Çfarë do të thotë përqafime të gjata nga djemtë?

Çfarë do të thotë përqafime të gjata nga djemtë?
Elmer Harper

Ka lloje të ndryshme përqafimesh që një djalë mund t'ju bëjë dhe secila prej tyre mund të nënkuptojë diçka të ndryshme. Për shembull, një djalë që ju përqafon fort mund të tregojë se kujdeset për ju dhe dëshiron t'ju mbrojë. Një djalë që ju përqafon butësisht mund të tregojë se ju pëlqen, por nuk dëshiron t'ju trembë. Ndonjëherë një djalë do t'ju përqafojë si një mënyrë për të flirtuar me ju ose për të treguar se është i interesuar për ju. Pra, varet vërtet nga situata dhe lloji i përqafimit që një djalë ju jep për kuptimin e tij.

E vërteta është se përqafimet e gjata nga djemtë mund të nënkuptojnë gjëra të ndryshme në varësi të mënyrës se si bëhen. Ne duhet të kërkojmë të dhëna për të kuptuar se çfarë do të thotë një përqafim i gjatë dhe mënyra se si e bëjmë këtë është nga konteksti që rrethon përqafimin.

Çfarë është konteksti dhe si mund ta përdorim atë?

Konteksti është gjithçka që po ndodh rreth nesh në çdo kohë të caktuar – ku jemi, me kë jemi dhe bisedat që po bëjmë. Një shembull vërtet i thjeshtë i një përqafimi të gjatë në kontekstin e duhur është në një funeral. Një djalë mund t'ju përqafojë gjatë sepse i vjen keq për ju dhe dëshiron t'ju bëjë të kuptoni se kujdeset. Më poshtë kemi renditur 6 arsyet kryesore pse një djalë do t'ju përqafon për një kohë të gjatë dhe disa janë befasuese.

Shiko gjithashtu: 14 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me U (me përkufizim)

6 Arsyet kryesore pse një djalë do t'ju përqafojë për një kohë të gjatë.

  1. Ata kujdesen për ju.
  2. Ata janë të tërhequr nga ju.
  3. Dëshirojnë të jenë miq me ju.duke u përpjekur t'ju bëjnë të ndiheni më mirë.
  4. Ata po përpiqen t'ju dominojnë.
  5. Ata po përpiqen t'ju bëjnë të ndiheni jo rehat.

1. Ata kujdesen për ju.

A ju ka munguar ndonjëherë dikush aq shumë sa keni dashur ta përqafoni për orë të tëra? Ju gjithashtu mund të dëshironi vërtet t'i përqafoni sepse ju kanë munguar gjithashtu. Është e rëndësishme të kuptosh nëse ka pasur një kohë të gjatë në mes kur të dy e panë njëri-tjetrin për herë të fundit, kjo mund të jetë arsyeja e përqafimit të gjatë.

2. Ata tërhiqen nga ju.

Një përqafim i gjatë mund të jetë një shenjë se një djalë është i interesuar për ju. Ju duhet të mendoni për kontekstin për të kuptuar mirë nëse është kështu. Ai i përqafon të gjithëve një përqafim të gjatë apo vetëm juve që duhet t'ju tregojë nëse ai është i tërhequr nga ju.

3. Ata duan të jenë miq me ju.

Ndonjëherë mund të jetë konfuze kur një djalë ju përqafon gjatë. Mund të nënkuptojë se ai ju vlerëson si mik. Mënyra më e mirë për të treguar është nëse ai i përqafon të gjithëve në mënyrë të barabartë—nëse në fillim u pëlqen të përqafohen.

4. Ata po përpiqen t'ju bëjnë të ndiheni më mirë.

Ndonjëherë, një djalë do të dëshirojë t'ju bëjë të ndiheni më mirë nëse ndiheni të dobët ose të mërzitur. Ai mund t'ju përqafojë gjatë, duke ju afruar dhe duke ju bërë të ditur se jeni të sigurt dhe mirë.

