Pse ai ndaloi së foluri me mua (U ndal papritur)

Pse ai ndaloi së foluri me mua (U ndal papritur)
Elmer Harper

A po pyesni veten pse ai ndaloi së foluri me ju dhe çfarë veprimi të ndërmerrni? Nëse po, atëherë ju jeni në vendin e duhur për të gjetur përgjigje. Ne do të shqyrtojmë disa nga shkaqet më të zakonshme dhe hapat që mund të ndërmerrni.

Mund të jetë shumë lënduese dhe konfuze kur dikush me të cilin keni folur ndalon papritur. Shpesh mund të na lërë të ndjejmë sikur kemi bërë diçka të gabuar ose se diçka nuk është në rregull me ne. E vërteta është se komunikimi është një rrugë e dyanshme dhe mund të ketë qenë vendimi i personit tjetër që të ndalojë së foluri.

Ndoshta ata kanë pasur një ndryshim në rrethanat e tyre të jetës, si p.sh. punë ose largim, ose ndoshta ata mendonin se biseda nuk po shkonte askund. Herë të tjera, mund të jetë për shkak se personi tjetër thjesht nuk është gati për një marrëdhënie më të thellë.

Çfarëdo që të jetë arsyeja, përpiquni të kuptoni se çfarë po ndodh në jetën e tij për t'ju dhënë të dhëna se pse ai ndaloi së foluri me ju në radhë të parë. Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të ketë ndodhur nga fundi i tyre që i shtyu ata të merrnin atë vendim dhe mbani mend se komunikimi është një rrugë e dyanshme.

10 Arsyet pse një djalë ndalon së foluri me ty.

 1. Ai nuk është i interesuar për ju.
 2. Ai po flet me dikë tjetër.
 3. Ai ka vazhduar.
 4. Ai është i zënë me gjëra të tjera.
 5. Ai është takuar me dikë tjetër.
 6. Ai ka probleme personale.
 7. Ai po ndihet i mbytur ngaduke folur me ju. Këshilla jonë më e mirë do të ishte t'i dërgoni atij një mesazh nëse nuk merrni përgjigje, vazhdoni me jetën tuaj që nuk ia vlen koha juaj.

  Shpresojmë që këtë postim ta keni gjetur të dobishëm, ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni Pse A ndalojnë djemtë papritmas të dërgojnë mesazhe? (Zbulojeni tani)

  marrëdhënie.
 8. Ti thua diçka që e ofendoi.
 9. Ti ishe shumë i ngjitur.
 10. Ai është i zënë me gjëra të tjera.

Ai nuk është i interesuar për ju.

Mund të ketë shumë arsye pse dikush do të ndalonte papritur së foluri me ju. Ndoshta ata kanë takuar dikë të ri për të cilin janë të interesuar, ose ndoshta ju keni thënë diçka që i ka ofenduar. Nëse nuk jeni të sigurt se cila është arsyeja, nuk ka të keqe t'i pyesni ata drejtpërdrejt. Megjithatë, nëse ata nuk duan t'ju thonë ose ju japin një përgjigje të paqartë, ndoshta është më mirë të vazhdoni përpara. Nuk ka kuptim të përpiqesh të detyrosh një marrëdhënie me dikë që qartësisht nuk është i interesuar.

Shiko gjithashtu: Ndarja me një manipulues emocional

Ai po flet me dikë tjetër.

Është e mundur që ata thjesht të jenë zënë dhe të kenë harruar të flasin me ty. Ose, ndoshta ata vendosën që nuk donin të vazhdonin një marrëdhënie me ju për çfarëdo arsye. Nëse jeni vërtet kurioz për atë që ndodhi, mund të provoni t'i kontaktoni ata dhe t'i pyesni nëse janë mirë ose nëse po ndodh diçka që i pengon ata të flasin me ju.

Por, në fund të ditën, nëse dikush papritmas ndalon së foluri me ju, ndoshta është më mirë të vazhdoni më tej. Ka shumë njerëz të tjerë në botë me të cilët mund të flasësh dhe nuk ka kuptim të ndalesh te dikush që nuk dëshiron të flasë me ty.

Ai ka vazhduar. Pse ai ndaloi së foluri me mua (U ndal papritur)

Ai ka vazhduar dhe ju mund të ndiheni konfuzë dhe të lënduarnga mungesa e papritur e komunikimit. Mund të jetë e vështirë të kuptosh pse ai ka pushuar së foluri me ty, veçanërisht nëse keni pasur një marrëdhënie të ngushtë më parë.

