Fjalë dashurie që fillojnë me Y (me përkufizim)

Fjalë dashurie që fillojnë me Y (me përkufizim)
Elmer Harper

Fjalët janë një mjet i fuqishëm që ne përdorim çdo ditë për të shprehur ndjenjat, emocionet dhe mendimet tona. Por kur bëhet fjalë për të shprehur dashurinë, ndonjëherë, ne e gjejmë veten në humbje për fjalët. Ky artikull do të eksplorojë fjalët e dashurisë që fillojnë me shkronjën "Y", një shkronjë që shpesh anashkalohet në fushën e shprehjes romantike.

100 fjalë dashurie që fillojnë me shkronjën Y

1. Të kërkosh mall për dikë do të thotë të dëshirosh thellësisht praninë e tij. Është një dëshirë që arrin thelbin e zemrës suaj, një dëshirë që mund të jetë edhe e fuqishme edhe prekëse.

2. Malli Dëshira është ndjenja e mallit të fortë për dikë. Është më shumë sesa thjesht të mungojnë ato; po ndjen një nevojë të thellë për shoqërimin e tyre.

3. I shijshëm T'i referoheni partnerit tuaj si "i shijshëm" është një mënyrë lozonjare dhe flirtuese për të thënë se ju duket shumë tërheqës.

4. Zgjedha Tradicionalisht zgjedha është një shufër druri që lidh dy qe së bashku. Në mënyrë metaforike, kur e vendosni jetën tuaj me atë të dikujt tjetër, ju po zgjidhni të ecni së bashku, krah për krah, nëpër të gjitha sprovat dhe triumfet e jetës.

5. Dorëzimi Në dashuri, të dorëzohesh do të thotë t'i japësh veten plotësisht një personi tjetër. Është një dorëzim i zemrës suaj, duke treguar cenueshmëri dhe besim.

6. Jeni Jeni është një dëshirë ose mall i fortë. Në kontekstin e dashurisë, është një dëshirë e fortë për atë që adhuron.

7. Rinore Dashuri rinorelumturi dhe ngazëllim. Nëse partneri juaj është i gëzuar, ai ju sjell lumturi dhe emocione të pamasë.

89. Ti je ngazëllimi im Rrëmbimi është një ndjenjë kënaqësie ose gëzimi intensive. Duke thënë "Ti je ngazëllimi im" komunikon se partneri yt të sjell gëzim dhe kënaqësi të madhe.

90. Ti je gëzimi im Ngazëllimi është një ndjenjë e lumturisë dhe triumfit të madh. Nëse partneri juaj është gëzimi juaj, ata ju bëjnë të ndiheni fitimtar dhe triumfues në dashuri.

91. Ti je ngazëllimi im Ngazëllimi është një ndjenjë eksitimi, lumturie ose ngazëllimi. Duke thënë këtë, ju shprehni se partneri juaj ju sjell këto emocione të forta pozitive.

92. Ti je kënaqësia ime Kënaqësia është një shkallë e lartë kënaqësie ose kënaqësie. Të thuash "Ti je kënaqësia ime" do të thotë që partneri yt të sjell kënaqësi dhe gëzim të pamasë.

93. Ti je emocioni im Një emocion është një ndjenjë e papritur eksitimi dhe kënaqësie. Të thuash "Ti je emocioni im" do të thotë që partneri yt të sjell përvoja emocionuese dhe të këndshme.

94. Ti je lumturia ime Lumturia është lumturi e madhe. Të thuash "Ti je lumturia ime" do të thotë që partneri yt të sjell lumturi të madhe.

95. Ti je gëzimi im Gëzimi është kënaqësi e madhe. Nëse ju tregoni

96. Ti je gëzimi im Gëzimi është kënaqësi e madhe. Nëse i thoni partnerit tuaj, "Ti je gëzimi im", do të thuash se ato sjellin gëzim dhe kënaqësi të pamasë në jetën tënde.

