Si ta ktheni ish të dashurën tuaj kur ajo dëshiron të jetë shoqe

Si ta ktheni ish të dashurën tuaj kur ajo dëshiron të jetë shoqe
Elmer Harper

Tabela e përmbajtjes

Nëse doni të riktheni ish-in tuaj dhe ajo dëshiron të jenë miq, është e rëndësishme të kuptoni se ky nuk është fundi i botës. Kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni mjaftueshëm i mirë për të. Thjesht do të thotë se asaj i duhet pak kohë për të përpunuar atë që ndodhi dhe asaj i duhet pak hapësirë.

Është gjithashtu e rëndësishme të kuptojmë pse ajo dëshiron të jetë mike në radhë të parë. Duhet të keni parasysh nëse ka një shans për t'u ribashkuar në të ardhmen ose nëse do të jetë vetëm një gjë e përkohshme.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të bëni një hap prapa dhe të analizoni marrëdhënien tuaj me ish të dashurën tuaj. Mendoni se çfarë e shkaktoi ndarjen dhe nëse është apo jo diçka që mund të rregullohet.

Nëse ka qenë diçka e vogël, si një grindje për diçka që keni thënë, atëherë keni një shans të mirë për t'u ribashkuar. Megjithatë, nëse ishte diçka e rëndësishme, si mashtrimi, atëherë mund të dëshironi të rimendoni ribashkimin.

Pasi të keni analizuar marrëdhënien tuaj, është koha për të ndërmarrë veprime. Gjëja e parë që duhet të bëni është të kontaktoni ish të dashurën tuaj dhe të kërkoni falje për çdo gjë që shkaktoi ndarjen.

Më pas, përpiquni të kaloni më shumë kohë me të dhe të përpiqeni të rregulloni problemin që shkaktoi ndarjen. Ne do të hedhim një vështrim më të thellë se si ta ktheni ish të dashurën tuaj kur ajo dëshiron të jetë shoqe më tej në artikull.

Gjëja e parë që na duhet vërtetduke shprehur keqardhjen tuaj dhe duke kërkuar falje sinqerisht, duke u përpjekur të bëni ndryshime ose ndryshime në sjelljen tuaj që ajo ka kërkuar, ose thjesht duke kaluar kohë me të dhe duke u përpjekur të rindërtoni marrëdhënien tuaj.

6. Si ta tërheq përsëri ish të dashurën time?

Disa këshilla të përgjithshme për të fituar sërish vëmendjen dhe interesin e ish të dashurës suaj mund të përfshijnë përfshirjen në biseda të zhytura në mendime dhe të sinqerta, të qenit komunikues dhe mirëkuptues ndaj saj dhe përfshirjen në aktivitete ose interesa të përbashkëta që ju pëlqejnë të dyve. Për më tepër, mund të jetë e dobishme të shprehni ndjenjat dhe dashurinë tuaj për të si me fjalë ashtu edhe me veprime, pasi kjo mund t'i ndihmojë t'i tregoni asaj se ju ende kujdeseni thellësisht për të.

7. A kthehen ish të dashurat?

Disa ish të dashura mund të kthehen nëse e kuptojnë se kanë bërë një gabim duke u larguar, ose nëse janë të vetmuar dhe i mungon ish-partneri i tyre. Megjithatë, në raste të tjera, ish-të dashurat mund të mos duan të kthehen, ose sepse janë të kënaqur me situatën e tyre të re ose sepse nuk duan të merren me bagazhin emocional që erdhi me marrëdhënien e tyre të mëparshme.

8. Cilat janë arsyet kryesore pse ish të dashurat kthehen?

Ka shumë arsye pse një ish e dashur mund të kthehet në jetën tuaj. Ajo mund të dëshirojë të ringjallë marrëdhënien, mund të ketë nevojë për ndihmë ose mbështetje për diçka, ose thjesht mund të dëshirojë të jetë shoqe. Cilado qoftë arsyeja, ështëe rëndësishme të jesh i respektueshëm dhe i vëmendshëm ndaj ndjenjave të saj.

9. Si mund ta dalloni nëse ish e dashura juaj po mendon të rikthehet?

Nuk ka një përgjigje të qartë, por ka disa shenja që ish e dashura juaj mund të jetë duke menduar të ribashkohet me ju. Këto përfshijnë qëndrimin në kontakt, bisedën për momentet e mira që keni kaluar së bashku dhe shprehjen e pendimit për ndarjen. Nëse ish e dashura juaj po i bën këto gjëra, kjo është një tregues i mirë se ajo është ende e interesuar për ju dhe mund të jetë e gatshme t'i provojë gjërat edhe një herë.

