Çfarë do të thotë kur një djalë shmang kontaktin me sy? (Gjuha e trupit)

Çfarë do të thotë kur një djalë shmang kontaktin me sy? (Gjuha e trupit)
Elmer Harper

Pra, keni vënë re se një djalë po shmang kontaktin me sy me ju, por ju nuk e dini se çfarë do të thotë në të vërtetë? Epo, nëse është kështu, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Kur një djalë shmang kontaktin me sy, zakonisht do të thotë se ai ose nuk është i interesuar për personin me të cilin po flet, ose ndihet fajtor për diçka. Mungesa e kontaktit me sy mund të jetë gjithashtu një shenjë ndrojeje ose pasigurie, por e gjithë kjo varet nga konteksti.

Kur bëhet fjalë për të kuptuar gjuhën e trupit të tij, duhet të merrni parasysh kontekstin rreth tij kur ai shmang kontaktin me sy. Ne rekomandojmë fuqimisht të shikoni Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenjat joverbale (Mënyra e duhur) Së pari, duhet ta kontrolloni këtë çështje.

Nëse jeni duke folur me një djalë dhe ai nuk do t'ju shikojë në sy, mund të jetë sepse ata po përpiqen të shmangin çdo lloj lidhjeje me ju. Mund të ketë shumë arsye për të shmangur kontaktin me sy, por zakonisht, është një tregues mjaft i mirë se diçka po shkon.

5 Arsyet pse një mashkull shmang kontaktin me sy (gjuhën e trupit)

 1. Ai nuk është i interesuar për ju.
 2. Ai është i interesuar për ju.
 3. Ai është i frikësuar nga ju><8 Ai është duke u përpjekur të nervozojë diçka rreth jush. 9>

  Ai nuk është i interesuar për ju.

  Mund të jetë se ai nuk është i interesuar për ju. Është e vështirë për t'u marrë, por disa djem janë të tillë. Gjëja për të menduar këtu është siç tregoi aindonjë shenjë interesi në të kaluarën. Nëse jo, mund të ndodhë që ai të mos shqetësohet.

  Ai është i interesuar për ju.

  Kjo mund të duket e çuditshme dhe disi qesharake, por disa djem do të shmangin kontaktin me sy sepse janë të turpshëm. Ata nuk dinë të komunikojnë dhe nuk duan të vënë veten në siklet.

  Ai është i frikësuar nga ju.

  Po, ai mund të frikësohet nga ju. Nëse ai mendon se ju jeni e bukur dhe ai është i dashuruar me ju, atëherë ai mund të mos ketë guximin t'ju shikojë në sy. Shikoni Gjuha e trupit të një mashkulli të dashuruar fshehurazi me ju! për më shumë informacion.

  Shiko gjithashtu: Shenjat e gjuhës së trupit që tregojnë se një djalë ka dëshirë për ju

  Ai po përpiqet të fshehë diçka nga ju.

  Ky duhet të jetë një nga keqkuptimet më të mëdha në gjuhën e trupit. Kjo nuk është gjithmonë rasti. Ose mund të jetë në varësi të kontekstit të situatës. Shikoni gjuhën e trupit fajtor për të zbuluar të vërtetën.

  Ai është nervoz rreth jush.

  Unë mendoj se njerëzit që janë nervozë rreth njerëzve të tjerë do të shmangin kontaktin me sy dhe do të bëhen sa më të vegjël që të jetë e mundur. Mundohuni të kuptoni nëse ai shfaq ndonjë nga këto shenja. Për më shumë informacion mbi gjuhën e trupit nervor, shikoni Gjuha e trupit nervor (Udhëzues i plotë).

  Në vijim, ne do të shqyrtojmë disa nga pyetjet më të shpeshta se pse djemtë shmangin kontaktin me sy.

  Pyetjet e bëra më shpesh

  A mund të nënkuptojë tërheqje shmangia e kontaktit me sy?

