Pse djemtë sillen çuditshëm pasi lidhen? (Intimiteti dhe largësia)

Pse djemtë sillen çuditshëm pasi lidhen? (Intimiteti dhe largësia)
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Pra, po pyesni veten pse një djalë sillet çuditshëm pasi lidhet me ju. nëse është kështu, ju keni ardhur në vendin e duhur për ta kuptuar këtë.

Ka disa arsye të zakonshme pse djemtë distancohen pas intimitetit. Ata mund të përpiqen të kuptojnë se si ndihen, ose mund të jenë duke parë njerëz të tjerë. Sido që të jetë, është më mirë t'i tregoni atij se si ndiheni dhe t'i jepni pak hapësirë. Nivelet e oksitocinës dhe testosteronit mund të luajnë një rol në mënyrën se si ai vepron pas lidhjes. Nëse doni t'i çoni gjërat më tej, merrini gjërat ngadalë dhe shikoni se si reagon ai. Nëse një djalë fillon të sillet çuditshëm, atëherë mund ta pyesni se çfarë ka dhe të përpiqeni ta kuptoni vetë.

Nëse nuk jeni akoma më i mençuri, atëherë ne kemi renditur 8 arsye pse një djalë do të sillet në këtë mënyrë pasi të lidhet me ju.

8 Arsyet pse djemtë sillen si të çuditshëm pasi të lidheni. nuk duan t'i udhëheqin ata.
 • Ata nuk duan të lëndojnë ndjenjat e tyre.
 • Ata nuk janë gati për një lidhje.
 • Ata nuk tërhiqen nga ju.
 • Ata ndihen fajtorë.
 • Ndihen fajtorë.
 • Ndjehen në faj>
 • Thjesht nuk është ajo që ata kërkojnë. (Distanca)

  Ai nuk është mësuar të jetë intim me dikë dhe po ndihet pak i dërrmuar. Ose, ai mund të shqetësohet se personi me të cilin është lidhur nuk dëshiron të jetë shokme përfitime dhe në vend të kësaj është në kërkim të një lidhjeje. Kur një djalë lidhet për herë të parë me një vajzë, mund të jetë po aq konfuze - lëreni të marrë frymë dhe të mbledhë mendimet e tij përpara se të bëni ndonjë gjë që mund ta pengojë atë.

  Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë kur shikon dikë dhe ai shikon larg?

  Çfarëdo qoftë arsyeja, është e rëndësishme të komunikoni me shokun tuaj të lidhjes dhe të kuptoni se çfarë po ndodh. Nëse nuk jeni në të njëjtën faqe, kjo mund të çojë në disa situata të sikletshme.

  Ata nuk duan t'i udhëheqin. (Gjë e njëhershme)

  Disa djem mund të sillen çuditshëm sepse janë të shqetësuar për ta udhëhequr vajzën përpara, ndërsa të tjerët mund ta bëjnë këtë sepse nuk janë të sigurt se si të veprojnë rreth saj pas lidhjes. Në fund të fundit, varet nga djali dhe si ndihet rehat pranë vajzës. Nëse ai është rehat, atëherë ndoshta do të sillet normalisht. Nëse ai nuk është, atëherë ai mund të sillet çuditshëm.

  Ata nuk duan të lëndojnë ndjenjat e tyre. (Diçka e rastësishme)

  Ata nuk duan të lëndojnë ndjenjat e tyre. Ata nuk duan t'i bëjnë të ndihen të pakëndshëm ose të vetëdijshëm. Ata nuk duan të thonë gjënë e gabuar dhe t'i bëjnë të ndihen keq për veten e tyre. Ata thjesht duan të jenë miq dhe të kalojnë mirë.

  Nuk janë gati për një lidhje. (duke parë Njerëz të tjerë)

  Ata nuk janë gati për një marrëdhënie. Disa djem thjesht duan të argëtohen dhe të shijojnë lirinë e tyre. Ata nuk duan të lidhen me një vajzë. Kur fillojnë të kenë ndjenja për një vajzë, ata mundenfillojnë të sillen çuditshëm sepse nuk dinë si ta trajtojnë situatën.

  Ata nuk tërhiqen nga ju.

  Nëse po pyesni veten pse dikush nuk tërhiqet nga ju, mund të jenë një sërë arsyesh. Ndoshta ata nuk ju shohin fizikisht tërheqës, ose ndoshta nuk janë të interesuar për të njëjtat gjëra si ju. Është gjithashtu e mundur që ata thjesht nuk janë gati për një lidhje tani. Nëse jeni përpjekur të kuptoni se si ndihet dikush dhe ende nuk jeni të sigurt, është më mirë të flisni me të drejtpërdrejt.

  Ata ndihen fajtorë. (Distant After Intimacy)

  Nuk është e pazakontë që djemtë të sillen çuditshëm pasi lidhen me një vajzë. Ata mund të ndihen fajtorë për atë që kanë bërë ose të jenë të shqetësuar se si ndihet vajza për ta. Nëse keni vënë re se djali juaj po sillet çuditshëm pasi jeni lidhur, mos u shqetësoni - është normale. Thjesht jepini pak kohë për t'u përshtatur dhe ai do të kthehet në veten e tij të vjetër brenda një kohe të shkurtër.

