veten, të gjeni përsëri identitetin tuaj, kjo është kaq e vlefshme për ju.

Provo diçka të re (Vetëm për ty)

Eksploroni, provoni tashmë gjëra të reja, gjëra të reja që të bëni. Shembull, mësoni të luani kitarë, hidheni nga avioni, hipni në kalë, shkoni në atë udhëtim në Evropë.

Ka kaq shumë gjëra që duam të bëjmë në jetë. Por koha nuk duket kurrë e duhur. Këtë vit, ju sfidoj të bëni diçka për të cilën keni menduar, por nuk e keni filluar kurrë. Do të habiteni se sa shumë keni arritur kur të hidhni hapin e parë.

Bëni ndryshimin.

Nëse doni të bëni ndryshime në jetën tuaj, duhet të hiqni gjërat nga shtëpia që ju kujtojnë partnerin tuaj të kaluar. Hyni në një rutinë të re dhe takoni njerëz të rinj.

Pyetjet A është e mundur të gjesh përsëri dashuri pas divorcit?

Mund të duket e pamundur të gjesh dashurinë pas një divorci, por nuk është kështu. Tani jeni në një vend ku e dini se çfarë është dashuria dhe çfarë e bën një marrëdhënie të funksionojë. Është koha për të gjetur dikë që dëshiron njësoj si ju.

Ka shumë mënyra për të gjetur dashurinëpërsëri pas divorcit, një nga më të njohurat janë takimet në internet. Takimet në internet janë bërë shumë më të njohura vitet e fundit dhe tani konsiderohet si një mënyrë normale për të takuar njerëz.

Cili është shkalla e shkurorëzimit në SHBA.

Sipas WF-Lawyers.com gjysma e 50% të martesave përfundojnë me divorc.

Shuma kombëtare e SHBA-së për divorcin është aq e saktë sa që shumë femra ndihen më të saktë në 16. duke i dhënë fund shkallës së vërtetë të divorcit të popullsisë së sotme.

Gjysma e martesave amerikane përfundojnë me divorc ose ndarje, që është shumica. 60% e martesave të dyta përfundojnë me divorc. 73% e të gjitha martesave të treta përfundojnë me divorc.

Shanset që martesa juaj të përfundojë me divorc ose ndarje janë mjaft të larta.

Pyetje dhe përgjigje

Cilat janë shanset për të gjetur sërish dashurinë pas një divorci?

Nuk ka përgjigje përfundimtare për këtë pyetje pasi të gjithë e përjetojnë dashurinë ndryshe dhe divorcin e trajtojnë ndryshe. Disa njerëz e kanë më të lehtë të ecin përpara dhe të gjejnë sërish dashurinë pas një divorci, ndërsa të tjerë mund ta kenë më të vështirë. Megjithatë, përgjithësisht besohet se është e mundur që çdokush të gjejë përsëri dashurinë pas një divorci nëse është i gatshëm të vendosë veten atje dhe të hapet ndaj idesë.

Cilat janë mënyrat më të mira për të takuar dikë të ri pas një divorci?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për të gjithëKjo pyetje, pasi mënyrat më të mira për të takuar dikë të ri pas një divorci do të ndryshojnë në varësi të rrethanave individuale. Megjithatë, disa këshilla të përgjithshme që mund të jenë të dobishme përfshijnë anëtarësimin në klube ose grupe sociale ose rekreative, pjesëmarrjen në ngjarje të komunitetit, vullnetarizmin, marrjen e klasave dhe përdorimin e faqeve ose aplikacioneve të takimeve në internet.

Si e dini nëse jeni gati të filloni të takoheni sërish pas një divorci?

Pas një divorci, shumë njerëz pyesin veten nëse janë gati të fillojnë sërish takimet. Disa nga pyetjet kryesore që mund t'i bëni vetes janë: Sa e gjatë ishte martesa juaj? Kur përfundoi? Keni pasur fëmijë me ish-bashkëshortin tuaj? Ka shumë pyetje të tjera që duhen adresuar. Është e rëndësishme që të kaloni kohë duke punuar me këto çështje përpara se të filloni të takoheni përsëri.

