Çfarë do të thotë nëse një djalë i dehur ju dërgon mesazhe? (A ju pëlqen ai)

Çfarë do të thotë nëse një djalë i dehur ju dërgon mesazhe? (A ju pëlqen ai)
Elmer Harper

Pra, ju keni marrë disa mesazhe të dehur nga një djalë dhe doni të dini se çfarë do të thotë kjo për ju dhe për të. Nëse merrni një mesazh të dehur nga një djalë, gjëja më e mirë për të bërë është thjesht ta injoroni atë. Nëse ju pëlqen djali, atëherë përgjigjja ndaj mesazhit të tij të dehur vetëm do ta inkurajojë atë që të vazhdojë t'ju dërgojë mesazhe kur të jetë në atë gjendje mendore.

Shiko gjithashtu: Prekja e gjuhës së trupit tuaj të shpatullave (mund të largojë lojën)

Më mirë është të prisni derisa të jetë esëll përpara se t'i përgjigjeni çdo mesazhi që ai dërgon . Në këtë mënyrë, mund të jeni të sigurt se ai është në gjendjen e duhur mendore dhe se nuk do të pendohet për asgjë që thotë. kufijtë me djemtë dhe dërgimi i mesazheve mund të jenë të vështira, por është e rëndësishme të mbani mend se mesazheve të një djali duhet t'i përgjigjeni vetëm kur jeni në gjendjen e duhur mendore.

Këshilla jonë do të ishte gjëja më e mirë për të bësh është thjesht ta injorosh atë. Shanset janë që ai të mos kujtojë dërgimin e tekstit dhe ju do të shmangni çdo siklet ose dramë të mundshme. Megjithatë, duke thënë se kjo mund të nënkuptojë një sërë gjërash të ndryshme. Nëse dëshironi të thelloheni në këtë temë në mënyrë më të detajuar, lexoni më tej për të mësuar më shumë informacion.

Shpresojmë që të gjeni përgjigjet që kërkoni.

5 Arsyet që një djalë do të Dërgoji mesazh You Whist Drunk.

  1. Ai të pëlqen.
  2. Ai po mendon për ty.
  3. Ai është i mërzitur.
  4. Ai po përpiqet të lidhet.
  5. Po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj.

A do të thotë që një djalë të pëlqen nëse ai dërgon një mesazh të dehur?

Kjomund të nënkuptojë se djali ju pëlqen, ose thjesht mund të nënkuptojë se ai ishte i dehur dhe vendosi t'ju dërgonte një mesazh me tekst. Provoni ta pyesni për mesazhet kur është i matur për të parë nëse shfaq ndonjë interes tjetër romantik.

A do të thotë se një djalë po mendon për ju nëse dërgon një mesazh të dehur?

Të gjithë marrin të dehur dhe mesazhe ndryshe. Disa njerëz mund të dërgojnë tekste të dehur si një mënyrë për të menduar për dikë dhe duke u përpjekur të lidhen me të, ndërsa të tjerët mund ta bëjnë këtë si një mënyrë për të harruar dikë ose duke u përpjekur të shkaktojnë dramë. Pra, me të vërtetë varet vetëm nga personi dhe konteksti i situatës. Padyshim që ju jeni në mendjen e tyre që ju të jeni marrësi i mesazhit, por nëse kjo është në një mënyrë romantike do të varet nga konteksti i mesazhit.

A do të thotë se një djalë është i mërzitur nëse ju dërgon një tekst i dehur?

Jo, nuk do të thotë domosdoshmërisht se një djalë është i mërzitur nëse ju dërgon një mesazh të dehur. Mund të nënkuptojë thjesht se ai ka pirë disa pije dhe ndihet më i sigurt ose më social se zakonisht. Përndryshe, mund të nënkuptojë se ai po përpiqet të fillojë një bisedë sepse është i interesuar për ju. Nëse nuk jeni i sigurt se cilat janë qëllimet e tij, gjithmonë mund ta pyesni drejtpërdrejt.

A po përpiqet një djalë të lidhet me ju nëse dërgon një mesazh të dehur?