97. ti je imjakënaqësi Kjo frazë tregon se partneri juaj ju sjell kënaqësi dhe kënaqësi të madhe.

98. Ti je gëzimi im Gëzimi është një gjendje lumturie ose gëzimi. Duke i thënë partnerit tuaj, "Ti je gëzimi im", komunikon se ata ju sjellin gëzim dhe lumturi.

99. Ti je gëzimi im Gëzimi është veprimi ose gjendja e ndjenjës ose e shfaqjes së gëzimit ose kënaqësisë së madhe. Nëse partneri juaj është gëzimi juaj, ai ju sjell gëzim dhe kënaqësi të pamasë.

100. Ju jeni dëshira ime Zest është entuziazëm dhe energji e madhe. Të thuash "Ti je kënaqësia ime" do të thotë që partneri yt të gjallëron jetën dhe të sjell entuziazëm dhe energji të madhe.

Dhe ja ku e keni atë, një listë me 100 fjalë dashurie që fillojnë me "Y" secila me një përshkrim të shkurtër bisedor të rrjedhshëm për faqen tuaj të internetit.

Rëndësia e Fjalëve të Dashurisë Shprehëse kanë fuqinë e thyerjes së fjalës.

Fjalët e duhura mund të përcjellin ndjenja të thella, ndërsa ato të gabuara mund të çojnë në keqkuptime. Prandaj, është thelbësore të zgjidhni fjalën e duhur për të përcjellë ndjenjat tuaja, veçanërisht kur bëhet fjalë për dashurinë. Fjalët frymëzuese, pozitive dhe romantike të dashurisë që fillojnë me 'Y' mund t'ju ndihmojnë t'i shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrë unike dhe kuptimplote.

Fjalë frymëzuese dashurie që fillojnë me Y

Fjalët frymëzuese mund të na motivojnë dhe të na lartësojnë. Këtu janë disa fjalë dashurie frymëzuese që fillojnë me "Y":

 1. Mall: Një mall i thellë oseDëshira për dikë që e doni.
 2. Dëshira për t'i dhënë rrugë dashurisë suaj.
 3. Rinore: Përshkruani dashurinë që ju mban të ndiheni të rinj dhe të gjallë.

Këto fjalë mund të ndihmojnë në frymëzimin e një lidhjeje më të thellë me të dashurin tuaj, duke i kujtuar atij dashurinë e gjallë dhe të zjarrtë që ndani. shpresë dhe gëzim. Le të shohim disa fjalë pozitive të dashurisë duke filluar me "Y":

 1. Po: Një përgjigje pohuese që tregon marrëveshje dhe pranim në një marrëdhënie.
 2. E shijshme: Një fjalë lozonjare për të përshkruar dashurinë tuaj si tërheqëse të shijshme.
 3. Yippee: Një thirrje gëzimi dhe eksitimi duke e bërë partnerin tuaj të vlerësojë, uleni dhe ndieni dashurinë tuaj
 4. <9. .

  Fjalët romantike të dashurisë që fillojnë me Y

  Fjalët romantike kanë një bukuri unike që mund t'i bëjë zemrën partnerit tuaj të dridhet. Këtu janë disa fjalë dashurie romantike që fillojnë me "Y":

  1. Jarned: Koha e kaluar e dëshirës për të treguar se sa shumë keni dëshiruar për dikë.
  2. E juaja: Një fjalë që tregon përkushtimin dhe përkatësinë në një marrëdhënie.
  3. Yarely: Një term i vjetër anglez që do të thotë "me dëshirë" ose "me dëshirën e duhur" ose "me dëshirën për t'i shprehur fjalët romantike". dashuri.

