Si i bëjnë meshkujt Sigma femrat? (Zbulojeni tani)

Si i bëjnë meshkujt Sigma femrat? (Zbulojeni tani)
Elmer Harper

Meshkujt Sigma janë një lloj mashkulli që nuk janë meshkuj alfa. Ata shpesh shihen si një djalë i mirë, i cili nuk është mjaftueshëm këmbëngulës për të marrë gratë. Por në realitet, ata kanë një mënyrë shumë specifike për të tërhequr gratë dhe për t'i tërhequr ato.

Mashkulli sigma duhet të jetë i sigurt, por jo shumë i sigurt. Kjo do të thotë se ai duhet të jetë në gjendje të mbështesë pretendimet e tij me prova. Ai gjithashtu duhet të jetë në gjendje të kujdeset për veten dhe të ketë njëfarë respekti për veten. Ai duhet të dijë se çfarë dëshiron në jetë dhe çfarë vlen.

Meshkujt Sigma janë burra që janë në periferi të shoqërisë. Ata janë shpesh të vetmuar ose të dëbuar që nuk përshtaten në formën tradicionale të asaj që do të thotë të jesh burrë.

Ata shpesh keqkuptohen dhe shihen si të dobët ose të paarritshëm. Por ajo që meshkujve sigma u mungon në aftësitë sociale, ata e kompensojnë në besim dhe pavarësi.

Femrat tërhiqen nga meshkujt sigma sepse nuk kanë frikë të sfidojnë status quo-në dhe nuk përputhen me normat shoqërore.

Meshkujt Sigma janë shpesh udhëheqës dhe vizionarë dhe nuk kanë frikë të ndërmarrin rreziqe. Gratë i admirojnë këto cilësi te një mashkull dhe tërhiqen prej tyre.

Si e tërheqin meshkujt Sigma një grua?

Çelësi për të kuptuar meshkujt sigma është të mbani mend se shumica dërrmuese e tyre do t'i fshehin emocionet e tyre nga gratë. Ata do t'i tregojnë ndjenjat e tyre një gruaje vetëm nëse ajo është mjaft e thellë dhe e besueshme.

Kontakti i parë.

Në fillimFazat e një marrëdhënieje, meshkujt sigma gjithmonë i qasen grave në një mënyrë shumë formale. Kjo përfshin afrimin e gruas dhe ndalimin rreth dy këmbë larg saj. Ai nuk do ta prekë për të krijuar raporte, nuk do të flirtojë me të për të tërhequr vëmendjen e saj.

Zakonisht do të komunikojë vetëm nëse ai dhe personi tjetër kanë një interes të përbashkët. Burrat Sigma janë njerëz me mendje logjike që ndihen më rehat duke folur për tema logjike, siç janë bisedat që ata i konsiderojnë si simuluese. Meshkujt e Sigma nuk u pëlqejnë bisedat e vogla, sepse është shumë ftohtë, lajmet lokale, etj.

Kur sigma gjen diçka që u pëlqen, ata zakonisht e sjellin atë në bisedë për të kuptuar më shumë rreth tyre. Qëllimi nuk është ta bësh atë si ai, por më shumë të përpiqesh të zbulosh nëse ka diçka që mund t'i lidhë ata në një nivel më të thellë.

Një mashkull sigma mund të mos jetë në gjendje të shprehë interesin e tij për një grua në fillim. Pasi t'i tregohet shkëndija e interesit, ka shumë të ngjarë që ky djalë t'ju kërkojë të pini një kafe për të mësuar më shumë.

Një mashkull Sigma do të përpiqet t'i lërë përshtypje një gruaje kur ka interes të ndërsjellë mes tyre dhe ata kanë një lidhje.

Shiko gjithashtu: Mbulimi i gojës me një veshje Gjuha e trupit (Kuptoni gjestin)

Standarde të larta

Një mashkull sigma është një burrë që ka një kërkesë shumë të madhe për femrat dhe do të jetë shumë përzgjedhëse për femrat. Një gruaje mund t'i duhet të fitojë vëmendjen e tyre duke qenë interesante për të.

Ndihet rehat pranë tij.

Një mashkull sigma ështëdikush që ka një mënyrë për t'i bërë gratë të ndihen rehat pranë tij duke ruajtur mirë kontrollin mbi veten për t'i dukur misterioze për të. Arsyeja për këtë është sepse burrat sigma analizojnë bisedat që u pëlqen të mendojnë për atë që thuhet dhe pse.

Në takimin e parë, një mashkull sigma thjesht do të dëgjojë dhe nuk do të ndajë shumë informacion për veten e tyre. Ata kanë më shumë gjasa të bëjnë pyetje rreth saj dhe ta bëjnë atë të ndihet e rëndësishme duke i bërë shumë pyetje.

Nëse një grua mund të mbajë interesin e një burri për një kohë të gjatë ose kohëzgjatjen e takimit, ka shumë mundësi që ai ta pyesë atë përsëri.

Shiko gjithashtu: Pse telefoni i të dashurit tim shkon drejtpërdrejt në postën zanore?

Gjuha e trupit të një mashkulli Sigma.

