Shenjat që tregojnë se ish-i juaj po ju teston në rrjetet sociale.

Shenjat që tregojnë se ish-i juaj po ju teston në rrjetet sociale.
Elmer Harper

Ka shumë mënyra se si ish-i juaj mund t'ju testojë në mediat sociale, si Facebook, Twitter, Instagram ose Snapchat. Ato mund të jenë delikate, si klikimi i butonit pëlqim, ose pasive-agresive. Kjo do të varet nga mënyra se si jeni ndarë dhe cila është marrëdhënia juaj aktuale me ish-in tuaj.

Nëse ata fillojnë të pëlqejnë ose komentojnë postimet tuaja më shumë se zakonisht, mund të jetë një shenjë se ata po përpiqen të shohin nëse jeni ende të interesuar për to. Nëse ata fillojnë të postojnë gjëra që kanë për qëllim t'ju bëjnë xheloz, është një mënyrë tjetër për të testuar ndjenjat tuaja për ta. Nëse vazhdimisht sjellin të kaluarën ose përpiqen të fillojnë debate me ju, kjo është një shenjë se ata ende nuk ju kanë tejkaluar dhe po përpiqen të tërheqin vëmendjen tuaj.

Shiko gjithashtu: 50 fjalë të Halloween-it që fillojnë me W (me përkufizim)

Çfarë duhet të bëni nëse jeni të hutuar ose të mërzitur nga veprimet e ish-it? Këshilla jonë më e mirë do të ishte t'i shpërfillni ato. Megjithatë, nëse doni të ktheheni bashkë, atëherë duhet t'i pyesni se çfarë po bëjnë. Më pas, do t'i hedhim një vështrim 14 shenjave që tregojnë se ish-i juaj po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj.

14 shenja që ish-i juaj po ju teston.

  1. Ata ndezën dramë me ju në seksionin e komenteve të postimeve të miqve të përbashkët.
  2. Ata pëlqejnë dhe komentojnë postimet nga njerëzit që ju interesojnë> Ata bëjnë komente të çuditshme në fotot dhe postimet tuaja.
  3. Ata "pëlqejnë" fotot tuaja.
  4. Ata postojnë foto që janëpozicionuar në mënyrë strategjike për të tërhequr vëmendjen tuaj.
  5. Ata ju "unfollow" dhe "refollow".
  6. Ata ju etiketojnë në postime.
  7. Ata ju dërgojnë mesazhe drejtpërdrejt.
  8. Ata pëlqejnë fotografinë tuaj të re të profilit.
  9. Ata pëlqejnë fotografinë tuaj të re të profilit>Ata ju dërgojnë një kërkesë për miqësi.
  10. Ata postojnë një foto të ju të dyve së bashku.

Ata fillojnë dramë me ju në seksionin e komenteve të postimeve të miqve të përbashkët.

Nëse ish-i juaj vazhdimisht lë komente në postimet e miqve tuaj të përbashkët, kjo është një shenjë se ata po përpiqen të fillojnë dramë me ju. Nëse ata po e bëjnë këtë në mënyrë të përsëritur, është një shenjë e qartë se ata nuk janë mbi ju dhe ende shpresojnë të marrin një reagim nga ju. Nëse mundeni, përpiquni të shpërfillni komentet e tyre dhe të vazhdoni me jetën tuaj.

Ata pëlqejnë dhe komentojnë postimet e njerëzve që ju interesojnë.

Nëse ish-i juaj vazhdimisht i pëlqen dhe komenton postimet e njerëzve që ju interesojnë, është një shenjë mjaft e qartë se ata po ju testojnë. Ata duan të shohin se si reagoni dhe nëse do të bëheni xheloz apo jo. Nëse mund të qëndroni të qetë dhe të mbledhur, kjo do t'u tregojë atyre se nuk jeni të shqetësuar nga mashtrimet e tyre dhe se keni ecur përpara.

Ata mund të përpiqen të shohin nëse jeni ende të interesuar për ta ose nëse keni vazhduar. Nëse ish-i juaj vazhdimisht i pëlqen dhe komenton postimet tuaja, kjo është një shenjë se ata nuk janë mbi juende.

Ata postojnë foto që e dinë se do t'ju shqetësojnë.

Nëse ish-i juaj poston vazhdimisht foto që ata e dinë se do t'ju shqetësojnë, është një shenjë e qartë se ata po ju testojnë. Ata duan të shohin se si reagoni dhe nëse ende kujdeseni për ta. Nëse nuk mund t'i rezistoni kontrollimit të faqes së tyre ose të mërziteni nga postimet e tyre, ata e dinë se ju kanë ende një kontroll. Gjëja më e mirë për të bërë është të bëni një pushim nga mediat sociale dhe t'i jepni vetes pak kohë për t'u shëruar.

Ata bëjnë komente të çuditshme për fotot dhe postimet tuaja.

Nëse ish-i juaj vazhdimisht bën komente të çuditshme në fotot dhe postimet tuaja, kjo është një shenjë se ata po ju testojnë. Ata mund të përpiqen të shohin nëse do të reagoni apo nëse ende kujdeseni për ta. Nëse nuk doni të angazhoheni me ta, thjesht injoroni komentet e tyre.

Ata postojnë foto që janë të vendosura në mënyrë strategjike për të tërhequr vëmendjen tuaj.