   Fjalë unike dashurie që fillojnë me Y

   Ka diçka të veçantë në përdorimin e fjalëve unike për t'u shprehurDashuria jote. Këtu janë disa fjalë unike dashurie që fillojnë me "Y":

   1. Yarborough: Një term i përdorur në lojërat me letra, që do të thotë një dorë pa asnjë kartë mbi nëntë, që nënkupton se nuk keni nevojë për asgjë më shumë se dashuria juaj.
   2. Yonderly: Një term i vjetër që do të thotë mendërisht ose emocionalisht i largët, që përdoret për të shprehur sa i humbur ndiheni>
   3. 9>

    Këto fjalë unike mund të shtojnë një prekje intrige dhe individualiteti në shprehjet tuaja të dashurisë.

    Shiko gjithashtu: Si të kuptoni nëse burri juaj po tradhton (shenjat e mashtrimit)

    Si t'i përdorni këto fjalë dashurie në jetën tuaj të përditshme

    Përfshirja e këtyre fjalëve të dashurisë që fillojnë me 'Y' në jetën tuaj të përditshme mund të jetë e thjeshtë dhe shpërblyese. Ja se si:

    1. Në Tekste dhe Letra : Surprizoni të dashurin tuaj me një tekst ose një letër duke përdorur këto fjalë. Për shembull, "Unë e shoh veten të etur për praninë tuaj" ose "Dashuria jonë është po aq e shijshme sa ëmbëlsira ime e preferuar."
    2. Në Komplimente : Komplimentoni partnerin tuaj duke përdorur këto fjalë. Për shembull, "Fryma juaj rinore gjithmonë më mahnit." Mund t'ju ndihmojëartikuloni më mirë ndjenjat tuaja, duke i bërë shprehjet tuaja të dashurisë më kuptimplota dhe të personalizuara. Qoftë me dëshirë të madhe, të dorëzuar apo duke thënë një "po" të thjeshtë, këto fjalë kanë fuqinë për të përcjellë emocionet tuaja në kuptimin e tyre më të vërtetë.

     Zgjerimi i fjalorit të dashurisë përtej "Y"

     Ndërsa ky artikull fokusohet te fjalët e dashurisë që fillojnë me "Y", është thelbësore të mbani mend se çdo shkronjë shpreh dashurinë e saj unike të fjalëve dhe alfabetit të makinës. Pra, mos e kufizoni veten vetëm në një shkronjë. Eksploroni dhe mësoni fjalë të reja për ta mbajtur gjuhën tuaj të dashurisë të freskët dhe tërheqëse.

     Pyetjet e bëra më shpesh

     Cilat janë disa fjalë pozitive dashurie që fillojnë me "Y"?

     Disa fjalë dashurie pozitive që fillojnë me "Y" përfshijnë "po", "i shijshëm" dhe "yippee". Këto fjalë mund të shtojnë pozitivitet në shprehjet tuaja të dashurisë.

     Cilat janë disa fjalë unike dashurie që fillojnë me "Y"?

     Fjalët unike të dashurisë që fillojnë me "Y" përfshijnë "Yarborough", "Yonderly" dhe "Yaffle". Këto fjalë mund t'i bëjnë shprehjet tuaja të dashurisë më intriguese dhe individuale.

     Si mund t'i përdor fjalët e dashurisë që fillojnë me 'Y' në jetën time të përditshme?

     Ju mund t'i përfshini këto fjalë në tekstet, letrat, komplimentet dhe bisedat tuaja të përditshme për të shprehur dashurinë tuaj në një mënyrë unike dhe kuptimplote? shkronja e alfabetit mbart atëgrupi i vet i fjalëve shprehëse të dashurisë. Zgjerimi i fjalorit tuaj përtej "Y" mund të ndihmojë ta mbani gjuhën tuaj të dashurisë të freskët dhe tërheqëse.

     A munden fjalët e dashurisë që fillojnë me "Y" të përmirësojnë fjalorin tim të dashurisë?

     Po, munden. Qoftë një 'po' e thjeshtë ose një 'dëshpërim i thellë', këto fjalë mund t'i bëjnë shprehjet tuaja të dashurisë më të përzemërta dhe kuptimplota.