Si një mashkull sigma, mund të duket e vështirë për t'u afruar në fillim ky djalë. Megjithatë, ai mund të perceptohet gjithashtu si i mbyllur, ai nuk do të japë asgjë me shprehjet e tij të fytyrës apo as do të lëvizë drejt jush.

Në fakt, një mashkull sigma nuk do t'i afrohet kurrë derisa të vijë koha e duhur - personaliteti i tij nuk do ta lejojë atë.

Si të dalloni nëse një mashkull Sigma ju pëlqen.

<00> Ai do t'ju bëjë të ditur se dëshiron të jetë rreth jush, gjuha e trupit të tij do të bëhet në përputhje me mesazhin dhe do të hapet, do të vini re se ai po prek më shumë në krahun tuaj për të tërhequr vëmendjen tuaj, ai do të shikojë Longley-n tuaj dhe ndonjëherë ndihet e mbingarkuar, nëse është kështu, thjesht tregojeni atë.për të është normale.

Një mashkull sigma do t'i zbulojë interesat e tij vetëm kur të jetë gati ta bëjë të qartë se dëshiron të takohet me të. Shumica e sigmave nuk do t'i shfaqin emocionet e tyre derisa të jenë vërtet të gatshëm për të bërë një angazhim.

Të gjithë meshkujt sigma janë tradicionalisht të turpshëm dhe kjo është arsyeja që ata i mbajnë emocionet e tyre derisa të jenë gati për t'u përkushtuar. Të gjithë ne në një moment ose në një tjetër na është dashur të mësojmë se si të jemi të vetë-mjaftueshëm emocionalisht.

Nëse një mashkull sigma është afër jush ose anon kur jeni duke folur, atëherë e dini se ai person ju pëlqen.

Ajo që Sigma bën që të mos tërhiqen.

Meshkujt e Sigma-s nuk janë të bukura, por femrat nuk i tërheqin gjërat e fundit për të mashkull sigma. Ai nuk tërhiqet nga një grua që ka nevojë për të dhe vazhdimisht bën pyetje ose opsionin e tij për diçka.

Çfarë kërkon një mashkull sigma tek një grua?

Meshkujt Sigma do ta marrin shumë seriozisht gjetjen e një partneri dhe mund të mos dinë të flirtojnë.

Karakteristika më e rëndësishme që e bën një mashkull sigma tërheqës për gratë është vetëbesimi. Meshkujt Sigma tërhiqen nga një grua me vetëbesim, e cila vjen nga brenda dhe nuk bazohet në faktorë të jashtëm si pasuria, pamja fizike apo statusi.

Meshkujt Sigma i duan gratë me vetëbesim sepse janë në gjendje t'u besojnë më lehtë atyre dhe këto gra të sigurta krijojnë partnerë të mirë dheudhëheqës në vendin e punës dhe nuk do të mbështeten shumë tek ai.

Pyetje dhe përgjigje

1. Çfarë është një mashkull sigma?

Një mashkull sigma është një mashkull që është i suksesshëm dhe ka një renditje të lartë shoqërore, por që nuk përputhet me normat dhe pritshmëritë shoqërore. Ai është një i huaj që nuk përshtatet në hierarkinë tradicionale shoqërore, por megjithatë arrin të arrijë gjëra të mëdha. Ai shihet shpesh si rebel ose jokonformist.

2. Si ndryshojnë meshkujt sigma nga meshkujt e tjerë?

Meshkujt sigma janë një lloj mashkulli që është i ndryshëm nga meshkujt e tjerë në disa mënyra. Për një, meshkujt sigma janë shpesh të vetmuar dhe nuk janë domosdoshmërisht në përputhje me normat dhe pritshmëritë shoqërore. Ato janë gjithashtu zakonisht shumë të suksesshme dhe tërheqëse për gratë.

3. Çfarë i tërheq femrat tek meshkujt sigma?

Nuk ka një përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi femra të ndryshme tërhiqen nga gjëra të ndryshme në një partner. Megjithatë, disa cilësi që mund t'i tërheqin gratë tek meshkujt sigma përfshijnë besimin, pavarësinë dhe ndjenjën e fortë të vetvetes. Meshkujt Sigma gjithashtu shihen shpesh si më të sigurt dhe më të suksesshëm se burrat e tjerë, gjë që mund të jetë tërheqëse për disa gra.

4. Si ndërveprojnë meshkujt sigma me femrat?

Çdo mashkull sigma do të ketë mënyrën e tij unike të ndërveprimit me femrat. Megjithatë, disa meshkuj sigma mund të duken si më të sigurt dhe të ngjashëm me alfa, ndërsa të tjerët mund të jenë më introvertë dhe të turpshëm.

Përmbledhje

Ështëvështirë të thuhet se si meshkujt sigma i marrin gratë, pasi ka kaq shumë variabla në lojë kur bëhet fjalë për takimet ose marrëdhëniet. Përgjigja e thjeshtë është që së pari të jeni vetvetja dhe nëse ai ju pëlqen, atëherë le të jetë nëse jo vazhdoni. Nëse ju ka pëlqyer leximi i këtij artikulli, ju lutemi shikoni përkufizimin mashkullor sigma këtu.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.