5. Ata po përpiqen t'ju dominojnë.

Ndonjëherë një djalë do të përpiqet t'ju dominojë me një përqafim të gjatë. Kjo do të varet nga marrëdhënia juaj dhe nga konteksti rreth përqafimit dhe nga mënyra se si ju bënndjej. Nëse mendoni se është kështu, shmangni këtë person ose thoni që nuk ju pëlqen.

6. Ata po përpiqen t'ju bëjnë të ndiheni jo rehat.

Ndonjëherë një përqafim i gjatë është i pakëndshëm kur përpiqeni të tërhiqeni nga djali dhe ai ju tërheq përsëri në krahët e tij. Kjo mund të jetë një shenjë e flirtit ose e lojës.

Më pas, do të shqyrtojmë pyetjet e bëra zakonisht.

Pyetje dhe përgjigje.

A është normale që djemtë të përqafojnë gjatë?

Kjo varet nga personi në person. Disa njerëz mund t'i shohin përqafimet e gjata si më intime, ndërsa të tjerë mund t'i shohin ato thjesht si miqësore. Në fund të fundit, i takon individit të vendosë se me çfarë ndihet rehat.

Çfarë kuptimi kanë përqafimet e tij?

Një përqafim është një shenjë dashurie. Mund të jetë një gjest miqësor ose një përqafim intim. Një përqafim nga pas mund të jetë një shenjë kujdesi ose një gjest dashurie. Një përqafim me një djalë mund të jetë një mënyrë për të thënë lamtumirë ose një përpjekje me gjysmë zemre për intimitet. Sido që të jetë rasti, një përqafim është një gjest që thotë më shumë se fjalët ndonjëherë.

A është e papërshtatshme të përqafosh dikë fort?

Nuk ka asnjë përgjigje për këtë pyetje, pasi mund të varet nga marrëdhënia midis dy personave të përfshirë dhe nëse janë apo jo në një marrëdhënie romantike. Nëse të dy njerëzit janë miq të ngushtë ose anëtarë të familjes, atëherë një përqafim i ngushtë mund të shihet si i përshtatshëm dhe i mirëpritur.

Megjithatë, nëse të dy njerëzit nuk janë aq të afërt ose nëse nuk kanë njëmarrëdhënie romantike, atëherë një përqafim i ngushtë mund të shihet si i papërshtatshëm. Në fund të fundit, u takon dy personave të përfshirë të vendosin se çfarë është e përshtatshme për ta.

Shiko gjithashtu: Pse narcisistët e rishkruajnë historinë për t'i shpëtuar përgjegjësisë? (i çmendur)

Kur djemtë përqafohen fort?

Kjo do të ndryshojë në varësi të djalit dhe situatës. Ndonjëherë ata do të përqafohen fort kur i thonë lamtumirë dikujt që janë të afërt ose që i interesojnë, ndërsa herë të tjera mund të jetë më shumë një përqafim i rastësishëm. Megjithatë, në përgjithësi, djemtë priren të përqafohen më fort kur ndihen romantik ose intim me personin tjetër.

Çfarë do të thotë Përqafimi nga pas?

Një përqafim nga pas mund të nënkuptojë gjëra të ndryshme në varësi të marrëdhënies midis dy personave të përfshirë. Nëse është një djalë dhe një vajzë në një lidhje, mund të jetë një shenjë dashurie, ose thjesht një mënyrë për ta bërë atë të ndihet rehat dhe e sigurt.

Nëse një djalë del nga pas dhe e vë krahun rreth saj, mund të shihet si mbrojtëse apo edhe posesive. Në fund të fundit, gjithçka varet nga konteksti dhe marrëdhënia midis dy personave të përfshirë.

Çfarë do të thotë Përqafimi në bel?

Përqafimi në bel është një gjest që shihet shpesh në marrëdhëniet intime. Është një mënyrë për të përqafuar dikë dhe për të përcjellë ndjenja dashurie dhe intimiteti. Për shumë njerëz, përqafimi në bel është një gjest i veçantë dhe kuptimplotë që mund të thellojë lidhjen midis dy njerëzve.

