Çfarë do të thotë kur një djalë ngre një vetull?

Çfarë do të thotë kur një djalë ngre një vetull?
Elmer Harper

A keni vënë re që një djalë ngre një vetull dhe jeni kurioz se çfarë do të thotë? Nëse po, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne do të eksplorojmë kuptimin pas këtij gjesti dhe pse është e rëndësishme ta kuptojmë.

Nëse një djalë ngre vetullën ndaj teje, do të thotë se ai ose është i interesuar për ty ose për atë që po thua. Zakonisht e shohim këtë të ndodhë kur dikush po përpiqet të kuptojë se çfarë i kemi thënë, gjë që zakonisht tregon interes. Një vetull mund të ngrihet gjithashtu si përgjigje ndaj diçkaje që ka thënë personi tjetër. Është një mënyrë për të sinjalizuar se personi ka thënë diçka të rëndësishme ose të ndryshme. Kjo sjellje shpesh gjendet në befasi ose në tërheqje pozitive.

Nëse shihni dikë duke ngritur një vetull drejt jush, mund të jetë një ide e mirë të buzëqeshni dhe të bëni kontakt me sy me të. Cilado qoftë arsyeja pse një djalë do të ngre një vetull, duhet të kuptoni së pari kontekstin në mënyrë që të kuptoni plotësisht se çfarë do të thotë në të vërtetë. Më poshtë kemi renditur 5 arsye pse një djalë do të ngrejë vetullën.

Tabela e Përmbajtjes [shfaq]
 • 5 Arsyet pse një djalë do të ngre një vetull?
  • Ai është i interesuar për ju.
  • Ai po mendon për diçka.
  • Ai është i befasuar.
  • Ai është i hutuar.
  • Ai është skeptik.
  • Pyetje të shpeshta
   • A po flirton ngritja e vetullave?
   • Çfarë do të thotë kur dikush ngre vetullat kur të sheh?
   • Pse dodikush i ngre vetullat?
  • Mendimet e fundit.

5 Arsyet që një djalë do të ngrejë një vetull?

 1. Ai është i interesuar për ju.
 2. Ai po mendon për diçka.
 3. Ai është i befasuar. 6>
 4. Ai është i hutuar.
 5. Ai është skeptik.

Ai është i interesuar për ju.

Kur një djalë interesohet për ju, ai mund të ngrejë vetullën për të tërhequr vëmendjen tuaj. Nëse po kaloni pranë tij dhe nuk e njihni, ai mund ta bëjë këtë për të treguar interesin e tij. Nëse ju pëlqen pamja e tij, kthejeni një buzëqeshje për ta bërë të ditur se jeni gjithashtu i interesuar. Cila është më e keqja që mund të ndodhë?

Ai po mendon për diçka.

Nëse jeni në bisedë me një djalë dhe ai ngre një vetull të vetme, kjo është një pikë e të dhënave. Zakonisht do të thotë që ju keni shkaktuar një lloj emocioni brenda tij. Mendoni përsëri për atë që thatë për herë të fundit dhe do të gjeni përgjigjen tuaj atje.

Ai është i befasuar.

Përsëri, nëse shihni sinjalin joverbal brenda kontekstit të një bisede, mund të shihni një djalë ngre një vetull nëse është i befasuar. A i keni thënë diçka që mund ta befasonte apo ta kishte zënë në befasi? Ky tregues i gjuhës së trupit bazohet në mënyrë sfiduese në kontekst.

Ai është konfuz.

Nëse një djalë është i hutuar për diçka, ai mund të përdorë një ngritje të vetme të vetullës për të treguar vetëm dobësinë. Nëse ju mendoni se ky është rasti si ai nëse ai ju kupton ose ju ndjek.

Shiko gjithashtu: Çfarë e bën një narcisist të pakëndshëm?

Ai ështëskeptik.

Nëse ai nuk ju beson ose është skeptik për atë që po thoni, atëherë një ngritje e vetme e vetullave ose ndezje mund të nënkuptojë se ai nuk po blen atë që po i thoni. Përsëri, kjo është e gjitha e bazuar në kontekst.

Pyetje të shpeshta

A po flirton ngritja e vetullave?

E gjitha kjo varet nga konteksti ku dikush ngre vetullat e tij/saj . Njerëzit do të përdorin ngritjen e vetullave për arsye të ndryshme. Për disa, ngritja e vetullave mund të jetë një mënyrë për të flirtuar ose për të treguar interes për dikë. Për të tjerët, mund të jetë një shprehje habie ose mosmiratimi. Në disa raste, njerëzit mund të ngrenë vetullat kur duan të përcjellin një mesazh pa thënë asgjë. Në fund të fundit, i takon individit të vendosë nëse ngritja e vetullave është apo jo një formë flirti.

Çfarë do të thotë kur dikush ngre vetullat kur të sheh?

Kur dikush ngre vetullat kur të shohin, do të thotë se të njohin ose nuk të shohin si kërcënim. Ju duhet të provoni trukun e pastër të ndezjes së syve ndaj dikujt kur kaloni për të parë nëse ai thotë përshëndetje. Nëse i kthejnë vetullat mbrapa, ju e dini se ju njohin ose janë miqësorë.

Pse dikush do t'i ngrejë vetullat?

Ka arsye të ndryshme pse njerëzit mund t'i ngrenë vetullat. Për shembull, ata mund të befasohen nga diçka e rëndësishme, për të thënë përshëndetje, ose thjesht për të pranuarju jeni atje. Për më tepër, ngritja e vetullave mund të jetë një mënyrë për të treguar se diçka është e rëndësishme. Në përgjithësi, njerëzit ngrenë vetullat e tyre për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve.

Mendimet përfundimtare.

Kur një djalë ngre njërën vetull, kjo mund të nënkuptojë shumë gjëra të ndryshme në varësi të kontekstit të situatës që ju gjeni veten brenda. Ky tregues i gjuhës së trupit zakonisht shihet si një mënyrë pozitive, joverbale e komunikimit. Nëse e keni gjetur këtë postim të dobishëm, atëherë mund t'ju pëlqejë të lexoni Lexoni Joverbalin e Vetullave (Leximi i njerëzve është puna juaj) për të mësuar më shumë mbi këtë temë.

Shiko gjithashtu: 49 Fjalët e Halloween-it që fillojnë me V (me përkufizim)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.