68 fjalë negative që fillojnë me J (me përkufizim)

68 fjalë negative që fillojnë me J (me përkufizim)
Elmer Harper

Ka kaq shumë fjalë negative në gjuhën angleze saqë ishte e vështirë të gjeje më negativen që fillon me një J, por ne e kemi bërë atë. Këtu janë 68 nga fjalët negative më të njohura që fillojnë me një J.

Fjalët negative që fillojnë me J përfshijnë të lodhur, xheloz, gjykues, turbullues dhe pa gëzim. Këto fjalë mund të përdoren për të përcjellë emocione të pakëndshme ose negative në situata të ndryshme. Për shembull, nëse dikush ankohet vazhdimisht dhe duket i lodhur nga gjithçka, ai mund të quhet i lodhur.

Shiko gjithashtu: Djaloshi i gjuhës së trupit (Zbuloni më shumë)

Nëse dikush është tepër ziliqar ndaj të tjerëve, ai mund të përshkruhet si xheloz. Nëse dikush bën gjykime të ashpra ose kritike, ata mund të etiketohen si gjykues. Nëse diçka po shkakton një reagim të pakëndshëm ose të papajtueshëm, ai mund të karakterizohet si tronditës.

Përdorimi i tyre me maturi mund të ndihmojë në shmangien e shkaktimit të ofendimit ose shkaktimit të dhimbjes.

Shiko gjithashtu: Si të mos mbeteni kurrë pa gjëra për të thënë (Udhëzues përfundimtar)

68 Fjalë negative që fillojnë me shkronjën J

Jabber: të flasësh me shpejtësi. person i çmendur ose budalla.
I mpirë: ka një skaj të ashpër, të pabarabartë ose të çrregullt.
I lodhur: ndjehet i lodhur, i mërzitur ose i mungon entuziazmi, zakonisht pasi ka pasur shumë diçka.
I mprehtë: i bllokuar ose i parregullt. të qenit i papritur ose i pavend.
I verdhë: të kesh një të hidhur, paragjykues oseQëndrim negativ.
Xheloz: ndjeni ose tregon zili ose pakënaqësi ndaj dikujt.
Të qeshur: tallje ose tallje me dikë në mënyrë të vrazhdë>
Jinxed: besohet se i sjell fat ose fatkeqësi dikujt ose diçkaje.
I papunë: pa punë ose punë.
Jocular: karakterizohet nga shaka ose shaka.
Shaka: thënë ose bërë me shaka; jo serioze.
Të tundur: i goditur nga një tronditje ose lëkundje e papritur, e dhunshme.
Pa gëzim: nuk ka lumturi ose kënaqësi.
Tërcjellje: lëkundje ose lëkundje të dhunshme.
Të gjykuarit: i përzjerë ose i papërzier<6 i ashpër. një mënyrë konfuze ose e çrregullt.
Të kërcitur: nervoz, nervoz ose që trembet lehtësisht.
Junky: i cilësisë së dobët ose i bërë me çmim të ulët.
Juridiksional: që lidhet ose ndikon në autoritetin e një juridiksioni të caktuar. : i projektuar nga jashtë ose i zgjatur befas.
I mitur: fëminor ose i papjekur në sjellje ose qëndrim.
Jowly: ka mish ose yndyrë të lirshme rreth nofullës së poshtme ose faqeve.hedhja dhe kthimi në shtrat, shpesh i shoqëruar me shqetësim mendor ose emocional.
Jaggy: ka projeksione ose pika të mprehta; i dhëmbëzuar.
Jargogle: për të ngatërruar ose ngatërruar.
Zhargoni: gjuhë ose fjalor i specializuar i përdorur nga një grup ose profesion i caktuar, shpesh i vështirë për t'u kuptuar nga të huajt.
Jargogle: jashtëzakonisht befasuese ose tronditëse>Jeremiad: një ankim ose vajtim i gjatë dhe i zi; një seri hallesh.
Jettison: të hedhësh ose të lëshosh diçka nga një send në lëvizje, veçanërisht për të lehtësuar ngarkesën.
Jibe: të pajtohen ose të përshtaten në mënyrë harmonike; për të bërë një vërejtje prerëse ose sarkastike.
Termë: nervoz, ankth ose i shqetësuar.
Puna: praktikat korruptive të zyrtarëve në dhënien e vendeve të punës ose favorizimeve për përfitime personale.
Jocose: karakterizohet nga shaka ose humor lozonjare; jo serioze.
Tundim: të tundet ose të lëkundet lehtë; të mos jetë në përputhje ose jashtë ekuilibrit.
Joiner: një person që kërkon të bashkohet ose të shoqërohet me një grup ose organizatë për të përfituar përfitime. vrazhdësia ose pabarazia e lëvizjes.
Jotting: një shënim ose memorandum i shkurtër ose joformal.
Gozial: i gëzuar dhe miqësor; i gëzuar.
Pa gëzim: i mungon gëzimi, lumturia osekenaqesi.
Judder: dridhesh ose dridhesh me nje levizje te shpejte e te parregullt.
I gjykues: te kesh ose te tregosh gjykim te mire; i mençur ose i ndjeshëm.
Jugular: që ka të bëjë me fytin ose qafën; kritike ose jetike.
Lëng: të kesh ose shfaq një prirje për të qenë skandaloz ose sensacional.
Jombo: shumë i madh, i ngathët ose i rëndë.
Kërcim: gjendja e të qenit lehtë i befasuar ose nervoz. 9>
Junkyard: një vend ku magazinohen ose shiten sendet e vjetra ose të hedhura.
Jurisprudenca: teoria ose filozofia e së drejtës; studimi i sistemeve dhe parimeve ligjore.
E justifikueshme: e aftë për t'u justifikuar ose shpjeguar; i mbrojtur.
Drejtësisht: në mënyrë të drejtë ose moralisht të drejtë; në mënyrë të merituar.
Përballje: të vendosësh krah për krah për krahasim ose kontrast.
Përballje: akti ose rasti i vendosjes së gjërave krah për krah për krahasim ose kontrast.
Jab: një goditje ose goditje e shpejtë, e mprehtë, shpesh me një objekt të mprehtë.<7. mjete të paligjshme.
Jangling: nxjerrja e një tingulli të ashpër e të papajtueshëm. të jesh nervoz ose i shqetësuar.
Jar: të shqetësosh ose të dridhesh befas; të jetë jashtë harmonisë ose marrëveshjes.
Xhelozia: ndjenjaose shfaqja e smirës ose pakënaqësisë ndaj arritjeve, zotërimeve ose aftësive të dikujt.
Jettatura: aftësia e supozuar për të shkaktuar dëm ose fatkeqësi duke parë dikë.
Jingoistic: karakterizohet nga nacionalizmi ekstrem dhe politika e jashtme agresive. Vitet 1940.

Mendimet përfundimtare

Ne kemi renditur fjalët negative më të përdorura që fillojnë me një J në këtë postim, kështu që ju nuk duhet ta kuptoni vetë. Shpresojmë që ta keni gjetur të dobishme këtë listë me mbiemra. Faleminderit që gjetët kohë për të lexuar.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.