Gjuha e trupit të një mashkulli të dashuruar fshehurazi me ju!

Gjuha e trupit të një mashkulli të dashuruar fshehurazi me ju!
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Ka shumë shenja të gjuhës së trupit që tregojnë se një burrë është fshehurazi i dashuruar me ju dhe ju thjesht nuk e keni kuptuar ende. Ose po përpiqeni të kuptoni nëse është me të vërtetë kështu. Cilado qoftë arsyeja që po përpiqeni ta kuptoni këtë në këtë postim, ne do t'ju ndihmojmë të deshifroni nëse ai është vërtet i dashuruar me ju dhe thjesht nuk mund t'jua tregojë.

Kur bëhet fjalë për të lexuar gjuhën e trupit, kjo është një formë arti, por për fat të mirë, e keni bërë gjithë jetën, apo jo? Pasi të filloni të tregoni shenjat e tij joverbale, do të kuptoni shpejt se çfarë do të thotë ai në të vërtetë.

Ne do t'i hedhim një vështrim 17 shenjave kryesore të gjuhës së trupit të një burri të dashuruar fshehurazi me ju më poshtë përpara se të marrim për këtë ne duhet të kuptojmë se si të lexojmë gjuhën e trupit në fillim.

Përmbajtja [shfaq]
 • Gjuha e trupit të një burri fshehurazi të dashuruar me ju
  • Si të lexoni gjuhën e trupit dhe Shenjat jo-verbale.
  • 15 shenja që tregojnë se ai po dashurohet me ju.
  • Ai është gjithmonë rreth jush.
  • Ai pasqyron gjuhën tuaj të trupit.
  • Ai gjithmonë ka një buzëqeshje të madhe kur të sheh.
  • Bëbëzat e tij zgjerohen kur ai flet me ty.
  • Ai gjen ndonjë justifikim për të të prekur.
  • Ai përpiqet për t'ju bërë të qeshni.
  • Ai pëlqen t'ju dëgjojë duke folur.
  • Ai gjithmonë dëshiron të dijë se si po ju shkon dita.
  • Ai kujton gjërat e vogla për ju.
  • Ai ju bën shumë komplimente.
  • Ai shfaqet kur ju nuk e prisni atë.
  • Ai bën njëkur krijojmë një lidhje më të fortë emocionale dhe fillojmë të varemi nga personi për mbështetje. Dashuria është faza e katërt dhe e fundit kur ne me të vërtetë duam dhe kujdesemi për personin, lythat dhe të gjitha.

   Çfarë ndodh fizikisht kur bie në dashuri?

   Kur bie në dashuri, truri yt lëshon një koktej kimikatesh që ndikojnë në trupin tuaj në mënyra të ndryshme. Këto kimikate përfshijnë dopaminën, norepinefrinën dhe serotoninën, të cilat mund të çojnë në rritje të rrahjeve të zemrës, ulje të oreksit dhe rritje të niveleve të energjisë.

   Cila pjesë e trupit i tërheq më shumë djemtë?

   Disa sondazhe kanë treguar se disa pjesë të trupit përmenden më shpesh si tërheqëse për djemtë. Këto përfshijnë buzëqeshjen e një gruaje, sytë e saj, flokët e saj, këmbët e saj dhe derrierën e saj. Pra, nëse jeni duke pyetur veten se cila pjesë e trupit i tërheq më shumë djemtë, kjo varet vërtet nga djali në fjalë.

   Cilat janë shenjat e dukshme që një djalë ju pëlqen?

   Cilat janë shenjat e dukshme se ju pëlqen një djalë? Ndërsa mund të ndiheni sikur keni nevojë për një përkthyes për të deshifruar sinjalet e tij të përziera, ka disa mënyra të sigurta për të treguar nëse një djalë ju pëlqen. Nëse ai bën rregullisht kontakt me sy me ju, kjo është një nga shenjat më të qarta se ai është i interesuar.

