I dërgova shumë mesazhe si mund ta rregulloj? (Text)

I dërgova shumë mesazhe si mund ta rregulloj? (Text)
Elmer Harper

Kështu që i keni dërguar shumë mesazhe dhe duhet të dini se si ta rregulloni. Epo, nëse është kështu, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne do t'i hedhim një vështrim mënyrave se si mund ta rregulloni problemin tuaj.

Nëse i keni dërguar shumë mesazhe dikujt dhe po filloni të ndjeni se mund t'i dërgoni shumë mesazhe, ka një pak gjëra që mund të bëni për të rregulluar situatën.

Së pari, provoni të shkurtoni numrin e teksteve që po dërgoni. Nëse jeni mësuar të dërgoni 10 ose më shumë mesazhe në ditë, provoni ta ulni atë numër në 5 ose 6. Mund të provoni gjithashtu t'i ndani më shumë mesazhet tuaja në mënyrë që të mos e bombardoni personin me mesazhe menjëherë.

Më në fund, sigurohuni që t'i jepni personit pak kohë për t'iu përgjigjur mesazheve tuaja dhe mos u mërzitni nëse ai nuk përgjigjet menjëherë. Duke ndjekur këto këshilla, duhet të jeni në gjendje të zvogëloni numrin e mesazheve që po dërgoni pa ndikuar në marrëdhënien tuaj me personin.

Ndiqni këto rregulla të thjeshta më poshtë dhe do të jeni në gjendje ta rifitoni atë.

6 rregulla kur i keni dërguar shumë mesazhe.

  1. Lëreni që së pari t'ju dërgojë mesazhe për një kohë.
  2. Kur t'i dërgoni mesazh, mbajeni atë të shkurtër dhe pikë.
  3. Sigurohuni që keni gjëra të tjera që po ndodhin në jetën tuaj përveç tij.
  4. Nëse ai nuk u përgjigjet mesazheve tuaja, tërhiquni për një kohë.
  5. Mos' mos jini shumë të disponueshëm gjatë gjithë kohës.
  6. Bëhu pak misterioz.

Lëreni që së pari t'ju dërgojë mesazhe për një kohë.

Jumendoni se i keni dërguar shumë mesazhe dhe doni t'i lini pak hapësirë. Cilado qoftë arsyeja, t'i jepni atij një shans për t'ju dërguar mesazhe së pari mund të jetë një mënyrë e mirë për të ndryshuar dinamikën dhe për t'i dhënë vetes një pushim.

Kur i dërgoni mesazh atij, mbajeni atë të shkurtër dhe të saktë.

Nëse i keni dërguar shumë mesazhe, është mirë t'i mbani mesazhet tuaja të shkurtra. Kjo do t'ju pengojë që ta mbingarkoni atë me shumë informacione për jetën tuaj. Lëreni të fillojë të pyesë për ju.

Sigurohuni që të keni gjëra të tjera që po ndodhin në jetën tuaj përveç tij.

Ka disa arsye pse është e rëndësishme të keni gjëra të tjera që ndodhin në jetën tuaj jeta përveç të dashurit tënd kur i dërgon mesazh. Së pari, tregon se nuk jeni plotësisht të varur prej tij për lumturinë tuaj. Ju keni jetën dhe interesat tuaja jashtë marrëdhënies suaj, gjë që është e shëndetshme.

Së dyti, kjo mund t'ju ndihmojë të mos lidheni shumë ose të investoni në marrëdhënie përpara se të njiheni vërtet me njëri-tjetrin. Nëse keni gjëra të tjera që po ndodhin, ka më pak gjasa të përfshiheni shumë në atë që ai po bën dhe nëse ai po ju dërgon mesazhe menjëherë.

Më në fund, kjo ju jep diçka për të folur me të . Nëse flisni vetëm për marrëdhënien tuaj, ajo mund të mërzitet shpejt. Por nëse keni gjëra të tjera që ndodhin në jetën tuaj, mund t'i ndani ato përvoja me të dhe ta mbani bisedën të freskët.

Nëseai nuk po u përgjigjet mesazheve tuaja, tërhiquni për pak kohë.

Nëse ai nuk po u përgjigjet mesazheve tuaja, mund të jetë sepse i keni dërguar shumë mesazhe. Nëse është kështu, tërhiquni për një kohë dhe lërini pak hapësirë. Ai ka të ngjarë ta vlerësojë atë dhe ju do të keni një shans më të mirë për të marrë një përgjigje prej tij në të ardhmen.

Pse nuk duhet të jem shumë i disponueshëm gjatë gjithë kohës kur i kam dërguar mesazhe të tepërta?

Është e rëndësishme të ruani pak mister në një marrëdhënie dhe të mos jeni shumë të disponueshëm gjatë gjithë kohës. Nëse i keni dërguar shumë mesazhe, është koha të tërhiqeni dhe t'i jepni pak hapësirë. Kjo do ta bëjë atë më të interesuar për ju dhe do ta mbajë marrëdhënien të freskët.