Çfarë bën Përqafimi me një përkëdhelje në shpinëdo të thotë?

Një përqafim me një përkëdhelje në shpinë mund të nënkuptojë gjëra të ndryshme në varësi të marrëdhënies midis dy njerëzve. Nëse është një marrëdhënie romantike, mund të jetë një shenjë dashurie. Nëse është një miqësi, mund të jetë një shenjë ngushëllimi ose mbështetjeje. Nëse është një marrëdhënie shoku, mund të jetë një shenjë vlerësimi ose urimi.

Çfarë do të thotë Përqafimi ndërsa shikon në sy?

Përqafimi ndërsa shikon në sy është një mënyrë për të treguar kujdes dhe dashuri për dikë. Është një gjest që mund ta bëjë personin tjetër të ndihet i dashur dhe i vlerësuar.

Çfarë do të thotë Përqafimi me një dorë?

Përqafimi me një dorë është një gjest në të cilin një person vendos krahun e tij rreth shpatullave të personit tjetër dhe e përqafon atë. Kjo zakonisht bëhet si shenjë dashurie ose miqësie. Po kështu, djali mund të vendosë edhe krahun rreth belit të vajzës.

Çfarë do të thotë Përqafimi me kokë në shpatull?

Përqafimi me kokë mbi supe është një gjest dashurie që zakonisht shihet midis partnerëve në një marrëdhënie. Është një mënyrë për të treguar se ata kujdesen për njëri-tjetrin dhe janë të rehatshëm duke qenë pranë njëri-tjetrit. Ky lloj përqafimi mund të shihet gjithashtu midis miqve dhe anëtarëve të familjes si një shenjë dashurie dhe afërsie.

Si të dalloni nëse një përqafim është romantik.

Nëse jeni duke pyetur veten nëse një përqafim është romantik apo jo, ka disa gjëra për të kërkuar. Së pari, a ju shtrëngon fort? Nëse aidëshiron t'ju bëjë të ndiheni mirë, atëherë ka të ngjarë një shenjë se ai ju pëlqen.

Së dyti, a ju ngre nga këmbët? Kjo është një mënyrë tjetër për të treguar se ai kujdeset për ju. Së fundi, ju mban për një kohë të gjatë? Nëse po, atëherë ndoshta është një përqafim romantik.

Çfarë duhet të bëni kur një mashkull ju përqafon nga pas?

Nëse një djalë ju përqafon nga pas, zakonisht është një shenjë se ai është tërhequr nga ju. Ai mund të përkulet për t'ju pëshpëritur diçka në vesh, ose thjesht mund të mbështjellë krahët rreth jush në një përqafim miqësor. Sido që të jetë, është më mirë të mbështeteni në përqafim dhe të shijoni momentin nëse ju pëlqen ai.

Çfarë lloj përqafimesh pëlqejnë djemtë?

Shumica e djemve pëlqejnë përqafimet që janë të vërteta dhe i bëjnë të ndihen mirë. Përqafimet që janë shumë të ngushta ose zgjasin shumë mund ta bëjnë një djalë të ndihet i pakëndshëm. Kur përqafoni një djalë, është e rëndësishme të investoni në përqafimin dhe ta bëni atë të ndihet sikur kujdeseni për të. Një buzëqeshje gjithashtu mund të ndihmojë shumë për ta bërë një djalë të ndihet mirë për një përqafim.

Përmbledhje

Një përqafim i gjatë nga një djalë zakonisht nënkupton dashuri, vlerësim, rehati dhe mbështetje. Mund të jetë një mënyrë për të treguar dashurinë e tij, ose si një mënyrë për t'i thënë asaj se ai kujdeset për të. Ndonjëherë një përqafim i gjatë mund të jetë gjithashtu një mënyrë për t'i thënë lamtumirë dikujt ose për të përcjellë simpati ose ngushëllime. Nëse ju pëlqeu të lexoni këtë postim, mund t'ju pëlqejë gjithashtu Gjuha e trupit në marrëdhëniet: Shenjat që duhen kërkuar. Faleminderit që lexuat. Deri herën tjetër.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.