Si t'i jepni fund një letre dashurie për dashurinë tuaj (Mbyllje)

Si t'i jepni fund një letre dashurie për dashurinë tuaj (Mbyllje)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

A e keni të vështirë të përfundoni një letër dashurie për dashurinë tuaj? Nëse po, ju keni ardhur në vendin e duhur për të zbuluar përgjigjen. Ne kemi ofruar disa qasje pa mundim dhe arsye bindëse që do t'i bëjnë ata të dëshirojnë më shumë për ju.

Shiko gjithashtu: Çfarë është një rikthim i mirë për Shut Up?

Përfundimi i një letre dashurie për dashurinë tuaj duhet të bëhet në një mënyrë që t'i lërë ata të dëshirojnë më shumë. Ju mund ta përfundoni letrën me fjalë admirimi, duke shprehur se si ndiheni për ta dhe sa shumë do të thotë për ju. Për shembull, mund të thuash diçka si "Jam shumë me fat që kam dikë si ty në jetën time" ose "Ti je personi më i veçantë që njoh". Këto janë krejtësisht normale dhe mos harroni të shtoni një puthje për një masë të mirë.

Ka shumë më tepër që shkojnë në mbylljen ose shkrimin e një fundi të letrës suaj të dashurisë sesa keni menduar në fillim më poshtë, ne kemi renditur disa gjëra për të menduar.

Kini parasysh tonin dhe qëllimin e letrës suaj.

Kur vjen puna për të përfunduar letrën tuaj të rëndësishme. Një mënyrë e mirë për t'i dhënë fund një letre dashurie është të shprehni ndjenjat tuaja dhe t'i tregoni të dashurit tuaj se po mendoni për to.

Mund të shprehni gjithashtu vlerësim për kohën dhe vëmendjen e tyre, ose të shprehni shpresat tuaja për të ardhmen. Në varësi të asaj se sa të guximshëm dëshironi të jeni, mund të dëshironi të bëni një deklaratë romantike të ndjenjave tuaja.

Thjesht shprehja e mirënjohjes që ata janë në jetën tuaj mund të jetëmjaft. Cilado rrugë që zgjidhni, një përfundim i sinqertë dhe i sinqertë do të sigurojë që letra juaj e dashurisë të jetë e paharrueshme. Sigurohuni që të përdorni një gjuhë të përshtatshme që pasqyron respekt dhe admirim për dashurinë tuaj, në mënyrë që të mbani tonin e letrës pozitive gjatë gjithë kohës.

Zgjidhni fjalë që janë të sinqerta dhe të vërteta.

Duhet të zgjidhni fjalë që përfaqësojnë me të vërtetë atë që ndiheni; duhet të vijë nga zemra jote. Mos kini frikë të shpreheni dhe tregoni se sa shumë do të thotë për ju. Pasi të keni shkruar letrën tuaj, përfundojeni atë me një notë pozitive.

Këshilla për të krijuar një përfundim perfekt të letrës së dashurisë.

Filloni duke shprehur dashurinë dhe vlerësimin tuaj të pakushtëzuar për dashurinë tuaj. Kjo mund të bëhet me fjalë dhe fraza të mira si "Unë do të të dua gjithmonë" ose "Unë jam përgjithmonë i yti". Përpiquni të krijoni një kujtim kuptimplotë që të dy e ndani dhe përdorni atë si një shembull se pse i doni aq shumë, ndoshta një kohë që keni ndarë së bashku.

 1. Shprehni dashurinë tuaj me disa fjalë të përzemërta.
 2. Ndani shpresat tuaja për të ardhmen.
 3. Ofroni fjalë inkurajimi.
 4. Përfundoni me një citim të paharrueshëm.
 5. Fajeni mirënjohjen tuaj personit tjetër.
 6. Njoftohuni me një ndjenjë të ëmbël.
 7. Lëreni një ftesë të hapur për të qëndruar në kontakt.

Përpunimi i një përfundimi të përsosur të letrës së dashurisë kërkon kujdes dhe përkushtim, por me këtokëshilla në mendje, dashuria juaj me siguri do të impresionohet!

Shprehni ndjenjat tuaja me kujdes dhe ndjeshmëri.

