Çfarë do të thotë kur ajo ju thërret baba?

Çfarë do të thotë kur ajo ju thërret baba?
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Pra, po pyesni veten se çfarë do të thotë kur ajo ju thërret baba apo edhe nëse duhet ta thërrisni ditën e të dashurit tuaj? Epo nëse ky është rasti, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne do të hedhim një vështrim se përse ajo po ju thërret baba dhe çfarë mund të bëni për këtë.

Kur një vajzë ju thërret baba, mund të nënkuptojë shumë gjëra. Mund të jetë një emër kafshësh shtëpiake, një dashuri ose një emër i ri kafshësh që ajo po provon. Mund të jetë gjithashtu që ajo të ka thirrur baba sepse ka nevojë për dikë që të marrë përgjegjësinë, ose sepse ndihet e sigurt me ty. Cilado qoftë arsyeja, është padyshim një term i dashurisë.

Konteksti është gjithmonë shumë i rëndësishëm për të kuptuar kur dikush ju thërret me ndonjë emër, kjo ndodh sepse brenda kontekstit të duhur mund të përcaktoni se çfarë po ndodh në kokën e saj. Pra, çfarë është konteksti, ne do t'i hedhim një vështrim në vijim.

Çfarë është konteksti dhe pse është e rëndësishme të kuptohet?

Konteksti janë rrethanat që formojnë mjedisin për një ngjarje, ide ose deklaratë dhe në të cilën ajo mund të kuptohet dhe vlerësohet plotësisht. Kur dikush ju thërret me një emër, është e rëndësishme të kuptoni kontekstin për të përcaktuar nëse thirrja e emrit është e justifikuar apo jo. Për shembull, nëse vajza ju thërret baba kur jeni duke bërë dashuri, kjo është një shenjë e mirë që ajo po ju bën të dini se keni kontrollin, megjithatë, nëse ajo ju thërret baba në publik, mund të ketë një kuptim krejt tjetër.

Në vijim do t'i hedhim një synë disa nga arsyet më të zakonshme që një vajzë do t'ju thërrasë baba në radhë të parë.

Shiko gjithashtu: Sa kohë duhet të dilni në distancë të gjatë përpara se të lëvizni?

4 Arsyet pse një vajzë do t'ju thërrasë baba.

 1. Kjo do të thotë se ajo ju beson dhe ndihet rehat me ju.
 2. Kjo do të thotë që ajo dëshiron që ju të jeni mbrojtësi i saj.
 3. Mund të nënkuptojë se ajo nuk mund të tërhiqet nga një lidhje e paarritshme. 2>Kjo do të thotë se ajo ju beson dhe ndihet rehat me ju.

  Nëse një vajzë ju thërret baba, do të thotë se ajo ju beson dhe ndihet rehat pranë jush. Mund të jetë gjithashtu një shenjë se ajo nuk ka një marrëdhënie të fortë me babanë e saj, kështu që t'ju thërrasë "babi" është mënyra e saj për të treguar se ju beson. Për ta kuptuar më mirë këtë, shiko kontekstin në të cilin ajo të quan "baba".

  Kjo do të thotë që ajo dëshiron që ti të jesh mbrojtësi i saj.

  Po, mund të nënkuptojë fare mirë se ajo ka nevojë për mbrojtje dhe duke të quajtur "babi" të tregon në një pozicion më dominues në jetën e saj.

  Mund të nënkuptojë se "unë mund të tërhiqte ty"<3 ajo të tërhiqte" si një emër kafshësh shtëpiake.

  Mund të jetë një shenjë e një marrëdhënieje jo të shëndetshme.

  Një vajzë mund të ketë përjetuar një formë traume në jetën e saj. Nëse ajo ju thërret "babi" në një moment më intim, mund të jetë sepse ajo ishte e programuar ta bënte këtë që në moshë të re. Nëse ju duket e çuditshme, këshilla ime do të ishte të shkoni me rrjedhën në këtë moment.

  Kur të jeni gati, shpjegoni asaj se nuk e bëni këtëduhet që ajo t'ju thërrasë "babi" ose ndonjë pseudonim tjetër. Kini kujdes se si i qaseni kësaj bisede, pasi ajo mund të sjellë kujtime të vështira për të.

  Në vijim do të shqyrtojmë disa nga pyetjet më të zakonshme.

  pyetjet e bëra shpesh

  Çfarë duhet të bëj nëse nuk më pëlqen të jem Thirrni babin?

