49 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me V (me përkufizim)

49 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me V (me përkufizim)
Elmer Harper

Kur bëhet fjalë për fjalët e Halloween-it që fillojnë me V, nuk ka shumë, por ato janë ende të rëndësishme për t'u përfshirë në fjalorin tonë drithërues!

Shiko gjithashtu: Kuptimi i gjuhës së trupit dhe autizmit

Fjala "vampir" është një term klasik i Halloween-it që i referohet një krijese mitike që ushqehet me gjakun e njeriut. Një fjalë tjetër është "shishkë", e cila është një enë e vogël që përdoret për të mbajtur lëngje, të tilla si ilaçe ose përbërës për pijen e shtrigave. Fjala "vudu" zakonisht lidhet gjithashtu me Halloween, i cili është një fe që e ka origjinën në Afrikë dhe përfshin rituale dhe besime shpirtërore.

Duke përdorur këto fjalë të Halloween-it që fillojnë me V, ne mund të përmirësojmë bisedat tona drithëruese dhe ta bëjmë shkrimin tonë me temën e Halloween-it më kreativ.

49 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me shkronjën (lista e plotë)

objekte, shpesh të lidhura me filma horror dhe shtëpi të përhumbura.
Vampir – Një krijesë mitike që ushqehet me gjakun e qenieve të gjalla.
Vello – Një copë leckë e hollë që përdoret për të mbuluar fytyrën ose kokën, shpesh e veshur me një efekt xhami të vogël –V7oo9ky. enë që përdoret për të mbajtur lëngje, shpesh të lidhura me ilaçe ose eliksire.
Voodoo – Një fe ose grup praktikash shpirtërore me origjinë nga Afrika dhe Karaibet, shpesh të lidhura me magjinë dhe fuqitë e mbinatyrshme.
Venom – Një substancë helmuese që shpesh lidhet me gjarpërinjtë dhe krijesat e tjera të rrezikshme që përdoren për ruajtjen e gjarpërinjve dhe krijesave të tjera të rrezikshme
Zhdukje – Zhduket papritmas, shpesh shoqërohet me fantazma dhe fenomene të tjera të mbinatyrshme.
Lakuriq i natës Vampire – Një lloj lakuriq nate që ushqehet me gjak, shpesh i lidhur me vampirët. pamje e frikshme ose groteske.
Vortex – Një masë rrotulluese ajri ose uji, shpesh e lidhur me dukuri të mbinatyrshme.
I neveritshëm – I neveritshëm ose moralisht i qortueshëm, që përdoret shpesh për të përshkruar keqbërësit në filmat horror dhe literaturën.
krijesa të etur.
Zbrazëti – Një hapësirë ​​ose zonë që është e zbrazët ose pa jetë, shpesh përdoret për të krijuar një ndjenjë zbrazëtie ose frike në filmat horror dhe letërsinë.
Valhalla – Në mitologjinë norvegjeze, salla e të vrarëve, ku shpesh luftëtarët që vdisnin në betejë. skena të përgjakshme ose brutale në filma horror dhe letërsi.
Vigjilja – Një periudhë vigjilence, e lidhur shpesh me Halloween dhe festa të tjera.
Viktima – Një person ose kafshë që dëmtohet ose vritet nga një tjetër, që përdoret shpesh në filma horror dhe letërsi.Helmuese ose e dëmshme, shpesh përdoret për të përshkruar krijesa që janë të rrezikshme për njerëzit.
Vandalizëm – Akti i dëmtimit ose shkatërrimit të qëllimshëm të pronës, shpesh i lidhur me shakatë dhe keqbërjet e Halloween. shpesh i shoqëruar me filma horror dhe letërsi.
Avulli – Një gaz ose mjegull që është i dukshëm, që përdoret shpesh për të krijuar një atmosferë të frikshme në filmat horror dhe letërsinë. krijoni një ndjenjë misteri ose parandjenje.
Zoti – Një personazh në një histori ose film i cili është i keq ose keqdashës, shpesh i lidhur me filma horror dhe letërsi.
Gjuetari i vampirëve – Një personazh në një tregim ose film që gjuan vampirët dhe krijesat e tjera të mbinatyrshme. filma dhe letërsi.
Maskë veneciane – Një maskë dekorative e veshur gjatë festës së Halloween-it ose të festave të tjera me kostum, shpesh të lidhura me karnavalet veneciane.
Vex – Për të mërzitur ose acaruar, shpesh përdoret për të përshkruar fantazmat ose shpirtrat qëi përndjek njerëzit.
Vaulting – Një lloj akrobacie që përfshin kapërcimin mbi një pengesë, që përdoret shpesh në filma horror dhe letërsi për të krijuar një ndjenjë rreziku ose rreziku. s dhe filma, një vampir femër që lufton të keqen.
Vampirizmi – Gjendja ose akti i të qenit vampir, i përdorur shpesh në letërsinë dhe filmat horror.
Visceral – Në lidhje me organet e brendshme të trupit, shpesh përdoret për të përshkruar letërsi të tmerrshme ose grafike. tex ose unazë ajri, e përdorur shpesh në demonstrime shkencore dhe si mbështetje në filmat horror.
Kukulla vudu – Një kukull e vogël që përdoret në praktikat vudu për të përfaqësuar një person, e përdorur shpesh në filma horror dhe letërsi për të krijuar një ndjenjë të fuqisë së mbinatyrshme. – Për të dëmtuar ose keqtrajtuar dikë, shpesh përdoret për të përshkruar veprimet e zuzarëve në filmat horror dhe letërsinë.
Vile Vortices – Një term që përdoret për të përshkruar dymbëdhjetë vende në mbarë botën ku thuhet se ndodhin fenomene paranormale, që përdoret shpesh në teori konspirative dhe horrortregime.
Energjia Vortex – Një lloj energjie që thuhet se ekziston në zonat ku ndodhin vorbulla, shpesh e lidhur me aktivitet paranormal dhe ndodhi të mbinatyrshme.
Vault Dweller – Një personazh në serinë e lojërave video Fallout, i cili jeton në kasaforta të nëndheshme pas një apokalipsi bërthamor të llojit Atë-Vetë. kafshon, shpesh i lidhur me rrezikun dhe të keqen në filmat horror dhe letërsinë.
Van Helsing – Një personazh imagjinar në Bram Stoker's Drakula, një gjahtar vampirësh që është një kostum popullor i Halloween-it.
Voodoo Queen – Një udhëheqëse femër në praktikat e voodoo-së. ke dhëmbë të veshur me kostumet e Halloween-it për të krijuar pamjen e të qenit vampir.
Kolonia e lakuriqëve të vampirëve – Një grup lakuriqësh vampirësh që jetojnë së bashku dhe ushqehen me gjak.
Mallkimi i vudusë – Një mallkim që i bëhet dikujt që përdor praktika vudu, që përdoret shpesh në filma horror – dhe në literaturën super-natyrore. shpirti, i përdorur shpesh në filma horror dhe letërsi.
Vein of Evil – Një përshkrim metaforik i një burimi të së keqes ose keqdashje, i përdorur shpesh në filma horror dhe letërsi.

Mendimet përfundimtare

Ne kurrë nuk e dimë se ka pasur mbi 40 fjalë të shkronjës V që shpresojmë të kemi fjalën e Halloween-itgjeti të përsosurin për nevojat tuaja në këtë postim. Deri herën tjetër faleminderit për leximin.

Shiko gjithashtu: Pse më urren i dashuri (shenja për të kërkuar)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.