76 fjalë të Halloween-it që fillojnë me P (me përkufizim)

76 fjalë të Halloween-it që fillojnë me P (me përkufizim)
Elmer Harper

Halloween është një sezon festimi dhe për ta bërë atë më emocionues, na duhen fjalët e Halloween-it që fillojnë me shkronjën "P". Këto fjalë krijojnë një atmosferë drithëruese që e bën ngjarjen më argëtuese.

Shiko gjithashtu: A është egoizëm të largohesh nga familja (Udhëtim për fajin)

Këtu janë disa nga fjalët e Halloween që fillojnë me "P" dhe përkufizimet e tyre: kungull, ilaçe, festa, fantazmë, poltergeist, petrify dhe paranormale. Për shembull, gjatë Halloween, ne gdhendim kunguj në fenerë dhe vishemi me kostume drithëruese për të marrë pjesë në festa.

Shiko gjithashtu: Tiparet e një personi që të kullojë emocionalisht

Mund të përziejmë ilaçe për të krijuar një atmosferë të frikshme; ne mund të tregojmë histori fantazmash rreth fantazmave, poltergeistëve dhe aktiviteteve paranormale që mund të ngurtësojnë miqtë tanë. Fjalët e Halloween-it që fillojnë me P ndihmojnë për ta bërë sezonin më interesant dhe tërheqës.

76 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me P (lista e plotë)

