126 fjalë negative që fillojnë me T (me përshkrime)

126 fjalë negative që fillojnë me T (me përshkrime)
Elmer Harper

A po kërkoni për fjalën e përsosur negative që fillon me shkronjën T nëse po, keni ardhur në vendin e duhur me mbi 126 për të zgjedhur, ne jemi të sigurt që mund të gjeni të duhurën për të krijuar tensionin e duhur nga kjo listë mbiemra negativë.

Fjalët negative që fillojnë me T mund të jenë vërtet të fuqishme në komunikimin e pakënaqësisë ose mosmiratimit. Një fjalë e tillë është "toksike", e cila i referohet diçkaje që është helmuese, e dëmshme ose e dëmshme për shëndetin. Zakonisht përshkruan një marrëdhënie ose një mjedis që është i pashëndetshëm dhe i dëmshëm.

Shiko gjithashtu: Mbulimi i gojës me një veshje Gjuha e trupit (Kuptoni gjestin)

Një fjalë tjetër negative që fillon me T është "e lodhshme", që do të thotë se diçka është e mërzitshme, monotone ose e përsëritur deri në atë pikë sa të jetë rraskapitëse. Zakonisht përshkruan një detyrë, një bisedë ose një aktivitet që nuk është interesant dhe i lodhshëm.

Shiko gjithashtu: 86 fjalë negative që fillojnë me M (me përkufizim)

“Tirane” është një fjalë tjetër negative që fillon me T, që do të thotë dikë që është shtypës ose kontrollues. Zakonisht përshkruan një udhëheqës, një menaxher ose një person me autoritet që përdor fuqinë e tij për të ngacmuar ose frikësuar të tjerët.

Është e rëndësishme që këto fjalë negative të përdoren me kujdes dhe ndjeshmëri, pasi ato mund të kenë një ndikim të fortë mbi emocionet dhe vetëvlerësimin e njerëzve. Është më mirë t'i përdorni ato kur keni një arsye të vlefshme dhe të ofroni gjithmonë kritika dhe reagime konstruktive.

126 Fjalët negative fillojnë me shkronjën T (Lista e mbiemrave)

<>

E ndotur – e kontaminuar osei korruptuar.