Pse duhet të jem pak misterioz nëse i kam dërguar mesazhe?

Nëse i keni dërguar një mesazh shumë, mund të jetë një ide e mirë të tërhiqeni dhe të jeni pak misterioz. Kjo do ta bëjë atë më të interesuar për ju dhe do ta bëjë atë të pyesë veten se çfarë jeni duke bërë. Plus, do t'ju japë pak kohë për të bërë gjërat tuaja pa pasur nevojë të shqetësoheni për t'i dërguar vazhdimisht mesazhe atij.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush ju shikon me sy të gjerë?

Në vijim do të hedhim një vështrim në pyetjet më të zakonshme.

Shpesh më shpesh. Pyetjet e bëra

Çfarë ndodh kur i dërgoni shumë mesazhe?

Çfarë ndodh kur i shkruani shumë? Nëse i dërgoni mesazh çdo orë, mund ta përzëni atë. Shkrimi i tepërt i mesazheve mund të jetë një ndalim dhe mund t'ju bëjë të dukeni nevojtar. Nëse merrni një njoftim se ai e ka lexuar tuajinmesazhe, por ai nuk përgjigjet, rezistoni dëshirës për të vazhduar mesazhet. Jepini atij pak hapësirë ​​dhe lëreni të vijë tek ju.

Si të shmangni dërgimin e shumë mesazheve ndaj tij?

Nëse po pyesni se si të shmangni dërgimin e tepërt të mesazheve, përgjigjja është e thjeshtë: gjeni një hobi. Kur jeni i zënë me diçka tjetër, nuk do të ndjeni dëshirën për t'i dërguar mesazh çdo orë.

Si mund ta bëj atë të interesohet përsëri për mesazhet?

Nëse po përpiqeni të intereso dikë për ty për mesazhe, ka disa gjëra që mund të bësh. Së pari, sigurohuni që t'u dërgoni mesazhe rregullisht. Nëse papritmas ndaloni së dërguari mesazhe, ata ndoshta do të humbasin interesin. Së dyti, përpiquni t'i mbani tekstet tuaja interesante dhe tërheqëse. Bëjuni atyre pyetje, bëni plane dhe jini vetvetja. Së fundi, mos kini frikë të flirtoni pak. Pak flirtim mund të bëjë një rrugë të gjatë për të nxitur dikë të interesuar për ju për mesazhet.

Si mund të ndaloj së dërguari shumë mesazhe?

Së pari, përpiquni të jeni të vetëdijshëm se sa shpesh po i shkruan atij. Nëse po i dërgoni mesazhe të shumta radhazi ose po i përgjigjeni menjëherë teksteve të tij, kjo ndoshta është shumë. Në vend të kësaj, përpiquni t'i lini tekstet tuaja në hapësirë, në mënyrë që të ketë më shumë kohë midis tyre.

Mund të përpiqeni gjithashtu të kufizoni veten në një numër të caktuar tekstesh në ditë. Për shembull, mund t'i thoni vetes se do t'i shkruani vetëm tre herë në ditë, nëse ai nuk përgjigjet i pari. Së fundi, mbani në mend se dërgimi i mesazheve është vetëm një formë komunikimi. Nëseju jeni duke i dërguar mesazhe atij gjatë gjithë kohës, mund të dëshironi të provoni të flisni me të në telefon ose personalisht në vend të kësaj.

A mund të rikuperoheni nga mesazhet e tepërta?

Po, mund ta rikuperoni nga mesazhet e tepërta. Nëse vëreni se po dërgoni shumë tekste ose mesazhe, mund të bëni një pushim nga dërgimi i mesazheve për një kohë. Kjo do t'ju ndihmojë të rivendosni zakonet tuaja të dërgimit të mesazheve dhe t'ju lejojë të përqendroheni në gjëra të tjera.

Çfarë ndodh nëse i dërgoni shumë mesazhe një djali?

Nëse i shkruani shumë një djali, ai mund të mërziteni apo edhe injoroni fare tekstet tuaja. Është e rëndësishme të ruani një ekuilibër kur i dërgoni mesazhe dikujt – shumë pak dhe ai mund të mendojë se nuk jeni të interesuar, por shumë dhe mund të fillojnë t'ju shohin të bezdisshëm. Gjeni një medium të lumtur dhe qëndroni në të.

Si mund të ndaloj së dërguari shumë mesazhe një djali?

Nëse po i dërgoni shumë mesazhe një djali, ndoshta është sepse ndiheni të pasigurt ose nevojtare. Mënyra më e mirë për të mos e bërë këtë është të bëni një hap prapa dhe të përqendroheni në jetën tuaj. Kaloni kohë me miqtë dhe familjen, ndiqni hobet tuaja dhe sigurohuni që po kujdeseni për veten emocionalisht dhe mendërisht.

