Si të aktivizoni instinktin e heroit përmes tekstit (mesazh)

Si të aktivizoni instinktin e heroit përmes tekstit (mesazh)
Elmer Harper

Pra, keni dëgjuar për "instinktin e heroit" dhe dëshironi ta nxisni atë përmes një teksti? Kjo është ndoshta për shkak se ju jeni në fund të zgjuarsisë suaj dhe burri juaj është bërë emocionalisht i padisponueshëm për ju ose mënyra e vetme për të trajtuar ndjenjat është përmes tekstit. E pra, cilado qoftë arsyeja, ne do të hedhim një vështrim se çfarë është instinkti i heroit dhe si mund ta aktivizojmë atë me tekste, PM ose DM.

Shiko gjithashtu: Si të ndaloni së kontrolluari telefonin tuaj pas një ndarjeje me ish-in tuaj.

Së pari, do të hedhim një vështrim se çfarë është dhe çfarë bën instinkti i heroit. Më pas, ne do të eksplorojmë pesë tekstet kryesore që mund të dërgoni për ta rikthyer burrin tuaj në rrugën e duhur me ju.

Çfarë është instinkti i heroit?

Instinkti i heroit është një shtysë biologjike që i bën burrat të duan të mbrojnë dhe të ofrojnë për gratë. Është një obsesion i fshehtë që nxit dëshirën primare të një burri për të qenë hero për gruan ose partneren e tij. Nevoja buron nga ditët tona të gjuetarëve-mbledhësve kur njeriu do të siguronte ushqim, strehim dhe mbrojtje nga të gjitha llojet e gjërave të këqija.

Çdo mashkull e ka këtë instinkt, por jo të gjithë njerëzit dinë ta përdorin atë siç duhet. James Bauer shpiku termin "instinkt hero" dhe ai beson se çdo njeri dëshiron të ndihet si një hero. Ai thotë se burrat duan të mbrojnë dhe kujdesen për gratë, sepse kjo i bën ato të ndjehen të nevojshme dhe të kërkuara. Kur njeriu ndihet i nevojshëm, ndihet si hero.

Por në epokën e sotme është e vështirë për një njeri të bëhet hero, pasi nuk është më e qartë se cili është roli i tij. Ka vija të paqarta siç mundet një gruasiguroni dhe mbroni po aq mirë sa mundet çdo mashkull nëse ajo dëshiron.

Megjithatë, nevoja instinktive është ende thellë brenda një burri dhe një gruaje dhe mund të shkaktojë këtë proces natyror tek ai, ju mund ta bëni atë të ndihet përsëri hero dhe mund ta bëni këtë pa e ditur ai dhe jo në mënyrë negative. Dërgimi i mesazheve është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar.

Pra, si ta bëjmë këtë në lidhje me tekstin? Epo, më vjen mirë që keni kërkuar që kjo është vërtet e thjeshtë.

3 mënyrat kryesore për të nxitur instinktin e tij heroik mbi tekstin.

  1. Kërkoni ndihmën e tij.
  2. Tregoni vlerësimin tuaj.
  3. Mbështeni qëllimin e tij

Kërkoni ndihmën e tij, dhe ju duhet të ndiheni si heroin e tij.

Ju mund të thoni diçka të tillë si, "Kam vërtet nevojë për ndihmën tuaj për këtë" ose "Unë nuk mund ta bëj këtë pa ty" "Kam nevojë për ndihmën tuaj për diçka". ose "Kam probleme me diçka dhe kam nevojë për këshillën tuaj." Kjo do ta bëjë atë të ndihet i dëshiruar dhe i nevojshëm dhe ka më shumë gjasa të dëshirojë t'ju ndihmojë.

Tregoni vlerësimin tuaj.

Nëse ai ju ka ndihmuar me diçka, dërgojini atij një mesazh të shpejtë duke thënë diçka si "faleminderit për ndihmën tuaj me ___________. Nuk mund ta kisha bërë pa ty.” ose "ajo bisedë që patëm një ditë më parë më ndihmoi vërtet t'i sqaroja gjërat." ose "Ti je shkëmbi im, faleminderit që je aty për mua."

Ju po i thoni burrit tuaj se pa të në jetën tuaj, nuk mund të kishit bërë gjërat që keni bërë pa të atje. Kjopo nxit dëshirën e tij për t'ju shpëtuar dhe për të mbrojtur atë që ai ka ndihmuar ta bëjë tuajin.

Mbështeni qëllimin e tij.

Kur e dini qëllimin e një personi në jetë ose qëllimet e tij, atëherë mund t'i mbështesni ata për t'i arritur ato së bashku. Mund të bëni pyetje rreth temës, të pyesni se si po ecin me x, ose t'u dërgoni një mesazh me tekst me inkurajim.

Çfarë duhet të them për të nxitur instinktin e tij të heroit përmes tekstit?

Mënyra më e mirë për të nxitur instinktin e tij të heroit është të kërkoni ndihmën e tij për diçka, mund të jetë çdo gjë, dhe kjo është një mënyrë e fshehtë për të nxitur instinktin e tij heroik. Për të mësuar më shumë rreth këtij koncepti, duhet të shikoni faqen e internetit të James Bauer, The Vessel.

Shiko gjithashtu: Fjalë dashurie që fillojnë me V (me përkufizim)

Mendimet përfundimtare.

Nuk ka rregulla të forta dhe të shpejta se si të nxisni instinktin e tij heroik, por ne kemi sugjeruar disa nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë më lart. Ato janë të thjeshta për të mbështjellë kokën dhe do të jenë edhe më të mira kur t'i vini në veprim. Provoni të krijoni mesazhet tuaja për të parë se çfarë do të ndodhë. Nëse ju ka pëlqyer leximi i këtij postimi, atëherë mund të dëshironi të mësoni më shumë rreth gjuhës dixhitale të trupit dhe artit të komunikimit.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.