100 fjalë negative që fillojnë me C (lista)

100 fjalë negative që fillojnë me C (lista)
Elmer Harper

Pra, ju po kërkoni për një fjalë negative që fillon me një C nëse është kështu, keni ardhur në vendin e duhur. Ndërsa 100 fjalë negative që fillojnë me shkronjën C mund të mos duken si tema më emocionuese, ka mënyra të ndryshme në të cilat mund t'i përdorim ato. Së pari, këto fjalë mund të përdoren si një mekanizëm paralajmërues.

Nëse dikush përshkruhet si cinik, i pashpirt ose i prerë, mund të jetë një flamur i kuq që ai mund të mos jetë personi më i këndshëm për të qenë pranë. Duke qenë të vetëdijshëm për këto tipare negative, ne mund të ndërmarrim hapat e duhur për të mbrojtur veten nga negativiteti i mundshëm.

Shiko gjithashtu: A u mungojnë burrave të martuar zonjat e tyre (Fakte të plota)

Ne mund t'i përdorim këto fjalë për të kuptuar më mirë veten ose të tjerët. Duke identifikuar karakteristikat negative të tilla si vetëkënaqësia, mendjemadhësia ose frika, ne mund të punojmë drejt adresimit të këtyre çështjeve dhe përmirësimit të vetvetes. Duke i njohur këto tipare te të tjerët, ne mund të bëhemi më empatikë dhe më të kuptueshëm ndaj tyre. Si përfundim, ndonëse fjalët negative mund të mos jenë më emocionueset, ato ende mund të shërbejnë për një qëllim në jetën tonë.

100 fjalë negative duke filluar me c!