Mund të jetë sepse ai ka ndryshuar prioritetet e tij ose mund të ketë gjetur dikë tjetër për të cilin është i interesuar Ai gjithashtu mund të jetë ndjerë i mbingarkuar nga situata dhe ka nevojë për hapësirë ​​prej saj.

Mund t'i dërgoni një mesazh nëse mendoni se ai ka vazhduar për të marrë një përgjigje. “Kanë kaluar disa javë që kur folëm për herë të fundit dhe unë kam filluar të pyes veten nëse ai ka vazhduar. Ishim aq afër, dhe më pas ai papritmas pushoi së foluri me mua. Unë nuk e di se çfarë kam bërë gabim, ose nëse ka diçka që nuk shkon me mua. Thjesht shpresoj që ai të jetë mirë dhe të jetë i lumtur.”

Cildo qoftë arsyeja, është e rëndësishme të gjesh kohë për të përpunuar ndjenjat e tua dhe t'i japësh vetes kohë për të pikëlluar humbjen e një miqësie ose marrëdhënieje. Është e rëndësishme të mbani mend se nuk është faji juaj, pasi ndonjëherë njerëzit ndryshojnë mendje për arsye jashtë kontrollit tuaj. Nëse ju ndihmon, përpiquni t'i afroheni me respekt, në mënyrë që ai të dijë se si ndiheni për situatën.

Ai është i zënë me gjëra të tjera. (Arsyet pse ai ndaloi së foluri)

Mund të ketë një sërë arsyesh pse ai papritmas ndaloi së foluri me ju. Mund të jetë se ai është i zënë me gjëra të tjera dhe nuk ka kohë për ju, ose se ai ka humbur interesin për ju. Nëse jeni të shqetësuar se pse ai ndaloiduke folur me ju, gjëja më e mirë për të bërë është ta pyesni atë drejtpërdrejt. Në këtë mënyrë, mund të zbuloni se cili është problemi dhe të përpiqeni ta zgjidhni atë.

Ai është takuar me dikë tjetër. (ndalo së foluri me ty papritmas)

Mund të jetë se ai takoi dikë tjetër dhe nuk ka asnjë mënyrë të lehtë për t'ju thënë se ky është rasti. Ju mund të kontaktoni miq të përbashkët nëse ai ndalon së foluri me ju papritmas për të zbuluar nëse nuk ju pëlqen më.

Ai ka probleme personale.

Mund të jetë se ai po kalon disa çështje personale dhe i duhet pak kohë për të zgjidhur gjërat. Ndoshta ai nuk di se si t'i trajtojë problemet që ka në jetën e tij shtëpiake dhe është më e lehtë thjesht të mos ju përgjigjet, pasi tani ai merret me gjërat e jetës në shtëpi. Një djalë zhduket kur ka gjëra me të cilat duhet të merret ose nuk u përgjigjet mesazheve për t'ju ngarkuar me problemet e tij,

Ai ndihet i mbytur nga marrëdhënia.

Ai ndihet i mbytur nga marrëdhënia. Ai ndihet sikur nuk mund të marrë frymë sikur po e mbyten. Ai dëshiron të dalë, por nuk dëshiron ta lëndojë atë. Kështu që ai tërhiqet dhe ndalon së foluri me të, duke shpresuar se ajo do ta marrë mesazhin dhe do ta lërë të shkojë. Por ajo nuk e bën, dhe ai ndihet i bllokuar. Ai po mendon të ndahet me të, por nuk është i sigurt nëse mund ta kalojë këtë.

Disa njerëz mund të jenë dërrmues të jesh pranë nëse është hera juaj e parë që jeni në "LOVE", atëherë ky është një emocion i fuqishëm që mund t'ju bëjë të bëni gjërat që junuk do ta bënte në mënyrë alternative.

Ti thua diçka që e ofendoi atë.

Mund të jetë shumë e vështirë të kuptosh pse dikush ndalon papritur të flasë me ty, veçanërisht nëse ke thënë diçka që mund ta ketë ofenduar. Është e rëndësishme të mbani mend se të gjithë i trajtojnë situatat ndryshe dhe disa njerëzve mund t'u duhet më shumë kohë se të tjerëve për të përpunuar emocionet e tyre.