Kjo do t'ju ndihmojë të ndiheni më mirë me veten dhe t'ju japë diçka tjetër për t'u përqëndruar përveç djalit . Nëse e gjeni veten që ende i dërgoni mesazhe atij gjatë gjithë kohës, provoni të vendosni disa kufij. Bëjani të ditur se nuk do të jeni të disponueshëm për të dërguar mesazhe 24/7 dhe qëndroni në këto kufij. Kjo do t'i japë atij hapësirën që i nevojitetdhe bëje atë të ndihet më shumë në kontroll të situatës.

Sa shumë mesazhe është shumë ngjitëse?

Nuk ka një përgjigje të caktuar se sa shumë mesazhe është shumë e ngjitshme, por nëse dërgoni mesazhe të vazhdueshme dhe partneri juaj duket i pakëndshëm, ndoshta është shumë. Ngjitja mund të jetë një pengesë në çdo marrëdhënie, kështu që është e rëndësishme të gjeni një ekuilibër midis qëndrimit në kontakt dhe dhënies së hapësirës njëri-tjetrit. Nëse nuk jeni i sigurt se ku është linja, është më mirë të bëni kujdes dhe të tërhiqeni pak.

A është e tepërt t'i dërgoni mesazhe çdo ditë?

Mund të jetë nëse ju jeni vazhdimisht duke filluar kontaktin dhe ai nuk po përgjigjet aq sa do të dëshironit. Nëse po konstatoni se tekstet tuaja janë pa përgjigje ose po përballen me përgjigje me një fjalë, mund të jetë më mirë të tërhiqeni pak dhe t'i lini pak hapësirë.

Sa shpesh është e tepërt për të shkruar një djalë?

Sa shpesh është e tepërt t'i dërgosh mesazhe një djali? Kjo është një pyetje e vështirë për t'u përgjigjur sepse varet nga marrëdhënia midis dy personave të përfshirë. Nëse çifti sapo ka filluar të takohet, atëherë dërgimi i shpeshtë i mesazheve me njëri-tjetrin mund të jetë një mënyrë për t'u njohur më mirë me njëri-tjetrin.

Megjithatë, nëse marrëdhënia është më e vendosur, atëherë mesazhet e tepërta mund të duken si nevojë ose i ngjitur. Në përgjithësi, është më mirë të bëni kujdes dhe të mos i shkruani një djali më shumë se një ose dy herë në ditë, përveç nëse ai kërkon në mënyrë specifike komunikim më të shpeshtë.

Si mund të bëhet.E di nëse po i dërgoj shumë mesazhe?

Dërgimi i mesazheve është një mënyrë e shkëlqyer për të qëndruar në kontakt me dikë, por mund të jetë edhe një fushë e minuar. Si e dini nëse po shkruani shumë mesazhe? Këtu janë disa shenja që mund të jeni:

  • Ndiheni sikur jeni gjithmonë ai që fillon bisedat.
  • Ai merr orë të tëra për t'u përgjigjur, ose përgjigjet e tij janë të shkurtra dhe jo tërheqëse .
  • Ju e gjeni veten duke pyetur veten se çfarë po bën ose me kë është kur nuk merrni ndonjë lajm prej tij.
  • Ju shqetësoheni kur nuk dëgjoni për një kohë.

Nëse ndonjë nga këto ju duket e njohur, mund të jetë koha për të biseduar me djalin tuaj se sa shumë po shkruani mesazhe.

A ju pëlqen një djalë nëse ju sms çdo ditë ?

Mund të jetë thjesht një shenjë miqësie ose mund të jetë diçka më shumë. Nëse jeni të interesuar ta zbuloni, mund të provoni ta pyesni drejtpërdrejt personin nëse ai është i interesuar për ju në mënyrë romantike.

A e vënë re djemtë kur ndaloni së dërguari mesazhe?

Kjo varet. Nëse po dërgonit shumë mesazhe dhe më pas ndalonit papritur, ai mund të vërejë dhe të pyesë veten se çfarë ndodhi. Nëse nuk po i dërgonit shumë mesazhe, për të filluar, ai ndoshta nuk do ta vërejë nëse ndaloni.

Shiko gjithashtu: 100 fjalë negative që fillojnë me një (listë)

Mendimet përfundimtare.

Kur bëhet fjalë për t'i dërguar mesazhe të tepërta një djali dhe për ta rregulluar atë atje janë disa gjëra të ndryshme që mund të bëni. Këshilla jonë më e mirë do të ishte të qetësoheni, të ndaloni së menduari tepër, të prisni derisa ai të përgjigjet dhe pastaj të filloni përsëri. Shpresojmë të keni gjetur përgjigjen tuaj përPyetja që dërgova shumë mesazhe, derisa herën tjetër të qëndrojë e sigurt dhe të ketë një ditë fantastike. Ju gjithashtu mund të dëshironi të hidhni një sy në Çfarë duhet të bëni kur ai papritmas ndalon t'ju dërgojë mesazhe
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.