Pse dua të kafshoj të dashurin tim (Të kuptoj)

Pse dua të kafshoj të dashurin tim (Të kuptoj)
Elmer Harper

Kështu që ju keni dëshirën të kafshoni të dashurin tuaj dhe dëshironi të kuptoni pse ndodh kjo ose si ta ndaloni. Në këtë postim, ne hedhim një vështrim se pse është kjo dhe çfarë mund të bëni për këtë.

Ka shumë arsye pse të dashurat duan të kafshojnë të dashurit e tyre. Një arsye është ajo që njihet si "agresion i lezetshëm". Kjo është kur ne ndjejmë një emocion pozitiv, si dashuria apo lumturia, por gjithashtu kemi dëshirën për të bërë diçka fizike, si kafshimi, ndaj personit ndaj të cilit e ndiejmë atë. Është një shprehje dimorfe e ndjenjave tona – që do të thotë se mund të jetë e vështirë të dallojmë nëse ndiejmë dashuri apo agresion. Por sido që të jetë, shpesh shihet si një mënyrë për të treguar intimitetin dhe dashurinë fizike.

Mund të ketë shumë arsye pse ndiheni kështu, ne kemi renditur 5 nga më të zakonshmet më poshtë.

5 Arsyet pse të dashurat i kafshojnë të dashurit e tyre.

  1. Ai ka një erë të mirë. 3>
  2. Ju tërhiqeni seksualisht pas tij.
  3. Ju e doni atë.

Ai është tërheqës.

Ka shumë arsye pse dikush mund ta shohë partnerin tërheqës dhe dëshiron ta kafshojë. Mund të jetë një shenjë dashurie, ose thjesht një mënyrë për të treguar eksitimin ose dëshirën. Ndonjëherë njerëzit kafshojnë partnerët e tyre në një mënyrë lozonjare, si një formë paralojë. Nëse po mendoni të kafshoni të dashurin tuaj, ka të ngjarë sepse ju duket shumë tërheqës dhe dëshironi të shprehni ndjenjat tuaja në një formë fizike.mënyrë. Vetëm sigurohuni që ta bëni atë në një mënyrë që të jetë e rehatshme për të dy dhe mos e bëni shumë të vështirë!

Ai ka erë të mirë.

Kur tërhiqeni nga i dashuri juaj dhe ai ka erë të mirë, mund të keni dëshirën ta kafshoni sepse për ju ai do të kishte shije shumë të mirë. Ky është një reaksion kimik në trurin tonë.

Ai është një puthës i mirë.

Kur puthni shokun tuaj trupor, mund të bëheni shumë pasionantë dhe të dëshironi të kafshoni buzën e partnerit tuaj, kjo është një shenjë kryesore e pasionit. Është një nxitje e madhe për një djalë, por paralajmërohu ta bësh këtë me butësi në fillim.

Ju tërhiqeni seksualisht prej tij.

Kur jeni të tërhequr seksualisht tensioni rritet, ju mund të ndjeni dëshirën për ta kafshuar atë ndërsa eksitoheni më shumë, ky është një instinkt natyror dhe një instinkt që duhet ta përqafoni. afrohuni më shumë me të dhe kafshimi i tij mund të jetë mënyra juaj për ta bërë këtë.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim disa pyetjeve të bëra më shpesh.

Shiko gjithashtu: Si ta bëni një narcisist të kthehet duke u zvarritur? (Mënyra për të bërë)

Pyetjet e bëra më shpesh.

Çfarë është Cute Aggression dhe si dini për të?

Agresioni i lezetshëm është një ndjenjë e dashurisë dërrmuese, agresionit dhe lumturisë që manifestohet kaq shumë. Mund të shfaqet si agresion fizik, si p.sh. dëshira për të shtrydhur ose kafshuar dikë, ose agresion verbal, si p.sh. duke thënë diçka të keqe për dikë që ju intereson. Agresioni i lezetshëm shpesh drejtohet ndaj njerëzve osekafshë që janë të vogla, të pafuqishme ose të pambrojtura. Është një mënyrë për të çliruar emocionet intensive që vijnë nga ndjenja e shumë dashurisë dhe lumturisë.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit Duart e shtrënguara përpara (Kuptoni gjestin)

Çfarë do të thotë kafshimi në një marrëdhënie?

Kushimi në një marrëdhënie mund të ketë kuptime të ndryshme në varësi të kontekstit. Mund të jetë një shenjë dashurie, si një gërvishtje e vogël në qafë ose në llapën e veshit, ose mund të pasqyrojë interes të vërtetë dhe emocion pozitiv, si për shembull kur ju "thërmoni" buzët e partnerit tuaj gjatë një puthjeje. Në disa raste, kafshimi mund të jetë më i zhurmshëm se fjalët, si për shembull kur i jepni partnerit tuaj një hiki. Kafshimi mund të jetë gjithashtu një formë e "agresionit të lezetshëm", ose shprehjes fizike të dashurisë në një mënyrë që është në dukje agresive, por në të vërtetë është e padëmshme. Pavarësisht nëse është një kafshim dashurie apo thjesht një kafshim i vogël, kafshimi mund të jetë një shenjë e intimitetit dhe dashurisë fizike.

Si ta futni Kafshimin në jetën tuaj të dashurisë?

Mënyra për të futur kafshimin është të filloni të puthni të dashurin tuaj dhe më pas t'i kafshoni ngadalë dhe shumë butësisht buzët e tij kur ju dëshironi ta puthni atë.

<1 se ai po përpiqet të jetë lozonjar dhe t'ju gllabërojë, ose mund të jetë që ai po përpiqet të lërë një shenjë tek ju si shenjë pronësie. Mund të jetë gjithashtu se ai është vërtet i interesuar të shijojë lëkurën tuaj! Disa njerëz e shohin të këndshme ndjesinë e kafshimit të lehtë, ndërsa të tjerëve u pëlqen ndjenja e thyerjes së lëkurës.pak. Në fund të fundit, kjo varet nga djali dhe nga ajo që ai ka. Nëse jeni të shqetësuar se mos ju kafshon një djalë, gjithmonë mund ta pyesni paraprakisht nëse ai është në këtë lloj gjëje.

pse dua ta kafshoj të dashurin tim gjatë gjithë kohës?

Sepse ju jeni të pasionuar dhe të eksituar dhe doni të uleni dhe të pisni me të dashurin tuaj. termi quhet agresion i lezetshëm. Këshilla jonë do të ishte nëse është e drejtë, bëjeni nëse partneri juaj tërhiqet ose ju thotë se ju dhemb, atëherë ndaloni. Shpresojmë të keni gjetur përgjigjen e pyetjes suaj dhe mund të dëshironi të shikoni Gjuha e trupit Kafshimi i buzëve (shprehja e fytyrës.) për më shumë informacion mbi këtë.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.