A më pëlqen ajo më shumë se një mik? (Shenjat që ajo ju pëlqen)

A më pëlqen ajo më shumë se një mik? (Shenjat që ajo ju pëlqen)
Elmer Harper

Kështu që ju mendoni se një vajzë ju pëlqen, por nuk jeni shumë të sigurt në këtë postim, ne hedhim një vështrim në disa nga shenjat më të zakonshme që një vajzë ka ndjenja romantike ndaj jush.

Shenjat që tregojnë se ajo mund të jetë e interesuar më shumë sesa miqësia përfshijnë fillimin e bisedave, buzëqeshjen dhe kontaktin me sy me mua kur flasim, duke bërë shumë pyetje për jetën time ose kur prekim krahun tim. Nëse ajo po dërgon gjithashtu mesazhe flirte, duke qeshur me shakatë e mia dhe është më e dobishme për mua, atëherë ka të ngjarë që ajo të ketë ndjenja për mua. Sigurisht, e vetmja mënyrë për ta ditur me siguri është ta pyesni drejtpërdrejt, por nëse jam shumë i turpshëm për ta bërë këtë, ka mënyra të tjera për të kuptuar nëse ajo më pëlqen apo jo më shumë se një mikeshë. Duke i kushtuar vëmendje mënyrës se si sillet ajo rreth meje mund të japë disa të dhëna për ndjenjat e saj të vërteta.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim 6 shenjave të zakonshme që një shoqe femër ju pëlqen.

6 Shenjat që një vajzë ju pëlqen.

  1. Kushtojini vëmendje ndryshimeve në gjuhën e trupit të saj kur ajo është rreth jush> Nuk ka bërë më shumë kohë në lidhjen tuaj. 5> Vini re nëse ajo është bërë gjithnjë e më prekëse kur jeni së bashku.
  2. Vërejeni nëse ajo skuqet kur flisni me të.
  3. Shiko nëse ajo ka lënë të kuptohet se do të dalë në më shumë takime.
  4. Dëgjo nëse ajo ka qenë në të ardhmen.së bashku.

Kushtojini vëmendje ndryshimeve në gjuhën e trupit të saj kur ajo është rreth jush.

Kur bëhet fjalë për të kuptuar nëse dikush ju pëlqen më shumë se një mik, t'i kushtoni vëmendje shenjave delikate të gjuhës së trupit mund të jetë shumë e dobishme. A e mban ajo shikimin tuaj për disa sekonda më shumë se normalja? A merr ajo flokët e saj kur është rreth jush apo vazhdon të prekë qafën e saj? A qëndron pranë jush kur flet apo mbështetet kur dëgjon?

A i shkëlqejnë sytë kur vini përreth? Të gjitha këto janë shenja se ajo mund të jetë e interesuar për më shumë sesa thjesht miqësi. Nëse nuk jeni të sigurt, provoni të jeni pak më flirtues dhe shikoni se si reagon ajo. Nëse ajo duket e hapur dhe e hapur ndaj përparimeve, atëherë ka të ngjarë që ka diçka përtej miqësisë në mendjen e saj.

Vini re nëse ajo ka investuar më shumë kohë dhe përpjekje në marrëdhënien tuaj.

Nëse jeni duke pyetur veten nëse shoqja juaj ka investuar më shumë kohë dhe përpjekje në marrëdhënien tuaj, ka disa shenja kryesore për t'u kujdesur. Kushtojini vëmendje mënyrës sesi ajo flet për ju kur nuk jeni pranë. Nëse ajo flet pozitivisht dhe me entuziazëm, është një shenjë e mirë se ajo mund t'ju pëlqejë më shumë sesa thjesht një mik.

Vëzhgoni se sa përpjekje bën ajo për t'ju parë ose folur me ju. A ka filluar ajo biseda më shpesh apo ka kërkuar të rrijë? Nëse po, kjo mund të jetë një tjetër shenjë se ndjenjat e saj janë rritur përtejmiqësia.

Më në fund, merrni parasysh sasinë e kontaktit fizik mes juve; nëse është bërë gjithnjë e më e shpeshtë dhe intime, ka të ngjarë që ajo të ketë ndjenja për ju! Në përgjithësi, nëse i vëreni këto shenja në marrëdhënien tuaj me mikun tuaj, ka një shans të madh që ndjenjat e saj mund të evoluojnë përtej miqësisë.

Vini re nëse ajo ka qenë gjithnjë e më prekëse kur jeni bashkë.

Nëse keni vënë re se shoqja juaj ka qenë gjithnjë e më prekëse se sa ju së bashku. Natyrisht, kjo nuk është gjithmonë kështu dhe mund të varet nga situata, por nëse sjellja e saj është e pazakontë për të, atëherë mund të tregojë ndjenja më të thella.

Kini kujdes sesi ajo vepron rreth jush në krahasim me të tjerët; qëndron më afër jush apo bën më shumë kontakt me sy? A qesh ajo edhe me shakatë tuaja më të vogla apo i zhgënjesht ato të njerëzve të tjerë?