  Nëse partneri juaj nuk ju pëlqen t'ju thërrasin me emrin, përpiquni t'ju thërrasin me emrin tuaj. Nëse kjo nuk funksionon, mund të provoni të flisni me partnerin tuaj se përse nuk ju pëlqen të quheni baba dhe të shihni nëse ai është i gatshëm të bëjë kompromis për një pseudonim ose emër të ndryshëm kafshësh shtëpiake, me të cilin të dy jeni të kënaqur.

  A duhet ta thërras të dashurin tim babin?

  Nuk ka përgjigje të vetme për këtë dhe çfarë përgjigjeje partneri juaj varet nga individi dhe nga çfarë pyetjesh ju përshtatet. Sidoqoftë, nëse po mendoni ta quani të dashurin tuaj "babi", është e rëndësishme që së pari të komunikoni me të për të siguruar që ai të jetë i kënaqur me termin. Disa burra mund ta shohin atë lajkatare, ndërsa të tjerë mund të ndihen të parehatshëm apo edhe të emaskuluar prej saj. Në fund të fundit, varet nga ju dhe i dashuri juaj që të vendosni se çfarë funksionon më mirë për marrëdhënien tuaj.

  Pse vajzat i quajnë djemtë polemika babi?

  Përdorimi i fjalës "babi" për t'iu referuar një partneri romantik ose seksual është i diskutueshëm. Disa njerëz besojnë se është një mënyrë që vajzat të objektivizojnë dhe seksualizojnë burrat.Të tjerë besojnë se është një term i dashurisë që mund të përdoret midis të rriturve që pranojnë. Të tjerë ende besojnë se kjo varet nga konteksti në të cilin përdoret.

  I takon secilit individ të vendosë nëse ndihet rehat duke u quajtur "babi" nga partneri i tij.

  A është e gabuar ta quash të dashurin tënd baba?

  Varet nga preferencat individuale të çiftit dhe çfarë kuptimi ka termi "babi". Disa njerëz mund ta kenë shumë mirë ta quajnë të dashurin e tyre "babi", ndërsa të tjerë mund të ndihen të parehatshëm me këtë fjalë.

  Është e rëndësishme të komunikoni me partnerin tuaj për atë që ndiheni rehat dhe pse ndiheni ashtu siç ndiheni. Nëse nuk jeni të sigurt pse partnerit tuaj i pëlqen të përdorë fjalën "babi", pyesni ata! Ata thjesht mund të shijojnë tingullin e tij ose t'i gjejnë një emër të lezetshëm kafshësh shtëpiake. Sido që të jetë rasti, për sa kohë që të dyja palët janë të kënaqura me situatën, nuk ka përgjigje të gabuar.

  Si duhet të reagoni kur ajo ju thërret baba?

  Nuk ka asnjë përgjigje për këtë pyetje pasi mund të varet nga konteksti dhe marrëdhënia midis jush dhe personit që ju ka quajtur baba. Në përgjithësi, megjithatë, shumë meshkuj e shohin si një ndalim kur dikush që tërhiqen i quan baba si një emër kafshësh seksuale. Mund të prishë gjendjen shpirtërore dhe t'i bëjë gjërat të ndihen shumë serioze ose intime shumë shpejt.

  A po të thërrasin baba një flamur të kuq?

  Mund të jetë një flamur i kuq në varësi tëmbi të kaluarën e një vajze. Nëse jeni të shqetësuar se partneri juaj mund të ketë bagazh emocional nga marrëdhëniet e mëparshme, bëni një bisedë me të për të parë nëse shqetësimet tuaja janë të bazuara dhe deri në çfarë mase mund të ndikojnë në marrëdhënien tuaj.

  Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit prek stomakun (sugjerim joverbal)

  A është e gabuar ta thërrisni të dashurin tuaj baba?

  Përgjigja për këtë pyetje është se varet nga marrëdhënia juaj. Mund të shihet si një shenjë dashurie dhe dashurie. Është gjithashtu një mënyrë për të treguar se e shihni partnerin tuaj si një figurë mbrojtëse në jetën tuaj.

  Mendimet e fundit

  Kur një vajzë ju thërret "babi" për herë të parë, kjo mund të nënkuptojë disa gjëra të ndryshme në varësi të kontekstit të situatës. Nëse ajo ka probleme me babin ose kërkon një figurë babai, atëherë do të thotë diçka ndryshe nëse ajo e përdor atë si një emër për kafshë shtëpiake. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen e pyetjes suaj, deri herën tjetër, faleminderit për leximin. Ju gjithashtu mund të pëlqeni Si të aktivizoni instinktin e heroit të njeriut.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.