Gjëra qesharake për t'i thënë një narcisisti (21 kthime)

Gjëra qesharake për t'i thënë një narcisisti (21 kthime)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Ju po kërkoni disa gjëra qesharake për t'i thënë një narcisisti për t'i vënë në vendin e tyre. Ju e keni kuptuar se ata ju kanë manipuluar dhe doni të riktheni veten. Nëse është kështu, ne kemi gjetur 21 gjëra qesharake që mund t'i thuash një narcisisti për t'i vënë ato në vendin e tyre.

Nuk ka asnjë metodë të pagabueshme për ta bërë një narcisist të ndalojë së foluri, por ka disa gjëra të mundshme që mund të thoni që mund të ndihmojnë. Nëse doni t'i hiqni fuqinë një personi narcisist, atëherë mund të provoni t'i thoni se nuk doni të dëgjoni për jetën e tyre ose çfarë ata kanë për të thënë, kjo do t'i heqë fuqinë. Sidoqoftë, nga vetë natyra e një narcisisti, ata natyrshëm do të ofendohen nga mënyra se si po silleni. Mbani mend se një narcisist mund të tronditet nga gjërat më të vogla.

Gjëja më e rëndësishme për t'u mbajtur mend është se një narcisist nuk do të ndryshojë. Këshilla më e mirë që mund t'i japim dikujt është t'i lini të shkojnë dhe të vazhdojnë jetën tuaj. Jini pranë njerëzve që janë argëtues, të sinqertë dhe miqësorë. Në vazhdim do t'i hedhim një vështrim 21 gjërave që mund të thoni për të tronditur një narcisist.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur një vajzë po ju injoron? (Arsyet kryesore

21 Rikthime për Narcistët

 1. Unë mendoj se mund të mbivlerësoni rëndësinë tuaj në botë.
 2. Unë nuk mendoj se je aq i madh sa mendon se je.
 3. Unë mendoj se je plot me veten .
 4. Ti nuk je aq i veçantë sa mendon se je.
 5. Unë nuk mendoj se je pothuajse aqi rëndësishëm sa e bën veten të jesh.
 6. Nuk je aq i talentuar sa mendon se je.
 7. Vë bast që ti' je shumë i mirë në shikimin në pasqyrë.”
 8. Ju duhet të jeni vërtet krenarë për veten tuaj.
 9. Vë bast që ju pëlqen ta dëgjoni veten duke folur.
 10. Vë bast se nuk mund të rrish pesë minuta pa folur për veten.
 11. Më fal, nuk e dija që ishe kaq i ndjeshëm.
 12. Uau, je kaq egoist!
 13. Nuk e dija që ishe kaq plot me veten!
 14. Ti je kaq kot, vë bast që mendon se kjo bisedë ka të bëjë me ty! As nuk e kupton se sa i mërzitshëm je!
 15. Nëse do të ishe gjysma e mirë sa mendon se je, do të ishe dy herë më i mirë se sa je në të vërtetë. 7> Reflektimi juaj ka filluar të duket pak i mërzitshëm
 16. Vë bast që edhe nëna juaj lodhet duke ju dëgjuar të flisni për veten tuaj
 17. A je gjithmonë kaq i zhytur në vetvete apo thjesht po përpiqesh të më bësh përshtypje?
 18. Ti je kaq plot me veten, është sikur po përpiqesh të frysh egon tënde
 19. Ju jeni si një tullumbace, plot me ajër të nxehtë.

Mendoj se mund të mbivlerësoni rëndësinë tuaj në botë.

Unë mendoj se ju mund të mbivlerësoni rëndësinë tuaj në botë. Ju mund të mendoni se jeni në qendër të vëmendjes, por shumica e njerëzve nuk kujdesen për ju aq sa mendoni ju. ju jenijo aq i veçantë apo aq domethënës sa e besoni veten se jeni.

Unë nuk mendoj se jeni aq i shkëlqyer sa mendoni se jeni.

Unë mendoj se po mbivlerësoni rëndësinë tuaj dhe aftësitë. Nuk je aq i madh sa mendon se je.

Unë mendoj se je plot me veten.

Unë mendoj se je plot me veten. Ju gjithmonë jeni duke folur për atë se sa të shkëlqyer jeni dhe se si të gjithë ju duan. Është vërtet e bezdisshme. Duhet të mësosh të përulesh pak.

Nuk je aq i veçantë sa mendon se je.

