Kur një djalë ju vendos në zonën e miqve.

Kur një djalë ju vendos në zonën e miqve.
Elmer Harper

Ka disa arsye të ndryshme pse një djalë mund t'ju vendosë në zonën e miqve. Qëllimi ynë është të kuptojmë pse dhe si ta kapërcejmë atë.

Zona e miqve është kur një djalë ju vendos në kategorinë e të qenit thjesht një mik, në vend të një interesi romantik. Djemtë e bëjnë këtë kur nuk duan të ndjekin një marrëdhënie me ju, por ata ende duan t'ju mbajnë si mik. Mund të jetë zhgënjyese të jesh në zonën e miqve sepse mund të duash më shumë nga marrëdhënia, por djalit i intereson vetëm të jenë miq.

Këtu janë 6 arsyet kryesore pse një djalë do t'ju vendosë në zonën e miqve.

6 Arsyet pse një mashkull do t'ju vendosë në zonën e miqve.

  1. Ai nuk është i interesuar për dikë tjetër. 7> Ai ka frikë nga angazhimi.
  2. Ai nuk është gati për një lidhje.
  3. Ai nuk ju sheh si material të dashurës.
  4. Ai po përpiqet t'i marrë gjërat ngadalë.

Ai nuk është i interesuar për ju.

Mund të jetë e vështirë të tregohet për ty apo jo. Nëse ai nuk është i interesuar, ai mund të përpiqet t'ju miqësojë. Kjo do të thotë që ai do t'ju shohë si mik dhe asgjë më shumë. Nëse kjo ndodh, është më mirë të vazhdoni dhe të gjeni dikë që është i interesuar për ju.

Ai është i interesuar për dikë tjetër.

Ai është i interesuar për dikë tjetër. Të dhemb, por duhet të vazhdosh. Ai nuk është i vetmi djalë atje dhe ka dikush atje qëdo të interesohet për ju. Mos e humbni kohën tuaj me dikë që nuk e sheh sa të mrekullueshëm jeni.

Ai ka frikë nga angazhimi.

Ai ka frikë nga angazhimi. Ai nuk dëshiron të jetë në një lidhje sepse ka frikë se mos lëndohet. Ai është lënduar më parë dhe nuk dëshiron ta kalojë atë përsëri. Ai gjithashtu ka frikë se mos refuzohet. Ai nuk dëshiron ta vendosë veten atje dhe të rrezikojë t'i thyhet zemra.

Shiko gjithashtu: Si të fyeni një person mospërfillës (të nënçmuar)

Ai nuk është gati për një lidhje.

Ai nuk është gati për një lidhje. Kur një djalë ju vendos në zonën e miqve, kjo do të thotë se ai nuk ju sheh si një partner romantik. Ai ende mund të kujdeset për ju dhe të gëzojë shoqërinë tuaj, por ai nuk dëshiron të ndjekë një marrëdhënie me ju. Kjo mund të jetë zhgënjyese, veçanërisht nëse jeni të interesuar për të. Sidoqoftë, është e rëndësishme të respektoni vendimin e tij dhe të vazhdoni përpara. Ka shumë djem të tjerë atje që do të ishin të lumtur të takoheshin me ju.

Ai nuk ju sheh si material të dashurës.

Të dhemb kur një djalë që ju pëlqen të vendos në zonën e miqve. Ndjehet sikur po thotë se nuk ju sheh si material të dashurës. Oh. Por mos e humbni shpresën ende. Ka mënyra për të dalë nga zona e miqve. Së pari, përpiquni të kaloni më shumë kohë me të dhe ta njihni më mirë. Tregojini atij se jeni të interesuar për të dhe bëjini të ditur se jeni në dispozicion për një lidhje. Nëse ai ende nuk dëshiron të takohet me ju, atëherë të paktën ju do ta dini këtëke bërë më të mirën.

Ai po përpiqet t'i marrë gjërat ngadalë.

Ai po përpiqet t'i marrë gjërat ngadalë. Ai nuk dëshiron të nxitojë në një marrëdhënie, kështu që ju vendos në zonën e miqve. Ai ndoshta po e bën këtë sepse nuk dëshiron të lëndohet përsëri ose sepse nuk është gati për një lidhje serioze. Sido që të jetë, është më mirë të respektoni dëshirat e tij dhe t'i merrni gjërat gjithashtu ngadalë.

