A u mungojnë burrave të martuar zonjat e tyre (Fakte të plota)

A u mungojnë burrave të martuar zonjat e tyre (Fakte të plota)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Nëse po përpiqeni të kuptoni nëse burrit tuaj i mungon ju ose zonja e tij, ne ju kemi mbuluar në këtë postim. Ne do të shqyrtojmë disa nga shenjat dhe shenjat e gjuhës së trupit që mund t'ju ndihmojnë t'ju jepni një ide se çfarë po mendon.

Çdo mashkull përjeton emocione të ndryshme dhe ka motive të ndryshme për t'u përfshirë në një lidhje. Disa burra mund të ndihen fajtorë për tradhtinë e grave të tyre dhe mund t'u mungojnë emocionet dhe pasioni që ndjenin me dashnoren e tyre. Meshkujt e tjerë mund të jenë më të lehtësuar që janë jashtë lidhjes dhe mund të mos mungojnë fare për dashnoren. Megjithatë, burrave të tjerë mund t'u mungojë lidhja emocionale që kishin me dashnoren e tyre edhe pse janë të lumtur që janë martuar.

Në fund të fundit, i takon çdo mashkulli individual të vendosë nëse i mungon apo jo e dashura e tij pas martesës. Duke thënë se ka disa shenja treguese që mund t'i shikoni më poshtë për t'ju ndihmuar t'i përgjigjeni kësaj pyetjeje.

7 shenja që një burrë i martuar i ka munguar dashnoret e tij.

Të gjitha këto më poshtë varen nga konteksti, vetëm ju mund t'i përgjigjeni nëse janë të lidhura me situatën tuaj.

  1. Ata papritmas fillojnë të punojnë me orë më të gjata dhe nuk janë gjithmonë në telefon me email.
  2. Ata dalin më shpesh pa gruan e tyre dhe gjithmonë kanë një justifikim.
  3. Për gruan e tyre gjithmonë flasin negativisht.në mënyrë.
  4. Ata ndalojnë së bërë gjërat që bënin më parë me gruan e tyre.
  5. Ata pushojnë së qeni intime me gruan e tyre.
  6. Ata nuk duan të flasin kurrë për ndjenjat e tyre.

Ata papritmas fillojnë të punojnë me orë të gjata dhe nuk janë kurrë në shtëpi, kur partneri juaj mund të jetë më i gjatë në shtëpi. zonjat e tij. Ai mund të jetë duke u përpjekur të distancohet nga ju emocionalisht, ose thjesht mund të përpiqet t'ju shmangë. Sido që të jetë, nuk është një shenjë e mirë për marrëdhënien tuaj. Nëse jeni të shqetësuar për vendndodhjen e tij dhe pse ai nuk është kurrë në shtëpi, duhet të flisni me të për këtë.

Ata janë vazhdimisht në telefonin e tyre dhe gjithmonë dërgojnë mesazhe ose dërgojnë email.

Ata janë vazhdimisht në telefonin e tyre dhe gjithmonë dërgojnë mesazhe ose email. a është kjo një shenjë se ai i mungon dashnoret e tij? Është e vështirë të thuhet me siguri, por është e mundur që atij t'i mungojnë të dashurat e tij nëse po kalon shumë kohë në telefonin e tij. Mund të jetë se ai po përpiqet të qëndrojë në kontakt me ta ose të vazhdojë me jetën e tyre.

Ata dalin më shpesh pa gruan e tyre dhe gjithmonë kanë një justifikim.

Ka shumë shenja që dikujt i mungon zonja e tyre, por një nga më të zakonshmet është se ata dalin më shpesh pa gruan. Kjo mund të jetë një shenjë se ai po përpiqet të gjejë mënyra për të kaluar më shumë kohë larg gruas së tij dhe se ai mund të jetë në kërkim të mundësive për t'u takuar.me dashnoret e tij. Nëse bashkëshorti juaj po shfaq këtë sjellje, mund të jetë një shenjë se ai po ndihet i pakënaqur me marrëdhënien tuaj dhe po dëshiron emocionet e marrëdhënieve të tij të kaluara.

Ata gjithmonë flasin për gruan e tyre në një mënyrë negative.

Nëse ai vazhdimisht flet për atë se sa e tmerrshme është ajo, se si ajo kurrë nuk bën asgjë të mirë, ose se si e ka bërë dikë që të ndihej e gjatë kur ai nuk e kuptonte atë. të veçantë dhe të vlerësuar. Natyrisht, kjo është vetëm një mundësi dhe mund të ketë arsye të tjera për sjelljen e tij.

Shiko gjithashtu: Si të jesh qendra e vëmendjes (Bëhu gjithmonë më i miri!)

Ata ndalojnë së bëri gjërat që bënin më parë me gruan e tyre.