<96 shpesh i lidhur me aplikimin e Halloween <96> ="" td=""> Pitchfork - një mjet bujqësor i zakonshëm që shihet shpesh në 7>Rrezik – një gjendje rreziku ose rreziku, e shfrytëzuar shpesh në ngjarje me temë Halloween forca natyrore, e përdorur shpesh në filmat dhe tregimet me temën e Halloween-it historia e parë dhe e shikuar shpeshherë. A >
Pumpkin – një frut i rrumbullakët portokalli që shpesh gdhendet në një fanar për dekorimet e Halloween-it 6> Poltergeist – një lloj fantazmë djallëzore që mund të lëvizë objektet dhe të krijojë kaos
Ilaç – një lëng magjik që përdoret shpesh në magji ose si një dekorim i festës së Halloween
Prowler – dikush që lëviz fshehurazi, shpesh i lidhur me dredhitë e Halloween-it, shpesh i lidhur me dredhitë e Halloween-it, i lidhur shpesh me dikë. me shakatë e Halloween-it
Pirati – një swashbucklinggrabitës deti, i përshkruar shpesh në kostumet e Halloween-it
E zbehtë – një përshkrim i një çehre fantazmë ose të çmendur, shpesh i lidhur me imazhet e Halloween-it
Poison – një substancë toksike që përdoret shpesh në dekorimet e Halloween-it ose si një mjet komploti në histori ekstreme të tmerrshme
Murtaja - një sëmundje vdekjeprurëse që mund të frymëzojë frikë, shpesh e lidhur me imazhet e Halloween-it
Psiko - një term që përdoret shpesh për të përshkruar një person të paqëndrueshëm mendor ose të rrezikshëm, shpesh i përshkruar në kostumet e Halloween-it
Profet – dikush që parathotë të ardhmen, shpesh i lidhur me tregimin e fatit të Halloween
Arna kungujsh – një fushë ose kopsht ku rriten kungujt, të cilët shpesh vizitohen nga një shtet i Halloween->
Fantazma e operës – një personazh i famshëm nga një roman, i përshkruar shpesh me kostumet e Halloween-it
Paranormal – një term që përdoret për të përshkruar fenomene që nuk mund të shpjegohen nga shkenca, shpesh të eksploruara në ngjarjet me temën e Halloween-it.shkëmb i thepisur, shpesh i lidhur me rrezikun dhe frikën, që shihet shpesh në imazhet e Halloween-it
Plazma – një term i përdorur në fantashkencë për të përshkruar një substancë të mbinatyrshme, e shfrytëzuar shpesh në ngjarje me temën e Halloween-it
Psikopat – një person me një çrregullim të rëndë mendor, i përshkruar shpesh në histori të filmave dhe rrëfime të rënda. dhe konfuzion, shpesh i shfrytëzuar në ngjarjet me temën e Halloween-it
Gjymtyrë fantazmë – një ndjesi e përjetuar nga personat e amputuar, e përdorur ndonjëherë në filma dhe histori me temën e Halloween-it
Kukulla e zotëruar – një trope popullore horror që shihet shpesh në filmat me temën e Halloween-it, e përdorur shpesh në filmat me temën e Halloween-it, e përdorur shpesh për të përshkruar filmat me temën e Halloween-it. në imazhet e Halloween-it
Pagan – një term i përdorur për të përshkruar praktikat fetare para-kristiane, ndonjëherë të lidhura me Halloween-in
Parandjenja – një ndjenjë ose vizion i së ardhmes, shpesh i shfrytëzuar në ngjarje me temën e Halloween-it
përdorur shpesh në aktivitetin paranormale të mbinatyrshme, të përdorur shpesh për të përshkruar aktivitetin e jashtëzakonshëm, të jashtëzakonshëm. dhe histori
Mjeku i murtajës – një figurë historike që trajtonte viktimat e murtajës bubonike, shpesh të përshkruara me kostume të Halloween-it
E zezë e zezë – një term që përdoret për të përshkruar errësirën e plotë, shpesh i shfrytëzuar në ngjarje me temën e Halloween-it
një term që përdoret për të përshkruar një burrë fantazmëkërcënim misterioz dhe i rrezikshëm, i shfrytëzuar shpesh në filma dhe tregime me temë Halloween
Aktiviteti Poltergeist – një term i përdorur për të përshkruar lëvizjen kaotike të objekteve nga një fantazmë e djallëzuar, e shfrytëzuar shpesh në filmat dhe tregimet me temë Halloween
Aktiviteti popullor i kungullit përfshin gdhendjen e kungullit. 7>Petrify – të shndërrohesh në gur, shpesh i lidhur me përbindëshat dhe krijesat e Halloween-it
Panik – një ndjenjë e papritur dhe dërrmuese frike, e shfrytëzuar shpesh në ngjarje me temë Halloween
Plunge – të rrëzohesh papritur dhe
Hetues paranormal - një person që heton fenomene të mbinatyrshme, të përshkruara shpesh në filma dhe shfaqje me temë Halloween
Shtëpia e zotëruar - një tropi popullor horror që shihet shpesh në filmat dhe tregimet me tematikë Halloween
Halloween – Popullore. mollë – një trajtim popullor me temën e Halloween-it dhe referencë ndaj Borëbardhës
Paleolitit – një term i përdorur për të përshkruar periudhën e epokës së gurit, ndonjëherë i lidhur me Halloween-in
Polka dot – një model që përdoret shpesh në kostumet dhe dekorimet e Halloween-it
përdoret shpesh nga piratët, enët e përdorura shpesh nga piratët, enët.kostume
Grim protetik – grim që përdoret për të krijuar efekte realiste, shpesh i përdorur në kostumet dhe efektet speciale të Halloween
Plaç – për të vjedhur ose marrë me forcë, shpesh i lidhur me piratët dhe keqbërjet e Halloween
Dhimbje e gjymtyrëve fantazmë> <9medike dhe e përjetuar ndonjëherë në filma 7>Petë me kungull – një ëmbëlsirë popullore e lidhur me vjeshtën dhe Halloween-in
Romanca paranormale – një zhanër i trillimeve që ndërthur romancën dhe temat e mbinatyrshme, shpesh të lexuara gjatë sezonit të Halloween-it
Muzika Polka – një zhanër muzike që luhet shpesh në festat e Halloween-it – një zhanër muzike që luhet shpesh në festat e Halloween-it – terna <6 e përdorur shpesh si dekorim i tipit Halloween
Favoritete feste – dhurata të vogla ose dhurata që jepen në festa të Halloween-it
Planchette – një mjet i përdorur në dërrasat Ouija, shpesh i lidhur me tregimin e fatit të Halloween
Poison Ivy – një bimë e njohur për shkaktimin e acarimit të lëkurës dhe e përdorur ndonjëherë në irritimin e lëkurës. – një zbehje pas vdekjes e lëkurës, shpesh e lidhur me imazhet e Halloween-it
Ndjesia fantazmë e gjymtyrëve – një ndjenjë e përjetuar nga personat e amputuar, e përdorur ndonjëherë në filma dhe histori me temën e Halloween-it
Praline – një lloj karamele që shpesh lidhet me ëmbëlsirat e personazheve të Halloween-it seri, e përshkruar shpesh në kostumet e Halloween-it
Paper mache – një material artizanal që përdoret shpesh për të krijuar dekorime dhe kostume të Halloween
Fermë kungujsh – një fermë ose fushë ku rriten kunguj, shpesh vizitohet gjatë sezonit të Halloween-it
Lojëra me festa – lojëra të luajtura në festa të Halloween, shpesh me tema drithëruese ose të mbinatyrshme
Poltergeist haunting – një lloj fantazmash fantazmash i karakterizuar nga lëvizje kaotike të objekteve, shpesh të shfrytëzuara në filmat dhe tregimet me temë Halloween-in>
Phantom tollpooth – një libër popullor për fëmijë, i lexuar ndonjëherë gjatë sezonit të Halloween-it
Seriali filmash me aktivitet paranormal – një ekskluzivitet i njohur filmash horror i shikuar shpesh gjatë sezonit të Halloween
Birrë me shije kungujsh – një birrë popullore sezonale><9-model stinor i konsumuar shpesh stensionepkins7> përdoret për të krijuar dizajne për gdhendjen e kungujve
Pervinka – një nuancë blu e lidhur shpesh me dekorimet dhe kostumet e Halloween-it
Sindroma e gjymtyrëve fantazmë – një gjendje e përjetuar nga të amputuarit, e përdorur ndonjëherë në filma dhe tregime me temë Halloween
një dekorim i thjeshtë i bërë nga letraduke varur fantazma të prera prej letre
Karrocë kungull - një referencë popullore për karrocën e Hirushes, e përdorur ndonjëherë në dekorimet dhe kostumet e Halloween-it
Pjesë trupi turshi – një trajtim popullor me temë Halloween, shpesh i bërë nga fustane të bukura umes
Phantom of the Megaplex – një film popullor për fëmijë, i parë ndonjëherë gjatë sezonit të Halloween

Mendimet e fundit

Shpresojmë të keni gjetur fjalën e përsosur të Halloween që fillon me një P nga lista jonë e frikshme. Ka shumë fjalë të tjera të fjalorit të Halloween që mund t'i kontrolloni këtu. Deri herën tjetër faleminderit për leximin.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.