I pashpirt – shfaqja ose mospërfillja e pandjeshme dhe mizore për ndjenjat e të tjerëve
Katastrofike – që përfshin ose shkakton dëme ose vuajtje të papritura të mëdha
I robëruar – tepër kritik ose fajtor
shtrëngues – përdorimi i forcës ose kërcënimeve për të bindur dikë të bëjë diçka
I hutuar – i hutuarose i hutuar
Përçmues – duke treguar përbuzje; përçmues
Kontradiktor – që përmban elemente që janë të kundërta ose të papajtueshme me njëri-tjetrin
I korruptuar – i pandershëm ose imoral; që përfshin ryshfet ose abuzim me pushtetin
Cinike – mosbesuese ndaj natyrës dhe motiveve njerëzore
Sakatim – duke shkaktuar dikë ose diçka që të bëhet me aftësi të kufizuara të rënda ose i paefektshëm
Crass – i mungon ndjeshmëria, përsosja ose inteligjenca
Mizor – duke u shkaktuar dhimbje ose vuajtje të tjerëve pa pendim
Kurse – i shkurtër në të folur ose i mprehtë në mënyrë
Frikacak – i mungon guximi ose guximi
I ngathët – i sikletshëm ose i pakoordinuar në lëvizje ose veprim
Ankimi – shprehja e pakënaqësisë ose bezdisjes për diçka
i pakujdesshëm – mos i kushtuar vëmendje ose mendim të mjaftueshëm për të shmangur dëmtimet ose gabimet
I përbuzur – meriton përbuzje; i neveritshëm
I paditur – nuk ka njohuri ose kuptim për diçka
Kritike – shpreh mosmiratim ose gjetje të fajit
Ftohtë – i mungon ngrohtësia ose miqësia
Luftës – i etur për të luftuar ose për të grindur
I krisur – nervoz ose lehtësisht i mërzitur
Curlish – i vrazhdë në një mënyrë të çuditshme dhe të turpshme
Arrogant – arrogant ose mendjemadh
I përciptë – i nxituar dhe sipërfaqësor; jo të plotë osei detajuar
Dënimi – shprehja e mosmiratimit të fortë për diçka
I shtrembër – i pandershëm ose i korruptuar
I detyrueshëm – që vjen nga një nxitje ose impuls i papërmbajtshëm
Faqësirë ​​– e pamëshirshme ose e pamëshirshme
I ngjitur – tepër ose shumë e varur
Nënçim – duke treguar epërsi patronizuese
Fëmijë – shfaqja e sjelljes së papjekur
Gaforre – lehtësisht e bezdisshme ose e irritueshme
Kërcimtar – tepër i bindur ose i nënshtruar
Grëndues – i dëmshëm ose shkatërrues; priren të gërryen
Pa ngjyrë – i mungon gjallëria ose interesi; i shurdhër
I ndërlikuar - jashtëzakonisht kompleks dhe i vështirë për t'u ndjekur
I pagëzueshëm - i mungon gëzimi ose lumturia
Në kundërshtim – në kundërshtim me diçka ose në kundërshtim me diçka
Me mendje të mbyllur – i pavullnetshëm për të marrë në konsideratë ide ose opinione të reja
Besimi – tepër i sigurt ose arrogant
I rëndë – i pafuqishëm dhe i vështirë për t’u bartur apo menaxhuar
Fajtor – meriton faj ose censurë
Të zhurmshme – duke bërë një zhurmë të madhe dhe të ngatërruar
I vrazhdë – i mungon takti, shija ose përsosja
Rob – i burgosur ose i kufizuar kundër dikujt do
I ndërlikuar – i përbërë nga shumë pjesë ose elemente ndërlidhëse; i ndërlikuar
I ndërlikuar – tepër i ndërlikuar ose i ndërlikuar
I pakujdesshëm –mos i kushtuar vëmendje ose mendim të mjaftueshëm shmangies së dëmit ose gabimeve
Koroziv – i dëmshëm ose shkatërrues; priren të gërryen
Pa ngjyrë – i mungon gjallëria ose interesi; i shurdhër
I ndërlikuar - jashtëzakonisht kompleks dhe i vështirë për t'u ndjekur
I pagëzueshëm - i mungon gëzimi ose lumturia
Në kundërshtim – në kundërshtim me diçka ose në kundërshtim me diçka
Me mendje të mbyllur – i pavullnetshëm për të marrë në konsideratë ide ose opinione të reja
Besimi – tepër i sigurt ose arrogant
I rëndë – i pafuqishëm dhe i vështirë për t’u bartur apo menaxhuar
Fajtor – meriton faj ose censurë
Të zhurmshme – duke bërë një zhurmë të madhe dhe të ngatërruar
I vrazhdë – i mungon takti, shija ose përsosja
Rob – i burgosur ose i kufizuar kundër dikujt do
I ndërlikuar – i përbërë nga shumë pjesë ose elemente ndërlidhëse; i ndërlikuar
Legjendë – sylesh ose lehtësisht i bindur
Mandat – i mungon guximi ose frikacak
I lirë – me cilësi ose vlerë të ulët; i lirë
I hutuar – i mungon qartësia ose mirëkuptimi
I shkëputur – i izoluar ose i ndarë nga të tjerët
Të ftohtit – duke shkaktuar një ndjesi ftohjeje ose frike
Kaotike – në gjendje çrregullimi ose konfuzioni të plotë
I korruptuar – i ndjeshëm ndaj korrupsionit ose pandershmëri
I paditur – mungesa e njohurive ose e të kuptuarit tënjë temë ose situatë e caktuar
Kufizues – kufizues ose kufizues
Kryq – i mërzitur ose i irrituar
Cinike – mosbesimtare ndaj natyrës dhe motiveve njerëzore
I robëruar – tepër kritik ose zbulues i gabimeve
I krisur – lehtësisht i bezdisshëm ose nervoz
Konsumues – prirje për të konsumuar ose shkatërruar
Kompromis – dëmton reputacionin ose integritetin e dikujt
I kontaminuar – i ndotur ose i infektuar
Kriminel – që përfshin ose fajtor për një krim
Mallkuar – i nënshtrohet një mallkimi ose fati të keq
Kataklizmik – që përfshin ose shkakton një trazirë ose fatkeqësi të dhunshme
Kriptike – misterioze ose çuditëse
I shtrembër – i pandershëm ose i korruptuar
I përbuzur – meriton përbuzje ose përbuzje
I trashë – i ashpër ose i ashpër në strukturë ose mënyrë
Kontradiktore – përmban elemente që janë të kundërta ose të papajtueshme me njëri-tjetrin
Dënimi – shprehja e mosmiratimit të fortë për diçka
lakmues – të kesh një dëshirë të tepruar për pasurinë ose pasurinë
Curli - i vrazhdë ose i pahijshëm
Zemër të ftohtë - i mungon simpatia ose dhembshuria
Shovinist - shfaqja e besnikërisë ose mbështetjes së tepërt ose paragjykuese për gjininë, grupin ose kombin e dikujt
Crass - i mungon ndjeshmëria ose përsosja
I pakujdesshëm - duke mos dhënë mjaftueshëmvëmendje ose mendim për të shmangur dëmtimet ose gabimet
Frikacak – pa guxim ose guxim
Përçmues – duke treguar përbuzje ose përbuzje
Kundërproduktive - që ka të kundërtën e efektit të synuar
Kontrarioz - qëllimisht ose zakonisht kundërshton opinionin popullor ose praktikat e vendosura
E dënueshme – meriton dënim ose censurë

Mendimet përfundimtare

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me një C, ne kemi renditur shumicën prej tyre në postim . Shpresojmë të keni gjetur një për nevojat tuaja. Faleminderit që gjetët kohë për të lexuar.

Shiko gjithashtu: Gjëja më e keqe që një burrë mund t'i thotë gruas së tij?Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.