Shenjat e tradhtisë së gruas me kolegun

Shenjat e tradhtisë së gruas me kolegun
Elmer Harper

Disa nga shenjat që gruaja juaj po ju mashtron me një bashkëpunëtor janë nëse ajo kalon më shumë kohë në punë sesa në shtëpi, ajo papritmas ka një gardërobë të ndryshme, telefoni i saj është gjithmonë duke gumëzhitur me tekste dhe ajo është vazhdimisht në të. është gjithmonë e vdekur dhe ajo duhet ta ngarkojë atë gjatë gjithë kohës. 5>

 • Ajo është më e lumtur se normale pa asnjë arsye. kolegët sa të mahnitshëm janë.
 • Përdorni tuajinInstinkti i zorrëve.

  Instinkti i zorrëve është termi për ndjenjat tona të pavetëdijshme, spontane për diçka. Nëse keni një ndjenjë që gruaja juaj po ju tradhton me një koleg, duhet ta eksploroni këtë. Nëse vëreni ndonjë nga të mësipërmet më shumë se një herë ose një ndryshim të fortë në rutinën e saj, ajo me siguri po ju tradhton.

  Cilat janë llojet e ndryshme të mashtrimit në një marrëdhënie?

  Nëse gruaja juaj ju ka tradhtuar me një koleg, ju duhet t'i arrini kësaj shpejte. Sapo ka puthur dikë në një funksion pune, ka pasur një qëndrim për një natë apo ka rënë në dashuri me kolegen e saj?

  Çfarë duhet të bëni kur gruaja juaj ju tradhton.

  Nëse gruaja juaj ka një lidhje, do të thotë se ajo ju ka lënë psikologjikisht. Megjithatë fizikisht ajo ndoshta është ende atje. Ajo mund të jetë ende atje thjesht sepse personi me të cilin ka një lidhje ka gjithashtu një grua/partner dhe ata janë të detyruar financiarisht të mbështesin njësinë e familjes, kështu që është e pamundur që ata të largohen pa prishur rutinat e fëmijës.

  Që një grua të të tradhtojë është një punë e madhe. Ajo iu përkushtua në fillim të marrëdhënies suaj, por gjërat ndryshojnë me kalimin e viteve.

  Nëse doni ta rifitoni atë, duhet të ndryshoni rrënjësisht dhe të pranoni se ajo ju ka tradhtuar. Ju duhet të bëheni mbrojtësi i saj dhe jo ta dominoni, duhet të përpiqeni më shumë në marrëdhënie (nëse mundeni).

  Ka shumë shenja qëgruaja juaj mund të jetë duke ju tradhtuar me një koleg. Nëse vëreni se ajo është më e fshehtë me telefonin ose kompjuterin e saj, kjo mund të jetë një shenjë se ajo po komunikon me dikë që nuk duhet të jetë.

  Nëse ajo papritmas po punon në orët e mëvonshme ose po bën më shumë udhëtime pune, kjo mund të jetë gjithashtu një shenjë se ajo po sheh dikë tjetër.

  Nëse vëreni ndryshime në disponimin ose sjelljen e saj, kjo mund të jetë një shenjë se diçka po ndodh pas shpine. Nëse dyshoni se gruaja juaj po tradhton, është e rëndësishme të flisni me të për këtë dhe të përpiqeni t'i arrini çështjes në thelb.

  Shiko gjithashtu: Pse dua të jap gjithçka larg? (E zhveshur)

  Pyetje dhe përgjigje.

  1. Cilat mund të jenë disa shenja se gruaja juaj po ju tradhton me një kolege?

  Disa shenja se gruaja juaj mund të jetë duke ju tradhtuar me një kolege mund të përfshijnë të qenit më e fshehtë me telefonin e saj, më pak e interesuar të flasë me ju për punën e saj ose më shumë e interesuar të flasë për një kolege të caktuar.

  Ajo gjithashtu mund të fillojë të punojë me orë më të gjata, gjë që mund të jetë një tregues se ajo po kalon më shumë kohë me personin me të cilin po tradhton.

  Nëse vëreni ndonjë ndryshim në sjelljen e gruas suaj, është e mundur që ajo po ju tradhton me një koleg.