Ish-i juaj po ju teston në rrjetet sociale nëse postojnë foto që janë të vendosura në mënyrë strategjike për të tërhequr vëmendjen tuaj. Ata mund të përpiqen të shohin nëse keni ende ndjenja për ta, ose nëse jeni ende të interesuar për ta. Nëse e shihni ish-in tuaj duke postuar rregullisht foto në vende që e dini se do t'i shihni, ka të ngjarë që ata të jenë duke ju testuar.

Shiko gjithashtu: Si të komandoni respekt si grua (Këshilla dhe truke)

Ata ju bëjnë "unfollow" dhe "rifollow".

Nëse ish-i juaj vazhdimisht ju heq ndjekjen dhe ri-following në rrjetet sociale, kjo është një shenjë e qartë se ata po ju testojnë. Ata duan të shohin se si reagoni ndaj tyrepraninë, dhe nëse keni apo jo ende ndjenja për ta. Nëse filloni t'i përgjigjeni negativisht veprimeve të tyre, kjo vetëm do t'u konfirmojë atyre se nuk i keni kaluar ende. Gjëja më e mirë që mund të bëni është të shpërfillni përpjekjet e tyre për të kontaktuar dhe të vazhdoni me jetën tuaj.

Ata ju etiketojnë në postime.

A po ju kontrollon ende ish-i juaj përmes rrjeteve sociale? Nëse vazhdimisht ju pëlqejnë postimet tuaja ose ju etiketojnë në komente, mund të jetë një shenjë se po ju testojnë për të parë nëse jeni ende të interesuar për to.

Ata ju dërgojnë mesazhe drejtpërdrejt.

Nëse ish-i juaj vazhdimisht ju dërgon mesazhe në rrjetet sociale, kjo është një shenjë se ata po ju testojnë. Ata duan të shohin se si reagoni ndaj mesazheve të tyre dhe nëse do të përgjigjeni apo jo. Nëse përgjigjeni, ata ka të ngjarë të vazhdojnë t'ju dërgojnë mesazhe në një përpjekje për të marrë një reagim nga ju. Nëse nuk përgjigjeni, ata mund ta marrin si një shenjë se nuk jeni më të interesuar për ta dhe të vazhdojnë.

Ata pëlqejnë fotografinë tuaj të re të profilit.

Nëse ish-i juaj e pëlqen fotografinë tuaj të re të profilit, kjo është një shenjë se ata janë ende të interesuar për ju dhe po ju testojnë në rrjetet sociale. Nëse nuk jeni të interesuar të ribashkoheni me ish-in tuaj, mund t'i injoroni veprimet e tyre ose t'i bllokoni nga llogaritë tuaja të mediave sociale.

Ata i shikojnë historitë tuaja.

Nëse ish-i juaj po i shikon ende historitë tuaja në mediat sociale, është një shenjë e qartë se ata janë ende të interesuar përju. Edhe pse ata mund të mos jenë gati të kontaktojnë dhe t'ju kontaktojnë drejtpërdrejt, ata padyshim që po ju kontrollojnë dhe po përpiqen të vlerësojnë reagimin tuaj ndaj tyre. Nëse jeni gjithashtu të interesuar të ribashkoheni, kjo është një shenjë pozitive se gjërat mund të funksionojnë mes jush.

Ata komentojnë postimet tuaja.

Nëse ish-i juaj komenton në postimet tuaja, kjo është një shenjë se ata janë ende të interesuar për ju dhe po testojnë ujërat për të parë se si reagoni. Nëse nuk jeni të interesuar të ribashkoheni, sigurohuni që t'i shpërfillni komentet e tyre ose të përgjigjeni në një mënyrë që e bën të qartë se nuk jeni të interesuar.

Ata ju dërgojnë një kërkesë për miqësi.

Nëse ish-i juaj papritmas ju dërgon një kërkesë për miqësi në rrjetet sociale, mund të jetë një shenjë se ata po ju testojnë. Duke parë se si reagoni ndaj kërkesës së tyre, ish-i juaj mund të përpiqet të vlerësojë nëse jeni apo jo ende i interesuar për ta. Nëse e pranoni kërkesën e tyre dhe filloni të ndërveproni me ta në internet, kjo mund t'i japë ish-it tuaj idenë e gabuar dhe mund të çojë në më shumë probleme në rrugë.

Ata postojnë një foto të ju të dyve së bashku.

Nëse ish-i juaj poston një foto me ju të dy së ​​bashku në rrjetet sociale, mund të jetë një shenjë se ata po ju testojnë. Ndoshta ata janë kuriozë të shohin se si do të reagoni, ose nëse do t'i afroheni. Nëse nuk jeni të interesuar të ribashkoheni, është më mirë të injoroni postimin e tyre dhe të vazhdoni më tej.

Mendimet përfundimtare

Kur bëhet fjalë përShenjat që tregojnë se ish-i juaj po ju teston në rrjetet sociale, ka shumë arsye që një ish ta bëjë këtë, mund të jetë për shkak se ish-i juaj dëshiron të shpinën pas ndarjes. Ata mund të kenë mendime të dyta që fryjnë nxehtë e ftohtë ose duan të kuptojnë se çfarë shkoi keq mes jush. Ish-i juaj po teston ujërat për arsye të mira ose të këqija, vetëm ju do ta dini këtë. Shpresojmë që të keni shijuar leximin e këtij postimi dhe të keni gjetur përgjigjen tuaj. Deri herën tjetër, thoni mirë dhe faleminderit që gjetët kohë për të lexuar.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.