Të shprehni ndjenjat tuaja me kujdes dhe ndjeshmëri është thelbësore kur i shkruani një letër dashurie të dashuruarit tuaj. Është e rëndësishme të jesh i sinqertë dhe i sinqertë, por në të njëjtën kohë sigurohu që ajo që shkruani të mos jetë shumë dërrmuese ose shumë zbuluese.

Përdorni një mbyllje që pasqyron marrëdhënien tuaj.

Kur të arrini në fund të letrës suaj të dashurisë për të dashuruar, është e rëndësishme të zgjidhni një mbyllje që pasqyron një fazë të thjeshtë të marrëdhënies suaj.

ly" ose "Kujdes" mund të jenë të përshtatshme. Nëse ndiheni më rehat të shpreheni, ndoshta zgjidhni diçka si "E juaja gjithmonë", apo edhe "E gjithë dashuria ime" provoni disa më poshtë, shikoni se si ndihen ata për ju, nëse kanë kuptim, shkoni për të.

 1. Gjithë dashuria ime.
 2. Derisa të takohemi përsëri. deri në Herën tjetër.
 3. Të uroj mirë.
 4. Me gjithë zemrën time.
 5. Shumë dashuri.

Pavarësisht se çfarë fraze fundore zgjidhni, sigurohuni që të ndihet e vërtetë dhe të shprehë ndjenjat pas fjalëve tuaja. Pavarësisht nëse është një nënshkrim i modës së vjetër ose një lamtumirë e mbushur me emoji, mënyra se si e përfundoni letrën tuaj do t'u qëndrojë atyre shumë kohë pasi ta kenë vënë poshtë.

Si t'i jepni fund një letre dashurie për dashurinë tuaj.

Kur shkruani një letër.letër dashurie për të dashuruarin tuaj, është e rëndësishme të lini hapësirë ​​për komunikim në të ardhmen.

Lënia e bisedës pa fund i lejon të dashurit tuaj të fillojë një dialog me ju nëse është i interesuar ta bëjë këtë. Për ta bërë këtë, mund të siguroheni që ta mbani tonin e letrës të lehtë dhe miqësor në vend që të bëni ndonjë premtim apo angazhim konkret. Përpiquni ta përfundoni letrën me një notë optimiste duke shprehur shpresën se do të jeni në gjendje të flisni përsëri në të ardhmen e afërt.

Kjo krijon një mundësi për bisedë të mëtejshme pa ushtruar presion ndaj dëshirës suaj që të përgjigjet menjëherë.

Mbylljet për marrëdhënie të rastësishme ose platonike.

Përfundimi i një letre dashurie për dashurinë tuaj mund të jetë i vështirë dhe i rastësishëm për ta bërë këtë. Në varësi të llojit të marrëdhënies që keni me dashurinë tuaj, mund të zgjidhni ta përfundoni letrën në një mënyrë platonike ose rastësore.

Nëse është një marrëdhënie më e rastësishme, provoni diçka të lehtë si "Kujdes" ose "Të uroj gjithë të mirat". Nëse është më shumë një marrëdhënie platonike, përdorni diçka si "Sinqerisht" ose "Mbani i sigurt". Është e rëndësishme të shprehni mirënjohje për çdo kohë të ndarë së bashku dhe të demonstroni se i respektoni kufijtë e tyre.

Mbi të gjitha, jini të sinqertë për ndjenjat tuaja dhe sigurohuni që të mos i drejtoni përpara. Me një fund të sjellshëm dhe të respektueshëm, mund të siguroheni që letra juaj e dashurisë të lërë një ndikim pa asnjë të qëndrueshmekomplikime.

Mbylljet për marrëdhënie më intime ose romantike.

Kur bëhet fjalë për t'i dhënë fund një letre dashurie për të dashuruarit tuaj, qëllimi është t'i lini atyre një përshtypje të qëndrueshme. Ju dëshironi që ata të ndihen të veçantë, të vlerësuar dhe të dashur.

Mund ta mbyllni letrën tuaj duke shprehur mirënjohjen tuaj të sinqertë për praninë e tyre në jetën tuaj, duke i thënë se sa shumë i vlerësoni dhe duke i lënë me disa fjalë inkurajimi. Për shembull, mund të thuash diçka si: “Shpresoj që kjo letër t'ju gjejë mirë dhe t'ju sjellë një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Do të jem përgjithmonë mirënjohës që të kam në jetën time dhe të falënderoj për gjithçka që bën.