  2. Si mund ta dalloni nëse gruaja juaj po afrohet shumë me një kolege?

  Të gjithë kanë pritshmëri dhe kufij të ndryshëm kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me të tjerët. Megjithatë, disaShenjat e zakonshme që gruaja juaj mund të jetë shumë e lidhur me një kolege mund të përfshijnë që ajo të flasë shpesh për ta, të dëshirojë të kalojë më shumë kohë me ta jashtë punës ose t'u besojë atyre për çështje personale.

  Nëse jeni të shqetësuar për marrëdhënien e gruas tuaj me një kolege, është e rëndësishme të komunikoni me të hapur për shqetësimet tuaja dhe të siguroheni që jeni të dy në të njëjtën faqe për sa i përket pritshmërive tuaja për marrëdhënien.

  3. Cilat janë disa shenja paralajmëruese se gruaja juaj mund të jetë duke ju tradhtuar?

  Ka shumë shenja të mundshme paralajmëruese se gruaja juaj mund të jetë duke ju tradhtuar. Ajo mund të bëhet më e largët ose e tërhequr, mund të fillojë të vishet ndryshe ose të kujdeset më shumë për pamjen e saj, mund të fillojë të punojë me orë të gjata ose të dalë më shpesh, mund të jetë më pak e interesuar të kalojë kohë me ju ose të jetë intime me ju, ose mund të fillojë të sillet më e fshehtë ose e dyshimtë.

  Nëse vëreni ndonjë nga këto ndryshime në sjelljen e gruas suaj, është e rëndësishme të flisni me të për të dhe të përpiqeni të përcaktoni se çfarë mund të jetë duke shkaktuar ndryshimin.

  4. A është gjithmonë një shenjë e keqe nëse gruaja juaj fillon të flasë më shumë me një koleg?

  Përgjigja për këtë pyetje nuk është gjithmonë e qartë. Nëse gruaja juaj po flet më shumë me një koleg, kjo mund të jetë një shenjë se ajo po kërkon shoqëri jashtë martesës së saj.

  Kjo mund të jetë e keqeshenjë, që tregon se ajo është e pakënaqur me marrëdhënien e saj aktuale. Megjithatë, mund të jetë gjithashtu thjesht një shenjë se ajo ka gjetur një mik të ri në punë.

  Nëse gruaja juaj është e lumtur dhe e kënaqur në martesën e saj, atëherë ka të ngjarë të mos ketë arsye për shqetësim.

  5. Si mund ta dalloni nëse gruaja juaj po ju tradhton me një kolege?

  Shiko gjithashtu: Mesazhe tekstuale flirte për ta bërë atë të fiksuar pas jush

  Mënyra më e mirë për të kuptuar nëse gruaja juaj po ju tradhton me një kolege është ta pyesni atë drejtpërdrejt. Nëse ajo e mohon, mund t'i pyesni kolegët e saj nëse e kanë parë me dikë tjetër. Ju gjithashtu mund të shikoni nëpër sendet e saj për prova të një lidhjeje, të tilla si veshje ose bizhuteri që nuk i përkasin asaj.

  6. Sa e zakonshme është mashtrimi me një koleg?

  Është e vështirë të vlerësohet prevalenca e mashtrimit me një koleg, pasi shpesh nuk raportohet dhe për këtë arsye nuk zbulohet.

  Megjithatë, tradhtia, në përgjithësi, është mjaft e zakonshme, me vlerësime që sugjerojnë se midis 25% dhe 60% e njerëzve përfshihen në të në një moment gjatë jetës së tyre. Prandaj, ka të ngjarë që mashtrimi me një koleg është gjithashtu mjaft i zakonshëm.

  Përmbledhje

  Ka disa shenja kryesore që duhen kërkuar nëse mendoni se gruaja juaj mund të tradhtojë me një kolege. Së pari, kushtojini vëmendje çdo ndryshimi në sjelljen e saj, të tilla si puna deri vonë ose të qenit veçanërisht e fshehtë për punën e saj.

  Më pas, shikoni nëse ajo po bën ndonjë ndryshim të papritur në pamje, si p.sh. të vishet më shumë përpunë ose duke i kushtuar më shumë vëmendje flokëve dhe grimit të saj.

  Më në fund, vini re nëse ajo është larguar nga ju emocionalisht ose po kalon më pak kohë me ju dhe familjen tuaj. Nëse shihni ndonjë nga këto shenja, është e rëndësishme të flisni me gruan tuaj për shqetësimet tuaja.
  Elmer Harper
  Elmer Harper
  Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.