Nuk je aq i veçantë sa mendon se je. Ju jeni thjesht një person tjetër me një ndjenjë të fryrë të vetë-rëndësisë. Nuk je asgjë e veçantë dhe nuk do të jesh kurrë aq i mrekullueshëm sa mendon se je.

Unë nuk mendoj se je aq i rëndësishëm sa e bën veten tënde.

Nuk mendoj se je aq i rëndësishëm sa e bën veten tënde. Ju jeni thjesht një person i rregullt, si gjithë të tjerët. Nuk je i veçantë apo unik dhe nuk meriton më shumë vëmendje se kushdo tjetër.

Nuk je aq i talentuar sa mendon se je.

Nuk je kaq i talentuar me të vërtetë, duhet të shikosh një kohë të gjatë në pasqyrë përpara se ta provosh përsëri.

Vë bast se je shumë i mirë për t'u parë në pasqyrë.

Ju ndoshta jeni shumë mirë për t'u parë në pasqyrë dhe për të admiruar veten. Por është gjithashtu qesharake të mendosh se si duhet të duket një narcisist kur shikon vetenreflektimi. Ndoshta ata shohin dikë që është edhe më i përsosur se ata në jetën reale. Ose ndoshta ata thjesht e shohin veten ashtu siç janë në të vërtetë: një person egoist që nuk do asgjë më shumë se veten. Në çdo rast, është zbavitëse të mendosh se çfarë sheh një narcisist kur shikon në pasqyrë.

Ju duhet të jeni vërtet krenarë për veten tuaj.

Duhet të jeni vërtet krenarë për veten që e keni bërë këtë ose duke thënë atë. Kapërceni veten!

Vë bast se ju pëlqen ta dëgjoni veten duke folur.

Vë bast se ju pëlqen të dëgjoni të flisni. Është si muzika për veshët tuaj, apo jo? Thjesht nuk mund të ngopeni nga tingulli i zërit tuaj. Epo, kam një lajm të mirë për ju: Unë jam i gjithë veshët! Do të doja të dëgjoja gjithçka që keni për të thënë. Pra, vazhdo dhe lëre të lirë - unë jam e gjitha e jotja!

Vë bast se nuk mund të rrish pesë minuta pa folur për veten.

Ti je kaq i kotë, ndoshta e mendon këtë fjali ka të bëjë me ty.

Më vjen keq, nuk e dija që ishe kaq i ndjeshëm.

Më fal, nuk e dija që ishe kaq i ndjeshëm. Unë thjesht po përpiqesha të isha qesharake. Shpresoj se mund të më falësh.

Uau, ti je kaq egoist!

Uau, nuk e dija që ishe kaq egoist!

Unë nuk e dija që ishe kaq plot me veten!

Nuk e dija që ishe kaq plot me veten! Ju gjithmonë jeni duke folur për veten dhe arritjet tuaja, dhe me të vërtetë po fillon të plaket. Është sikur mendon se je i vetmi nëbota që ka rëndësi. Epo, blic lajme: nuk je. Ndrysho rekordin!

Ti je kaq kot, vë bast që mendon se kjo bisedë ka të bëjë me ty!

 • “Ti je kaq kot, vë bast që mendon se kjo bisedë ka të bëjë ti!”
 • “Më falni, nuk e kuptova që ju ishit eksperti për gjithçka.”
 • “Më falni, nuk e dija që ju ishit i vetmi person në botë kush kishte rëndësi.”

Je aq i zhytur në vetvete, sa ndoshta nuk e kupton se sa i mërzitshëm je!

Ti je shumë vetvetja - i zhytur, ndoshta as nuk e kupton sa i mërzitshëm je! Ju gjithmonë jeni duke folur për veten dhe arritjet tuaja, dhe kjo është vërtet e lodhshme. Ndoshta provoni të dëgjoni të tjerët për një ndryshim dhe mund të zbuloni se njerëzit në të vërtetë janë të interesuar të dëgjojnë për atë që po ndodh në jetën tuaj.

Nëse do të ishit gjysma e mirë sa mendoni se jeni, do të bëhu dy herë më i mirë se sa je në të vërtetë.

Gjithmonë je duke folur se sa i mrekullueshëm je, por nëse në të vërtetë do të ishe gjysmë më i mirë se sa mendon se je, do të ishe dy herë më i mirë se sa je tani. Është qesharake se si funksionon, apo jo?

Reflektimi juaj ka filluar të duket pak i mërzitshëm.