Kur një burrë ndalon së bëri gjërat që bënte me gruan e tij, mund të jetë një shenjë se atij i mungon zonja e tij. Nëse dikur e nxirrte gruan e tij në takime ose në ngjarje të veçanta, por nuk e bën më këtë, mund të jetë sepse po e merr atë vëmendje nga dikush tjetër. Nëse ai ndalon së interesuari për seksin me gruan e tij, kjo mund të jetë për shkak se ai po merr përmbushje seksuale diku tjetër. Sigurisht, mund të ketë arsye të tjera për këto ndryshime në sjellje, por nëse ato janë të papritura dhe të pashpjegueshme, ato mund të jenë tregues të një lidhjeje.

Ata pushojnë së qeni intime me gruan e tyre.

Kur një burrë pushon së qeni intim me gruan e tij, mund të jetë një shenjë se atij i mungon lidhja fizike dhe emocionale që kishte me të dashurën e tij. Nese e jotjaburri ka humbur papritmas interesin për ju seksualisht, kjo mund të jetë për shkak se ai është i malluar për intimitetin që ndante me dikë tjetër. Ndërsa kjo mund të jetë e dhimbshme për të dëgjuar, është e rëndësishme të mbani mend se nuk jeni përgjegjës për pabesinë e tij. Nëse burri juaj është i gatshëm të punojë për të rindërtuar besimin dhe intimitetin në martesën tuaj, mund të ketë shpresë për marrëdhënien tuaj. Megjithatë, nëse ai nuk është i gatshëm të trajtojë çështjet themelore, mund të jetë koha për të marrë në konsideratë përfundimin e martesës dhe ai mendon se mund ta lërë gruan e tij.

Ata nuk duan të flasin kurrë për ndjenjat e tyre. a është kjo një shenjë se ai i mungon dashnoret e tij?

Ata kurrë nuk duan të flasin për ndjenjat e tyre. A është kjo një shenjë se ai i mungon dashnoret e tij? Mund të jetë një shenjë që i mungon dashnoret e tij, ose mund të jetë një shenjë se ai thjesht nuk është shumë emocional dhe nuk i pëlqen të flasë për ndjenjat e tij. Nëse jeni të shqetësuar se atij i mungojnë zonjat e tij, mund të provoni ta pyesni drejtpërdrejt se si ndihet dhe nëse është i kënaqur me marrëdhënien tuaj.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim disa pyetjeve të bëra më shpesh.

Shiko gjithashtu: Dallimet midis përqafimit miqësor dhe përqafimit romantik?

Pyetjet e bëra më shpesh

Si i trajtojnë burrat e martuar me mungesën e dashnoreve në mënyrën e tij>

Disa burra mund të ndihen fajtorë dhe të përpiqen të distancohen nga dashnoret e tyre, ndërsa të tjerë mund ta gjejnë veten të tërhequr pas tyre, pavarësisht nga premtimet e tyre martesore. Disa burra madje mund tëi shohin zonjat e tyre si një lloj "gruaje të dytë" dhe vazhdojnë të mbajnë një marrëdhënie të ngushtë me ta. Në fund të fundit, i takon burrit individual që të vendosë se si do ta trajtojë mungesën e dashnores së tij.

Si të dallojmë nëse një burri të martuar i mungon zonja e tij?

Ka disa mënyra për të dalluar nëse një burri të martuar i mungon zonja e tij. Së pari, ai mund të veprojë i largët ose i preokupuar kur është rreth gruas së tij. Së dyti, ai mund të fillojë t'i kushtojë më shumë vëmendje pamjes së tij dhe higjienës personale. Së treti, ai mund të bëhet më flirtues me gratë e tjera. Së katërti, ai mund të fillojë të flasë më shpesh për të dashurën e tij. Së fundi, një mik i përbashkët mund të vërejë se burri po sillet ndryshe dhe t'jua tregojë këtë. Nëse shihni ndonjë nga këto shenja, ka të ngjarë që burrit të martuar t'i mungojë zonja e tij.

A është e mundur që një burrë i martuar të ribashkohet me një dashnore pas ndarjes?

Një burrë i martuar mund të jetë në gjendje të ribashkohet me një dashnor pas ndarjes, në varësi të situatës. Nëse ai ndërpret çdo kontakt me të, mund të jetë e vështirë ta bëni atë të ndihet sikur dëshiron të kthehet. Megjithatë, nëse ka ende komunikim dhe kontakt mes tyre, mund të jetë e mundur që burri të kthehet në jetën e saj.

Si ta bëj një burrë të martuar të më mungojë?

Për ta bërë një burrë të martuar të mungojë, duhet të jesh i dëshirueshëm për burrat e tjerë. Kjo do të thotë që ju duhet të jeni dikush që meshkujt duan dhe janëi tërhequr nga. Ju gjithashtu duhet të jeni dikush që gruaja e tij nuk është. Nëse mund të jeni këto gjëra, atëherë do të bëni që një burrë i martuar t'i mungojë.

