Çfarë do të thotë kur një vajzë ju ngacmon?

Çfarë do të thotë kur një vajzë ju ngacmon?
Elmer Harper

Gjëja më e zakonshme për të cilën vajzat ngacmojnë është pamja e tyre. Por ka disa truke të tjera të vogla që mund të përdorni për të kapërcyer këtë problem.

Shumë njerëz mendojnë se kur një vajzë ngacmon një djalë, ajo po flirton me të. Megjithatë, ky mund të mos jetë rasti. Ka shumë arsye pse një vajzë mund të ngacmojë një djalë.

E para është se ajo mund të jetë shumë e interesuar për të dhe dëshiron të shohë nëse edhe ai është i interesuar për të.

Arsyeja e dytë mund të jetë se asaj i pëlqen t'i bëjë djemtë të ndihen jo rehat sepse është qesharake për të dhe ajo dëshiron të shohë se si reagojnë ata.

Arsyeja e tretë mund të jetë se ajo po përpiqet të tërheqë vëmendjen e tij, por nuk di se si ta bëjë ndryshe, kështu që ta ngacmosh atë duket si alternativa më e mirë në atë kohë.

Shfrytëzojeni këtë "Hack mendjeje" për ta bërë ndonjë Vajza ndihet E çmendur Seksuale Dëshira Për ty .

Por të gjitha sa më sipër ka nevojë për një lloj konteksti për të kuptuar nëse është kështu. Pra, çfarë është konteksti dhe si mund ta përdorim atë për të kuptuar se çfarë po ndodh?

Shiko gjithashtu: 114 fjalë të Halloween-it që fillojnë me B (me përkufizim)

Çfarë është Konteksti?

Konteksti është ajo që po ndodh rreth jush dhe asaj kur ajo ju ngacmon. Ju duhet të mendoni se me kë është ajo, ku jeni dhe çfarë ore të ditës apo natës është. Për shembull, nëse jeni vetëm ju dhe ajo dhe ajo po ju ngacmon, atëherë ndoshta thoni se ajo është e dashur për ju.

6 arsyet kryesore pse një vajzë do t'ju ngacmonte.

  1. Ajo është e interesuar përju.
  2. Ajo po luan fort për ta arritur.
  3. Ajo po përpiqet të të bëjë xheloz.
  4. Ajo po teston sensin tuaj të humorit.
  5. Ajo po përpiqet të shohë nëse keni vetëbesim.
  6. Ajo po flirton me ju.

1. Ajo është e interesuar për ju.

Nëse një vajzë ju ngacmon, jeni vetëm ose me miqtë dhe keni një lidhje, ndoshta mund të thoni se ajo ju pëlqen. Të ngacmosh është një pjesë e natyrshme e miqësisë. Gjëja më e mirë për të bërë është t'i kushtoni vëmendje vendit ku jeni dhe me kë jeni për t'ju dhënë të dhëna nëse ajo ju pëlqen.

2. Ajo po luan fort për ta arritur.

Po, është e drejtë. Duke ju ngacmuar për të luajtur vështirë për t'u marrë. Ajo do t'ju tërhiqte dhe më pas do t'ju shtynte prapa—është një mënyrë për të ngatërruar emocionet tuaja dhe të luani fort për t'u arritur është një mënyrë e shkëlqyer për t'ju ngacmuar ose tunduar.

3. Ajo po përpiqet t'ju bëjë xheloz.

Ndonjëherë, një vajzë do t'ju ngacmojë dhe më pas do të bëhet xheloze, sepse ajo dëshiron vëmendjen mbi të. Nëse ajo ju ka ngacmuar në të kaluarën për të flirtuar me ju, ajo mund ta përdorë përsëri këtë tatikë për t'ju tërhequr përsëri tek ajo.

4. Ajo po teston sensin tuaj të humorit.

Ajo mund t'ju duket qesharake ose e çuditshme dhe të tregoni sensin tuaj të humorit është një mënyrë për t'ju thënë se ajo ju pëlqen.

5. Ajo po përpiqet të shohë nëse keni vetëbesim.

Një vajzë dëshiron që një djalë i sigurt të kujdeset për të ndonjëherë. Një vajzë do t'ju ngacmojë për të kuptuar se sa emocionalë jeni të qëndrueshëmdhe nëse mund të bëni një shaka.

6. Ajo po flirton me ty.

Sjellja më e dukshme e flirtimit është të ngacmosh dikë që i pëlqen. Kjo është për shkak se ata duan të afrohen fizikisht me ju dhe ndoshta të fillojnë një zënkë lozonjare.