Është e mundur që ai është i interesuar për ju nëse ai fillon kontaktin me ju në këtë mënyrë. Nëse nuk jeni të interesuar për të, mundenithjesht injoroje tekstin ose përgjigju në një mënyrë që e bën të qartë se nuk je i interesuar.

A po përpiqet të tërhiqet vëmendjen nëse dërgon një mesazh në gjendje të dehur?

Është e mundur që ai po përpiqet për të tërhequr vëmendjen tuaj nëse ai ju dërgon një mesazh të dehur. Mund të jetë se ai ndihet i vetmuar dhe dëshiron një shoqëri, ose mund të jetë se ai po përpiqet të fillojë një bisedë sepse është i interesuar për ju.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë do të thotë kur dikush Ju dërgon mesazhe në gjendje të dehur?

Të dërgoni mesazhe në gjendje të dehur mund të jetë një telefonatë pre ose thjesht një mesazh nga dikush që ju pëlqen dhe dëshiron të flasë me ju.

Çfarë të thoni kur dikush ju dërgon mesazhe në gjendje të dehur?

Nëse merrni një mesazh të dehur nga dikush, ka disa gjëra që mund të bëni. Së pari, bëjini të ditur personit që e keni marrë mesazhin e tij dhe vlerësojeni që ju njoftoi. Së dyti, kushtojini vëmendje mënyrës se si po vepron mesazheri i dehur. Është më mirë të kufizoni veten dhe të mos i përgjigjeni më teksteve të tyre. Më pas, nëse dëshironi të vazhdoni bisedën, mund t'i dërgoni një mesazh të nesërmen duke i pyetur nëse i mbajnë mend mesazhet që dërguan një natë më parë.

A kanë ndonjë kuptim tekstet e dehur?

Një tekst i dehur është një mesazh me tekst që dërgohet ndërsa dërguesi është i dehur. Zakonisht përmbajtja e një teksti të dehur do të ishte shumë e ndryshme nga mesazhi që personi zakonisht do të dërgonte kur ishte i matur. Ata janë të vetëdijshëm kur janë të kthjellët se siveprimet e tyre mund të perceptoheshin. Megjithatë, kur janë nën ndikim, shumë njerëz vazhdojnë të pinë tekst edhe pasi e kuptojnë se mesazhet e tyre mund të mos kenë kuptim ose të kenë shumë kuptim.

Mesazhi mund të mos ketë shumë kuptim për asnjërën palë kur janë të matur, por në moment, mund të ndihet si një lidhje e vërtetë. Për të tjerët, një tekst i dehur mund të shihet si një mënyrë për të thënë diçka që normalisht nuk do ta thoshin kur ishin të kthjellët. Kjo mund të jetë diçka pozitive, si t'i thuash dikujt se e duan, ose diçka negative, si dërgimi i një mesazhi të zemëruar.

Nëse tekstet e dehura kanë apo jo ndonjë kuptim, varet nga interpretimi. Për disa njerëz, ato mund të nënkuptojnë asgjë më shumë se ajo që u tha në këtë moment. Për të tjerët, tekstet në gjendje të dehur mund të jenë kujtime të dashura të një lidhjeje të veçantë të krijuar kur jeni nën ndikim.

Nëse dikush ju pëlqen, por ndihet shumë i turpshëm për t'ju thënë personalisht ose kur është i matur ndonjëherë alkooli i jep besimin për të thënë si ndihen ata.

Mendimet përfundimtare

Nëse një djalë ju dërgon mesazhe në gjendje të dehur, mendoj se kjo do të thotë se jeni në mendimet dhe mendjen e tyre dhe alkooli ka funksionuar si një mënyrë për t'i dhënë atyre besim për të arritur dhe për t'u lidhur me ju. Nëse kjo është apo jo një gjë pozitive apo negative do të varet nga përmbajtja e mesazhit dhe gjithashtu nga mënyra se si ndiheni për këtë person.

Shiko gjithashtu: Si t'i afroheni gruas së moshuar (Filloni një bisedë, merrni një takim)Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.