Gjithmonë kujto se unë jam këtu për ty dhe se po të uroj gjithë të mirat.” Ky lloj mbylljeje do ta lërë dashurinë tuaj të ngrohtë dhe të turbullt brenda – gjë që është pikërisht ajo që duam!

Shiko gjithashtu: Kuptimi i gjuhës së trupit për kruarjen e kokës (çfarë do të thotë?)

Mbyllje krijuese për situata unike.

Një mbyllje krijuese mund të ndihmojë në kapjen e momentit dhe të sigurojë që mesazhi juaj të mbahet mend.

Merrni parasysh përdorimin e një fraze ose fjalë të dashur, të tilla si "Përgjithmonë zemra ime". Ju gjithashtu mund të shtoni diçka sentimentale si "Derisa të të shoh përsëri" ose "Të ëndërroj gjithmonë". Nëse ndiheni veçanërisht të guximshëm, merrni parasysh të shtoni një poezi, tekst kënge ose një citim që tregon se sa rëndësi kanë për ju.

Sigurisht, ndonjëherë mesazhi më i thjeshtë është më i fuqishmi: përfundoni me një "Të dua" të thjeshtë dheata nuk do ta harrojnë kurrë!

Bëni letrën tuaj të dashurisë të përfundojë me një notë të lartë.

Përfundimi i një letre dashurie për të dashuruarin tuaj mund të jetë një detyrë e ndërlikuar. Mënyra më e mirë për ta përfunduar është me një shprehje shprese për të ardhmen dhe/ose një pohim të ndjenjave tuaja.

Një deklaratë e thjeshtë dashurie, si "të dua" ose "Unë kujdesem shumë për ty" mund të mjaftojë për t'i mbyllur një letër të përzemërt. Ju mund të shprehni shpresën se të dy do të jeni së bashku në të ardhmen duke shkruar diçka në linjën "Mezi pres të kaloj më shumë kohë me ju së shpejti". Të shkruash diçka të këndshme dhe argëtuese është një mundësi tjetër; provoni të përdorni një shaka të brendshme ose citim nga një prej filmave ose librave tuaj të preferuar, thjesht sigurohuni që të flasë për marrëdhënien tuaj me ta.

Përfundimi i një letre dashurie me një notë të lartë është thelbësore – qoftë serioze apo lozonjare – prandaj sigurohuni që të zgjidhni fjalët me kujdes dhe të thoni saktësisht atë që do të thoni, shkruani letrën nga zemra juaj, jo nga koka juaj.

A duhet të shkruani një letër me dorë? mënyrë e bukur dhe e veçantë për të shprehur ndjenjat tuaja. Është një gjest i përjetshëm që nuk do të dalë kurrë nga moda.

Kur gjeni kohë për të krijuar mendimet, ndjenjat dhe emocionet tuaja në fjalë të shkruara në letër, mund të jetë një dhuratë shumë domethënëse për atë që doni. Një letër e shkruar me dorë i tregon partnerit tuaj se ju jeni të përkushtuar, të zhytur në mendime dhe të gatshëm të vendosninë përpjekjet për ta. Kjo lloj vëmendje jo vetëm që i bën ata të ndihen të veçantë, por gjithashtu ndihmon në thellimin e marrëdhënies tuaj. Letrat e shkruara me dorë janë gjithashtu më personale sesa emailet ose mesazhet me tekst, pasi keni marrë kohë për t'i shkruar ato me dorën tuaj dhe për të shtuar prekje unike si vizatime ose dekorime për t'i bërë ato më të veçanta.

Të shkruani një letër dashurie të shkruar me dorë është një mënyrë e shkëlqyer për të shprehur ndjenjat tuaja të admirimit dhe vlerësimit për dikë të veçantë në jetën tuaj. Ka shumë mënyra për të bërë këto letra dashurie të shkruara me dorë janë më të mira se emailet, ato duken një mënyrë më romantike për të shkruar letra për të dashuruarit tuaj. Shpresojmë të keni gjetur përgjigjen e pyetjes suaj dhe të keni gjetur letrën e përsosur të mbylljes së dashurisë.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shikoni Gjuhën e trupit të një burri fshehurazi të dashuruar me ju!
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.