Kujtoni që konteksti është thelbësor për të kuptuar pse ajo po ju ngacmon dhe nëse është gjë e mirë apo jo. Më pas, do t'i hedhim një vështrim disa prej pyetjeve më të zakonshme.

Pyetje dhe përgjigje.

A është ngacmimi një gjë e mirë apo e keqe?

Të ngacmosh mund të jetë një gjë e mirë, por kjo varet nga konteksti dhe nga kush po të ngacmon para. Nëse ajo po ju ngacmon dhe jeni vetëm ju të dy, atëherë mund të jetë lozonjare. Por nëse ajo po ju ngacmon para njerëzve për t'ju bërë të dukeni budalla, atëherë mund të jetë një gjë e keqe.

Çfarë duhet të bëni nëse një vajzë fillon t'ju ngacmojë?

Kjo do të varet nga konteksti; nëse është argëtuese dhe lozonjare, nuk ka asnjë arsye për ta ndaluar atë. Megjithatë, nëse kjo ju bën të ndiheni keq me veten, alternativa më e mirë do të ishte të injoroni ngacmimet. Por nëse vazhdon, mund t'i kërkoni vajzës të ndalojë.

Çfarë duhet të shmangni nëse një vajzë po ju ngacmon?

Kjo do të varet nga qëllimet e vajzës dhe konteksti i situatës. Megjithatë, disa gjëra për t'u shmangur do të ishin zemërimi ose mërzitja, pasi kjo ka të ngjarë vetëm ta përshkallëzojë situatën. Mund të jetë gjithashtu e dobishme të përpiqeni të qetësoni situatën duke thënë një shaka.

Cilat janëdisa mënyra të zakonshme që vajzat ngacmojnë djemtë?

Vajza të ndryshme do t'i ngacmojnë djemtë në mënyra të ndryshme, në varësi të personalitetit dhe preferencave të tyre individuale. Megjithatë, disa mënyra të zakonshme që vajzat mund t'i ngacmojnë djemtë përfshijnë të bëjnë shaka me ta, të flirtoni me lojëra me ta ose t'i sfidoni butësisht në një mënyrë lozonjare.

Pra, si ta dalloni nëse një vajzë ju pëlqen?

Kur takoni dikë, mund të jetë e vështirë të dalloni nëse ai është i interesuar për ju. Megjithatë, ka disa shenja që mund t'i kërkoni për të parë nëse një vajzë ju pëlqen. Për shembull, ajo mund të shmangë kontaktin me sy ose mund të përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj duke luajtur me flokët e saj ose gjuhën e trupit. Nëse ajo është e interesuar për ju, ajo gjithashtu mund të veprojë ndryshe rreth jush sesa me njerëzit e tjerë.

Gjuha e trupit është gjithashtu një tregues i mirë. Nëse ajo është përballë jush dhe bën kontakt me sy, kjo zakonisht është një shenjë e mirë. Nëse ajo është duke luajtur me flokët e saj ose duke prekur fytyrën e saj ndërsa flet me ju, kjo mund të jetë gjithashtu një shenjë se ajo është e interesuar.

Sigurisht, çdo vajzë është e ndryshme, kështu që është e rëndësishme të shmangni supozimet. Mënyra më e mirë për ta ditur me siguri është t'i kërkoni asaj të dalë dhe të shihni se si përgjigjet.

Çfarë e bën një vajzë të ngacmohet?

Një vajzë që ngacmon është dikush që me lojëra tregon interes për dikë, por më pas tërhiqet ose i mohon kur përpiqen të afrohen. Kjo mund të bëhet me fjalë, gjuhën e trupit oseedhe thjesht duke i dhënë dikujt një "shikim". Është një mënyrë flirtimi që mund të jetë argëtuese dhe e padëmshme, por gjithashtu mund të jetë zhgënjyese nëse jeni në fund dhe nuk dini si të përgjigjeni. Nëse jeni të interesuar për dikë që po ju ngacmon, gjëja më e mirë për të bërë është thjesht të qëndroni të sigurt dhe të shihni se ku shkojnë gjërat.

Si e dini kur një vajzë po ju ngacmon?

Atje janë disa mënyra për të kuptuar nëse një vajzë po ju ngacmon. Një mënyrë është të shihni nëse ajo po bën shaka me ju apo po përpiqet t'ju bëjë të qeshni. Nëse ajo po bën vazhdimisht gjëra për të tërhequr vëmendjen tuaj, ajo mund të jetë duke ju ngacmuar.

