Si t'i përgjigjeni mesazhit "Si jeni" (Mënyra për t'u përgjigjur)

Si t'i përgjigjeni mesazhit "Si jeni" (Mënyra për t'u përgjigjur)
Elmer Harper

Të dërgosh mesazhe me mesazhe është tani një aspekt jetik i jetës sonë të përditshme dhe zotërimi i artit të përgjigjes ndaj një teksti "si je" mund t'i bëjë bisedat tuaja më të këndshme dhe argëtuese.

Ky artikull do t'ju çojë në një udhëtim emocionues nëpër stile të ndryshme reagimi, nga përgjigja më e mirë deri te rikthimet flirte dhe replikat e zgjuara që sigurisht do ta mbajnë bisedën tuaj të gjallë dhe emocionuese.

Pra, shtrëngohu , bëhuni gati të nivelizoni lojën tuaj të mesazheve dhe le të zhytemi në botën e përgjigjeve zbavitëse, flirtuese dhe tërheqëse ndaj tekstit gjithnjë të popullarizuar "si jeni". Gëzuar dërgimin e mesazheve!

50 mënyra për t'u përgjigjur si jeni 😀

Këtu janë 50 përgjigje të ndryshme për "Si jeni":

 1. Fantastike, faleminderit që pyete!
 2. Të jetosh ëndrrën, një ditë në një kohë.
 3. Po ndihem në krye të botës sot.
 4. Nuk kam qenë kurrë më mirë – jeta është e mrekullueshme!
 5. Të hedhësh hap pas hapi dhe të shijosh udhëtim.
 6. Jam pak nën mot, por do të rikthehem së shpejti.
 7. Sot isha një slitë me rrota, por unë Unë jam i varur atje.
 8. I zënë si bletë por e dua çdo minutë të saj!
 9. Unë jam thjesht pjeshke, po ti ?
 10. Po ndihem i bekuar dhe mirënjohës për një ditë tjetër.
 11. Jam pak i lodhur, por po ia kaloj.
 12. Thjesht duke u përpjekur të mbaj kokën mbi ujë.
 13. Jeta po më trajton mirë, nuk mundetankohem!
 14. Ndihem pak i stërmbushur, por po qëndroj pozitiv.
 15. Unë kam ulje-ngritje, por në përgjithësi, unë po shkoj mirë.
 16. Jam në renë nëntë, faleminderit që më pyetët!
 17. Thjesht mbijetova, por pres me padurim ditë më të mira përpara .
 18. Po ndihem super produktiv sot.
 19. Nuk mund të ankohem, thjesht po shkoj me rrjedhën.
 20. Ndihem energjik dhe gati për të përballuar ditën.
 21. Ka qenë një ditë sfiduese, por po qëndroj i fortë. 8>
 22. Ndihem pak e kaltër sot, por e di që do të kalojë.
 23. Po jem mirë, thjesht e marr një ditë në një kohë.
 24. Ndihem pak i stresuar, por po ia dalim.
 25. Sot është një ditë e mrekullueshme – po ndihem e frymëzuar!
 26. Kam një rast të hënave, por do të mbijetoj.
 27. Jam pak poshtë, por e di që është thjesht e përkohshme.
 28. Po ndihem i rifreskuar dhe gati për çdo gjë.
 29. Sot ka qenë paksa i ethshëm, por po ia dal mbanë.
 30. Thjesht duke u përqafuar, duke bërë më të mirën nga gjërat.
 31. Ndihem si një milion dollarë!
 32. Kam qenë më mirë, por po qëndroj atje.
 33. Po ndihem i motivuar dhe i gatshëm të përballem me botën.
 34. Jeta është pak kaotike për momentin, por unë po gjej ekuilibrin.
 35. Po ndihem i kënaqur dhe i qetë me gjithçka.
 36. Po kalëroj valën e jetës dhe është një udhëtim i egër!
 37. Apak i rraskapitur, por po e marr me qetësi.
 38. Po ndihem optimist për të ardhmen.
 39. Jam pak i lodhur, por unë jam ende duke buzëqeshur.
 40. Po ia dalin mirë, thjesht i zënë duke ndjekur ëndrrat e mia.
 41. Jeta më ka hedhur kthesa, por unë po qëndroj pozitiv.
 42. Thjesht duke marrë çdo ditë siç vjen dhe duke e shfrytëzuar sa më shumë.
 43. Unë jam ndihem vërtet i realizuar sot.
 44. Kam pasur ditë më të mira, por po qëndroj me shpresë.
 45. Ka qenë një vorbull, por unë po e përqafoj kaosin.
 46. Po ndihem pak i bllokuar, por po punoj për të.
 47. Jeta është plot surpriza , dhe sot nuk ishte përjashtim.
 48. Po ndihem paksa i humbur, por e di se do ta gjej rrugën time.
 49. Unë Unë jam mirë, thjesht qëndroj i fokusuar në qëllimet e mia.
 50. Po ndihem vërtet mirënjohës për të gjitha gjërat e mira në jetën time.

