Shenjat që ajo i vjen keq për tradhtinë (A mund ta thoni vërtet?)

Shenjat që ajo i vjen keq për tradhtinë (A mund ta thoni vërtet?)
Elmer Harper

Disa njerëz mund të mendojnë se mënyra më e mirë për të zbuluar nëse personi i rëndësishëm i tyre i ka mashtruar është duke i pyetur ata. Megjithatë, kjo mund të jetë një situatë e ndërlikuar. Nëse personi nuk dëshiron të përgjigjet ose ata gënjen, kjo mund të çojë në shumë zemërim dhe ndjenja të lënduara.

Ka shenja që ajo i vjen keq për mashtrimin që mund t'i kërkoni për të marrë një ide për atë që ndodhi pa pasur ndonjë konfrontim.

Ka disa shenja kryesore që mund të tregojnë se ajo është penduar për tradhtinë. Njëra është nëse ajo fillon të distancohet nga partneri i saj i lidhjes. Kjo mund të jetë në formën e më pak komunikimit, shmangies së paraqitjes së bashku në publik ose anulimit të planeve.

Ajo gjithashtu mund të fillojë të tregojë më shumë interes në marrëdhënien e saj me partnerin e saj kryesor. Kjo mund të jetë dëshira për të kaluar më shumë kohë së bashku, për të qenë më e dashur ose për të qenë më e hapur për mendimet dhe ndjenjat e saj.

Për më tepër, ajo mund të shprehë ndjenja faji ose keqardhjeje drejtpërdrejt te partneri i saj ose tek të tjerët afër saj. Nëse ajo është me të vërtetë penduar, ka të ngjarë të ndërmarrë hapa për t'i dhënë fund lidhjes dhe për t'i rregulluar gjërat me partnerin e saj kryesor.

Më poshtë është një shpjegim më i detajuar i 5 shenjave që ajo pendohet që ju tradhtoi.

10 shenja që ajo pendohet se ju tradhtoi.

Ajo ju akuzon për tradhti.

Çfarë do të thotë kur ajo ju akuzon se e keni tradhtuar në mënyrë të qartë?

ajo zakonisht po përjeton pasiguri dhe pyet veten nëse nuk është mjaft e mirë ose nëse duhet të punojë më shumë.

Ajo mund të jetë duke u përpjekur të kuptojë situatën në kokën e saj dhe të fajësojë veten për problemet, duke shfaqur shenja keqardhjeje. Ajo përpiqet të gjejë mënyra për të shmangur fajin e saj duke ju akuzuar se keni bërë pikërisht atë që ju ka bërë.

Gone Of Sex

Ajo nuk dëshiron të flejë më me ju ose është bërë gjithnjë e më pak me kalimin e kohës. Ajo mund të ndihet në faj dhe nuk dëshiron që ju të kapni ndonjë surprizë të keqe.

Të shmanget gjatë gjithë kohës.

Nëse thotë se është jashtë ose qëndron vonë në punë, kjo mund të jetë një shenjë tjetër e fajit të saj. Sa më shumë kohë që të pendohet, aq më pak kohë do të dëshirojë të jetë pranë jush për të shmangur ndonjë dhimbje nga ana e saj.

Mos merr telefonata kur je përreth.

Kur je pranë, heshtja flet shumë. Nëse ajo po i injoron telefonatat tuaja ose vini re se shumë telefonata po vijnë, ajo mund t'i ketë dhënë fund lidhjes dhe personi tjetër nuk dëshiron ta lëshojë. Ndonjëherë mosdëgjimi nga një grua për një periudhë të gjatë kohore mund të jetë një shenjë se ajo po përpiqet të shërohet dhe të shërohet nga afera përpara se të kontaktojë me ju.

Dhurata të papritura.

A ju ka dhënë dhurata të dyshimta në shtëpi apo ka bërë ndonjë udhëtim të papritur? Kjo mund të jetë një shenjë e fajit

Është normale që njerëzit të veprojnë ndryshe pasi janë akuzuar për mashtrim. Ata mund të japinju dhurata, rezervoni udhëtime me ju ose përpiquni të gjeni më shumë kohë me ju.

Zgjidhja e përleshjeve me ju.

Gratë shpesh përdorin zemërimin si një mënyrë për të shprehur pakënaqësinë ose fajin ndaj partnerit të tyre. Ky mund të jetë një tregues se ajo po kërkon një grindje sepse dëshiron që ju të ndaheni me të. Nëse ajo vazhdon të grindet me ty, nuk do të ketë nevojë të të tregojë për lidhjen, sepse ti do të ndahesh me të së pari.

Krijon dramë.

Ajo ka nevojë për konflikt për të krijuar dramë në jetën e saj. Kjo është një mënyrë për t'ju bërë ta shihni atë si të padëshirueshme, në mënyrë që të prishni marrëdhënien me të. Është një mënyrë për të distancuar veten nga ju, kështu që ajo nuk duhet të thotë të vërtetën për këtë çështje.

Nuk ka qasje në rrjetet e saj sociale.

Të gjitha mediat sociale janë një fushë e minuar këto ditë. Nëse partneri juaj papritmas largohet nga të gjitha mediat sociale pa një arsye të mirë, mund të jetë një shenjë se ai po ju fsheh diçka. Ata mund të jenë duke ju tradhtuar dhe nuk duan që ju ta zbuloni duke shkuar në profilet e tyre në rrjetet sociale ose me kë është e lidhur.

Ajo nuk mund të thotë "të dua".

