Gjuha e trupit të një burri që nuk është i interesuar (shenja delikate)

Gjuha e trupit të një burri që nuk është i interesuar (shenja delikate)
Elmer Harper

Nëse jeni kurioz nëse një djalë është apo jo i interesuar për ju, kushtojini vëmendje gjuhës së trupit të tij. Kjo mund t'ju japë disa të dhëna për nivelin e tij të interesit. Në këtë artikull, ne do të zbërthejmë disa nga mënyrat se si një djalë mund të sillet nëse ai nuk është i interesuar për ju.

Gjuha e trupit të një burri që nuk është i interesuar për një grua mund të jetë delikate, por zakonisht ka disa shenja treguese. Ai mund të shmangë kontaktin me sy, ose nëse bën kontakt me sy, ai mund të jetë i shkurtër dhe pa ndonjë lidhje të vërtetë. Gjuha e trupit të tij mund të jetë e mbyllur, që do të thotë se duart e tij janë të kryqëzuara ose ai është duke qëndruar me këmbët e hapura. Ai gjithashtu mund të shqetësohet ose të duket i pakëndshëm në praninë e saj.

Mënyra se si sillet rreth jush do t'ju japë disa të dhëna se si ndihet për ju. Nëse jeni në një situatë ku ka njerëz të tjerë përreth, kushtojini vëmendje mënyrës sesi ai ndërvepron me ju në krahasim me të tjerët. Nëse ai duket i painteresuar ose shpërfillës, ka të ngjarë që ai të mos ketë ndjenja të forta për ju. Nëse ai sillet në këtë mënyrë me të gjithë, atëherë nuk je ti, është ai.

13 Shenja që një mashkull nuk është i interesuar për ty.

 1. Ai nuk po të shikon.
 2. Ai po shikon nëpër dhomë.
 3. Ai po shikon në telefonin e tij.
 4. Ai po kalon krahët e tij.
 5. Ai po anon larg jush.
 6. Ai po ngacmohet. duke ju buzëqeshur.
 7. Ai po përdor gjuhën e mbyllur të trupitsugjerime.
 8. Këmbët e tij nuk janë përballë jush.
 9. Nuk tregon interes për atë që po thoni.
 10. Të kthen tërë trupin nga ju.
 11. Nuk ju prek.
 12. Shprehje të këqija të fytyrës

Ai nuk po ju shikon. (Kontakti me sy)

Kur një mashkull nuk është i interesuar për një grua, ai shpesh shmang kontaktin me sy me të. Ai gjithashtu mund t'i mbajë krahët dhe këmbët të kryqëzuara, madje mund ta kthejë trupin nga ajo. Kjo gjuhë e trupit është një shenjë e qartë se ai nuk është i interesuar për të.

Shiko gjithashtu: Si ta bëj burrin tim xheloz pa tradhtuar (Udhëzues)

Ai po shikon nëpër dhomë.

Ai po shikon nëpër dhomë dhe gjuha e tij e trupit thotë se nuk është i interesuar. Ai nuk po bën kontakt me sy, po shqetësohet dhe duket sikur është gati të largohet.

Ai po shikon telefonin e tij.

Ai po shikon telefonin e tij sepse nuk i intereson biseda. Gjuha e trupit të tij është e mbyllur dhe ai nuk po bën kontakt me sy. Kjo është një shenjë e qartë se ai nuk është i interesuar për atë që po thoni.

Ai po kryqëzon krahët.

Ai po kryqëzon krahët. Kjo është një shenjë e qartë se ai nuk është i interesuar për atë që po thoni. Ai mund të jetë duke u përpjekur të krijojë një pengesë mes jush, ose thjesht mund të jetë i pakëndshëm. Sido që të jetë, është më mirë të tërhiqeni dhe t'i jepni pak hapësirë.

Shiko gjithashtu: Të mbështetesh në një karrige (do të thotë më shumë se sa di)

Ai po anon nga ju.

Kur dikush po anon nga ju, zakonisht do të thotë se nuk janë të interesuar për atë që ju jeni duke thënë.Ata mund të përpiqen të distancohen nga ju, ose thjesht mund të mos ndihen rehat nga afërsia. Nëse dikush po anon nga ju, është më mirë t'i lini pak hapësirë ​​dhe të mos përpiqeni ta detyroni të përfshihet në bisedë.

Ai po shqetësohet.

Ai po shqetësohet. Ai nuk mund të ulet i qetë. Ai është duke trokitur këmbën e tij, duke përplasur gishtat mbi tavolinë dhe në përgjithësi duket sikur do të preferonte të ishte kudo, por këtu. Kjo është gjuha e trupit të një njeriu që nuk është i interesuar. Ai nuk ju pëlqen dhe po përpiqet të gjejë një mënyrë për t'i shpëtuar situatës me mirësjellje.

Ai nuk po ju buzëqesh.

Nëse jeni të interesuar për dikë dhe po përpiqeni t'i lexoni gjuha e trupit për të parë nëse edhe ata janë të interesuar për ju, kushtojini vëmendje nëse janë apo jo duke buzëqeshur. Një buzëqeshje e vërtetë do të arrijë në sytë e tyre dhe do t'i bëjë ata të rrudhen në qoshet e quajtur buzëqeshje Dashain. Nëse personi për të cilin jeni i interesuar nuk po e bën këtë, është një tregues mjaft i mirë se ai nuk është i interesuar për ju.

Ai po përdor shenja të mbyllura të gjuhës së trupit.