Mënyra për t'u përgjigjur 🗣️

Ka disa mënyra për t'iu përgjigjur një teksti "si jeni", në varësi të marrëdhënies që keni me personin dhe situatës. Këtu janë disa opsione për t'u marrë parasysh:

Përgjigja më e mirë 😇

Përgjigja më e mirë ndaj një teksti "si jeni" është një përgjigje e sinqertë që i jep personit tjetër një paraqitje e shkurtër e jetës suaj. Është më mirë t'i përmbahemi bazave dhe të shmangni përgjigjet me gjysmë zemre si "meh" ose "Unë jam mirë". Në vend të kësaj, ndani një detaj të vogël për ditën tuaj ose një plan që keni, si "Jam i emocionuar të shkoj për një kohë të gjatëshëtitje këtë fundjavë!”

Përgjigje flirtuese 😘

Nëse po i dërgoni mesazhe të dashurës ose partnerit tuaj, mund të dëshironi të dërgoni një përgjigje flirte. Një përgjigje flirtuese mund të jetë lozonjare, ngacmuese, apo edhe pak e prekshme, në varësi të disponimit tuaj. Për shembull, "Po ja kaloj shumë mirë, por do të isha edhe më mirë nëse do të ishe këtu me mua 😉" ose "Nuk mund të ankohem, veçanërisht pasi po të dërgoj mesazhe!"

Përgjigjet e mprehta 🤪

Përgjigjet e mprehta mund të argëtojnë personin që po i dërgoni mesazhe dhe të krijojnë një shaka argëtuese mes jush. Për shembull, ju mund të përgjigjeni: "Unë jam duke vrarë dragonjtë, por mund të bëj një pushim për ju!" ose "Unë jam duke jetuar ëndrrën - dhe me "ëndërr", dua të them të qëndroj në PJ-të e mia gjatë gjithë ditës!"

Shiko gjithashtu: Taktikat e gjuhës së trupit Scott Rouse (Shqyrtuar).

Rëndësia e dërgimit të mesazheve 📲

Texting është një formë thelbësore e komunikimit në botën e sotme, dhe të dish se si t'i përgjigjesh një teksti "si je" mund të bëjë një ndryshim të madh në mbajtjen e bisedave emocionuese dhe tërheqëse. Mos kini frikë të hiqni dorë nga përgjigjet mekanike dhe të merrni përgjigje më të personalizuara, autentike.

Përshëndetje 🫂

Një tekst "si jeni" është një pyetje universale përshëndetëse që mund të ndihmojë në fillimin e një bisede. Është thelbësore të përgjigjeni në një mënyrë që e mban bisedën të rrjedhë dhe i jep personit tjetër një shans për të ndarë mendimet dhe ndjenjat e tij gjithashtu.

Hiqni përgjigjet mekanike 🥹

Shmangni përgjigjet gjenerike si "jam mirë" ose "jam mirë" dhe zgjidhni më shumëpërgjigje specifike që shfaqin personalitetin tuaj dhe emocionet e vërteta. Personi do ta vlerësojë ndershmërinë dhe forcon marrëdhënien.

Përgjigju me ndershmëri 😇

Një përgjigje e sinqertë ndaj një teksti "si jeni" mund të jetë freskuese dhe e dashur. Ndani pak për ditën tuaj, një arritje ose diçka që po prisni dhe shikoni se ku shkon biseda prej andej.

Vazhdoni bisedën 🗣️

Për të vazhduar bisedën, bëni pyetje të hapura ose tregoni diçka emocionuese që ju ka ndodhur kohët e fundit. Kjo do t'i japë personit tjetër një mundësi për t'u angazhuar dhe për të ndarë mendimet e tij gjithashtu.