I ngjitur – i lirë ose i cilësisë së dobët.
Pa takt – i mungon ndjeshmëria ose konsiderata.
E njollosur – e prishur ose e rrënuar.
Talismanike – e lidhur me besimet ose praktikat supersticioze.
Tantrum – e prirur deri te shpërthimet e zemërimit ose zhgënjimi.
Vonon – i vonuar ose i vonuar.
Pa shije – i mungon shija e mirë ose rafinimi. 9>
Tautologjik – i tepërt ose i përsëritur.
I lodhshëm – i mërzitshëm ose monoton.
Trautologjik – karakterizohet nga emocione të forta ose konflikt.
Tentativ – i pasigurt ose hezitues.
E tmerrshme – jashtëzakonisht e keqe ose e pakëndshme.
Tmerrshëm – duke shkaktuar frikë ose terror.
Testivë – mërzitet ose nervozohet lehtësisht.
Teroz – ofendohet ose acarohet lehtësisht.
I pamenduar – i mungon konsiderata ose paramendimi.
Kurse – tepër i kursyer ose dorështrënguar.
I lodhshëm – i mërzitshëm ose e lodhshme.
Tolerant – duke treguar pranim ose kënaqësi.
I torturuar – i mungon energjia ose entuziazmi.
E ashpër – e vështirë ose sfiduese.
Toksike – helmuese ose e dëmshme.
Tragjike – e karakterizuar nga trishtimi ose fatkeqësia.
Tradhtar – i pabesë ose i pabesë.
Shkelje – shkelje ose shkelje e një ligji ose rregulli.
E pavlerë – e lirë ose vulgare.
Tradhtare – e rrezikshme osei rrezikshëm.
Shkelja – pushtimi ose cenimi i pronës ose të drejtave të dikujt.
Trippy – çorientues ose shqetësues.
Shqetësuese – duke shkaktuar vështirësi ose probleme.
Trukulent – ​​agresiv ose luftarak.
Turbulent – ​​karakterizohet nga kaos ose konflikt.
Turne – ai që ndryshon anët ose besnikërinë.
I përdredhur – i shtrembëruar ose i çoroditur.
Me dy fytyra – mashtruese ose hipokrite.
Tirane – shtypëse ose diktatoriale.
Terse – duke përdorur shumë pak fjalë dhe pa elaboruar.
Tabu – e ndaluar ose e ndaluar nga zakonet shoqërore ose besimet fetare.
Tabu – e lirë ose pa shije në stil ose pamje.
E ndotur – e kontaminuar ose e prishur.
Tall-tale – një histori ose deklaratë që është e ekzagjeruar ose e pavërtetë.
Të ngatërruar – të përdredhura ose të lidhura së bashku në një mënyrë konfuze ose të ndërlikuar.
Tantric – e lidhur ose që përfshin praktika seksuale të konsideruara tabu ose ezoterike.
I vonuar – i vonuar ose i vonuar në mbërritjen ose përfundimin e diçkaje.
Pa shije – i mungon shija ose cilësia; i mungon përsosja estetike ose ndjeshmëria.
Tallja – tallja ose ngacmimi i dikujt në një mënyrë mizore ose provokuese.
Taksimi – kërkon shumë përpjekje ose energji; i rëndë ose kërkues.
I lodhshëm – i mërzitshëm, monoton osepërsëritëse.
E stuhishme – karakterizohet nga emocione ose sjellje të forta dhe të trazuara.
Këmbëngulës – kokëfortë ose këmbëngulës në ndjekjen e diçkaje, edhe kur është e vështirë ose nuk ka gjasa të ketë sukses.
Tensionuar – duke shkaktuar ankth, nervozizëm ose shqetësim.
E tmerrshme – shumë e keqe ose e pakëndshme; duke shkaktuar frikë ose frikë.
Territorial – tepër posedues ose mbrojtës i hapësirës ose pronës personale.
Terrorizimi – frikësimi ose kërcënimi i dikujt me dhunë ose dëm.
Testy – irritohet ose bezdiset lehtësisht; prekëse ose e ndjeshme.
Tieving – e pandershme ose vjedhje; marrja e gjërave që nuk ju takojnë.
Gjermbi – e vështirë ose e ndërlikuar për t'u përballuar; duke shkaktuar probleme ose komplikime.
Kërcënimi – sugjeron dëm, rrezik ose dhunë; duke shkaktuar frikë ose ankth.
Thugging – i dhunshëm ose agresiv, shpesh i lidhur me sjellje kriminale ose të lidhura me bandat. , ose frikësues; përdoret shpesh për të përshkruar një zë ose tingull.
Grusht shtrënguar – dorështrënguar ose nuk dëshiron të shpenzojë para; babëzitur ose egoist.
Humbje kohe – konsumimi i shumë kohë pa dhënë rezultate të rëndësishme; joproduktive ose joefikase.
Timid – i mungon besimi ose guximi; i turpshëm ose lehtësisht i frikësuar.
I lodhshëm – i mërzitshëm, i lodhshëm ose i përsëritur; duke shkaktuarlodhje ose rraskapitje.
I mundimshëm – i vështirë ose i mundimshëm; që kërkon shumë përpjekje fizike ose mendore.
I tolerueshëm – mezi i pranueshëm ose i tolerueshëm; jo i madh apo i dëshirueshëm.
Tormentuar – vuajtje nga dhimbja ose ankthi mendor ose fizik; i torturuar ose i shqetësuar.
Torturues – që shkakton vuajtje fizike ose mendore; jashtëzakonisht i dhimbshëm ose i vështirë.
Totalitar – karakterizohet nga kontrolli i rreptë i qeverisë dhe shtypja e lirive individuale.
Toksike – helmuese ose e dëmshme për trupin ; të dëmshme ose të dëmshme për marrëdhëniet ose situatat.
Tragjike - duke shkaktuar trishtim ose pikëllim të madh; i lidhur me vdekjen ose humbjen.
Tradhtar - jobesnik ose tradhtar ndaj vendit, organizates ose kauzes se dikujt.