Një mënyrë tjetër për ta dalluar është nëse ajo po flirton me ju ose nëse po bën kontakt fizik me ju. Nëse ajo po ju prek shumë ose po mbështetet pranë jush, ajo mund të jetë e interesuar për më shumë sesa thjesht miqësi. Natyrisht, çdo vajzë është e ndryshme, kështu që është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje shenjave të saj individuale për të ditur me siguri nëse ajo është e interesuar për ju apo thjesht po ju ngacmon.

Si e ngacmoni dhe flirtoni?

Kur ngacmon dikë, je lozonjar dhe argëtues. Ju mund të bëni një shaka ose të thoni diçka që nuk është plotësisht serioze. Kur flirtoni me dikë, po i tregoni se jeni të interesuar për të. Kjo mund të përfshijë kontaktin me sy, buzëqeshjen ose thënien e diçkaje komplimentuese.

Cilat janë shenjat e flirtimit?

Ka shumë shenja që dikush po flirton me ju. Ata mund të bëjnë kontakt me sy, të flasin me tëju më shumë se zakonisht, ju ngacmojnë, ju prekin ose përpiquni të bëni plane për t'ju parë. Nëse jeni të interesuar për ta, flirtoni përsëri!

Si i përgjigjeni një ngacmimi?

Nëse dikush ju ngacmon, varet nga ju se si dëshironi të përgjigjeni. Ju mund t'u thoni diçka atyre, ose thjesht të qeshni. Nëse është një mik që po ju ngacmon në një mënyrë të mirë, atëherë mund të dëshironi t'i ngacmoni. Ka shumë mënyra për të ngacmuar një vajzë, kjo varet nga ajo dhe situata juaj.

Pse duhet t'i ngacmoni vajzat?

Ka shumë arsye pse duhet të ngacmoni vajzat. Së pari, tregon se jeni të interesuar për ta dhe dëshironi të flirtoni me ta. Është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një marrëdhënie me dikë, veçanërisht nëse tashmë jeni miq me të. Plus, është thjesht argëtuese dhe lozonjare!

Sigurisht, duhet të jeni gjithmonë të kujdesshëm që të mos thoni asgjë që mund të lëndojë ose ofendojë dikë, veçanërisht nëse nuk jeni ende në një lidhje me të.

Por për sa kohë që i mbani gjërat të lehta dhe e inkurajoni vajzën të luajë së bashku, ngacmimi është një mënyrë e shkëlqyer për të treguar interesin tuaj dhe për të krijuar një lidhje më intime.

Si ta ngacmoni një vajzë fizikisht?

Për të ngacmuar fizikisht një vajzë, duhet t'i tregoni se kujdeseni për të dhe vëreni trupin e saj. Bëni kontakt me sy dhe buzëqeshni kur e prekni. Mos u trego shumë keqbërës ose asaj nuk do ta pëlqejë. Thjesht tregojini asaj se jeni të interesuar për një fizikmarrëdhënie.

Arsyet pse një vajzë do t'ju ngacmojë

Ka shumë arsye pse një vajzë do t'ju ngacmojë. Ajo mund të jetë duke u përpjekur t'ju tregojë se është e interesuar për ju, ose thjesht mund të përpiqet të jetë shoqja juaj.

Sido që të jetë, është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje gjuhës së trupit të saj dhe gjërave që ajo ju thotë.

Shiko gjithashtu: Puthja me sy hapur (A është intimitet)

Nëse ajo është duke bërë kontakt me sy, duke ju prekur ose duke folur me ju më shumë se zakonisht, ajo ka të ngjarë të jetë e interesuar për ju.

Nëse ajo është thjesht miqësore, ajo ka të ngjarë të reagojë ndryshe kur të flisni ndaj saj ose përpiquni ta prekni. Kuptimi i ndryshimit është i rëndësishëm nëse doni të keni një marrëdhënie të suksesshme me një vajzë.

Mendimet përfundimtare.

Kur bëhet fjalë për "çfarë do të thotë kur një vajzë ju ngacmon?" ka disa arsye të mira, por kjo varet nga konteksti dhe pse ajo mund të të ngacmon në radhë të parë. Ndonjëherë mund të jetë e vështirë për ta kuptuar këtë, kështu që është më mirë ta pyesni nëse nuk e dini tashmë.

Shpresojmë që të keni pëlqyer duke lexuar këtë postim dhe nëse keni, ju lutemi shikoni Është aksidentale Prekja e një shenje tërheqëse (Zbuloni më shumë)
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.