Çfarë do të thotë kur një vajzë vazhdon të të prekë (Gjuha e trupit)

Çfarë do të thotë kur një vajzë vazhdon të të prekë (Gjuha e trupit)
Elmer Harper

Pra, një vajzë të ka prekur ose vazhdon të të prekë, por ti nuk e di se çfarë do të thotë. Nëse është kështu, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur për ta kuptuar këtë.

Kur një vajzë ju prek, zakonisht do të thotë se ajo ndihet rehat pranë jush dhe ndoshta tërhiqet nga ju. Ata mund të duan të krijojnë një ndjenjë familjariteti në mënyrë që të tërheqin vëmendjen tuaj. Varet gjithashtu nga vendi ku po ju prekin. Nëse është mbi supe, ata ende ju shohin si mik. Por nëse ata po ju prekin në një zonë më intime, ata duan më shumë sesa thjesht miqësi.

Kur një vajzë ju prek, në përgjithësi është një shenjë pozitive, përveç nëse nuk ju pëlqen. Nëse është kështu, thjesht kërkoni që ajo të mos ju prekë më. Nuk ka asgjë të keqe me këtë.

Në vijim do të shqyrtojmë 5 arsyet pse një vajzë do të vazhdojë t'ju prekë në radhë të parë.

5 Arsyet pse një vajzë do të vazhdojë t'ju prekë.

  1. Ajo po flirton me ju.
  2. Ajo po përpiqet të bëjë që ju të ndiheni të parehatshëm. 5> Ajo nuk di si t'i mbajë duart për vete.
  3. Ajo është e mërzitur dhe po kërkon diçka për të bërë.

A do të thotë se po flirton me ty? (Shenja e mirë)

Në shumicën e rasteve, nëse një vajzë ju prek shumë, është shenjë se ajo po flirton. Nëse jeni të interesuar për të, provoni të flirtoni përsëri dhe të shihni se si reagon ajo.

A do të thotë se ajo po përpiqet t'ju bëjë të ndihenitë pakëndshme? (Fërko)

Mund të interpretohet si një shenjë se ajo është e interesuar për ju dhe po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj. Nëse nuk ndiheni rehat me prekjen e saj, mund të përpiqeni të largoheni në mënyrë delikate ose ta bëni të qartë se nuk jeni të interesuar. nëse ajo vazhdon ta bëjë këtë edhe pse ju e keni bërë të qartë se ajo po ju bën të ndiheni jo rehat, mund të jetë se ajo merr kënaqësi dhe një ndjenjë fuqie duke i bërë të tjerët të ndihen të pakëndshëm.

A do të thotë se ajo po përpiqet të marrë diçka nga ju? (Me miqësi)

Ndoshta ajo po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj, ose mund të jetë duke flirtuar me ju. Mund të jetë thjesht një gjest miqësor. Ajo mund të dëshirojë më shumë nga ju për sa i përket një marrëdhënieje ose në një natë jashtë, ndoshta ajo mendon se ju do t'i blini pijet nëse është e ndjeshme dhe flirtuese me ju. Gjithçka varet nga situata juaj e veçantë dhe rrethina në atë kohë.

A do të thotë se ajo nuk di si t'i mbajë duart për vete? (Ngaqej)

Mund të nënkuptojë se ajo është e tërhequr nga ju dhe po përpiqet të flirtojë me ju. Nëse nuk ndiheni rehat me prekjen e saj, gjithmonë mund t'i kërkoni me mirësjellje të ndalojë. Ajo mund të jetë e tillë me të gjithë dhe e ka të vështirë të mbajë duart për vete, ashtu si disa njerëz nuk i kuptojnë kufijtë e hapësirës personale të të tjerëve. Unë do të sugjeroja që të shikoni se si sillet ajo me njerëzit e tjerë dhe nëse ajo i prek ata aq shumë sa ajoju.

A do të thotë se ajo është e mërzitur dhe po kërkon diçka për të bërë? (Vibe)

Ndoshta ajo është e mërzitur dhe po kërkon diçka për të bërë, ose ndoshta është e interesuar për ju dhe po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj. Ndonjëherë kur një vajzë ju prek shumë, kjo mund të bëhet në një mënyrë lozonjare, një mënyrë për të argëtuar veten për ta ndaluar atë të ndihet i mërzitur. Nëse ajo ju prek vazhdimisht, mund të jetë më mirë të flisni me të dhe të shihni se cilat janë qëllimet e saj.