I bllokuar - i mbyllur ose i ngecur brenda një situatë pa shpëtim; ndjenja e pafuqishme ose e pashpresë.
Trash – vulgare ose me mungesë shije; i lidhur me cilësi ose standarde të ulëta.
Tradhtar – i rrezikshëm ose i paparashikueshëm; karakterizohet nga tradhtia ose mashtrimi.
Shkelja - hyrja në pronën ose hapësirën e dikujt tjetër pa leje; dhunimi i të drejtave ose privatësisë së dikujt.
I ndërlikuar – i vështirë ose i ndërlikuar për t'u përballuar; që përfshin mashtrimin ose manipulimin.
Shqetësuese – duke shkaktuar vështirësi ose probleme; duke shkaktuar shqetësim ose shqetësim.
Trukulent - agresivose armiqësore në sjellje; luftarak ose luftarak.
Turbulent – ​​karakterizohet nga trazira ose konflikte; kaotike ose të paqëndrueshme.
I shtrembëruar – i shtrembëruar ose i çoroditur
Pa takt – i mungon ndjeshmëria ose diplomacia; i pandjeshëm ose i mprehtë.
I ndotur – i prishur ose i kontaminuar; i korruptuar ose i ndotur.
Tangjencial – i palidhur ose i parëndësishëm me temën kryesore; digresive ose jashtë temës.
Pa shije – i mungon shija ose stili; i papërpunuar ose vulgar.
I lodhshëm – i lodhshëm ose i mërzitshëm; monotone ose përsëritëse.
I pamatur – i pamatur ose i nxituar; marrja e rreziqeve të panevojshme.
E stuhishme – e stuhishme ose e turbullt; i shënuar nga emocione të forta dhe konfliktuale.
I dobët – i dobët ose delikat; i hollë ose i dobët.
E tmerrshme – jashtëzakonisht e keqe ose e pakëndshme; duke shkaktuar frikë ose frikë.
Terrifying – duke shkaktuar terror ose frikë ekstreme; tmerruese ose alarmante.
I pafalshëm – i pavlerësuar ose i pranuar; mosmirënjohës ose të pashpërblyeshëm.
Gjermbore – e vështirë ose e ndërlikuar; plot vështirësi ose pengesa.
Kërcënuese – kërcënuese ose e rrezikshme; duke sugjeruar dëm ose rrezik.
Shpërdorim kohe – joproduktive ose joefikase; konsumimi i kohës pa dhënë rezultate.
I lodhshëm – rraskapitës ose kullues; duke shkaktuar lodhje ose lodhje.
Titanik – i madh ose kolosal; duke pasur një ndikim të madh osendikim.
I lodhshëm – i mërzitshëm ose i lodhshëm; duke shkaktuar lodhje ose bezdi.
Titillating – eksituese ose stimuluese; shpesh përdoret për të përshkruar përmbajtje sugjestive seksuale.
Tormentues – duke shkaktuar dhimbje të mëdha fizike ose mendore; torturues ose agonizues.
Tortuous – i përdredhur ose i ndërlikuar; i ndërlikuar ose i ndërlikuar.
Totalitar – karakterizohet nga kontrolli ose autoriteti absolut; diktatoriale ose shtypëse.
I prekshëm – ofendohet ose mërzitet lehtësisht; nervoz ose tepër i ndjeshëm.
Toksike – helmuese ose e dëmshme; dëmtues ose shkatërrues.
Tradhtar – i pabesë ose i pabesë; duke tradhtuar vendin ose kauzën.
I bllokuar - i mbyllur ose i mbërthyer; i paaftë për të shpëtuar ose për t'u çliruar.
I papastër – i mungon shija ose rafinimi; i lirë ose vulgar.
Tradhtar – mashtrues ose i pabesueshëm; i rrezikshëm ose i paparashikueshëm.
Drirje – dridhje ose dridhje; shpesh i lidhur me frikën ose ankthin.
Shqetësuese – duke shkaktuar vështirësi ose probleme; i bezdisshëm ose i bezdisshëm.
Trukulent – ​​sfidues ose armiqësor në mënyrë agresive; luftarak ose luftarak.
Trumped-up – e sajuar ose e rreme; i krijuar me qëllim mashtrimi ose manipulimi.
Turbulent – ​​karakterizohet nga trazira ose trazira; kaotike ose të paqëndrueshme.
I shtrembëruar - i shtrembëruar ose i çoroditur; i korruptuar moralisht osei shthurur.
Tiranik – shtypës ose mizor; ushtrimi i pushtetit ose autoritetit absolut.
Tacky – i mungon stili ose shija; i lirë ose i guximshëm.
Tantrum - i prirur për të hedhur inat ose sulme zemërimi; emocionalisht i paqëndrueshëm.
Pa shije – i mungon shija ose erëza; i pakuptimtë ose i butë.
Tautologjik – i tepërt ose rrethor në arsyetim; duke thënë dy herë të njëjtën gjë me fjalë të ndryshme.
Taksimi – i rëndë ose kërkues; që kërkon shumë përpjekje ose energji.
I vakët – i vakët ose jo entuziast; i mungon pasioni ose eksitimi.
Terse – e mprehtë ose e prerë në të folur ose në të shkruar; koncize ose deri në pikën.
Testivë – irritohet ose bezdiset lehtësisht; me temperament të shkurtër ose nervoz.
Pa falenderim – i pavlerësuar ose i pashpërblyer; duke mos treguar mirënjohje ose mirënjohje.
Gjermë – plot vështirësi ose komplikime.

Mendimet përfundimtare

Atje janë shumë lista me fjalë negative që fillojnë me T, ne kemi renditur më në internet që mund të shfaqin emocione negative dhe t'ju japë një ide se ku të filloni. Shpresojmë të keni gjetur fjalën e duhur fyese për fjalorin tuaj. Faleminderit që lexuat.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.