  Ata pendohen për atë që bënë. (Djemtë bëhen të penduar)

  Ata pendohen për atë që bënë. Nuk është e pazakontë që djemtë të sillen çuditshëm pasi lidhen. Ata mund të ndihen fajtorë ose të sikletshëm për të gjithë. Ata gjithashtu mund të jenë të shqetësuar për atë që mendoni për ta. Nëse një djalë sillet në mënyrë të çuditshme pasi lidhet me ju, ndoshta kjo është për shkak se ai nuk është i sigurt se si ndiheni për të.

  Është thjesht një qëndrim për një natë. (Larg pas intimitetit)

  Nuk ka nevojë të mendosh shumë për gjëratnëse thjesht po kërkoni një qëndrim për një natë. Por nëse vëreni se djali me të cilin jeni lidhur po sillet çuditshëm pas faktit, mund të ia vlen të mendoni nëse ka apo jo më shumë në situatë sesa thjesht një përplasje e rastësishme. Është e mundur që ai të ndihet fajtor për lidhjen me ju dhe tani po përpiqet të distancohet, ose mund të jetë i shqetësuar se ju do të prisni më shumë prej tij sesa ai është i gatshëm të japë. Sido që të jetë, është më mirë të mos lexoni shumë në sjelljen e tij dhe thjesht të shijoni momentin për atë që ishte.

  Në vijim do t'i hedhim një vështrim disa prej pyetjeve më të zakonshme.

  pyetjet e bëra më shpesh

  Pse meshkujt bëhen të largët pasi bëhen intimë?

  Ka disa shpjegime të mundshme për t'u afruar në kohë. Mund të ndodhë që ata ndihen të mbingarkuar nga intimiteti dhe kanë nevojë për pak hapësirë ​​për të përpunuar ndjenjat e tyre. Përndryshe, mund të jetë se ata ishin të interesuar vetëm për aspektin fizik të takimit dhe tani po tërhiqen sepse nuk duan asgjë serioze. Së fundi, është gjithashtu e mundur që burrave thjesht u duhet pak kohë për veten e tyre pasi të bëhen intime në mënyrë që të rimbushen. Cilado qoftë arsyeja, është e rëndësishme t'u jepni pak hapësirë ​​djemve pasi të jenë bërë intimë me ju - përndryshe, ata mund të fillojnë të sillen çuditshëm dhe të distancohen edhe më tej.

  Çfarë bëni kur një djalë tërhiqet pasIntimiteti?

  Kur një djalë tërhiqet pas intimitetit, mund të jetë konfuze dhe zhgënjyese. Ka disa arsye të mundshme pse ai mund ta bëjë këtë, dhe është e rëndësishme të kuptoni nëse djali thjesht po merr një distancë ose nëse në të vërtetë po humbet interesin. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë po ndodh, provoni të flisni me të për këtë dhe shikoni se si reagon. Nëse ai është i hapur dhe i hapur për të folur, atëherë ka të ngjarë që nuk ka asgjë të keqe dhe ai ka nevojë vetëm për pak hapësirë. Megjithatë, nëse ai është i largët dhe nuk reagon, mund të jetë një shenjë se ai nuk është më i interesuar.

  Çfarë thoni në mëngjes pas një lidhjeje?

  Kjo varet nga situata dhe njerëzit e përfshirë. Megjithatë, disa gjëra që mund të thoni përfshijnë shprehjen e falënderimeve për një kohë të mirë, pyetjen nëse janë mirë, ose thjesht duke thënë lamtumirë, mund t'i kërkoni numrin e tyre, ose është mirë t'i shihni përsëri.

  A duhet të dërgoni mesazhe pas një lidhjeje?

  Kjo varet nga situata dhe marrëdhënia midis dy personave të përfshirë. Nëse jeni të dy në të njëjtën faqe dhe thjesht kërkoni për një lidhje të rastësishme, atëherë nuk ka nevojë të dërgoni mesazhe pas faktit. Sidoqoftë, nëse shpresoni për diçka më serioze ose dëshironi të kontaktoni personin tjetër për t'u siguruar që është mirë, atëherë një mesazh mund të jetë një ide e mirë. Në fund të fundit, varet nga ju dhe me çfarë ndiheni rehat.

  Si i dërgoni mesazhe një lidhjeje pas një kohe?

  Nëse nuk keni dëgjuarnga bashkimi juaj pas një kohe, nuk ka nevojë të shqetësoheni. Ata mund të jenë të zënë me punë ose angazhime të tjera. Sidoqoftë, nëse doni t'i kontaktoni dhe t'i dërgoni mesazhe, thjesht dërgoni një mesazh të rastësishëm duke pyetur se si po bëjnë. Nuk ka nevojë ta mendosh shumë - thjesht mbaje atë të lehtë dhe miqësore.

  Sa kohë presin djemtë për të dërguar mesazhe pas një lidhjeje?