Ajo është ndjerë në faj dhe duke qenë se nuk mund të thotë "të dua" pa u ndjerë në faj, fjalët e saj kanë ndryshuar. Ndoshta të belbëzojë ose të shmangë ta thotë fare. Provoni të thoni fjalët "Të dua" për të parë nëse do të marrësh një përgjigje.

Flisni për të tjerët që kanë tradhtuar.

Nëse përmendni temën eafera e gruas së një shoku dhe ajo e shmang atë ose e ndryshon temën të gjithë së bashku, kjo mund të jetë një tregues i fajit. Gjuha e saj e trupit do të ndryshojë dhe ajo mund të humbasë fjalët për të mësuar më shumë se si të kapni një gënjeshtar, shikoni këtë artikull këtu.

Pyetje dhe përgjigje

1. Çfarë do të bëni nëse jeni penduar që keni tradhtuar partnerin tuaj?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi mënyra më e mirë e veprimit do të ndryshojë në varësi të situatës individuale. Megjithatë, disa këshilla se çfarë të bëni nëse jeni penduar që keni tradhtuar partnerin tuaj përfshijnë:

  • Të pranoni gabimet tuaja: Pranimi që keni tradhtuar dhe kërkimi i faljes ndaj partnerit është një hap i parë i rëndësishëm.
  • Përpiquni t'i rregulloni gjërat: Pasi të keni pranuar se keni tradhtuar, përpiquni t'i rregulloni gjërat me partnerin tuaj. Kjo mund të përfshijë përfshirjen në komunikim të hapur dhe të sinqertë, përmirësimin e ndryshimeve dhe rindërtimin e besimit.
  • Mësoni nga gabimet tuaja: Pas mashtrimit, është e rëndësishme të reflektoni mbi atë që ju bëri të tradhtoni në radhë të parë. Kjo mund t'ju ndihmojë të shmangni krijimin e

2 të ngjashme. Si mund ta dalloni nëse ajo është penduar që ju tradhtoi?

Ka disa mënyra për të treguar nëse ajo pendohet që ju tradhtoi. Një mënyrë është të shikoni gjuhën e trupit të saj dhe të shihni nëse ajo duket e penduar apo fajtore.

Një mënyrë tjetër është të dëgjoni tonin e zërit të saj kur ajo flet me ju; nëse ajo tingëllon e penduar ose kërkon falje, ajondoshta pendohet që ju tradhtoi.

Më në fund, mund ta pyesni drejtpërdrejt nëse ajo pendohet që ju tradhtoi; nëse ajo përgjigjet sinqerisht, përgjigja e saj ka të ngjarë të zbulojë nëse ajo është penduar apo jo për veprimet e saj.

Shiko gjithashtu: Pse djemtë puthen me sy hapur (Kurrë mos i besoni një burri)

3. A është e mundur të riparoni një marrëdhënie pas tradhtisë?

Është e mundur të riparoni një marrëdhënie pas tradhtisë nëse të dyja palët janë të gatshme të punojnë në lidhjen dhe të falin njëri-tjetrin. Mashtrimi mund të jetë një gjë e vështirë për t'u kapërcyer, por nuk është e pamundur. Nëse të dy partnerët janë të përkushtuar për të rindërtuar besimin dhe komunikimin, atëherë marrëdhënia ka një shans të mirë për t'u riparuar.

Është e mundur të riparoni një marrëdhënie pas tradhtisë, por nuk është e lehtë. Mashtrimi mund të dëmtojë besimin dhe mund të jetë e vështirë të rindërtohet besimi pasi të jetë thyer.

4. Si e dalloni nëse ajo ndihet fajtore për tradhtinë?

Ndjenjat e fajit shpesh shihen lehtë në fytyrën e një gruaje. Ajo mund të skuqet ose sytë e saj mund të lëvizin me nerva. Tensioni dhe ankthi i saj mund të dalin në formën e deklaratave negative, veçanërisht nëse ndihet sikur është kapur në flagrancë. Hidhini një sy 10 shenjave më të larta të fajit.

5. A e kuptojnë mashtruesit atë që kanë humbur?

Shiko gjithashtu: Kuptimi i një puthje në faqe (lloji i puthjes)

Shumica e njerëzve që mashtrojnë nuk e kuptojnë atë që kanë humbur derisa të jetë tepër vonë. Mashtrimi mund të çojë në humbjen e besimit, respektit dhe intimitetit në një marrëdhënie. Mund të çojë gjithashtu nëhumbja e miqësisë, respektit për veten dhe vetëvlerësimit.

6. Kur njerëzit tradhtojnë, a ndihen fajtorë?

Disa njerëz mund të ndihen fajtorë pas mashtrimit, ndërsa të tjerët jo. Është e rëndësishme të theksohet se mashtrimi mund t'i referohet shumë gjërave të ndryshme, të tilla si mashtrimi në një test, mashtrimi i një partneri ose vjedhja.

Përmbledhje

Ka disa shenja që ajo mund të pendohet për tradhtinë, si për shembull nëse befas bëhet më e largët ose nëse fillon t'ju shmangë. Nëse vëreni ndonjë nga këto shenja, është e rëndësishme të flisni me të për atë që ndodhi dhe t'i jepni një shans për të shpjeguar veten. Nëse ajo është vërtet e penduar, atëherë mund të vendosni nëse do ta falni apo jo dhe të ecni përpara.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë se si të lexoni gjuhën e trupit, shikoni këtë artikull.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.