Cilat janë sfidat më të mëdha me të cilat përballeni kur takoheni pas një divorci?

Një nga sfidat më të mëdha me të cilat përballeni kur takoheni pas një divorci është frika nga refuzimi. Kjo mund të jetë veçanërisht e vështirë nëse divorci juaj ishte një proces i gjatë dhe i zgjatur. Ju gjithashtu mund të ndiheni sikur duhet të provoni veten para partnerëve të mundshëm, gjë që mund të jetë rraskapitëse. Për më tepër, mund të jetë e vështirë t'i besosh dikujt të ri pas divorcit, gjë që mund ta bëjë të vështirë të hapesh dhe të jesh i pambrojtur.

Si mund ta kapërceni frikën për t'u lënduar sërish pas një divorci?

Nuk ka përgjigje të lehtë kur bëhet fjalë për tëtejkalimi i frikës për t'u lënduar përsëri pas një divorci. Megjithatë, ka disa gjëra që mund të bëni për të lehtësuar frikën tuaj. Së pari, përpiquni t'i kushtoni pak kohë vetes për të shëruar dhe përpunuar atë që ka ndodhur. Së dyti, kontaktoni miqtë dhe familjen tuaj për mbështetje dhe bisedë. Së fundmi, përpiquni të mbani mend se jo çdo marrëdhënie do të përfundojë në tragjedi dhe se mund ta gjeni përsëri dashurinë.

Cilat janë shanset për të gjetur dashurinë?

Shanset për të gjetur dashurinë janë shumë të mira. Dashuria është diçka që është shumë e rëndësishme për shumë njerëz dhe ka shumë njerëz atje që kërkojnë dashuri. Ka shumë mënyra për të gjetur dashurinë dhe ka shumë njerëz që janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të gjeni dashurinë.

Si mund ta di nëse do ta gjej ndonjëherë dashurinë?

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një vajzë ju thërret Boo?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje pasi të gjithë e përjetojnë dashurinë ndryshe dhe ajo që funksionon për një person mund të mos funksionojë për një tjetër. Megjithatë, disa mënyra për të rritur shanset për të gjetur dashurinë mund të përfshijnë të qenit i hapur ndaj përvojave të reja, të jesh pozitiv dhe optimist dhe të jesh vetvetja. Për më tepër, mund të jetë e dobishme të kaloni kohë me miqtë dhe familjen, të përfshiheni në aktivitete që ju interesojnë dhe të jeni të duruar.

Në çfarë moshe duhet të gjeni një dashuri?

Nuk ka një përgjigje të vetme për këtë pyetje pasi të gjithë janë të ndryshëm dhe do ta përjetojnë dashurinë ndryshe. Ndërsa disa njerëz mund të gjejnëdashurinë në moshë të re, të tjerët mund ta gjejnë atë deri më vonë në jetë. Në fund të fundit, përgjigjja më e mirë është se ju duhet ta gjeni dashurinë kur të jeni gati për të dhe kur të ndjeni të drejtën për ju.

Sa kohë i duhet njeriut mesatar për të gjetur dashurinë?

Njeriu mesatar e gjen dashurinë në rreth dy vjet.

Përmbledhje

A do ta gjej sërish dashurinë pas divorcit, pasi të gjithë e përjetojnë dashurinë ndryshe. Disa mënyra për të rritur shanset për të gjetur dashurinë mund të përfshijnë të qenit i hapur ndaj përvojave të reja, të jesh pozitiv dhe optimist dhe të jesh vetvetja. Për më tepër, mund të jetë e dobishme të kaloni kohë me miqtë dhe familjen, të përfshiheni në aktivitete që ju interesojnë dhe të jeni të duruar. Nëse ju pëlqeu duke lexuar këtë artikull, ju lutemi shikoni postimet tona të tjera mbi marrëdhëniet këtu.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.