     Mendimet përfundimtare

     Në botën e dashurisë, shprehja e vetes në mënyrë efektive është çelësi dhe fjalët e duhura mund të bëjnë ndryshimin. Kjo listë e fjalëve të dashurisë që fillojnë me "Y" ofron një mënyrë unike për të shprehur ndjenjat tuaja. Qoftë një 'po' e thjeshtë ose një 'dëshpërim i thellë', këto fjalë mund të përmirësojnë fjalorin tuaj të dashurisë, duke i bërë shprehjet tuaja më të sinqerta dhe kuptimplota.

     është energjik, i gjallë dhe plot shpresë naive. Është ndjenja gjallëruese e të rënëve në dashuri për herë të parë.

     8. Yarely Një term i vjetër anglez që do të thotë "me padurim" ose "gati". Ai përshkruan një gatishmëri për të dashur dhe për të qenë të dashur.

     9. Yare Yare është një tjetër fjalë e vjetër angleze që do të thotë "i shpejtë" ose "i shkathët". Në dashuri, të jesh i çuditshëm mund të nënkuptojë të jesh i shpejtë për të falur, i shpejtë në mbështetje dhe i shpejtë në shprehjen e dashurisë.

     10. Po “Po” është një nga fjalët më të fuqishme në dashuri. Është pranim, marrëveshje dhe gatishmëri për të ecur përpara së bashku.

     11. Yonder Yonder do të thotë "atje". Në dashuri, mund t'i referohet një vendi të largët ku ju dhe i dashuri juaj ëndërroni të ndërtoni një të ardhme.

     12. Fije Një fije mund të jetë një histori e gjatë, shpesh e ndërlikuar. Çdo histori dashurie është një fije unike, e gërshetuar me fije kujtimesh dhe përvojash të përbashkëta.

     13. Çdo vit Përvjetorët, traditat ose ritualet vjetore mund të jenë një pjesë e rëndësishme e një historie dashurie të gjatë.

     14. Dje E djeshmja i referohet kohëve të shkuara. Në dashuri mund të ngjallë nostalgji të ëmbël për ditët e para të një lidhjeje.

     15. Yippee Një thirrje gëzimi ose ngazëllimi. Dashuria shpesh na jep arsye për të bërtitur "yippee!"

     16. Ti “Ti” je personi i dashur, ai që është gjithmonë në mendjen dhe zemrën tënde.

     17. Ti-dhe-I "Ti-dhe-Unë" nënkupton një partneritet,nje skuader. Jemi ne kundër botës, një testament i fuqishëm për dashurinë.

     18. Yule Yule, ose Krishtlindjet, mund të jetë një kohë dashurie, ndarjeje dhe bashkimi, duke e bërë atë një kohë të veçantë për çiftet.

     19. Yummy-love Një frazë që mund të përdoret për të shprehur se sa dehëse e shijshme është dashuria juaj.

     20. Yokefellow Një term i modës së vjetër për një shok ose partner të ngushtë. Në dashuri, shoku juaj është ai me të cilin ndani jetën tuaj.

     21. Dashuria gjatë gjithë vitit Dashuria gjatë gjithë vitit është dashuria që zgjat të katër stinët, në mënyrë të trashë dhe të hollë.

     22. Gryka Një klithmë mund të jetë një klithmë pasioni ose emocioni intensiv. Në dashuri,

     23. Yabber Një term australian për të folur shumë. Në një marrëdhënie, yabber mund t'i referohet bisedave zemër më zemër ose bisedave të pafundme që keni me të dashurin tuaj.

     24. Yaffle Një term që do të thotë të qeshësh me zemër. Aftësia për të kërcyer së bashku është një tregues i një marrëdhënieje të shëndetshme dhe të gëzueshme.

