Çfarë do të thotë kur një djalë ju mban dorën? (Bllokimi i gishtave)

Çfarë do të thotë kur një djalë ju mban dorën? (Bllokimi i gishtave)
Elmer Harper

Pra, po pyesni veten se çfarë do të thotë kur një djalë të mban dorën për herë të parë? Epo, në postimin që ju kemi mbuluar dhe do t'i hedhim një sy të gjitha arsyeve pse një djalë do ta bënte këtë dhe do të shpjegonte se çfarë po ndodh me të.

Të mbash duart është një gjest shumë intim. Është një mënyrë për të treguar dashuri dhe gishtat e ndërthurur mund të jenë një përvojë shumë sensuale. Kur një djalë të mban për dore, mund të nënkuptojë shumë gjëra. Ai mund të përpiqet t'ju ngushëllojë, ose mund të përpiqet të tregojë dashurinë e tij për ju.

Ndonjëherë, djemtë do t'ju mbajnë për dore si një mënyrë për t'ju pretenduar si të tyren. Kur një djalë ju shtrëngon dorën, zakonisht do të thotë se ai po përpiqet t'ju tregojë se sa shumë kujdeset për ju. Mbajtja e duarve në publik është gjithashtu një mënyrë për të shfaqur dashuri, një mënyrë për t'u treguar të tjerëve se jeni bashkë. Mund të jetë një moment shumë i ëmbël dhe intim kur je kapur për dore me dikë të veçantë për herë të parë.

Cili është konteksti dhe pse është e rëndësishme të kuptosh se çfarë do të thotë të mbash duart?

Konteksti është një term që përdoret në botën e gjuhës së trupit për të përshkruar mjedisin e një historie. Konteksti i joverbaleve të tij është i rëndësishëm sepse na tregon se çfarë po ndodh në atë moment. Pa kontekst, ne nuk do ta kishim idenë se kush ishte ose çfarë po i ndodhte.

Të kesh një kuptim të qartë të kontekstit është vërtet e rëndësishme kur bëhet fjalë për të shkruar dhe folur për audiencën tënde. eshtepër të kujtuar se me kë po flisni, cila është situata dhe mjedisi rreth jush dhe cilat do të jenë reagimet e tyre.

Kjo do t'ju japë pika të dhënash faktike me të cilat mund të punoni. Këto janë fakte për të kuptuar pse ai po ju mban duart në radhë të parë.

Më pas, ne do t'i hedhim një vështrim pesë arsyeve tona kryesore pse ai do të të mbante dorën në radhë të parë.

5 Arsyet pse një djalë do të të mbajë dorën.

E gjitha më poshtë varet nga konteksti për të marrë të dhëna se çfarë do të thotë në të vërtetë për një djalë.

  1. Ai gjen ju jeni tërheqës.
  2. Ai po përpiqet të jetë mbrojtës.
  3. Ai është i interesuar për ju.
  4. Ai po përpiqet t'ju ngushëllojë.
  5. Ai po tregon dashurinë e tij për ju.

Ai ju gjen tërheqës.

Mendoj se Kjo është arsyeja më e zakonshme pse një djalë do t'ju mbajë për dore: është sepse ai thjesht ju pëlqen dhe ju duket tërheqës. Ai do t'ju tregojë edhe shenja të tjera se ju pëlqeni në këtë mënyrë. Shiko Çfarë do të thotë kur një djalë të quan të bukur? për të mësuar më shumë.

Ai po përpiqet të jetë mbrojtës.

Ndonjëherë, një djalë do të të mbajë për dore kur ai dëshiron të të mbrojë. Për shembull, kur shpërthen një sherr, një djalë do të të kapë ose do të të mbajë për t'ju tërhequr nga rreziku.

Ai është i interesuar për ju.

Kur një djalë interesohet për ju, ai do përpiquni të mbani dorën për t'ju tërhequr ose për të tërhequr vëmendjen tuaj. Kjodo të varet nga konteksti dhe ajo që po ndodh rreth jush të dyve.

Shiko gjithashtu: Si të flirtoni me BF-në tuaj (Udhëzuesi përfundimtar)

Ai po përpiqet t'ju ngushëllojë.

Nëse jeni të mërzitur, një djalë do t'ju mbajë dorën për t'ju ngushëlluar. Ai mund ta bëjë këtë vetëm si një mik që kujdeset ose sepse ai vërtet ju pëlqen dhe dëshiron t'ju bëjë të ndiheni më mirë.

Ai po tregon dashurinë e tij për ju.