  Në përgjithësi, djemtë priren të presin pak përpara se të dërgojnë mesazhe pas një lidhjeje. Kjo ka të ngjarë sepse ata duan të shmangin shfaqjen si shumë të ngjitur ose nevojtarë. Në vend të kësaj, ata do të marrin pak kohë për veten e tyre përpara se të kontaktojnë personin me të cilin janë lidhur. Në këtë mënyrë, ata mund të duken më të relaksuar dhe më të lehtë.

  Si e kuptoni nëse një djalë dëshiron një lidhje apo thjesht një lidhje?

  Ka disa gjëra kyçe për t'u kërkuar nëse po pyesni nëse një djalë dëshiron një lidhje apo thjesht një lidhje. Së pari, nëse ai ju dërgon mesazhe ose ju telefonon vonë natën, ka të ngjarë që ai thjesht të jetë duke kërkuar për një lidhje. Së dyti, nëse ai nuk dëshiron t'ju prezantojë me miqtë ose familjen e tij, kjo është një tjetër shenjë se ai nuk është i interesuar për ndonjë gjë serioze. Së fundi, nëse ai duket se është gjithmonë i zënë kur përpiqeni të bëni plane, kjo është ndoshta sepse ai nuk është i interesuar për asgjë afatgjatë.

  Si ta ktheni një lidhje në një lidhje?

  Nuk është gjithmonë e lehtë ta ktheni një lidhje në një lidhje. Ndonjëherë duhet pak punë, dhe ndonjëherë ndodh thjesht natyrshëm. Nësejeni të interesuar ta ktheni lidhjen tuaj në diçka më shumë, këtu janë disa gjëra që mund të bëni:

  1. Flisni me ta për ndjenjat tuaja. Kjo është ndoshta gjëja më e rëndësishme që mund të bëni. Nëse ndjeni diçka më shumë sesa thjesht tërheqje fizike, tregojini ata. Ata mund të ndihen në të njëjtën mënyrë, dhe nëse nuk e bëjnë, të paktën do ta dini se ku qëndroni.

  2. Kaloni kohë me ta jashtë dhomës së gjumit. Lidhjet janë të shkëlqyera, por nëse doni diçka më shumë, duhet të kaloni kohë me partnerin tuaj edhe në mjedise të tjera. Njihuni me ta si person, jo vetëm si dikë me të cilin bëni seks.

  3. Jini të sinqertë me veten. Pyesni veten nëse kjo është me të vërtetë ajo që dëshironi, ose nëse thjesht jeni kapur në këtë moment. Është në rregull të kesh dyshime, por sigurohu që po e merr vendimin për arsyet e duhura përpara se t'i shkosh më tej gjërat.

  Si e dalloni nëse është thjesht një lidhje?

  Ka disa shenja kryesore që mund të kërkoni për të parë nëse bashkimi juaj është i interesuar për diçka më serioze. Së pari, shikoni sa shpesh ju kontaktojnë dhe ju dërgojnë mesazhe ose telefonata. Nëse ata po kontaktojnë me ju vetëm kur duan të lidhen, ka të ngjarë që ata të mos kërkojnë asgjë më shumë. Një tjetër shenjë është nëse ju prezantojnë apo jo me miqtë e tyre. Nëse ata po ju mbajnë të fshehtë nga rrethi i tyre shoqëror, ndoshta është thjesht një gjë e rastësishme. Së fundi, kini parasysh sa përpjekje bëjnë atanë netët e takimeve ose takimet tuaja. Nëse ata nuk janë të gatshëm të shpenzojnë kohë dhe para për ju, ka të ngjarë që ju të jeni thjesht një lidhje me ta.

  pse djemtë zhduken pasi lidhen?

  Ka disa arsye pse djemtë mund të zhduken pasi të lidhen. Ndoshta ata ndihen sikur arritën atë që dëshironin dhe nuk ka nevojë të qëndrojnë pranë. Ndoshta ata nuk po kërkojnë asgjë serioze dhe thjesht u argëtuan. Ndoshta kanë takuar dikë tjetër për të cilin janë më të interesuar. Cilado qoftë arsyeja, nuk është gjithmonë e qartë pse djemtë zhduken pasi lidhen.

  Shiko gjithashtu: Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenja joverbale (Mënyra e duhur)

  Mendimet e fundit

  Mund të jetë e vështirë për një djalë të lidhet me dikë për shumë arsye. Mund të jetë konfuze dhe frustruese, por nëse e doni atë në jetën tuaj, jepini pak kohë. Nëse nuk ju pëlqen të kaloni kohë me të ose nuk mund ta shihni veten duke u dashuruar me të, diçka nuk është në rregull dhe duhet të distancoheni prej tij. Shpresojmë që të keni gjetur përgjigjen tuaj pasi të keni lexuar këtë postim deri herën tjetër, faleminderit që keni kaluar kohë me ne. Mund të gjeni gjithashtu shenja të dobishme që ajo pendohet për tradhtinë (A mund ta thoni vërtet?) deri herën tjetër.
  Elmer Harper
  Elmer Harper
  Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.