     25. Yummy-mummy Një term lozonjar që përdoret për të përshkruar një nënë që është tërheqëse dhe në modë. Është një dëshmi e faktit se amësia dhe atraktiviteti mund të bashkëjetojnë.

     26. Yclept Një fjalë e cilësisë së mirë që do të thotë "i emërtuar" ose "i quajtur". Në kontekstin e dashurisë, mund të përdoret për t'iu referuar emrave të kafshëve shtëpiake që ju dhe partneri juaj keni për njëri-tjetrin.

     27. Yummy-daddy Homologu mashkull i yummy-mummy. Ky term përdoret për të përshkruarnjë baba jo vetëm i kujdesshëm dhe i dashur, por edhe tërheqës.

     28. I lakmueshëm Mbiemër që përshkruan gjendjen e mallit. Ajo kap ndjenjën e mallit dhe dëshirës për praninë e dikujt.

     29. Vullneti i dashurisë Në kontekstin e dashurisë, një zymtësi mund të jetë një shprehje e pasionit të fortë ose emocionit të fortë.

     30. I ri në zemër Të qenit i ri në zemër, pavarësisht nga mosha juaj aktuale, mund ta mbajë një marrëdhënie të gjallë dhe plot jetë.

     31. Dorëzimi Dorëzimi është tipari i të qenit i gatshëm për t'u dorëzuar ose dorëzuar. Në një marrëdhënie, mund t'i referohet aftësisë për të bërë kompromis dhe për t'u takuar me njëri-tjetrin në gjysmë të rrugës.

     32. Vështrim i malluar Një vështrim i malluar është një vështrim i mbushur me mall dhe dëshirë. Është lloji i shikimit që thotë më shumë se fjalët ndonjëherë.

     33. Romanca rinore Romanca rinore karakterizohet nga pafajësia, optimizmi dhe emocionet e përvojave të reja.

     34. Puthjet e shijshme Puthjet e shijshme janë ato që janë veçanërisht të ëmbla dhe të kënaqshme, ato që ju lënë të dëshironi më shumë.

     35. Yonderly Një term i vjetër anglez që do të thotë "i pamend" ose "ëndërrimtar". Kur je i dashuruar, është e lehtë të bëhesh i largët, i humbur në mendimet për të dashurin tënd.

     36. Ti je gjithçka ime Një frazë e sinqertë që komunikon thellësinë e ndjenjave të tua, duke thënë se partneri yt do të thotë botën për ty.

     37. Këngët e gëzimit Një fyelli gëzimit mund të jetë një shprehje vokale ose metaforike e gëzimit që sjell dashuria.

     38. Ti je dielli im Një term i ëmbël dashurie që tregon se partneri yt sjell dritë dhe lumturi në jetën tënde.

     39. Dëshirohet thellësisht për diçka ose për dikë që dëshiron shumë. Në dashuri, partneri juaj mund të jetë ai që keni dëshiruar.

     40. Zemra që gogëlon Një zemër që gogëlon është ajo që është e hapur, pranuese dhe e zjarrtë për dashuri.

     41. Ti je hëna ime Ashtu si "Ti je dielli im", "Ti je hëna ime" është një frazë që tregon se partneri juaj ndriçon jetën tuaj, edhe në kohët më të errëta.

     42. Përqafimet e shijshme Përqafimet e shijshme janë ato përqafime të ngrohta dhe të kënaqshme që rehatojnë dhe qetësojnë.

     43. Ti më ndriçon jetën Një frazë që i thotë partnerit tënd se ata sjellin shkëlqim dhe gëzim në botën tënde.

     44. Ti më plotëson mua Një deklaratë e fuqishme, duke thënë se ju e shihni partnerin tuaj si një pjesë integrale të jetës suaj.

     45. Ti je ëndrra ime e realizuar Kjo frazë nënkupton që partneri juaj mishëron gjithçka që keni ëndërruar ndonjëherë në një lidhje dashurie.