Pyetjet e bëra më shpesh

A ju prek shumë apo i prek të gjithë?

Mund të përpiqeni të vëzhgoni sjelljen e saj rreth njerëzve të tjerë për të parë nëse ajo i prek ata aq sa ju prek. Nëse ajo duket se ju prek shumë, kjo mund të jetë sepse ajo tërhiqet nga ju dhe po përpiqet t'ju dërgojë sinjale delikate fizike se ajo është e interesuar.

Shiko gjithashtu: Motoja në jetë me kuptim (Gjeni tuajën)

A po flirton një grua nëse ju prek krahun? (Tërheqje)

Disa njerëz mund të thonë se një grua padyshim që po flirton nëse ajo prek krahun tuaj, por mund të ketë arsye të tjera pse ajo mund ta bëjë këtë. Ndoshta ajo është thjesht miqësore ose po përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj. Kujdes për gjëra të tjera për shembull, a luan ajo me flokët e saj? A qëndron pranë jush kur ju prek krahun? A bën ajo shumë kontakt me sy me ju gjatë një bisede me ju? Një prekje e krahut me këto shenja të tjera të gjuhës së trupit do të sugjeronte patjetër që ajo tërhiqet nga ju.

Çfarëa do të thotë nëse ajo është e përkulur pak prapa ose përpara kur ju prek?

Nëse një vajzë është e përkulur përpara ndërsa është në një bisedë me ju dhe ka praninë e shtuar të kontaktit me trupin, një prekje të krahut ose gjurit, ose një shtytje të butë në shpatull, kjo përgjithësisht shihet si një shenjë pozitive dhe madje një shenjë se ajo është e tërhequr nga ju. Përkulja përpara është një mënyrë joverbale për të treguar se ata po ju kushtojnë vëmendje dhe janë të interesuar për atë që keni për të thënë. Nga ana tjetër, nëse dikush anon prapa kur është në një bisedë, kjo zakonisht nënkupton një përgjigje më negative për ju. Ne priremi të anojmë mbrapa kur truri ynë po përpiqet të largohet në mënyrë të pandërgjegjshme nga diçka e pakëndshme, megjithatë kjo është sinjale konfuze të gjuhës së trupit, pasi ato në të njëjtën kohë ju prekin, gjë që mund të nënkuptojë se ata ende po përpiqen të japin pamjen e të qenit miqësor, ndërkohë që nuk janë plotësisht të kënaqur me ju.

Çfarë është gjuha e trupit dhe si mund ta kuptojmë atë?

s, dhe qëndrimi i trupit, përdoren për të përcjellë mesazhe. Mund të përdoret për të komunikuar emocionet, synimet dhe ndjenjat.

Ne mund ta kuptojmë gjuhën e trupit në dy mënyra: nëpërmjet vetëdijes së vetëdijshme dhe nëpërmjet shenjave të pavetëdijshme. Kur jemi të vetëdijshëm për gjuhën e trupit të dikujt, ne mundemiinterpretojnë kuptimin e sjelljeve të tyre. Për shembull, nëse dikush kryqëzon krahët ndërsa flet me ne, ne mund të interpretojmë se ai ndihet i mbyllur ose në mbrojtje. Megjithatë, nëse nuk jemi të vetëdijshëm për gjuhën e trupit të dikujt, ne mund të marrim ende shenja delikate që japin informacion se si ndihen. Për shembull, nëse bebëzat e dikujt zgjerohen kur na shohin, kjo mund të jetë një tregues se ata janë të tërhequr nga ne. Mund të lexoni më shumë rreth gjuhës së trupit Si të lexoni gjuhën e trupit & Shenjat joverbale (Mënyra e duhur)

Mendimet përfundimtare

Nëse një vajzë ju prek vazhdimisht, ka të ngjarë që ajo të dojë më shumë sesa thjesht miqësi. Gjuha e saj e trupit sugjeron që ajo duhet të jetë pranë jush. Ju do të duhet të vendosni se si dëshironi t'i përgjigjeni dashurisë së saj. Mund t'ju duket interesant postimi i mëposhtëm Çfarë do të thotë kur një vajzë ju prek flokët (fakte të plota)

Shiko gjithashtu: Si të trajtoni influencuesit toksikë!Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.