Shefi i gjuhës së trupit ju pëlqen.

Shefi i gjuhës së trupit ju pëlqen.
Elmer Harper

Nëse jeni duke pyetur veten nëse shefi juaj ju pëlqen apo jo dhe dëshironi ta dini përmes gjuhës së trupit të tij, atëherë ky është postimi për ju.

Shiko gjithashtu: Komunikimi i Kinesikës (Lloji i Gjuhës së Trupit)

Gjuha e trupit është një mënyrë e shkëlqyer për të vlerësuar nëse shefi juaj ju pëlqen apo jo. Nëse ata janë vazhdimisht duke kontaktuar me sy, duke buzëqeshur dhe duke u mbështetur kur flasin me ju, atëherë është një shenjë e mirë që ata kënaqen duke ju pasur pranë. Megjithatë, nëse ata shmangin kontaktin me sy, kryqëzojnë krahët ose largohen nga ju kur flasin, atëherë mund të jetë koha të filloni të kërkoni një punë të re.

Ka disa gjëra që ju duhet të bëni kur lexoni gjuhën e trupit, është e rëndësishme të merret parasysh konteksti i situatës. Për shembull, nëse jeni në një takim dhe dikush i ka duart kryqëzuar, ai mund të jetë i mbyllur ndaj asaj që po diskutohet. Megjithatë, nëse jeni në një festë dhe dikush i ka duart kryqëzuar, ai thjesht mund të jetë i ftohtë. Kjo është ajo që do të thotë në të vërtetë konteksti

Është e rëndësishme të kuptohet konteksti kur interpretohet gjuha e trupit sepse i njëjti sugjerim mund të ketë kuptime të ndryshme në varësi të situatës. Në vazhdim do t'i hedhim një vështrim 8 shenjave të gjuhës së trupit që shefi juaj ju pëlqen.

8 Shenja që Shefi juaj ju pëlqen

  1. Ato ju përfshijnë në biseda dhe sigurojnë që ju 'përfshihen në lak.
  2. Ata bëjnë kontakt me sy me ju dhe buzëqeshin.
  3. Ata anojnë kur flasin me ju.
  4. Ata qeshin me tyshaka.
  5. Të kërkojnë mendimin tënd.
  6. Të bëjnë komplimente.
  7. Ata ju prekin në krah ose në shpatull.
  8. Ata përdorin shenja të hapura të gjuhës së trupit.

Ata ju përfshijnë në biseda dhe sigurohen që ju përfshihet në lak.

Nëse shefi juaj po sigurohet që t'ju përfshijë në biseda dhe të sigurohet që jeni në lak, kjo është një shenjë e mirë që ju pëlqen. Ata mund t'ju prekin në shpatull ose në shpinë për t'ju treguar se ju pëlqeni. Mbajtja e jush në kontakt ose bisedë është një mënyrë e madhe për të treguar se ju pëlqeni dhe ju respektojnë.

Ata bëjnë kontakt me sy me ju dhe buzëqeshin.

Nëse shefi juaj po bën kontakt me sy me ju dhe duke buzëqeshur, është një shenjë e mirë që ju pëlqeni. Gjuha e trupit është një pjesë e rëndësishme e ndërveprimit shoqëror dhe aftësia për ta lexuar mund të jetë e dobishme për të kuptuar se si ndihen të tjerët. Nëse shefi juaj ruan kontaktin me sy dhe buzëqesh, kjo është një tregues i mirë se ata janë të kënaqur me punën tuaj dhe kënaqen me ju pranë.

Ata anojnë kur flasin me ju.

Ata janë të kënaqur me punën tuaj. mbështetuni kur flasin me ju. Është një shef klasik i gjuhës së trupit që ju pëlqen të nënshkruani. Ata duan të jenë pranë jush, duan të dëgjojnë atë që po thoni dhe duan të sigurohen që po i kushtoni vëmendje. Është një shenjë e mirë që shefi juaj është i interesuar për ju dhe për atë që keni për të thënë. Ne anojmë kur na pëlqen diçka dhe largohemi kur na pëlqenMos.

Ata qeshin me shakatë tuaja.

Nëse shefi juaj qesh me shakatë tuaja, kjo është një shenjë e mirë që ju pëlqen. Gjuha e tyre e trupit do t'ju japë të dhëna se si ndihen ata, kështu që kushtojini vëmendje mënyrës se si reagojnë kur jeni përreth. Nëse ata buzëqeshin dhe qeshin shpesh, kjo është një tregues i mirë se ata gëzojnë shoqërinë tuaj.

Ata ju kërkojnë mendimin tuaj.

Kjo është një shenjë e mirë që shefi juaj ju pëlqen dhe respekton mendimin tuaj . Do të thotë që ata e vlerësojnë kontributin tuaj dhe i besojnë gjykimit tuaj. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të ndërtuar një marrëdhënie të fortë me shefin tuaj dhe për t'i treguar atij se jeni një pasuri për ekipin.