Nëse keni thënë diçka që e ofendoi atë, gjëja më e mirë për të bërë është të bëni një hap prapa, t'i jepni pak hapësirë ​​dhe t'i kërkoni falje për fjalët tuaja. Mund të jetë e dobishme të përpiqeni të flisni personalisht ose përmes telefonit nëse është e mundur, pasi kjo do t'ju lejojë të dyve mundësinë për të shpjeguar se si ndiheni dhe të punoni drejt një zgjidhjeje. Në çdo rast, është e rëndësishme të respektoni dëshirat e tij për hapësirën derisa ai të jetë gati të flasë për të.

Ti ishe shumë i ngjitur.

Kisha disa kohë në një lidhje dhe mendova se po shkonte mirë. Kemi folur shpesh dhe kemi ndarë shumë gjëra me njëri-tjetrin. Megjithatë, një ditë ai papritmas pushoi së foluri me mua. Isha i hutuar dhe i lënduar, duke pyetur veten se çfarë kishte ndryshuar kaq shpejt.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trembur e trupit (shprehjet e fytyrës nga frika)

Pas disa reflektimeve, kuptova se problemi mund të ketë qenë se isha shumë i ngjitur. Unë e telefonoja vazhdimisht dhe përpiqesha ta shihja gjatë gjithë kohës. Kjo e bëri atë të ndihej i mbytur dhe ai pushoi së foluri me mua për të krijuar distancë.

Është e rëndësishme të ruani ekuilibrin në çdo marrëdhënie në mënyrë që të dy njerëzit të ndihenrespektuar dhe dëgjuar. Tani që e kuptoj pse ai ndaloi së foluri me mua, mund të punoj për t'i dhënë më shumë hapësirë ​​partnerit tim, duke i treguar akoma dashurinë dhe mbështetjen time.

Ai është i zënë me gjëra të tjera.

Ai është i zënë me të tjera gjëra, kështu që mund të jetë e vështirë të kuptosh pse ai papritmas pushoi së foluri me mua. Mund të jetë se ai është i preokupuar me angazhimet e punës ose familjes dhe thjesht nuk ka kohë për të folur.

Ndoshta ai ka pasur një mosmarrëveshje me dikë tjetër dhe ka nevojë për hapësirë ​​për të përpunuar emocionet e tij. Madje mund të ndodhë që ai ndihet i dërrmuar dhe ka nevojë për kohë vetëm për të reflektuar.

Sido që të jetë rasti, është e rëndësishme që të dy të largohemi nga njëri-tjetri në mënyrë që të sigurohemi që marrëdhënia jonë të mbetet e shëndetshme dhe e fortë.

Nëse ndihem i lënduar ose I hutuar nga heshtja e tij e papritur, unë duhet t'i komunikoj ndjenjat e mia në një mënyrë të sinqertë dhe të hapur. Kjo do të na japë hapësirë ​​për t'u lidhur edhe një herë dhe për të ecur përpara në një mënyrë pozitive.

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet më të shpeshta.

Pyetjet e bëra më shpesh.

A duhet ta pyes pse ndaloi së foluri me mua?

Nuk ka përgjigje të lehtë nëse duhet ta pyesni apo jo pse ai ndaloi së foluri me ju. Nga njëra anë, mund të ia vlen të mbyllet paksa e situatës. Por nga ana tjetër, mund të jetë gjithashtu e dhimbshme të dëgjosh arsyet pse ai vendosi të ndërpresë gjithçkakomunikimi. Në fund të fundit, ju takon juve të vendosni nëse dëshironi apo jo ta pyesni atë për këtë.

Pse dhemb kur dikush ndalon së foluri me ju?

Mund të jetë vërtet lëndues kur dikush ju kujdesi për papritur ndalon së foluri me ju. Është sikur ata janë zhdukur në ajër dhe nuk e keni idenë pse. Quhet "fantazma" dhe është një mënyrë frikacake për t'i dhënë fund një marrëdhënieje.

Fantazma është kur dikush ndërpret papritmas çdo komunikim me ju pa asnjë shpjegim. Është një formë e braktisjes emocionale që mund t'ju bëjë të ndiheni konfuz, të refuzuar dhe madje të pavlerë.

Dhimbja e të qenit fantazmë mund të krahasohet me dhimbjen e një ndarjeje. Të dyja përfshijnë një humbje të lidhjes me dikë që ju intereson. Por me fantazmat, nuk ka mbyllje. Ju mbeteni të pyesni veten se çfarë shkoi keq dhe nëse mund të kishit bërë ndonjë gjë për ta parandaluar atë.