Ai po përdor të mbyllura shenjat e gjuhës së trupit. Ai i ka duart të kryqëzuara dhe po anon larg jush. Kjo tregon se ai nuk është i interesuar për atë që po thoni dhe po përpiqet të krijojë distancë mes jush.

Këmbët e tij janë të drejtuara larg.

Nëse jeni duke folur me dikë dhe këmbët e tij janë drejtuar larg jush, kjo është një shenjë se ata nuk janë të angazhuar vërtet në tëbiseda dhe më mirë do të ishte diku tjetër. Këmbët tregojnë ku mendja dëshiron të shkojë.

Nuk tregon interes për atë që po thoni.

Nëse jeni duke folur me një burrë dhe ai nuk tregon interes për atë që jeni duke thënë, ka të ngjarë që gjuha e trupit të tij po e përcjell këtë. Ai mund të qëndrojë me krahët e kryqëzuar ose të kthyer nga ju, ose mund të jetë duke parë nëpër dhomë në vend që të ketë kontakt me sy. Nëse i vëreni këto shenja, është më mirë të vazhdoni dhe të flisni me dikë tjetër.

Të kthen nga ju të gjithë trupin.

Nëse një burrë largon gjithë trupin nga ju, është një shenjë e sigurt se ai nuk është i interesuar. Ai ndoshta as nuk po dëgjon atë që po thoni. Kjo gjuhë e trupit është një tregues i fortë se ju duhet të vazhdoni përpara.

Ai nuk ju prek.

Ai nuk ju prek. Është një nga shenjat më të qarta se ai nuk është i interesuar. Nëse do të ishte i interesuar, do të gjente çdo justifikim për t'ju prekur, edhe nëse do të ishte thjesht një furçë krahu ose një prekje e lehtë në dorë. Por ai nuk e bën këtë. Në fakt, ai duket se do të bëjë gjithçka për të shmangur kontaktin fizik me ju. Ky është një flamur i madh i kuq që ai nuk është i interesuar dhe ju duhet të vazhdoni.

Shprehje të këqija të fytyrës.

Ai mund të mos jetë i interesuar nëse ka shprehje të këqija të fytyrës ose gjuhë trupi. Për shembull, ai mund të ketë një grimas në fytyrën e tij duke menduar se Donald Trump, ose ai mund të jetë i shtrirë në karrige mekrahët e tij të kryqëzuar. Nëse ai ka gjuhën e keqe të trupit, kjo mund të jetë një shenjë se ai nuk është i interesuar për atë që po thoni.

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet e bëra më shpesh.

Pyetjet e bëra shpesh

Si të lexoni gjuhën e trupit mashkullor.

Për të lexuar gjuhën e trupit mashkullor, kërkoni shenja që tregojnë interes, të tilla si kontakti me sy, animi ose drejtimi i trupit drejt personit Ata janë të interesuar. Shenja të tjera që mund të tregojnë interes përfshijnë prekjen e fytyrës ose flokëve ose lojën me bizhuteri ose veshje. Nëse një mashkull është i interesuar për ju, ai gjithashtu mund të pasqyrojë gjuhën e trupit tuaj.

Si të bëni kontakt me sy duke përdorur gjuhën e trupit

Kur doni të bëni kontakt me sy me dikë, ka disa gjërat që mund të bëni me gjuhën e trupit tuaj për t'i bërë të ditur. Së pari, qëndroni ose uluni drejt dhe mbani kokën lart. Kjo do t'ju ndihmojë të dukeni më të sigurt dhe të arritshëm. Së dyti, sigurohuni që jeni duke bërë kontakt të drejtpërdrejtë me sy me personin me të cilin dëshironi të flisni. Kjo do të thotë të shikoni në sytë e tyre, jo në ballin e tyre apo diku tjetër në fytyrën e tyre. Së treti, buzëqeshni! Buzëqeshja ju bën të dukeni miqësorë dhe të hapur, dhe kjo do ta qetësojë personin tjetër. Së fundi, mos harroni të mbyllni syrin – shikimi në dikë pa i mbyllur sytë mund t'ju bëjë të dukeni të mërzitur!

Cilat janë të dhënat kryesore të gjuhës së trupit?

Ka disa të dhëna kryesore për gjuhën e trupit që mund të ndihmojnë tregoni se çfarënjë person mendon ose ndjen. Këto përfshijnë shprehjet e fytyrës, kontaktin me sy dhe qëndrimin e trupit. Për shembull, dikush që shmang shikimin e tij dhe ka një qëndrim të mbyllur të trupit mund të ndihet i turpshëm ose i pakëndshëm. Përndryshe, dikush që bën kontakt të fortë me sy dhe ka një qëndrim të hapur të trupit mund të ndihet i sigurt ose i sigurt. Duke i kushtuar vëmendje këtyre shenjave joverbale, mund të kuptoni më mirë se si ndihet dikush në një situatë të caktuar. Ju gjithashtu mund të gjeni të dobishme Çfarë do të thotë kur një djalë shmang kontaktin me sy? për një kuptim më të thellë.

Mendimet e fundit

Ka shumë shenja që një mashkull nuk është të interesuar për ju, përmes shenjave të gjuhës së trupit. Nëse ndiheni kështu, ndoshta është e vërtetë. Gjëja më e mirë për të bërë është të vazhdoni me jetën tuaj dhe t'i lini ata të vazhdojnë me të tyren. Shpresojmë të keni gjetur përgjigjen që keni kërkuar.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.