Ata ju bëjnë komplimente.

Nëse shefi juaj ju bën komplimente , është një shenjë e mirë që ju pëlqeni. Ata mund të përpiqen të krijojnë një raport me ju, ose thjesht mund të vlerësojnë punën tuaj. Sido që të jetë, është një shenjë pozitive që ju jeni në anën e tyre të mirë.

Ata ju prekin në krah ose në shpatull.

Ata ju prekin në krah ose në shpatull - kjo është e qartë shenjë që shefi juaj ju pëlqen dhe është i interesuar për ju. Ata mund të përpiqen të krijojnë një lidhje më personale me ju, ose thjesht mund të përpiqen të tregojnë mbështetjen e tyre. Sido që të jetë, është një shenjë e mirë!

Ata përdorin shenja të hapura të gjuhës së trupit.

Nëse shefi juaj po përdor shenja të hapura të gjuhës së trupit, është një shenjë e mirë që ju pëlqeni. Gjuha e hapur e trupit përfshin gjëra të tilla si mbajtja e kontaktit me sy,duke u përkulur drejt jush kur flasin dhe duke i mbajtur krahët dhe këmbët të pakryqëzuara. Nëse shefi juaj po i bën këto gjëra, kjo është një tregues i mirë se ata janë të interesuar për atë që po thoni dhe se ata ju shohin pozitivisht.

Shiko gjithashtu: Baste argëtuese dhe flirte për të bërë me të dashurin tuaj

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa pyetje të zakonshme kur bëhet fjalë për shenjat e gjuhës së trupit që shefi juaj ju pëlqen.

Pyetjet e bëra më shpesh

Si e dini me siguri se shefi juaj tërhiqet fshehurazi nga ju?

Ka një disa shenja sinjalizuese që shefi juaj tërhiqet fshehurazi nga ju. Ata mund të fillojnë t'ju kushtojnë më shumë vëmendje se zakonisht, ose mund të largohen nga rruga e tyre për të qenë pranë jush. Ata gjithashtu mund t'ju komplimentojnë më shpesh se zakonisht, ose mund të gjejnë justifikime për t'ju prekur. Nëse shefi juaj po vepron ndryshe rreth jush, kjo mund të jetë sepse ata janë të tërhequr nga ju. Varet nga ju se si do t'i qaseni kësaj.

Pse shefi im flirton me mua?

Mund të ketë disa arsye pse shefi juaj po flirton me ju. Ndoshta ata janë tërhequr nga ju dhe duan të ndjekin një marrëdhënie romantike. Ose, ata mund të përpiqen të përfitojnë nga ju dhe të përdorin pozicionin e tyre të pushtetit për të marrë atë që duan. Nëse nuk jeni të interesuar për shefin tuaj në aspektin romantik, është më mirë ta bëni të qartë se nuk jeni të interesuar dhe t'i jepni fund flirtimit.

Shefja ime femër është e tërhequr nga unë. Çfarë duhet të bëj?

Nuk ka përgjigje të lehtë për këtë pyetje.Nëse jeni të tërhequr edhe nga shefi juaj, atëherë mund të dëshironi të eksploroni një marrëdhënie të mundshme. Megjithatë, nëse nuk jeni të interesuar për shefin tuaj, do t'ju duhet të jeni të kujdesshëm se si e trajtoni situatën.

Nëse vendosni të vazhdoni një marrëdhënie me shefin tuaj, është e rëndësishme të jeni të sigurt se mund të trajtoni një marrëdhënie profesionale dhe personale. Do t'ju duhet të jeni në gjendje të vendosni kufij dhe të mbani të ndara punën dhe jetën tuaj personale.

Nëse nuk jeni të interesuar të ndiqni një marrëdhënie me shefin tuaj, do të duhet të jeni të kujdesshëm se si ndërveproni me të. Shmangni flirtin ose t'i jepni asaj ndonjë tregues se jeni të interesuar për diçka tjetër përveç një marrëdhënieje profesionale. Nëse ajo vazhdon, mund t'ju duhet të keni një bisedë me të për kufijtë tuaj të ndërsjellë.

Çfarë duhet të bëj nëse shefi im më pëlqen/flirton me mua?

Nëse mendoni se shefi juaj tërhiqet nga ju ose flirtoni me ju, ka disa gjëra që mund të bëni. Mund të përpiqeni ta shpërfillni atë dhe të shpresoni që të largohet, të flisni me një koleg të besuar për mënyrën se si ndiheni ose të flisni drejtpërdrejt me shefin tuaj. Megjithatë, kini parasysh se biseda me shefin tuaj mund ta bëjë situatën më të vështirë. Nëse nuk ndiheni rehat, ndoshta është më mirë ta shmangni situatën krejtësisht. Ju rekomandojmë fuqimisht të shikoni Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenja joverbale (Mënyra e saktë) për të kuptuar vërtetë se sipër të lexuar njerëzit saktë.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.