Kur një djalë ju quan të lezetshëm.

Kur një djalë ju quan të lezetshëm.
Elmer Harper

Çfarë do të thotë kur një djalë të quan të lezetshëm? Nëse jeni duke pyetur veten për këtë, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Më poshtë do të shqyrtojmë disa nga arsyet më të zakonshme pse një djalë mund t'ju quajë të lezetshëm.

Kur një djalë ju quan "të lezetshëm" në një bisedë, kjo do të thotë se ai ju duket tërheqës dhe i pëlqyeshëm. Është një kompliment që shpesh u bëhet njerëzve që janë të këndshëm për t'u rrethuar.

Shiko gjithashtu: Lori Vallow Daybell ekspozohet (Zbulimi i sekreteve të fshehura në gjuhën e trupit të saj!)

Mund të nënkuptojë gjithashtu disa gjëra të ndryshme në varësi të kontekstit të situatës. Për shembull, nëse jeni vetëm ju të dy, atëherë kjo është një mënyrë për të shprehur se sa shumë i pëlqen ajo që po bëni. Nëse nga ana tjetër jeni me miqtë dhe bëni diçka budallallëk, mund të jetë një mënyrë për t'ju poshtëruar. Pra, është e rëndësishme që fillimisht të kuptojmë kontekstin.

Çfarë është konteksti dhe pse është kaq i rëndësishëm për t'u kuptuar?

Konteksti janë rrethanat që formojnë mjedisin për një ngjarje, deklaratë ose ide, dhe në veçanti, rrethanat në të cilat thuhet ose bëhet diçka. Konteksti mund të jetë social, historik, politik, kulturor ose fetar.

Konteksti është i rëndësishëm për t'u kuptuar sepse ndihmon në sigurimin e kuptimit dhe kuptimit të asaj që thuhet ose bëhet. Pa kontekst, mund të jetë e vështirë të interpretosh se çfarë do të thotë dikush ose të kuptosh rëndësinë e një ngjarjeje.

Duhet të marrësh parasysh se ku je, me kë je dhe çfarë po bën në mënyrë që të kuptosh plotësisht pse një djalëpo të quan të lezetshëm në radhë të parë.

6 Arsyeja që një djalë do të të quante të lezetshëm.

  1. Ai tërhiqet nga ty.
  2. Ai e pëlqen personalitetin tënd.
  3. Ai mendon se je e bukur.
  4. Ai mendon se je e bukur. 6>Ai po përpiqet të jetë fyes.

Ai tërhiqet nga ju.

Nëse një djalë ju gjen të lezetshëm me ose pa grim, do të thotë se ai ju tërhoqi vërtet. Kur ai ju quan të lezetshëm, ai po shpreh mënyrën se si ndihet për ju.

Shiko gjithashtu: Pse ai ndaloi së foluri me mua (U ndal papritur)

Ai e pëlqen personalitetin tuaj.

Nëse ju thoni diçka ose bëni diçka që atij i duket e lezetshme, atëherë kjo mund të jetë një mënyrë për t'ju thënë se ju pëlqen jo vetëm për pamjen tuaj. Mendoni përsëri për atë që ndodhi kur ai tha se jeni "i lezetshëm" për t'ju dhënë të dhëna se si ndihet në të vërtetë.

Ai mendon se ju jeni e bukur.

Mund të jetë se, ju jeni e bukur në vend që të thoni se jeni e bukur. Ai mund të mendojë se ju dukeni më e lezetshme.

Ai po përpiqet t'ju bëjë lajka.

Po, kjo mund të jetë mënyra e tij për t'ju lajkatur. Të të thërrasë "i lezetshëm" është mënyra e tij për të të bërë një kompliment.

Ai mendon se je qesharak.

Nëse ai thotë se është "i lezetshëm" pasi ke thënë diçka qesharake, mund të jetë mënyra e tij për të shprehur pikërisht këtë.

Ai po përpiqet të jetë fyes.

Ndonjëherë ne përdorim "thuhet e lezetshme" si "that's belit" Gjëja për të menduar këtu është konteksti ku e keni dëgjuar atë të ju thërriste "të lezetshme" kjo duhet t'ju tregojë nëse është një fyerje apo njëputdown.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim pyetjeve të bëra zakonisht.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pse do të të thoshte se je i lezetshëm?

Ka disa arsye pse dikush mund të "ju quajë të lezetshëm". Ata mund të jenë duke flirtuar me ju, duke komplimentuar pamjen tuaj fizike ose duke ju thënë se jeni e bukur brenda dhe jashtë. Ndonjëherë njerëzit përdorin fjalën "i lezetshëm" si një mënyrë për të thënë se ju pëlqeni vërtet ose mendojnë se jeni material i të dashurit. Të tjerët mund ta përdorin fjalën sepse mendojnë se është një gjë e lezetshme për t'u thënë.

Fjala "e lezetshme" mund të përdoret gjithashtu për të përshkruar diçka të vogël dhe simpatike. Pra, nëse dikush ju quan të lezetshëm, ai mund të thotë se jeni simpatik dhe i bukur. Çdo vajzë meriton të quhet e lezetshme herë pas here – kjo është një mënyrë e ëmbël për të treguar dashuri.

Si duhet të përgjigjesh kur një djalë të quan të lezetshëm?

Mund të thuash thjesht faleminderit ose t'ia kthesh komplimentin duke thënë diçka si: "Ti je shumë e lezetshme vetë". Nëse dëshironi të jeni më flirtues, mund të thoni diçka të tillë si: "Vë bast që ua thua këtë të gjitha vajzave" ose "Faleminderit, më kanë thënë se jam shumë e lezetshme". Çfarëdo që të bëni, vetëm sigurohuni që të tingëlloni i sigurt dhe rehat në përgjigjen tuaj.

A është mirë ta quash një burrë të lezetshëm?

Po, është shumë mirë ta quash një burrë të lezetshëm. Në fakt, shumë burra madje kënaqen duke u quajtur të lezetshëm nga miqtë, familja dhe të dashurit e tyre. E lezetshme është një fjalëqë mund të përshkruajë dikë që është tërheqës në një mënyrë jo-seksuale dhe nuk ka asgjë të keqe ta përdorësh atë për të përshkruar një burrë.

a është mirë kur një djalë të quan të lezetshëm?

Disa njerëz mund të kënaqen duke u quajtur të lezetshëm nga partneri i tyre si term i dashurisë, ndërsa të tjerë mund ta shohin atë përbuzëse ose infantilizuese. Në fund të fundit, i takon individit të vendosë nëse e vlerëson apo jo referimin në këtë mënyrë.

Mendimet përfundimtare.

Kur një djalë ju quan të lezetshëm, në përgjithësi është një gjë e mirë. Mund të jetë mënyra e tij për t'ju ngacmuar ose për t'ju treguar se ju pëlqen, por sido që të jetë, merrni dhe shijoni vëmendjen. Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni Çfarë do të thotë kur një djalë ju thërret të dashur
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.