   Kushtojini vëmendje mënyrës sesi ai reagon ndaj shakave tuaja dhe nëse ai pasqyron gjuhën e trupit tuaj. Nëse ai gjen mënyra për t'ju prekur, qoftë edhe në mënyrë të rastësishme, kjo është një tjetër shenjë e mirë. Por mënyra më e mirë për të treguar nëse jeni një djalësi të pëlqeni është duke i marrë gjërat ngadalë dhe duke parë se si ai përgjigjet me kalimin e kohës. Duke qenë i durueshëm dhe duke i kushtuar vëmendje veprimeve të tij, ju mund të kuptoni më mirë ndjenjat e tij për ju dhe të shmangni thyerjen e zemrës suaj.

   Mendimet përfundimtare.

   Ka shumë shenja që një mashkull është fshehurazi i dashuruar me ju. Thjesht duhet t'i kushtoni vëmendje sinjaleve të gjuhës së trupit të tij dhe asaj që po ndodh rreth tij

   Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit të veshëve (veshët tuaj nuk gënjejnë kurrë)

   Nëse ju ka pëlqyer të lexoni këtë postim, atëherë mund t'ju pëlqejë edhe Gjuha e trupit në marrëdhënie deri herën tjetër faleminderit për lexim.

   përpjekje për të njohur miqtë tuaj të ngushtë.
  • Ai gjithmonë duket mirë dhe ka erë të mrekullueshme.
  • Ai është mbrojtës ndaj jush dhe do t'ju mbrojë me çdo kusht.
  • Ai mundet Duket se nuk ndalon së shikuari ty.
  • Ai është i lumtur kur je përreth
  • Ai tregon dashuri ndaj teje para miqve të tij
  • Pyetjet e bëra më shpesh.
   • Çfarë gjuha e trupit tregon se një mashkull është i dashuruar?
   • Cilat janë fazat e rënies në dashuri?
   • Çfarë ndodh fizikisht kur bie në dashuri?
   • Cila Pjesa e trupit i tërheq më shumë djemtë?
   • Cilat janë shenjat e dukshme që një djalë ju pëlqen?
  • Mendimet e fundit.

Si të lexojmë gjuhën e trupit dhe shenjat jo-verbale.

Ne duhet të mbledhim sa më shumë informacion rreth tij. Kjo mund të bëhet duke lexuar "vijën bazë" të tij. Baza është mënyra se si ai vepron kur ju nuk jeni pranë.

Ju duhet të gjeni një mënyrë për ta vëzhguar atë kur ai është jashtë shoqërive ose kur është me familjen e tij. Po shikoni se si sillet ai rreth tyre, është jeta dhe shpirti i partisë apo më i nderuar? A është ai i animuar/i hapur me lëvizjet e trupit apo më i mbyllur?

Pasi ta keni vëzhguar larg ndikimit tuaj, për shembull në një kafene apo bibliotekë, mund të filloni të lexoni gjuhën e trupit të tij. Mos harroni se konteksti është parësor kur bëhet fjalë për leximin e njerëzve; ne duhet të marrim parasysh mjedisin ku ndodheni, i cili do të zbulojë çdo gënjeshtër të mundshme që ai mund të jetëduke treguar.

Nëse doni të dini nëse ai ju pëlqen apo ju do, ka shumë tregime të mira. Megjithatë, ato mund të mos jenë gjithmonë të lehta për t'u dalluar. Djaloshi mund të mos e dijë as se çfarë po kalon vetë dhe kjo është arsyeja pse mund të jetë vërtet e vështirë për të vlerësuar të gjitha këto përpara se të ndodhë ndonjë gjë.

Unë do t'ju rekomandoja në këtë pikë nëse nuk dini se si për të lexuar gjuhën e trupit për të parë udhëzuesin tonë Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenjat joverbale (Mënyra e saktë) para se të lexoni sa më poshtë. Kjo duhet t'ju japë një kuptim të mirë se si të lexoni gjuhën e trupit të tij. Ju keni arritur kaq larg, kështu që pse të mos gërmoni më thellë?