Flirtoni me besim 🥳

Një përgjigje flirte mund të jetë një mënyrë argëtuese për t'u angazhuar me dashurinë apo partnerin tuaj. Jini të sigurt në flirtin tuaj dhe mos kini frikë të tregoni anën tuaj lozonjare. Mbani mend, çelësi është ta mbani atë të lehtë dhe argëtues, pa kaluar asnjë kufi.

Shiko gjithashtu: Çfarë do të thotë të prekësh hundën (sinjalet e gjuhës së trupit)

Përgjigje të zgjuara 🙇🏻

Përgjigjet e zgjuara mund të shfaqin zgjuarsinë dhe humorin tuaj, duke e bërë biseda më e këndshme. Për shembull, ju mund të përgjigjeni: "Unë jam duke rishkruar parashikimin e motit - nuk do të bjerë më shi nesër!" ose "Po ndihem shumë mirë, është e vështirë për të tjerët t'i rezistojnë disponimit tim të mirë!"

Bëni pyetje të hapura 🤩

Të bëni pyetje të hapura është një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur bisedën tërheqëse dhe për t'i dhënë tjetritpersoni ka një shans për të ndarë më shumë për veten e tij. Për shembull, mund të pyesni: "Cila është gjëja më emocionuese që keni bërë kohët e fundit?" ose "Çfarë ka diçka të re që keni provuar dhe ju ka pëlqyer?"

Kuptoni marrëdhënien 🤨

Është thelbësore të merrni parasysh marrëdhënien që keni me personin që jeni dërgimi i mesazheve. Përgjigja juaj duhet të jetë e përshtatshme për lidhjen, pavarësisht nëse është një mik i ngushtë, anëtar i familjes, i dashuruar ose kolegu.

Përshtatni përgjigjen tuaj me situatën🕵🏼

Juaj përgjigja ndaj një teksti "si jeni" duhet të ndryshojë në varësi të situatës. Nëse po i dërgoni mesazhe një kontakti pune, është më mirë ta mbani atë profesional dhe të drejtpërdrejtë. Por, nëse po i dërgoni mesazhe një shoku të ngushtë ose një personi tjetër të rëndësishëm, mos ngurroni të jeni më personal dhe të ndani detaje për jetën tuaj.

Fuqia e cenueshmërisë 🔋

Të qenit pak i pambrojtur me njerëzit që ju besoni, mund të forcojë marrëdhëniet tuaja dhe t'i bëjë bisedat më kuptimplote. Ndarja e ndjenjave ose sfidave tuaja me dikë mund të krijojë një lidhje më të thellë dhe të ofrojë mundësi për mbështetje dhe mirëkuptim.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cila është mënyra më e mirë për t'u përgjigjur për një tekst "si jeni?" I dërgoj një përgjigje flirtuese një teksti "si je"?

Një koketpërgjigja mund të jetë lozonjare, ngacmuese ose pak e prekshme, në varësi të marrëdhënies dhe disponimit tuaj.

Cilat janë disa përgjigje të mprehta ndaj një teksti "si jeni"?

Përgjigjet e mprehta mund të jenë humoristike ose të zgjuara, si p.sh. "Unë jam duke vrarë dragonjtë, por mund të bëj një pushim për ju!" ose "Unë po e jetoj ëndrrën - dhe me "ëndërr", dua të them të qëndroj në PJ-të e mia gjatë gjithë ditës!"

Si mund ta vazhdoj bisedën pasi t'i përgjigjem një "si jeni?" tekst?

Bëni pyetje të hapura, tregoni diçka emocionuese që ju ka ndodhur kohët e fundit ose përfshihuni në një temë që ju intereson të dyve.

Si duhet të përshtatem përgjigja ime ndaj një teksti "si jeni" në varësi të marrëdhënies?

Merrni parasysh marrëdhënien që keni me personin dhe përgjigjuni në përputhje me rrethanat. Mbajeni atë profesional me kontaktet e punës dhe mos ngurroni të jeni më personal me miqtë e ngushtë ose të tjerët të rëndësishëm.

Mendimet përfundimtare

Të dini se si t'i përgjigjeni një "si janë teksti ju” është thelbësor për të mbajtur biseda tërheqëse dhe emocionuese. Pavarësisht nëse zgjidhni përgjigjen më të mirë, një përgjigje flirte ose një përgjigje të mprehtë, mos harroni të jeni të sinqertë, merrni parasysh marrëdhënien dhe përshtatni përgjigjen tuaj me situatën. Gëzuar mesazhe! Nëse ju duket interesant ky artikull, mund të dëshironi të lexoni se si t'i përgjigjeni asaj që është e mirë.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.