Truket alfa të gjuhës së trupit për meshkujt (për çdo djalë)

Truket alfa të gjuhës së trupit për meshkujt (për çdo djalë)
Elmer Harper

Nëse dëshironi të jeni më të ngjashëm me meshkujt alfa dhe të përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit joverbal dhe gjuhës së trupit, ky është postimi i duhur për ju. Ne do të ndajmë disa këshilla dhe truke të shkëlqyera që të mund të bëheni më alfa.

Nëse nuk keni kohë, ka disa gjëra që mund të bëni për fitore të shpejta. Së pari, besoni se jeni në kontroll. Së dyti, keni qetësi të brendshme. Së fundi, përdorni gjuhën e trupit tuaj në përputhje me rrethanat. Disa truke alfa të gjuhës së trupit të mashkullit janë për të krijuar kontakt me sy, për të pasur një qëndrim të hapur dhe të sigurt dhe për të përdorur gjestet e duarve për të theksuar pikat. Ne do t'i hedhim një vështrim më të detajuar më poshtë.

Së pari duhet të kuptojmë se çfarë është një mashkull alfa.

Shiko gjithashtu: A kemi vullnet të lirë apo gjithçka është e paracaktuar!

Çfarë është një mashkull alfa?

Një burrë i cili konsiderohet si më i suksesshmi, më i fuqishmi ose dominuesi në një grup është një mashkull alfa. Ai është zakonisht udhëheqësi i grupit dhe vendos standardet që burrat e tjerë duhet të ndjekin. Shpesh do të shihni një mashkull alfa në pozita të pushtetit si CEO ose drejtor. Ata zakonisht kanë nivele të larta përgjegjësie, kanë një plan për të punuar drejt dhe për të thirrur të shtënat. Ata pëlqejnë të shihen si personi më i fuqishëm, mbresëlënës dhe më i suksesshëm në dhomë dhe njerëzit do të tërheqin drejt tyre. Por si arrini në këtë fazë dhe a mund të mësohet? Epo, përgjigjja e thjeshtë është po.

Shiko gjithashtu: 81 fjalë negative që fillojnë me H (me përkufizime)

Në vijim do të hedhim një vështrim në 8 mënyrat kryesore se si mund të bëheni më alfa mashkull në çdo situatë.

8 mënyrat kryesore për t'u bërë njëMashkull Alfa.

  1. Thkimi kongruent.
  2. Përdor një prekje qetësuese.
  3. Pretendoni hapësirën tuaj.
  4. Përdorni gjuhën e hapur të trupit.
  5. Fton të tjerët të marrin pjesë në bisedë.
  6. Përdor një ton të ndryshueshëm të zërit dhe volumit.
  7. Përdor më shumë gjeste të dorës.

Pse është tundja kongruente një Tipari i mashkullit alfa?

Thkimi kongruent është një tipar mashkullor alfa sepse demonstron besim dhe dominim. Kur një burrë tund kokën në një mënyrë kongruente, kjo tregon se ai është i sigurt për veten dhe veprimet e tij. Kjo lloj gjuhe e trupit është shumë tërheqëse për femrat, pasi tregon një partner të fortë dhe të aftë. Shumica e meshkujve alfa do ta bëjnë këtë ndërsa flasin dhe ndërsa dëgjojnë. Kjo është një mënyrë për të theksuar fjalët dhe gjithashtu për të ndihmuar të tjerët të theksojnë kur flasin.

Pse meshkujt alfa përdorin një prekje qetësuese?

Një mashkull alfa ka më shumë gjasa të prekë njerëzit për të qetësuar njerëzit dhe do të shmangë shfaqjen e shenjave nervore të gjuhës së trupit si prekja e vetvetes. Do të shihni shumë meshkuj alfa që nxisin shtrëngime duarsh dhe goditje të larta.

Pse meshkujt alfa pretendojnë hapësirë?

Ka disa arsye pse meshkujt alfa mund të kërkojnë hapësirë. Duke pretenduar hapësirë, ata në thelb thonë se ata janë qeni më i mirë dhe të gjithë të tjerët duhet t'u binden atyre. Një arsye tjetër mund të jetë për të treguar forcën dhe burrërinë e tyre. Duke zënë shumë hapësirë, ata po tregojnë se janë fizikisht të fuqishëm dhe të aftëduke mbrojtur ata që i rrethojnë. Cilado qoftë arsyeja, është e qartë se meshkujt alfa kanë një tendencë për të zënë shumë hapësirë ​​- si fjalë për fjalë ashtu edhe figurative.

Pse meshkujt alfa përdorin gjuhën e hapur të trupit?

Gjuhën e hapur të trupit gjithashtu e bën më të lehtë për ta afrimin dhe ndërveprimin me të tjerët, gjë që mund të jetë e dobishme si në mjediset sociale ashtu edhe në ato të biznesit. Gjuha e hapur e trupit gjithashtu e bën më të lehtë për meshkujt alfa të komunikojnë interesat dhe qëllimet e tyre, gjë që mund të jetë e dobishme si në marrëdhëniet personale ashtu edhe në ato profesionale. Në fund të fundit, meshkujt alfa përdorin gjuhën e hapur të trupit, sepse kjo u jep atyre një avantazh në shumë aspekte të ndryshme të jetës së tyre dhe tregon kontroll. Ata po tregojnë se nuk kanë frikë nga askush në afërsi të tyre.