15 Shenja që Ai po dashurohet me ju.

 1. Ai është gjithmonë rreth jush.
 2. Ai pasqyron gjuhën tuaj të trupit.
 3. Ai gjithmonë ka një buzëqeshje të madhe kur ju sheh.
 4. Bëbëzat e tij zgjerohen kur ai flet me ju.
 5. Ai gjen ndonjë justifikim për t'ju prekur.
 6. Ai përpiqet për t'ju bërë të qeshni.
 7. Ai pëlqen t'ju dëgjojë duke folur.
 8. Ai gjithmonë dëshiron të dijë se si po ju shkon dita.
 9. Ai kujton gjërat e vogla për ju.
 10. Ai ju bën shumë komplimente.
 11. Ai blen dhuratat tuaja.
 12. Ai shfaqet kur ju nuk e prisni atë.
 13. Ai bën përpjekje për të njohur miqtë tuaj të ngushtë .
 14. Ai gjithmonë duket mirë dhe ka erë të mrekullueshme.
 15. Ai është mbrojtës ndaj jush dhe dotë të mbrojë me çdo kusht.
 16. Duket se ai nuk mund të ndalojë së shikuari ty.
 17. Ai tregon dashuri ndaj teje para syve të tij Miqtë.

Ai është gjithmonë rreth jush.

Kur na pëlqen dikush, ne natyrisht përpiqemi të jemi pranë tij aq sa të mundshme. Kur u dashurova për herë të parë me një vajzë nga shkolla, bëra të gjitha llojet e gjërave për të qenë pranë saj: nëse kjo do të thoshte të isha në të njëjtat klasa ose të sigurohesha se e dija se ku do të ishte në drekë. sa më shumë që të jetë e mundur.

Ai pasqyron gjuhën tuaj të trupit.

Kur dikush na pëlqen dhe është në raport me ne, ata shpesh bëjnë të njëjtat shenja të gjuhës së trupit. Për shembull, nëse ulemi pranë djalit që mendojmë se na pëlqen dhe përkulemi, a bën ai të njëjtën gjë? Ne po shikojmë shenja joverbale për të parë nëse kopja jonë përdor pasqyrimin dhe përputhjen.

Ai gjithmonë ka një buzëqeshje të madhe kur ju sheh.

Ka dy buzeqeshje nje buzeqeshje false dhe nje buzeqeshje e vertete. Njohja e ndryshimit do t'ju japë një ide të madhe nëse ai ju do vërtet apo jo.

Një buzëqeshje e rreme vetëm me gojë është e ndryshme nga një buzëqeshje natyrale; sytë nuk janë të përfshirë. Nëse nuk mund t'i shihni linjat në sy të tërhequra lart kur muaji lëviz, kjo është një buzëqeshje e rreme. Nuk ka asnjë sinqeritet dhe njerëzit e tjerë do ta kuptojnë se po gënjeni për lumturinë tuaj. Buzëqeshja e rreme thjesht do të bjerë nga fytyranë çast.

Një buzëqeshje e vërtetë quhet buzëqeshja e Duchenne. Ata janë të vërtetë, gjë që tregon lumturinë e vërtetë. Sytë dhe goja përputhen në të njëjtën kohë. Ju do të shihni sytë të ndriçojnë dhe vijat të formohen në anën e secilit sy. Duket e ngrohtë dhe e vërtetë.

Nëse shihni shumë buzëqeshje të sinqerta, ju e njihni atë në ju pak më shumë sesa mendoni.

Bëbëzat e tij zgjerohen kur ai flet me ju .

Kur vërtet dëshirojmë diçka ose dëshirojmë dikë, do të fillojmë ta shohim atë artikull ose send kudo që quhet iluzioni i frekuencës. Kjo është gjithashtu e vërtetë për ju nëse ai ju do vërtet, ai do të jetë një nga njerëzit e parë që do t'ju vërë re kur hyni në një dhomë. Ai do të tërheqë drejt jush në çdo rast. Bebëzat e tij në sytë e tij do të bëhen më të mëdha nëse mund të shihni që bebëzat e tij janë më të gjera se normalja atij i pëlqen ajo që sheh.

Ai gjen ndonjë justifikim për t'ju prekur.

