95 fjalë negative që fillojnë me Q (me përshkrime)

95 fjalë negative që fillojnë me Q (me përshkrime)
Elmer Harper

Mirë se vini në udhëzuesin e plotë kur bëhet fjalë për kërkimin e një fjale ose fjalësh negative që fillojnë me shkronjën Q. Ne kemi renditur rreth 100 dhe përshkrime se si t'i përdorim ato.

Fjalët negative që fillojnë me Q mund të jenë të dobishme në situata të caktuara ku mendimet ose emocionet negative duhet të shprehen. Për shembull, fjalët si "grindësh" dhe "të heqësh dorë" mund të tregojnë dikë me të cilin është e vështirë të punosh ose i mungon përkushtimi, ndërsa "qiraku" mund të sugjerojë dikë që nuk është një ekspert i vërtetë në fushën e tyre.

Përdorimi i këtyre fjalëve mund të ndihmojë në komunikimin e një tipari ose sjelljeje të veçantë negative pa qenë tepër i ashpër ose agresiv. Megjithatë, është e rëndësishme që këto fjalë të përdoren me kujdes dhe të mos përgjithësohen grupe të tëra njerëzish bazuar në një tipar ose sjellje negative.

Është gjithashtu e rëndësishme të merret në konsideratë ndikimi i gjuhës së përdorur dhe të përpiqemi për komunikim të respektueshëm sa herë që është e mundur (shënim anësor)

95 Fjalë negative që fillojnë me shkronjën Q Lista e plotë

Fraktika e plotë mjekësore> Quandary – Një gjendje pasigurie ose hutimi.

Quash – Për të shtypur ose për t'i dhënë fund diçkaje me forcë.

Quibble – Për të argumentuar ose ngritur kundërshtime për çështje të vogla ose të parëndësishme.

Shtypni shpesh diçka. erulous – duke u ankuar ose rënkuar në anë mënyrë shqetësuese ose këmbëngulëse.

Qetë – Në gjendje të përgjumur ose pasiviteti.

Kuak – Një person që pretendon në mënyrë të pandershme se ka njohuri ose aftësi mjekësore.

E çuditshme. .

Quash – Për të anuluar ose për të bërë të pavlefshme.

Quibble – Për të ngritur kundërshtime të vogla ose të parëndësishme.

Quash – Për të shtypur ose nënshtruar.

Quiver.

Quasi – Të ngjajnë, por jo në të vërtetë të qenurit.

Me temperament të shpejtë – I zemëruar lehtësisht.

Quasi-gjyqësor – Të kesh disa karakteristika të një gjykate, por të mos jesh gjykatës.

Querulenca – cilësia e ankimit

të qenit i pakëndshëm

– I kushtohet grindjes ose argumentimit.

Kuazi-fetar – Të kesh disa karakteristika të një feje, por të mos jesh fe.

Tërkundje – Të dridhura ose të dridhura.

Të dridhura – Dridhje ose dridhje – Dridhje ose dridhje në të folur><2 ose dridhje e pazakontë> Quasi-ligjore – Ka disa karakteristika të një procesi ligjor, por nuk është një proces ligjor.

Çështjet – Situata të vështira ose konfuze.

Shfuqizimi – Anulimi ose shpallja e pavlefshme.

Shtypja –nënshtrim.

Të dridhura – Dridhje ose dridhje.

Quaggy – moçal ose moçal.

Qëtësi – Inaktivitet ose përgjumje.

Quodlibet. – Një temë ose argument hipotetik që është i pëlqyeshëm ose e zakonshme.

Quenchless – E pangopur ose e pashuar.

Queer – E çuditshme ose e çuditshme.

E shpejtë dhe – Një situatë e paqëndrueshme ose e rrezikshme.

Querist. 3> – I ndryshueshëm ose i paqëndrueshëm.

Quitshmëria – Natyra e natyrshme ose thelbi i diçkaje.

Quag – Një moçal ose moçal.

Quackish – Ngjashëm ose karakteristikë e shakasë. Quinzy – Një ftohje e rëndë ose ethe.

Quashi – I dobët ose i dobët.

Kinoid – I ngjan ose karakteristikë e kininës.

Quivery – E dridhur ose e dridhur. ine – Një alkaloid i hidhur që përdoret për trajtimin e malaries.