Një mashkull alfa do të ftojë të tjerët të marrin pjesë në bisedë

Një mashkull alfa do të ftojë të tjerët të marrin pjesë në bisedë për një sërë arsyesh . Ai mund të dëshirojë të fitojë një kuptim më të thellë të temës në fjalë, ose mund të kërkojë të krijojë raporte me personin tjetër. Sido që të jetë, një mashkull alfa e njeh vlerën e komunikimit dhe e di se duhen dy persona për të zhvilluar një bisedë të vërtetë. Duke i ftuar të tjerët të marrin pjesë, ai po tregon gatishmërinë e tij për t'u angazhuar dhe besimin e tij në aftësinë e tij për të zhvilluar një bisedë. Një mashkull alfa do të kontrollojë rrjedhën e bisedës për të lejuar të tjerët të komunikojnë.

Pse të përdoret AlfaToni i ndryshueshëm i zërit dhe vëllimi?

Ka disa arsye pse Alpha përdor tonin e ndryshueshëm të zërit dhe volumin. Arsyeja e parë është shfaqja e dominimit. Duke përdorur një ton më të thellë, më autoritar, alfat mund të pohojnë dominimin e tyre mbi të tjerët. Kjo është veçanërisht e dobishme kur përpiqeni të fitoni vëmendjen e një grupi ose individi. Arsyeja e dytë është për të përcjellë emocione. Duke ndryshuar lartësinë dhe volumin e zërit të tyre, alfat mund të shprehin se si ndihen në mënyrë më efektive sesa nëse do të përdornin një zë monoton. Kjo mund të jetë e dobishme për të përcjellë ndjeshmëri ose për të treguar emocione. Së fundi, përdorimi i toneve të ndryshme të zërit dhe vëllimeve mund t'i ndihmojë Alfat të komunikojnë në mënyrë më efektive me ata përreth tyre. Duke ndryshuar modelet e tyre vokale, alfat mund ta kuptojnë më mirë mendimin e tyre dhe të kuptohen më mirë nga të tjerët

Pse meshkujt alfa përdorin më shumë gjeste të duarve?

Tipari që ndajnë meshkujt alfa është se ata janë më shprehës dhe entuziast se të tjerët në mënyrë që të fitojnë vëmendjen dhe të kontrollojnë bisedën dhe të nënvizojnë atë që thonë. Përdoreni këtë gjest nëse doni të nënvizoni pikat në bisedën tuaj.

Në vijim do të hedhim një vështrim në disa nga pyetjet më të zakonshme.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pse meshkujt alfa janë më tërheqës për femrat?

Meshkujt alfa janë më tërheqës për femrat, sepse ata paraqesin një atmosferë fuqie dhe besimi. Trupi i tyregjuha është zakonisht më dominuese dhe më e sigurt, gjë që mund të jetë një kthesë për shumë gra. Ata gjithashtu priren të jenë fizikisht më të fortë dhe kanë një status social më të lartë, të cilat të dyja janë cilësi që femrat i kërkojnë shpesh tek një bashkëshort.

Si të qëndrojmë si një mashkull alfa

Si të supozojmë një alfa Qëndrimi mashkullor është një nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni për të krijuar besim. Një mashkull alfa zakonisht qëndron me duart pas shpinës, gjoksin jashtë dhe mjekrën lart. Kjo gjuhë e trupit përcjell autoritet dhe fuqi.

Si të ecni si një mashkull alfa

Ecni me qëllim dhe shmangni shikimin poshtë në tokë ndërsa lëvizni. Duke e mbajtur veten në këtë mënyrë, do të hasni si një udhëheqës që të tjerët do të duan ta ndjekin.

Si të uleni si një mashkull Alfa.

1. Uluni drejt - qëndrimi i mirë është çelësi për t'u dukur me vetëbesim dhe kontroll.

2. Merrni hapësirë ​​– mos kini frikë të hapni këmbët ose të vendosni krahët në mbështetëse.

3. Përkuluni prapa – kjo tregon se jeni të relaksuar dhe rehat në mjedisin tuaj.

4. Bëni kontakt me sy – shikimi poshtë dikujt tregon se nuk keni frikë ta sfidoni atë.

Mendimet përfundimtare.

Kur bëhet fjalë për gjuhën e trupit alfa mashkullor, ka disa truke që mund të përdorni menjehere. Gjëja më e mirë për të bërë është t'i praktikoni ato derisa të bëhen natyrë e dytë. Shpresojmë që të keni shijuar duke lexuar këtë postim. Deri herën tjetër, qëndroni të sigurt. Ju gjithashtu mund të dëshironi të mësoni më shumërreth Sigma Male kontrolloni këtë tani.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.