Nëse jeni fantazma, është e rëndësishme t'i jepni vetes kohë për të pikëlluar humbjen. Lejojeni veten të ndjeni dhimbjen dhe më pas vazhdoni. Mos u ndalni në atë që mund të ketë qenë ose mos u përpiqni të kontaktoni personin që ju ka krijuar fantazmë. Ata kanë marrë vendimin e tyre dhe është koha që ju të bëni të njëjtën gjë.

pse ai ndaloi së foluri me mua pasi fjetëm së bashku?

Mund të jetë e vështirë të kuptosh pse dikush do të ndalonte duke folur me ju pasi keni fjetur së bashku. Mund të jetë për një sërë arsyesh, duke filluar nga ndjenja e sikletit apo fajitpërvoja për të mos dashur të bëjë një angazhim.

Ndoshta personi nuk po kërkonte një lidhje serioze dhe nuk dëshiron të vazhdojë të të shohë, ose ndoshta po të përdorte për nevojat e veta. Cilatdo qofshin arsyet e tyre, është e rëndësishme të mbani mend se këtu nuk ka përgjigje të drejtë ose të gabuar.

Nëse personi tjetër ka zgjedhur të mos flasë me ju pasi kanë fjetur së bashku, atëherë është më mirë ta respektoni atë vendim dhe të lëvizni në. Është gjithashtu e rëndësishme të kushtoni kohë për veten dhe ndjenjat tuaja, pasi kjo përvojë mund të jetë e vështirë dhe konfuze. Disa djem janë të papjekur dhe mund të mos dinë të flasin më pas. Ju gjithashtu mund ta pyesni atë se çfarë po ndodh në kokën e tij.

Pse ai ndaloi së foluri me mua pa asnjë arsye?

Mund të jetë e vështirë të kuptosh pse dikush do të ndalonte së foluri me ty pa asnjë arsye arsyeja. Mund t'ju bëjë të ndiheni konfuz dhe të pasigurt për atë që ka ndodhur. Nëse ai papritmas ka ndaluar së foluri me ju pa dhënë një shpjegim, mund të jetë se ata po përjetojnë diçka të vështirë në jetën e tyre ose po luftojnë me emocionet e tyre. Është e rëndësishme të respektoni nevojën e tyre për hapësirë, por gjithashtu t'i jepni dorën dhe t'i bëni të ditur se jeni aty nëse duan të flasin.

pse ata ndaluan së foluri me mua, a jam i mërzitshëm?

Është e natyrshme të ndiheni të lënduar dhe të hutuar kur dikush që ju intereson ndalon së foluri me ju. Mund të jetë e vështirë të përcaktohet arsyeja e saktë pse kjoka ndodhur, por është e rëndësishme të mbani mend se mund të mos ketë lidhje me ju. Ndoshta ata po kalojnë një kohë të vështirë, ose ndoshta thjesht kanë nevojë për pak hapësirë.

Ka mundësi që biseda juaj të mos jetë interesante, por mund të jetë edhe për shkak të diçkaje që nuk ka lidhje me ju ose bisedave që keni bërë.

Në vend që të përqendroheni në arsyet pse ata pushuan së foluri me ju, përqendrohuni në mënyrat se si mund ta bëni veten më të lumtur dhe më të shëndetshëm. Merrni pak kohë për veten tuaj, praktikoni kujdesin për veten dhe kaloni kohë me njerëz që ju bëjnë të ndiheni mirë dhe të vlerësuar.

pse ai ndaloi së foluri me mua pasi u ndamë

Ne u ndamë disa muaj më parë dhe që atëherë, ai ka ndaluar së foluri me mua. Nuk jam i sigurt pse e bëri atë, por dhemb. Dikur ishim kaq afër dhe tani duket sikur ai thjesht më ka injoruar plotësisht. Ndoshta ai ka vazhduar dhe nuk dëshiron të bëjë më asgjë me mua, gjë që është mirë, por do të ishte mirë që të paktën të ma thoshte këtë. Nuk e di, ndoshta thjesht po e mendoj shumë këtë gjë.

Mendimet përfundimtare.

Mund të ketë shumë arsye pse ai ndaloi së foluri me ju, mund të jetë se ai po kalon diçka që ju ndoshta nuk e keni ditur. Ai mund të ndalojë së foluri me ju sepse nuk ju do më në jetën e tij. Situata e të gjithëve është e ndryshme, duhet të lexoni së pari kontratën për të kuptuar pse një djalë do të ndalojë
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.