     46. Ti je zemra ime Një mënyrë emocionale për t'i thënë partnerit se ai është thelbësor në jetën tënde, po aq vendimtar sa zemra jote.

     48. Ti je shkëmbi im Kjo frazë nënkupton që partneri juaj është dikush tek i cili mund të mbështeteni gjithmonë, mbështetja juaj e qëndrueshme në jetë.

     49. ti je imjaBinjak shpirti Të besosh se partneri yt është shpirti binjak, do të thotë që të ndjesh një lidhje të thellë, pothuajse shpirtërore me të.

     50. Ti je ylli im Ashtu si hëna dhe dielli, një yll sjell dritë. Të thuash "Ti je ylli im" do të thotë se partneri yt ndriçon botën tënde, edhe nga larg.

     51. Ti do të thotë bota për mua Kjo frazë është një mënyrë e fuqishme për të shprehur thellësinë e dashurisë suaj dhe se sa do të thotë partneri juaj për ju.

     52. Ti je fati im Duke thënë këtë, po shpreh një besim se jeta jote dhe dashuria jote ishin menduar të ishin, sikur nga fati.

     53. Ti je e vetmja dhe e vetmja Kjo frazë nënkupton ekskluzivitetin dhe një angazhim të thellë personal. Është një dëshmi që partneri juaj është unik dhe i pazëvendësueshëm në jetën tuaj.

     54. Ti je engjëlli im Të quash dikë engjëlli yt do të thotë të thuash se ai është një bekim në jetën tënde, një burim mirësie dhe gëzimi.

     55. Ti je universi im Kjo frazë e çon "Ti do të thotë bota për mua" një hap më tej, duke thënë se partneri yt është gjithçka për ty, i gjithë universi yt.

     56. Zemra që rënkon Një zemër që qan është ajo që bërtet me emocione të forta, zakonisht dëshirë ose pasion.

     57. Ti je thesari im Kjo frazë sugjeron që ju e vlerësoni partnerin tuaj mbi të gjitha, si një thesar i paçmuar.

     58. Ti je frymëzimi im Të thuash këtë do të thotë të pranosh që partneri yt të frymëzon, të motivon dheju inkurajon të jeni versioni më i mirë i vetes.

     59. Ti je forca ime Kjo frazë do të thotë që partneri të jep forcë, të mbështet dhe të ndihmon të këmbëngulësh në vështirësi.

     60. Ti je ngushëllimi im T'i thuash dikujt se ai është ngushëllimi yt do të thotë se ata të ofrojnë një ndjenjë paqeje, sigurie dhe mirëqenieje.

     61. Ti je gëzimi im Kjo frazë shpreh se partneri yt është një burim lumturie në jetën tënde.

     62. Ti je streha ime e sigurt Një strehë e sigurt është një vend strehimi ose sigurie. Duke e quajtur partnerin tuaj kështu, ju po thoni se ata ju ofrojnë një ndjenjë sigurie dhe qetësie.

     63. Ti je kalorësi im Kjo është një mënyrë romantike për t'i thënë partnerit se ata janë mbrojtësi dhe kampioni yt.

     64. Ju jeni mbretëresha ime Një mënyrë për t'i shprehur partnerit tuaj se ju e shihni atë si një person për t'u respektuar, për t'u çmuar dhe për t'u dashur thellësisht.

     65. Ti je mbreti im Homologu i "Ti je mbretëresha ime", kjo frazë i thotë partnerit tënd se ai mbahet me respekt të lartë dhe shumë i dashuruar.

     66. Ti je heroi im Kjo frazë shpreh admirimin për partnerin tënd dhe pranon rolin e rëndësishëm që ai luan në jetën tënde.

     67. Ti je rrahja ime e zemrës Ashtu si "Ti je zemra ime", kjo frazë tregon se partneri juaj është po aq thelbësor për jetën tuaj sa edhe rrahjet tuaja të zemrës.