Kontakti fizik mund të jetë një sinjal shumë i fortë i ndjenjave romantike. Kontakti fizik mund të marrë shumë forma, të tilla si një përkëdhelje në shpinë, një top-pesë, apo edhe një puthje. Forma më e zakonshme e kontaktit fizik është mbajtja me dorë, e cila shpesh tregon ndjenjat tuaja.

Kur ai ju flet, ai afrohet pak më shumë. Ju mund të keni dëgjuar për idenë e hapësirës personale dhe ta keni përjetuar atë. Është hapësira rreth jush, nëse dikush afrohet shumë, do të ndjeni siklet dhe do të bëheni fizikisht të vetëdijshëm për praninë e tij nëhapësirën personale.

Ai natyrshëm do të mësojë në hapësirën tuaj personale sepse dëshiron të afrohet fizikisht me ju. Ju mund ta merrni këtë si një shenjë vërtet të natyrshme dhe të mirë që ai ju pëlqen.

Pyesni veten nëse ai ju prek shpesh gjatë kohës që jeni së bashku. Sa më shumë të afrohet për t'u dashuruar me ju, aq më shumë do të afrohet fizikisht, duke dashur t'ju prekë sa më shumë.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush thotë të jesh i bekuar?

Ai përpiqet t'ju bëjë të qeshni.

Kur një djalë kujdeset fshehurazi për ju, ai e di që ju dëshironi të jeni të lumtur dhe se mund të jetë një mënyrë për t'ju bërë të qeshni. Ai dëshiron që personi që i pëlqen të dijë se ai gjithashtu ka cilësi të mira, pavarësisht nëse është thjesht si mik apo diçka më shumë. Sigurohuni që të mos i harroni këto të dhëna nëse po tregojnë për diçka serioze.

Ai pëlqen t'ju dëgjojë duke folur.

Kur një mashkull bie në dashuri me ju, ai do të shpenzojë sa më shumë kohë të jetë e mundur duke u përpjekur t'ju kuptojë dhe të përpiqet të zgjidhë problemet tuaja. Ai do t'ju dëgjojë për orë të tëra dhe nuk do të thotë asnjë fjalë sepse është i mahnitur nga ju dhe thjesht dëshiron të jetë në shoqërinë tuaj.

Ai gjithmonë dëshiron të dijë se si po ju shkon dita.

Një nga gjërat e para që do t'ju pyesë është se si po ju shkon dita. Kjo sepse ai do të dëshirojë të kuptojë nëse duhet t'ju gëzojë apo keni kohë për një kafe. Mund të ketë shumë arsye pse ai do të dëshirojë të dijë se si po ju shkon dita.

Ai kujton pakgjërat rreth jush.

Një person i dashuruar do të kujtojë çdo detaj të vogël që mund të mendojë kur bëhet fjalë për partnerin e tij, nga mënyra se si ata qeshin e deri tek llojet e ushqimeve që duan. Kjo për shkak se ndjenja e të qenit i dashuruar është kaq dërrmuese dhe e fuqishme. Ata do të duan të përdorin informacionin për të bërë çdo lloj bisede.

Ai ju bën shumë komplimente.

Ai ju paguan shumë komplimenton dhe vëren gjithmonë ndryshime tek ju. Njerëzit normalë nuk do të vënë re se si dukeni, por nëse ai vëren çdo ndryshim të vogël, atëherë ndoshta ai është fshehurazi i dashuruar me ju.

Ai shfaqet kur ju nuk e prisni atë.

Kur ai shfaqet kur ju më së paku e prisni, është shenjë se ai kujdeset shumë për ju. Mund të ndihet vërtet dërrmuese, por nëse ai ju do, atëherë nuk ka asgjë që nuk do të bëjë për të qenë pranë jush

Ai bën përpjekje për të njohur miqtë tuaj të ngushtë. 7>

Kur një mashkull ju pëlqen dhe dëshiron t'ju mbajë pranë, ai do të përpiqet shumë të afrohet me miqtë tuaj. Ai mund të dëshirojë që ata të ndihen sikur janë miqtë e tij më të mirë ose diçka e tillë, në mënyrë që ata të jenë me siguri aty për të gjitha momentet e rëndësishme në jetën tuaj, & madje ndihmoni kur është e nevojshme.