Në vijim do t'i hedhim një vështrim pyetjeve të bëra më shpesh.

pyetjet e bëra shpesh

si e dini nëse një djalë ju vendos në zonën e miqve

Ka disa shenja treguese që një djalë ju ka vendosur në zonën e miqve. Së pari, ai mund të fillojë të flasë me ju për vajzat e tjera për të cilat ai është i interesuar. Ai gjithashtu mund të fillojë të shmangë të qenit vetëm me ju ose të bëjë justifikime për të mos ju prekur. Nëse vëreni ndonjë nga këto gjëra, ka të ngjarë që ai t'ju shohë si asgjë më shumë se një mik.

shenjat që ai ju vendos në zonën e miqve

Ka disa shenja që ai mund t'ju vendosë në zonën e miqve. Për shembull, ai mund të flasë me ju për vajza të tjera që i intereson, ose mund të mos jua kthejë mesazhet ose telefonatat aq shpejt sa dikur. Për më tepër, ai mund të fillojë të bëjë plane me njerëz të tjerë pa ju përfshirë, ose mund të ndalojë së flirtuari fare me ju. Nëse vëreni ndonjë nga këto ndryshime në sjelljen e tij, është e mundur që ai po përpiqet t'ju zonojë me miq.

Shiko gjithashtu: Kuptoni gjuhën e trupit të qafës (zona e harruar)

pse një djalë zonon mikti

Mund të ketë disa arsye pse shoku yt të ka futur në "zonën e miqve".

Mund të jetë se ai nuk tërhiqet fizikisht nga ju dhe ju sheh vetëm si mik. Ose, ai mund të takohet me dikë tjetër dhe është i interesuar vetëm të jetë miq me ju. Është gjithashtu e mundur që ai thjesht të mos jetë gati për një lidhje tani.

Cilido qoftë arsyeja, është më mirë të pranoni që jeni në zonën e miqve dhe të vazhdoni.

çfarë do të thotë kur një djalë ju vendos në zonën e miqve?

"Zona e miqve" është një situatë ku një person në një marrëdhënie miqësie, ndërsa personi tjetër nuk dëshiron një marrëdhënie romantike me një tjetër. Përgjithësisht konsiderohet të jetë një përvojë e pakëndshme për personin që është i interesuar për më shumë sesa për miqësi, pasi atij zakonisht i mohohet çdo kontakt romantik ose seksual me objektin e dëshirës së tyre.

A janë Djemtë vërtet Friendzone?

Është një enigmë klasike: ju keni shtypur dikë për shumë vite, por ata ju shohin vetëm si një mik. Ju keni qenë të zonës së miqve. Por a është e vërtetë zona e miqve?

Shumë njerëz besojnë se zona e miqve është një mit, përdoret për të justifikuar pse dikush nuk ndoqi një marrëdhënie me dikë për të cilin ishin të interesuar.një tjetër, por ndjenja nuk është e ndërsjellë. Në këtë rast, "zona e miqve" mund të shpresojë që duke mbetur miq me personin për të cilin janë të interesuar, ata përfundimisht do të jenë në gjendje t'i fitojnë ata.

A është e mundur të dalësh nga zona e miqve?

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për të dalë nga zona e miqve, por është e mundur. Do t'ju duhet të merrni masa dhe të bëni disa përpjekje për të bërë një lëvizje romantike ose për të rrëfyer ndjenjat tuaja. Nëse përparimet tuaja refuzohen, mos e merrni shumë personalisht - personi tjetër thjesht mund të mos jetë i interesuar për ju në atë mënyrë. Ju rekomandojmë të shikoni Si të dilni nga zona e miqve.

Mendimet përfundimtare

Kur zhvilloni ndjenja romantike për një shok mashkull dhe e dini se keni qenë në një zonë miqsh, mund të jetë e vështirë pasi e dini se ata nuk ndihen njësoj si ju. Ka mënyra për ta bërë atë të ndihet romantik me ju, por këshilla jonë më e mirë është thjesht të vazhdoni përpara dhe të gjeni dikë që ju pëlqen së pari për ju. Shpresojmë që të keni shijuar leximin e këtij postimi dhe të keni gjetur përgjigjen tuaj. Deri herën tjetër qëndroni të sigurt.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.