  Mund të mënjanoj kontaktin me sy nga ai person.Ka disa arsye pse dikush mund të shmangë kontaktin me sy me një person tjetër, duke përfshirë ndjenjën e turpshme ose të frikësuar. Duke lexuar shprehjet e fytyrës, zakonisht mund të dallojmë nëse dikush është i tërhequr nga ne apo jo.

  Çfarë fsheh dikush kur nuk ka kontakt me sy me ju?

  Kur dikush shmang kontaktin me sy me ju, ai mund të fshehë ankthin social ose tërheqjen ndaj dikujt tjetër. Gjuha e trupit mund të jetë një shenjë treguese se si ndihet dikush dhe nëse dikush shmang kontaktin me sy, mund të jetë për shkak se ndihet nervoz ose i tërhequr nga dikush.

  Një burrë nuk bën kontakt me sy. Çfarë do të ndodhë më pas?

  Një burrë që nuk bën kontakt me sy mund të shihet si i pabesueshëm apo edhe i ndërlikuar. Në fund të fundit, përse do të shmangte shikimin e dikujt në sy? Gjëja për të menduar, a e bën gjithmonë këtë? Apo është shumë më rehat të shmangë kontaktin me sy me të gjithë, përfshirë ata me të cilët po flet?

  Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një djalë thotë se dëshiron të shoqërohet me ty (arsye të mundshme)

  Është e rëndësishme të mbani mend se gjuha e trupit mund të interpretohet në shumë mënyra. Pra, nëse po shmangni kontaktin me sy me të gjithë, mund të dërgojë mesazhin e gabuar. Në vend të kësaj, provo të bësh kontakt me sy me të gjithë, edhe nëse në fillim ndihet pak i sikletshëm.

  Çfarë do të thotë kur një djalë të shikon dhe të largon vështrimin shpejt?

  Ka disa gjëra të ndryshme që mund të nënkuptojnë kur një djalë të shikon dhe më pas të largohet shpejt. Mund të nënkuptojë se ai është i interesuar për ju dhepo përpiqet të kuptojë nëse edhe ju jeni të interesuar për të. Mund të nënkuptojë gjithashtu se ai nuk është i interesuar për ju dhe thjesht po përpiqet të jetë i sjellshëm duke bërë kontakt me sy. Nëse doni të dini me siguri se çfarë do të thotë, provoni të flisni me djalin dhe të shihni nëse ai është në gjendje të mbajë kontaktin me sy dhe të thotë gjërat e duhura.

  Si ta dalloni nëse dikush ju pëlqen nga sytë e tij?

  Ka disa mënyra për të dalluar nëse dikush ju pëlqen nga sytë e tij. Së pari, ata do të kenë kontakt me sy me ju shpesh. Së dyti, shikimi i tyre shpesh do të qëndrojë mbi ju për më shumë se zakonisht. Dhe së treti, nëse ju pëlqeni shumë, ata do të kenë kontakt me sy me ju edhe kur janë duke folur me njerëz të tjerë. Nëse ai ju pëlqen, ju do ta dini automatikisht.

  Mendimet e fundit

  Ka shumë arsye pse një djalë mund të shmangë kontaktin me sy me një vajzë. Mund të jetë një shenjë se ai nuk është i interesuar për të, ose mund të jetë një shenjë se ai është nervoz ose i trembur. Nëse jeni të interesuar për një djalë dhe ai shmang kontaktin me sy me ju, është e rëndësishme të merrni parasysh shenjat e tjera të gjuhës së trupit për të parë nëse ai është i interesuar apo jo. Mungesa e kontaktit me sy mund të jetë gjithashtu një shenjë e mungesës së besimit, kështu që nëse shihni një djalë që shmang kontaktin me sy edhe me njerëzit e tjerë, mund të jetë një shenjë se ai nuk është i interesuar të ndërveprojë me askënd, jo vetëm me ju. Faleminderit që gjetët kohë për të lexuar këtë postim. Shpresojmë ta keni gjetur të dobishëm. Deri herën tjetër.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.