Të vlerësoj kuptimin nga një djalë (Zbuloje sot)

Të vlerësoj kuptimin nga një djalë (Zbuloje sot)
Elmer Harper

Pra, një djalë ka thënë "Të vlerësoj" dhe ti po përpiqesh të kuptosh se çfarë do të thotë në të vërtetë? Ju jeni me fat sepse ne kemi hedhur një vështrim në arsyet kryesore që një djalë mund të thotë "të vlerësoj". dhe ka disa shanse për të cilat mund të mos i keni menduar.

Kur një djalë thotë se ju vlerëson, ai tregohet i respektueshëm dhe tregon se me të vërtetë respekton atë që keni bërë për të. Është mënyra e tij për të thënë "faleminderit" ndonjëherë një djalë do t'ia thotë këtë të gjithë mikut të tij nëse është kështu, atëherë nuk ka ndonjë gjë të veçantë, por nëse ai thjesht ju thotë, atëherë mund ta merrni për vete.

Kur dëgjon një djalë të përdorë termin "Unë të vlerësoj" gjëja që duhet të pyesësh veten është se çfarë ke bërë për ta ndihmuar atë apo është kjo pjesë e fjalimit të tij normal të përditshëm që ai ua thotë të gjithëve . Njohja e ndryshimit do t'ju ndihmojë të kuptoni nëse jeni i veçantë për të gjithsesi.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit Krahët e kryqëzuara (e vërteta)

Në vazhdim do të shqyrtojmë 8 arsyet pse një djalë do t'ju vlerësoja.

8 Arsyet kryesore pse një djalë Do të thosha se të vlerësoj.

  1. Ti je një dëgjues i mrekullueshëm.
  2. Ti je gjithmonë aty për mua.
  3. Ti më bën të ndihem i veçantë.
  4. Ti më bën të qesh.
  5. Ti je mbështetës.
  6. Ti je një shok i mirë.
  7. Ti je i sinqertë.
  8. Ti je një mik i mirë person.

Ju jeni një dëgjues i mrekullueshëm.

Nëse një djalë po kalon një kohë të vështirë, ai mund të ndajë shqetësimet e tij me ju pa frikë nga gjykimi. Aimund ta vlerësojë këtë dhe ta thotë këtë.

Ti je gjithmonë aty për mua.

Kur gjithmonë i thua dikujt kur po kalon mirë apo jo, në shumicën e rasteve njerëzit do ta vlerësojnë atë . Ne të gjithë njohim disa djem që do të vazhdojnë t'ju thonë këtë.

Ti më bën të ndihem i veçantë.

Kur e bën një djalë të ndihet i veçantë, atij do t'i pëlqejë nëse nuk ka pasur kurrë vëmendje më parë. Ai mund të tregojë vlerësimin e tij duke thënë kështu.

Ti më bën të qesh.

Thonë se e qeshura është ilaçi më i mirë dhe nëse mund të gëzosh një djalë, atëherë është e arsyeshme që ai do ta vlerësonte këtë .

Ju jeni mbështetës.

Kur tregoni mbështetje ose shikoni dikë duke luajtur një lojë që e pëlqen, atëherë një djali do ta pëlqente këtë, është një mënyrë për t'ju treguar mbështetje për të çfarëdo që ai të bëjë .

Ju jeni një mik i shkëlqyer.

Miqësia është vërtet e rëndësishme për djemtë dhe nëse jeni një mik i mirë, ai mund të dëshirojë t'ju tregojë.

Ju' jeni i sinqertë.

Kur jeni i sinqertë me dikë, kjo flet shumë dhe djemtë do ta vlerësojnë më shumë.

Ju jeni një person i mirë.

Në përgjithësi është një gjë e mirë të jesh njeri i mirë dhe një djalë mund ta vlerësojë pasi ka miq të këqij.

Marrëdhëniet më të mira ndërtohen mbi vlerësimin. Kur i lejoni partnerit tuaj ose dikujt të afërt të dijë se sa i vlerësoni ata, kjo ndihmon për të krijuar një lidhje më të fortë dhe më shumë respekt të ndërsjellë. Nëse po pyesni se çfarë do të thotë kur një djalë thotë "Të vlerësoj", zakonisht është një shenjëse ai e vlerëson marrëdhënien tuaj dhe dëshiron ta bëjë atë të funksionojë. Ai gjithashtu mund të shprehë mirënjohjen e tij për mbështetjen, dashurinë dhe mirëkuptimin tuaj. Sido që të jetë, është gjithmonë mirë të dëgjosh se je i vlerësuar!

Cila mendoni se është gjëja më e rëndësishme që një djalë të bëjë për të treguar se ju vlerëson?

Disa njerëz mund të thonë se gjëja më e rëndësishme që një djalë duhet të bëjë për të treguar se ju vlerëson është të thotë "Të dua". Të tjerët mund të thonë se gjëja më e rëndësishme është të kalojë kohë me ju ose t'ju tregojë se kujdeset për ju. Mënyra më e mirë është ta thuash dhe ta tregosh disi. Në fund të fundit, varet nga personi dhe çfarë e bën atë të ndihet i vlerësuar.

Cilat mendoni se janë disa gjëra që një djalë mund të bëjë për t'ju bërë të ndiheni të vlerësuar?

Disa gjëra që një djalë mund të bëjë për t'ju bërë të ndiheni të vlerësuar janë t'ju dëgjojë, të kalojë kohë me ju dhe t'ju tregojë se kujdeset për ju. Ai gjithashtu mund të bëjë gjëra për ju që tregojnë vlerësimin e tij, të tilla si t'ju bëjë një dhuratë ose t'ju çojë në darkë.

Cilat mendoni se janë disa mënyra që një djalë mund t'ju tregojë se kujdeset për ju?

Disa mënyra se si një djalë mund t'ju tregojë se ai kujdeset për ju janë duke ju dëgjuar, duke kaluar kohë me ju, duke qenë i vëmendshëm ndaj ndjenjave tuaja dhe duke bërë gjëra për t'ju bërë të lumtur.

Bëni. mendoni se është e rëndësishme që një djalë t'ju thotë se ju vlerëson? Pse ose pse jo?

Po, është e rëndësishme që një djalë t'ju thotë se ju vlerëson. Ai po tregon se kujdeset për ju dhe vlerëson marrëdhënien tuaj. Kjo mund të ndihmojë në ndërtimin e një lidhjeje më të fortë mes ju të dyve.

Mendimet e fundit

Është gjithmonë mirë të ndihesh i vlerësuar nga një djalë! Në varësi të personit, ka gjëra të ndryshme që mund të tregojnë vlerësim. Disa mund të thonë se të thuash "Të dua" është më e rëndësishmja, ndërsa të tjerë mund të thonë se të kalosh kohë së bashku është çelësi. Në fund të fundit, kjo varet nga personi dhe çfarë i bën ata të ndihen të vlerësuar.

Ekzistojnë gjithashtu mënyra të ndryshme për të treguar vlerësim, si duke dëgjuar njëri-tjetrin, duke pasur parasysh ndjenjat e njëri-tjetrit ose duke bërë gjëra për ta bërë njëri-tjetrin të lumtur.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur dikush ju quan Karen?

Të thuash njëri-tjetrit se e vlerësoni njëri-tjetrin është gjithashtu e rëndësishme, pasi tregon se e vlerësoni marrëdhënien tuaj.

Nëse ju duket interesant ky postim, mund të dëshironi të shikoni Body Language Lips (Nuk mund ta thuash nëse buzët tona janë të mbyllura) për më shumë informacion mbi gjuhën e trupit.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.