     68. Ti je aventura ime Të thuash këtë do të thotë këtëjeta me partnerin është një udhëtim emocionues plot me eksperienca të reja.

     69. Ti je shtëpia ime Kjo frazë do të thotë që ndihesh i sigurt, rehat dhe i dashuruar kur je me partnerin tënd, ashtu si je në shtëpi.

     70. Ti je parajsa ime Duke thënë këtë, ju po shprehni se të qenit me partnerin tuaj ndihet si parajsa në tokë.

     71. Ti je e dashura ime Ky është një term klasik i dashurisë, që shpreh dashuri të thellë për partnerin tënd.

     72. Ti je e dashura ime Një tjetër term klasik i dashurisë, "e dashur" është një e ëmbël

     73. Ti je e dashura ime Ky term, i ngjashëm me "Ti je e dashura ime", është një mënyrë për të shprehur dashurinë dhe dashurinë tënde të thellë për partnerin.

     74. Ti je përgjithmonë imja Të thuash këtë do të thotë që ti e sheh partnerin tënd si një element të përhershëm në jetën tënde, dashuria jote për të zgjat në kohë.

     75. Ti je i dashuri im "I dashur" është një term dashurie që mbart një peshë dashurie, kujdesi dhe dashurie të thellë.

     76. Ti je e sotmja dhe e nesërmja ime Kjo frazë shpreh se partneri juaj është pjesë përbërëse e momenteve tuaja të tanishme dhe planeve të së ardhmes.

     77. Ti je fantazia ime Kjo do të thotë se partneri juaj mishëron dëshirat dhe ëndrrat tuaja më të thella, në dashuri dhe në jetë.

     78. Ti je mrekullia ime Duke thënë këtë pranon se e sheh partnerin dhe dashurinë që ndani si një dhuratë të mrekullueshme dhe të papritur.

     79. ti je imjau bë realitet Kjo frazë do të thotë që partneri juaj është gjithçka që keni dëshiruar, një ëndërr e kthyer në realitet.

     80. Ti je dëshira ime Dëshira është një ndjenjë e fortë e dëshirës për dikë. Duke thënë "Ti je dëshira ime" komunikon një dëshirë të fortë për partnerin tënd.

     81. Ti je përkushtimi im Kjo frazë nënkupton që dashuria për partnerin është një angazhim i thellë të cilit i përkushtohesh.

     82. Ti je pasioni im Pasioni është një ndjenjë shumë e fortë. Të thuash "Ti je pasioni im" do të thotë se dashuria jote për partnerin është e fortë dhe e zjarrtë.

     Shiko gjithashtu: Narcisist Stalker (Zbulimi i së Vërtetës Pas Përndjekjes së Narcistëve.)

     83. Ti je qetësia ime Qetësia është një gjendje e të qenit i qetë dhe paqësor. Nëse partneri juaj është qetësia juaj, ata sjellin paqe dhe qetësi në jetën tuaj.

     84. Ti je ekstazia ime Ekstazia është një ndjenjë gëzimi dhe kënaqësie dërrmuese. Nëse partneri juaj është ekstazi juaj, ai ju sjell gëzim dhe lumturi të pamasë.

     85. Ti je magjepsja ime Kjo frazë do të thotë se partneri juaj ju magjeps, si me magji. Ata ju magjepsin dhe ju magjepsin në një mënyrë që askush tjetër nuk mundet.

     86. Ti je euforia ime Euforia është një gjendje lumturie intensive. Duke thënë këtë, ju po shprehni se partneri juaj ju sjell gëzim dhe kënaqësi të pamasë.

     87. Ti je lumturia ime Lumturia është lumturia e përsosur. Të thuash "Ti je lumturia ime" do të thotë të jesh me partnerin tënd të sjell gëzim dhe kënaqësi të fundit.

     88. Ti je gëzimi im Gëzimi është i madh
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.