Ai gjithmonë duket mirë dhe ka erë të mrekullueshme.

Nëse vëreni një ndryshim në pamjen e tij dhe ai fillon të vërë re cfare ka veshur dhe si duket dhe kerkon mendimin tuaj, kjo eshte njeshenjë vërtet e mirë sepse do të thotë se ai dëshiron të duket mirë për TY. Gratë tërhiqen natyrshëm nga dikush që kujdeset për to. Kjo është një gjë evolucionare.

Ai është mbrojtës ndaj jush dhe do t'ju mbrojë me çdo kusht.

Marrëdhëniet e shëndetshme kanë të bëjnë me respektin reciprok—ato kërkojnë që të dyja palët të jenë aty për njëra-tjetrën. Nëse ai gjithmonë qëndron për ju dhe ju mbron nga kritikat, atëherë ka shumë mundësi që t'i pëlqeni.

Ai nuk mund të ndalojë së shikuari ju.

Kur një djalë është fshehurazi i dashuruar me ju, ai nuk do të jetë në gjendje të ndalojë së shikuari në ju. Është e pamundur që ai të dojë çdo lëvizje që bëni, çdo buzëqeshje, çdo gjë që bëni.

E dija se rashë në dashuri me gruan time kur nuk mund të ndaloja së shikuari. Nuk mund ta shihja se sa e bukur ishte ajo. Çdo lëvizje ishte si të shikoje një engjëll; Unë isha absolutisht i mërzitur me të dhe ende jam. Kushtojini vëmendje për të parë nëse ai po ju shikon shumë.

Ai është i lumtur kur jeni përreth

Kur përjetojmë diçka të re ose emocionuese, trupi ynë çliron dopaminë - a.k.a., hormoni i lumturisë. Kjo shpjegon pse të biesh në dashuri mund të ndihet kaq e varur, pasi shkakton këtë përgjigje natyrore shpërblimi në trurin tonë.

Gjërat për t'u kujdesur:

 1. Një ndryshim i papritur në nivelet e tij të energjisë.
 2. Duke qeshur dhe duke bërë shaka me bashkëshortët e tij ndërsa kërkon ose përpiqet të marrëvëmendje.
 3. Duke u dukur, duke bërë çdo gjë që të bie në sy.
 4. Të bëhesh më i zhurmshëm dhe më i ndezur.
 5. Gjuha e hapur e trupit ju mirëpret ju dhe të gjithë në hapësirën e tij.

Ai tregon dashuri ndaj jush para miqve të tij

Kjo është një gjë e madhe për çdo mashkull, duke bërë pretendimin e tij me ju dhe duke e bërë të ditur botën se ju pëlqen. Do të filloni të vini re që të tjerët gjithashtu e vërejnë këtë dhe komentojnë se si ai sillet rreth jush ose ju prek.

Nëse ai po tregon shenja haptazi përpara njerëzve në publik, atëherë mund ta merrni këtë si realitet.

Pyetjet e bëra më shpesh.

Çfarë gjuha e trupit tregon se një mashkull është i dashuruar?

Kur një mashkull është i dashuruar, ai mund të shfaqë disa shenja fizike. Për shembull, ai mund të skuqet ose të belbëzojë kur flet me objektin e dashurisë së tij. Ai gjithashtu mund të ketë probleme me gjumin dhe të ketë humbje të oreksit. Një tjetër shenjë se një mashkull është i dashuruar është nëse ai fillon t'i kushtojë më shumë vëmendje pamjes dhe rregullimit të tij.

Cilat janë fazat e rënies në dashuri?

Përgjithësisht ka katër faza të rënies në dashuri. dashuri: tërheqje fizike, pasion, lidhje dhe dashuri. Tërheqja fizike është zakonisht faza e parë kur ne tërhiqemi nga dikush për shkak të pamjes së tij ose gjuhës së trupit. Infatuacioni është faza e dytë kur ne bëhemi më të fiksuar pas personit dhe fillojmë ta idealizojmë atë. Lidhja është faza e tretë
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.