Pse burrat kanë dashnore?

Ka shumë arsye pse burrat mund të kenë dashnore. Në disa raste, burri mund të jetë i pakënaqur me gruan e tij dhe mund të kërkojë shoqëri jashtë martesës. Në raste të tjera, burri thjesht mund të tërhiqet nga gratë e tjera dhe mund të veprojë sipas atyre impulseve. Disa burra mund të mbajnë dashnoret si një mënyrë për të tradhtuar ose për të ruajtur pushtetin mbi gratë e tyre. Pavarësisht nga arsyeja, të kesh një dashnore përgjithësisht konsiderohet si një tradhti ndaj betimeve të martesës dhe diçka që ne nuk e rekomandojmë.

A blejnë burrat e martuar dhurata të menduara për zonjat e tyre?

Po, disa burra të martuar mund të blejnë dhurata të menduara për zonjat e tyre si shenjë e vlerësimit të tyre. Ky gjest mund të ndihmojë për ta mbajtur marrëdhënien të fortë dhe të shëndetshme, veçanërisht nëse burri ndihet fajtor për tradhtinë e gruas së tij. Duke blerë dhurata të menduara për zonjën e tij, burri i martuar mund të përpiqet të kompensojë një pjesë të dhimbjes dhe lëndimit që po i shkakton asaj.

A klasifikohet një grua tjetër si dashnore?

A klasifikohet një grua tjetër si dashnore? Kjo varet kryesisht nga përkufizimi i fjalës mësuese. Për disa njerëz, një dashnore është thjesht një grua që ka një lidhje me një burrë të martuar. Në këtë rast, një grua tjetër nuk do të ishtei klasifikuar si dashnore. Megjithatë, nëse fjala dashnore përkufizohet si një grua që është në një marrëdhënie seksuale me një burrë që nuk është burri i saj, atëherë një grua tjetër mund të klasifikohet si dashnore. Gjithçka varet nga mënyra se si e përkufizoni termin.

Kur mendon një burrë për dashnoren e tij?

Një burrë zakonisht mendon për dashnoren e tij kur ndihet i vetmuar ose i mërzitur. Ndonjëherë, ai mund të mendojë për të kur ndjen dëshirën seksuale. Nëse ajo është gjithmonë në mendjen e tij, mund të jetë një shenjë se ai po bie në dashuri me të.

Cilat janë arsyet kryesore që burrat e martuar kanë dashnore?

Ka shumë arsye pse një burrë i martuar mund të ketë një dashnore. Ndoshta ai nuk është i kënaqur seksualisht me gruan e tij, ose mendon se ajo nuk i kushton vëmendje të mjaftueshme. Ndoshta ai thjesht shijon emocionin e të pasurit një lidhje. Cilado qoftë arsyeja, përgjithësisht pranohet se dashnore është dikush që siguron atë që gruaja nuk mund ose nuk do ta sigurojë.

Një mësuese shpesh shihet si një simbol i statusit. Një burrë që mund të përballojë të mbajë një dashnore zakonisht konsiderohet të jetë i suksesshëm dhe i fuqishëm. Të kesh një dashnore gjithashtu mund ta bëjë një mashkull të ndihet më viril dhe tërheqës. Në disa raste, një burrë i martuar mund të mbajë një dashnore thjesht sepse i pëlqen shoqëria e grave dhe vëmendja që ato i kushtojnë.

A mundet një burrë i martuar të jetë ende i dashuruar me dashnoren e tij pasi e ka lënë të shkojë?

Një burrë i martuar mund të jetë akomatë jetë i dashuruar me zonjën e tij edhe pasi ai e ka lënë të shkojë. Është e mundur që burri të ndjejë emocione të thella për gruan me të cilën ishte përfshirë jashtë martesës së tij. Ndërsa mund të jetë e vështirë për të të mbajë një marrëdhënie me të, ai mund të kujdeset ende thellësisht për të. Nëse burri është në gjendje të heqë dorë nga faji dhe turpi që mund të ndiejë, atëherë është e mundur që ai të vazhdojë ta dojë atë.

Mendimet përfundimtare.

A u mungojnë burrave të martuar dashnoret e tyre, kjo do të varet nga sa ju vlerësojnë si njeri, disa burra të martuar e tradhtojnë me penisin e tyre dhe burra të tjerë tradhtojnë sepse ata janë thjesht narcistë, seksi, seksi e bëjnë të keqen.

gruaja nuk po përmbush. Ndërsa është e pamundur të thuhet nëse të gjithë burrave të martuar u mungojnë dashnoret e tyre, është e sigurt të thuhet se në shumë raste u mungojnë. Shpresojmë t'i jemi përgjigjur pyetjeve tuaja për më shumë informacion, ju lutemi shikoni Si të ndaloj së menduari tepër pasi të mashtrojnë?
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.