Të gjitha këto mund të jenë shenja se ajo është e interesuar për diçka më shumë se miqësia. Nëse gjuha e trupit dhe sjellja e saj ndaj jush kanë ndryshuar kohët e fundit dhe janë dukshëm të ndryshme nga më parë, atëherë mund të ketë diçka tjetër që po ndodh këtu.

Vini re nëse ajo skuqet kur flisni me të.

Vëzhgimi nëse ajo skuqet kur flisni me të është një nga shenjat më të sigurta që ajo mund t'ju pëlqejë më shumë se një mik.

shtypen mbi ju, fytyra e tyre shpesh skuqet si përgjigje ndaj pranisë suaj dhe gjërave që thoni. Është e rëndësishme të vini re këtë sinjal delikate fizike pasi mund të jetë një tregues se ajo ndjen diçka më shumë se miqësi për ju.

Shenjat e tjera që mund të tregojnë se ajo ju pëlqen më shumë sesa thjesht një mik përfshijnë të qenit tepër i vëmendshëm kur flet me ju, duke kontaktuar me sy dhe duke buzëqeshur shpesh, si dhe të sillet e turpshme ose nervoze rreth jush. Nëse këto shenja janë të pranishme, ka të ngjarë që ajo të ketë ndjenja për ju përtej miqësisë.

Shiko nëse ajo ka lënë të kuptohet për të dalë në më shumë takime.

Nëse mendoni se marrëdhënia juaj me një mike ndoshta diçka më shumë, mund të jetë e vështirë të përcaktohet nëse ajo ka lënë të kuptohet për të dalë në më shumë takime. A bën ajo përpjekje për të caktuar kohë vetëm me ju të dy? Vini re se si ajo flet për marrëdhëniet në përgjithësi dhe nëse ajo duket e hapur ndaj idesë së takimit me dikë.

Nëse këto biseda bëhen më të shpeshta, atëherë mund të jetë mënyra e saj delikate për t'ju thënë se ka potencial për diçka më shumë mes jush. Në fund të fundit, është e rëndësishme të keni një bisedë të sinqertë me të për të zbuluar se ku qëndrojnë të dyja ndjenjat tuaja.

Dëgjoni nëse ajo ka folur për të ardhmen në kuptimin që ju të dy jeni bashkë.

Nëse shoku juaj po flet për të ardhmen në kuptimin që ju të dy jeni bashkë, mund tëjini një shenjë se ajo ju pëlqen më shumë sesa thjesht një mik. Kushtojini vëmendje asaj që ajo thotë dhe mënyrës se si ajo flet për të ardhmen kur jeni pranë jush.

A flet për gjëra të tilla si udhëtimet së bashku apo daljet në takime? A thotë ajo gjëra të tilla si "ne duhet ta bëjmë këtë" në vend të "Unë duhet ta bëj këtë"? Nëse po, të gjitha këto janë shenja që ajo mund të ketë ndjenja më të thella për ju. Këto mund të jenë shenja se miqësia juaj po shndërrohet në diçka më shumë.

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet më të zakonshme.

Pyetjet e bëra më shpesh.

si mund ta di që ajo më pëlqen më shumë se një mike?

Mund të jetë e vështirë të dihet nëse një vajzë ju pëlqen më shumë se një shoqe. Ajo mund t'ju japë shenja, të tilla si kontakti i zgjatur me sy dhe buzëqeshja, ose mund të veprojë ndryshe në praninë tuaj. Ajo mund të jetë më e hapur me ju sesa miqtë e tjerë dhe madje të flasë për gjëra personale që normalisht nuk do t'i tregonte askujt tjetër.

Të gjitha këto janë shenja të mira që ajo është e interesuar për diçka më shumë se miqësia. Shenja të tjera përfshijnë flirtim dhe ndjesi prekëse, të tilla si mbajtja e duarve ose përqafimi për më shumë seç duhet kur të thotë lamtumirë.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kontakti i zgjatur me sy? (Përdor kontaktin me sy)

Nëse ajo ju komplimenton shumë ose ju kërkon mendimin tuaj për vendimet, këto mund të jenë gjithashtu tregues se ajo ka ndjenja për ju përtej miqësisë. Në fund të fundit, mënyra më e mirë për të ditur nëse një vajzë ju pëlqen më shumë se një shoqe është të rrezikoni dhepyesni atë për një takim!

A më pëlqen ajo më shumë se një mik në vend të mesazheve?

Të dërgosh mesazhe me dikë mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për ta njohur më mirë dhe për të krijuar një marrëdhënie të rehatshme. Megjithatë, mund të jetë gjithashtu e vështirë të dallosh nëse një person ju pëlqen më shumë sesa thjesht si mik kur dërgon mesazhe. Mund të jetë e vështirë të deshifrosh qëllimin që qëndron pas fjalëve dhe veprimeve të tyre mbi tekstin pa qenë në gjendje të lexosh gjuhën e trupit ose të dallosh shprehjet e fytyrës.