Kixotik – Jorealiste ose jopraktike.

Quickie – Një punë ose detyrë e kryer me nxitim.

Qualm – Një ndjenjë dyshimi> Quajtëse ose shqetësimi.

Quickie – Një punë ose detyrë e kryer me nxitim.

Qualm – Një ndjenjë dyshimi. 2>Quetizmi – Një filozofi që mbron pranimin pasiv të sfidave të jetës.

Citues – E denjë përduke u cituar, por shpesh e tepruar ose klishe.

Kategoria – Një situatë nga e cila është e vështirë të shpëtosh.

Quashable – Mund të shtypet ose të anulohet.

Qerulousness. citim ose interes.

Shuarja – Akti i shuarjes ose i kënaqjes.

Quipster – Një person që bën vërejtje të zgjuara ose të mprehta.

Quasi-shkencore – Pretendimi se është i dyshimtë.

Quicksilverish – E paparashikueshme ose e paqëndrueshme.

E çuditshme – Karakterizohet nga tipare ose sjellje të pazakonta ose të çuditshme.

Quasi-sociale – Pretendohet të jetë social, por nuk ka aftësi sociale ose frikësuese2>

ment.

Querimonik – Ankohet ose ankohet.

Kuotative – Në lidhje me ose që përfshin citate.

Quasi-i pavarur – Pjesërisht autonome, por ende e varur nga mbështetja ose kontrolli i jashtëm.

<1 Qua. Kualitative – Që ka të bëjë me cilësinë e diçkaje, në krahasim me sasinë e saj.

Kuazi-letrare – Që ka disa cilësi letrare, por nuk ka thellësi ose përmbajtje.Mosmarrëveshje.

Quasi-politike – Cilësia e të qenit i modës së vjetër ose simpatik i vjetëruar.

Shiko gjithashtu: 500 Pyetje që duhet t'i bëni BF-së tuaj për ju.

Quajtja – Ndjenja e vjelljes ose parehatisë.

Quaazi-politike – Të kesh disa aspekte politike –të paturit e disa aspekteve politike –të paturitësisht të paqëndrueshme ose të paqëndrueshme plotësisht2> <3. .

Kuizik – Shpreh konfuzionin ose dyshimin, shpesh në një mënyrë lozonjare ose ngacmuese.

Trajtim i shpejtë – Tendenca për t'u zemëruar ose nervozuar shpejt.

Quasi-filozofike. modo – I deformuar ose grotesk, si kërpudha e Notre Dame.

Quasi-legalist – Ka disa cilësi legaliste, por jo plotësisht legaliste.

Tëllëza – Për të treguar frikë ose frikë, për t'u tkurrur. nx – Një renditje e pesë objekteve ose pikave në një katror ose drejtkëndësh.

Citues – Në lidhje me ose që përfshin citate.

I ngjashëm dhe i shpejtë – Rrezikshëm i paqëndrueshëm ose i vështirë për t'u shpëtuar prej tyre.

Norvegjisht i cili mbështeti emrat kuisling, traditues ose – norvegjezët, të cilët mbështetën një emër policor .

Kuotidianiteti – Gjendja e të qenit e zakonshme apo e zakonshme.

Kixotri – Sjellje e marrë ose jopraktike, që të kujton Don Kishotin.

Pikëpyetshmëria – Gjendja e të qenit i dyshimtëose i dyshuar.

Quasi-filantropik – Pretendimi për të qenë filantropik, por i mungon shqetësimi ose bamirësia e vërtetë.

Shiko gjithashtu: Këmbët dhe këmbët e gjuhës së trupit femëror (Udhëzues i plotë)

Kuislingizëm – Akti i tradhtimit të vendit ose popullit të vet.

>

<1prirje ose argumentim i çuditshëm për të qenë ritativ – strong=""> – Pretendoni se jeni shpirtëror, por i mungon shpirtërorja ose thellësia e vërtetë.

Mendimet përfundimtare

Ka shumë fjalë negative që fillojnë me shkronjën Q. Kjo është lista më e madhe në internet për mbiemrat negativë që fillojnë me Q. Shpresojmë që ta keni gjetur të dobishme në kërkimin tuaj për të gjetur fjalën e duhur. Deri herën tjetër faleminderit që lexoni.
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.