Reflektimi juaj ka filluar të duket pak i mërzitshëm. Dua të them, je akoma ti, por nuk je aq i shkëlqyeshëm sa dikur. Ndoshta është koha për t'i dhënë vetes një ndryshim të vogël.

Vë bast që edhe nëna juaj lodhet duke ju dëgjuar të flisni për veten tuaj.

Vë bast edhe për veten tuajmami lodhet duke të dëgjuar që flet për veten gjatë gjithë kohës. Jeni plot me veten tuaj, saqë është e përzier. A mendon ndonjëherë për dikë tjetër përveç vetes?

A je gjithmonë kaq i zhytur në vetvete apo thjesht po përpiqesh të më bësh përshtypje?

A je gjithmonë kaq i zhytur në vetvete apo thjesht po përpiqesh për të më bërë përshtypje? Faleminderit por jo faleminderit.

Ju jeni plot me veten tuaj, është sikur po përpiqeni të fryni egon tuaj Gjëra qesharake për t'i thënë një narcisisti

Egoja juaj është aq e madhe sa u habita koka jote mund të futet në dhomë.

Ti je si një tullumbace, plot me ajër të nxehtë.

Ti je si një tullumbace, plot me ajër të nxehtë. Ju jeni gjithmonë duke folur për veten tuaj dhe jeni gjithmonë duke u përpjekur të jeni në qendër të vëmendjes.

Në vazhdim do t'i hedhim një vështrim disa pyetjeve të bëra më shpesh.

Pyetjet e bëra më shpesh

Si e ulni dikë pasi ju fyen?

Nëse dikush ju fyen, mënyra më e mirë për ta ulur atë është duke e fyer përsëri. Kjo do t'u tregojë atyre se nuk keni frikë prej tyre dhe se nuk do ta merrni lehtë fyerjen e tyre.

Si mund të ktheheni në një fyerje të ashpër?

Nëse dikush ka thënë diçka keq apo lënduese për ju, mund të jetë e vështirë të dini se si të përgjigjeni. Ju mund të ndiheni sikur dëshironi të hakmerreni me një fyerje tuajin, por kjo thjesht mund ta përkeqësojë situatën. Në vend të kësaj, përpiquni të qëndroni të qetë dhe konstruktiv në përgjigjen tuaj. Shpjegoni se sikomenti ju bëri të ndiheni dhe pse ishte i papërshtatshëm. Kjo do ta ndihmojë personin tjetër të kuptojë pse fjalët e tij ishin lënduese dhe shpresojmë se do të kërkojë falje. Nëse jo, të paktën ju do ta keni trajtuar situatën në një mënyrë të pjekur dhe të niveluar.

Shiko gjithashtu: Puthja me sy hapur (A është intimitet)

Si i ndaloni njerëzit që të heqin mickey-n nga ju?

Së pari, përpiquni të jini të vetëdijshëm për atë që ju bën një objektiv të lehtë dhe punoni në përmirësimin e atyre fushave. Nëse jeni gjithmonë ai që zgjidhet, përpiquni të jeni më këmbëngulës dhe të ngriheni për veten tuaj. Për më tepër, përpiquni të mos e humbni vigjilencën rreth njerëzve që nuk i njihni mirë ose të cilëve nuk u besoni. Dhe së fundi, nëse dikush e heq mickey-n nga ju, mos u zemëroni ose mos u mërzitni – thjesht fshijeni atë dhe vazhdoni përpara.

mendimet e fundit

Marrëdhëniet me një narcisist mund të jenë të ndërlikuara dhe ndonjëherë nuk mund t'i shmangësh ato. Megjithatë, ka disa rikthime qesharake që mund t'i përdorni kur keni të bëni me një narcisist. Gjëja e rëndësishme të mbani mend se shumica e sjelljeve narcisiste kanë pak ose aspak ndjeshmëri dhe do t'ju injorojnë derisa të kenë nevojë për diçka nga ju.

Gjëja më e mirë për të bërë është të mos reagoni ndaj frazave të tyre manipuluese, të vendosni kufij dhe të dini se si t'i përgjigjeni një narcisisti. Shpresojmë të keni gjetur disa këshilla për t'u marrë me një narcisist që mund të dëshironi të lexoni edhe Gjërat që thonë narcisistët e fshehtë në një argument për të mësuar disa këshilla të tjera. Faleminderit që gjetët kohë për të lexuar deri në vazhdimkoha.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.