Thënë kështu, ka disa shenja që mund të tregojnë nëse dikush ju pëlqen më shumë sesa thjesht si mik për tekstin. Shembujt përfshijnë: t'ju dërgojnë mesazhe më të gjata, t'ju thërrasin me emra kafshësh shtëpiake, të përgjigjeni shpejt, të filloni biseda më shpesh, të dërgoni tekste të dyfishta ose të shtoni "x" shtesë në fund të mesazheve tuaja. Sigurisht, këto shenja nuk nënkuptojnë gjithmonë se dikush ju pëlqen romantikisht kur ju dërgon mesazhe - atij thjesht mund t'ju pëlqejë të kalojë kohë me ju ose të dëshirojë të sigurohet që ju të ndiheni të përfshirë në biseda - por mund të ia vlen t'i merren parasysh nëse shfaqen shpesh gjatë dërgimit të mesazheve me dikë.

A më pëlqen ajo mua më shumë se një mike e shkollës së mesme?

Shkolla e mesme mund të jetë një kohë emocionuese, veçanërisht kur bëhet fjalë për marrëdhënie. Përpjekja për të kuptuar nëse një mik ju pëlqen më shumë sesa thjesht një mik mund të jetë e vështirë. Ka disa shenja që mund t'ju ndihmojnë të përcaktoni nëse dikush është i interesuar për diçka më shumë se miqësia.

Disa nga këto shenjapërfshini t'ju kushtoni vëmendje shtesë, të bëni pyetje personale për jetën tuaj, të dëshironi të kaloni më shumë kohë me ju dhe të flirtoni me ju. Nëse personi tregon të gjitha këto shenja, atëherë ka shumë mundësi që ajo t'i pëlqeni më shumë sesa thjesht një mik.

Është e rëndësishme të mbani mend se ndjenjat nuk qëndrojnë gjithmonë të njëjta dhe është e rëndësishme të komunikoni hapur me njëri-tjetrin në mënyrë që të dyja palët të dinë se çfarë po ndodh në marrëdhënie. Në fund të fundit, vetëm ajo e di me siguri nëse ju pëlqen më shumë se një shoqe në shkollë të mesme.

A më pëlqen ajo më shumë se një mike me përfitime?

Është e vështirë të thuhet nëse dikush ju pëlqen më shumë sesa thjesht një mik me përfitime. Zakonisht mund të merrni sinjale të caktuara që shpërndajnë ndjenjat e tyre të vërteta, të tilla si ata që dërgojnë mesazhe ose telefonojnë më shpesh, tregojnë më shumë interes për jetën tuaj ose janë më të dashur fizikisht me ju.

Shiko gjithashtu: 136 Fjalë negative që fillojnë me S (me përshkrime)

Mënyra më e mirë për të zbuluar nëse dikush ju pëlqen më shumë se një mik me përfitime është të flisni hapur dhe sinqerisht për ndjenjat tuaja dhe të shihni nëse ata i kthejnë ato ndjenja. Nëse e bëjnë këtë, atëherë ka shumë mundësi që të ketë diçka më shumë mes jush të dyve.

Cilat shenja tregojnë se një grua ju pëlqen më shumë se një mik?

Kur një grua ju pëlqen më shumë se një mik, ka disa shenja që duhet t'i kushtoni vëmendje. Ajo mund të fillojë të ketë biseda më të gjata dhe më të shpeshta me ju, shpesh duke inicuar kontakte dheduke bërë pyetje më të thella se sa me një mik të rregullt.

Mund të jetë duke flirtuar me ju ose duke bërë shaka që vënë në dukje kiminë mes jush. Ajo gjithashtu mund të jetë më fizike kur është rreth jush, duke ju prekur krahun ose shpatullën gjatë bisedave ose qëndron pranë jush edhe kur nuk është e nevojshme.

Më në fund, ajo mund të bëjë përpjekje për t'ju parë personalisht më shpesh ose të ofrojë të bëjë favore për ju që shkojnë përtej asaj që miqtë do të bënin normalisht për njëri-tjetrin. Të gjitha këto shenja tregojnë se një gruaje ju pëlqen më shumë sesa një mikeshë dhe ia vlen të eksploroni më tej.

Mendimet përfundimtare

A më pëlqen ajo më shumë se një mik është një pyetje e vështirë për t'iu përgjigjur, do të varet nga marrëdhënia juaj me të? Ka shumë shenja që tregojnë se një vajzë ju pëlqen, si p.sh. bebëzat e saj zgjerohen kur ju sheh ose ajo bëhet xheloze kur ju sheh me një vajzë tjetër, kjo ndodh sepse ajo ju pëlqen fshehurazi. Shpresojmë që ky postim t'u jetë përgjigjur pyetjeve tuaja që mund të dëshironi t'i shikoni

Shenjat që ajo ju pëlqen (Gjuha e trupit të femrës) për më shumë informacion mbi leximin e gjuhës së trupit të saj.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.