Të jesh i dashur mund të nënkuptojë të të mbajë dorën kur jeni duke ecur së bashku ose kur keni diçka për të ngrënë. Një djalë do ta bëjë shpesh këtë për t'ju siguruar se ju pëlqen apo edhe ju do. Nëse ai gërsheton gishtin e tij, do të thotë se ai është vërtet i dashuruar me ju.

Sido qoftë arsyeja, mbajtja e duarve është një sinjal i mirë pozitiv i gjuhës së trupit dhe një nga të cilat duhet të përfitoni. Më pas, do t'i hedhim një vështrim pyetjeve më të zakonshme.

Shiko gjithashtu: Çfarë mund të bëni për të mbrojtur veten nga përpjekjet e narcisistëve që ju lëndojnë.

Pyetjet e bëra më shpesh.

A u pëlqen djemve kur dikush i mban për dore?

Nuk ka njeri përgjigjja e kësaj pyetjeje pasi të gjithë janë të ndryshëm. Megjithatë, disa njerëz mund të shijojnë ndjenjën e dikujt tjetër që u mban dorën pasi mund të jetë një shfaqje dashurie dhe intimiteti. Për më tepër, mbajtja e duarve mund të shihet si një mënyrë për të treguar mbështetje ose kujdes për dikë. Në fund të fundit, kjo varet nga personi dhe situata.

A do të thotë mbajtja për dore që e doni personin?

Nuk ka një përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi mund të nënkuptojë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm . Për disa, mbajtja e duarve mund të jetë një gjest i thjeshtë dashurie ose miqësie, ndërsapër të tjerët mund të nënkuptojë gjithmonë dashuri. Gjithçka varet nga konteksti dhe marrëdhënia e dy njerëzve të kapur për dore. Nëse jeni duke pyetur veten nëse dikush ju do në bazë të faktit nëse po ju mban apo jo për dore, është më mirë ta pyesni drejtpërdrejt.

A sugjeron që mbajtja për dore të jetë duke u takuar?

Përgjigja për këtë pyetje varet nga konteksti në të cilin jeni kapur për dore. Nëse jeni duke u kapur për dore me dikë të seksit të kundërt dhe nuk jeni të lidhur me të, atëherë përgjithësisht supozohet se jeni duke u takuar. Megjithatë, nëse jeni duke u kapur për dore me një mik të ngushtë ose një anëtar të familjes, kjo nuk mund të nënkuptojë domosdoshmërisht ndonjë gjë romantike. Në disa kultura, është gjithashtu e zakonshme të shohësh miq ose të njohur të kapur për dore si shenjë miqësie. Pra, në fund të fundit, nëse mbajtja apo jo për dore sugjeron që jeni duke u takuar varet nga situata.

Pse djemtë u pëlqen të mbahen për dore?

Djemve u pëlqen të mbahen për dore sepse kjo i bën ata të ndihen të lidhur me personi me të cilin janë. Kur mbani dorën e dikujt, tregon se kujdeseni për të dhe dëshironi të jeni pranë tij. Mbajtja e duarve mund të jetë gjithashtu një mënyrë për të treguar dashuri dhe mund ta bëjë personin tjetër të ndihet i dashur dhe i mbështetur.

A është mbajtja për dore një shenjë tërheqjeje?

Nuk ka asnjë përgjigje për këtë pyetje si secili mund ta interpretonte ndryshe aktin e mbajtjes së dorës. Për disa njerëz, mund të jetë thjesht një shenjë miqësie ose rehatie,ndërsa për të tjerët mund të jetë një gjest më romantik. Në fund të fundit, vetëm dy personat e përfshirë në aktin e mbajtjes së duarve mund ta dinë me të vërtetë se çfarë do të thotë për ta.

A është mbajtja për dore flirtim?

Mbaja për dore mund të interpretohet si flirtim në varësi të kontekstit të situatës. Zakonisht ka shenja të tjera të gjuhës së trupit kur flirtoni, të tilla si kontakti i zgjatur me sy, buzëqeshja shumë dhe lejimi në hapësirën e tyre personale

Mendimet përfundimtare.

Ka disa mënyra për të interpretuar kur vjen tek një djalë që ju mban për dore, por ajo që është e rëndësishme është që ju të ndiheni rehat me të dhe të dëshironi të ruani marrëdhënien kur ai e bën këtë. Ne e shohim atë si një shenjë pozitive të gjuhës së trupit dhe një që duhet ta shijoni. Shpresojmë që të keni shijuar leximin e postimit dhe të keni gjetur përgjigjen që po kërkoni. Qëndroni të sigurt.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.