Çfarë do të thotë kur dikush ju thërret B

Çfarë do të thotë kur dikush ju thërret B
Elmer Harper

Nëse ju kanë quajtur "B" ose e keni dëgjuar termin dhe nuk jeni i sigurt se çfarë do të thotë, mos u shqetësoni—keni ardhur në vendin e duhur.

Kur dikush ju thërret "B", zakonisht do të thotë se ata mendojnë se jeni mirë. Mund të nënkuptojë gjithashtu se ata mendojnë se ju jeni të lezetshëm, ose se ju pëlqeni. Ndonjëherë një person do të thotë "B" kur nuk e di emrin tënd ose mund ta përdorë atë për t'ju quajtur kurvë në varësi të kontekstit të situatës.

Shiko gjithashtu: Libri më i mirë i gjuhës së trupit (Përtej fjalëve)

Në vijim do të shqyrtojmë 6 arsyet pse dikush do t'ju thërrasë "B".

6 Arsyet pse Somone do t'ju thërrasë "B"

 1. Mendoni se jeni mirë se ata mendojnë. .
 2. Do të thotë se ata mendojnë se je një person i mirë.
 3. Do të thotë se ata mendojnë se je një kurvë.
 4. Do të thotë se ata mendojnë se je qesharak.
 5. Do të thotë se ata kanë një pseudonim për ty. Është një kompliment dhe në përgjithësi do të thotë që personi mendon se je një person i mirë.

  Kjo do të thotë se ai mendon se je një mik i mirë.

  Do të thotë se ai mendon se je një mik i mirë. Është gjithmonë mirë të dish se dikush e vlerëson miqësinë tënde dhe mund të jetë një shenjë se ata të vlerësojnë si person. Nëse dikush ju quan "B" do të thotë se ata ju shohin si dikë tek i cili mund të mbështeten dhe të besojnë, gjë që është një kompliment i madh!

  Do të thotë se ata mendojnë se jeni një person i mirëperson.

  Nëse dikush ju thërret "b", kjo mund të nënkuptojë se ai mendon se jeni një person i mirë. Ata mund t'ju shohin si miqësorë, të besueshëm ose të dobishëm. Kjo është zakonisht një gjë pozitive, por ki kujdes që të mos e marrësh si të mirëqenë.

  Do të thotë se ata mendojnë se je kurvë.

  Kuptimi i "B" ndryshon në varësi të kontekstit në të cilin përdoret. Për shembull, nëse dikush ju dërgon mesazh "ajo B", ai ka të ngjarë t'i referohet dikujt që nuk i pëlqen.

  Kjo do të thotë se ata mendojnë se ju jeni qesharak.

  Mund të nënkuptojë se ata mendojnë se jeni qesharak. Nëse dikush ju thërret "b", ka të ngjarë sepse ju duket argëtues në një farë mënyre. Mund të jetë një shenjë dashurie, ose thjesht një njohje që i bëni ata të qeshin. Sido që të jetë, në përgjithësi është një gjë pozitive. Pra, kënaquni!

  Do të thotë se ata kanë një pseudonim për ju.

  Nëse dikush ju thërret "B", do të thotë se ka një pseudonim për ju. Ka të ngjarë që ky pseudonim të bazohet në emrin ose mbiemrin tuaj. Për shembull, nëse emri juaj është "Bob", ata mund t'ju thërrasin "Bobby". Nëse emri juaj është "Barbara", ata mund t'ju thërrasin "Babs". ose nëse pseudonimi juaj është "baby" ata mund t'ju quajnë "B" është një shkurtim si babe ose bro.

  Pyetjet e bëra më shpesh

  Çfarë do të thotë kur një djalë ju thërret B?

  Fjala "b" është një term që përdoret shpesh nga djemtë për t'iu referuar vajzave. Kur një djalë ju thërret "b", ai po përdor një term miqësor të dashurisë. Ndonjëherë, një djalë doju thërras "b" si pseudonim ose si një mënyrë për të filluar një bisedë. Herë të tjera, një djalë mund të të thërrasë "b" sepse të do ose sepse të sheh si mik të ngushtë.

  Nëse nuk je i sigurt se çfarë do të thotë një djalë kur të thërret "b", mund ta pyesësh gjithmonë. Ai mund ta thotë këtë si një kompliment, ose mund të jetë duke testuar ujërat për të parë nëse jeni të interesuar për të. Sido që të jetë, është gjithmonë më mirë të komunikoni me partnerin tuaj për t'u siguruar që të mos ketë keqkuptime.

  Çfarë do të thotë B në dërgimin e mesazheve një vajze?

  "B" zakonisht nënkupton "babe ose baby", që është një term zhargon për një tjetër të rëndësishëm, të dashurën ose të dashurin. Mund të nënkuptojë gjithashtu "bestie", që është një term zhargon për një mik të ngushtë. Në disa raste, "B" mund të përdoret për të nënkuptuar "vëlla", që është një term zhargon për një vëlla ose mik mashkull.

  Çfarë do të thotë faleminderit B nga një djalë tek një vajzë?

  Nga një djalë te një vajzë, "Faleminderit B" mund të nënkuptojë shumë gjëra. Mund të jetë një falënderim i thjeshtë për diçka të vogël, ose mund të jetë një falënderim më i sinqertë për diçka më domethënëse. Mund të jetë gjithashtu stenografi për "faleminderit, vogëlushe", e cila ka të ngjarë të ketë të njëjtin kuptim si një falenderim më i sinqertë.

  Çfarë do të thotë B me dërgimin e mesazheve?

  B në dërgimin e mesazheve përdoret më së shpeshti për të nënkuptuar "babë". Mund të përdoret gjithashtu për të nënkuptuar "djalë" ose "vëlla". Është një mënyrë për të emërtuar diçka ndryshe në marrëdhënien tuaj me ta.

  Shiko gjithashtu: Shenjat që tregojnë se ish-i juaj nuk ju ka dashur kurrë (Mënyra për ta ditur)

  Çfarë do të thotë Hey B nëmesazhe?

  Hej B është një zhargon teksti që përdoret për të përshëndetur dikë. Është një version i shkurtuar i frazës "Hej, shok" ose "Hej, fëmijë."

  Mendimet përfundimtare

  Ka shumë mënyra se si njerëzit e përdorin fjalën "B" ne mendojmë se është një term i dashur për "fëmijë ose i shkurtër për vogëlushin". Cilido qoftë kuptimi që ne mendojmë se është më shumë pozitiv sesa negativ. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen e pyetjes suaj në këtë postim, ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni Çfarë do të thotë kur një djalë ju thërret vogëlush për më shumë informacion mbi temën.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.