10. Cilat janë mënyrat më të mira për ta bërë ish të dashurën tuaj të kthehet?

Nuk ka mënyra të garantuara për ta kthyer një ish të dashurën tuaj, por ka disa gjëra që mund të përmirësojnë shanset. Së pari, përpiquni t'i afroheni asaj dhe të shprehni ndjenjat tuaja. Më pas, përpiquni të bëni diçka që ajo me të vërtetë dëshiron ose ka nevojë. Së fundi, përpiquni të komunikoni në mënyrë efektive dhe të tregoni keqardhje të sinqertë.

11. Si mund të siguroheni që ish e dashura juaj të mos kthehet?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje pasi mënyra më e mirë për të parandaluar kthimin e një ish të dashurës mund të ndryshojë në varësi të situatës. Megjithatë, disa masa të mundshme që mund të ndërmerren për të reduktuar gjasat që një ish e dashura të kthehet mund të përfshijnë mbajtjen e komunikimit dhe diskutimin e sinqertë rreth arsyeve të ndarjes, qëndrimin e miqve platonikë ose zgjedhjenpër të takuar njerëz të tjerë.

12. Cilat janë pasojat e kthimit të një ish të dashurës?

Pasojat e kthimit të një ish të dashurës mund të ndryshojnë shumë në varësi të situatës. Nëse ish e dashura kthehet sepse dëshiron të kthehet së bashku me personin me të cilin u nda, atëherë pasojat do të jenë pozitive. Megjithatë, nëse ish e dashura kthehet për të tentuar të prishë marrëdhënien aktuale të personit ose për t'u hakmarrë, atëherë pasojat mund të jenë negative.

13. Sa kohë i duhet që një ish e dashura të kthehet?

Nuk ka një përgjigje të vetme për këtë pyetje pasi varet nga një sërë faktorësh, si kohëzgjatja e marrëdhënies, arsyeja e ndarjes dhe niveli i ndjenjave të përfshira. Në përgjithësi, mund të duhen diku nga disa javë deri në disa muaj që një ish e dashura të kthehet ose mund të mos kthehet fare.

14. Si ta kthej ish të dashurën time nëse është e pamundur?

Ka disa këshilla se si ta riktheni ish të dashurën tuaj mund të përfshijnë të kuptoheni dhe të kuptoni ndjenjat e saj, të jeni mbështetës dhe të kuptoni nevojat e saj dhe të jeni të sinqertë në dashurinë tuaj për të.

Përmbledhje.

Të riktheni ish-të dashurën tuaj kur ajo dëshiron të bëhen shoqe kërkon punë dhe përkushtim, por mund të bëhet. Nëse ajo ju refuzon, ju duhet të mësoni të ecni përpara dhe të gjeni dikë tjetër qëtë vlerëson që je ti. Faleminderit që gjetët kohën për të lexuar këtë artikull nëse ju pëlqeu ky lexim, atëherë shikoni postimet tona të tjera këtu.

kuptoni se pse u ndatë në radhë të parë. Pasi ta kuptojmë këtë, mund të fillojmë të rregullojmë atë për të cilën jemi ndarë.

Arsyet e zakonshme pse çiftet ndahen

  • Aftësi të dobëta komunikimi.
  • Kënaqësia.
  • Merre si të mirëqenë.
  • Merre si të mirëqenë>

A mund të mendoni për ndonjë nga sa më sipër? Ne do t'i hedhim një vështrim më vonë për të zbuluar se si ta rregullojmë marrëdhënien.

Këshillë "X juaj mund të ketë gënjyer se pse u ndanë me ju" varet nga ju që ta kuptoni.

Arsyeja kryesore pse ndahen shumica e çifteve.

Arsyeja kryesore që çiftet ndahen është për shkak të humbjes së tërheqjes emocionale. Humbja e tërheqjes emocionale nuk është seksuale. Nëse e keni dëgjuar rreshtin "nuk je ti, jam unë", atëherë e di që ajo po përpiqet të heqë çdo faj nga ju dhe t'ia vendosë vetes.

Megjithatë, përgjigja për problemin tuaj është mjaft e qartë. Së pari duhet të punoni me veten tuaj në mënyrë që ta rifitoni atë. Por si e bëni këtë?

Të kuptoj së pari.

Së pari, ne duhet të kuptojmë veten përpara se të mund të ndërtojmë cilësitë që ajo u tërhoqën në fillim.

Ka shumë hapa që mund të ndërmerrni për t'u bërë një version më i mirë i vetes. Nëse mendoni se keni nevojë të përmirësoni personalitetin tuaj, punoni për besimin dhe shëndetin tuaj mendor. Nëse mendoni se diçka ju mungonjeta juaj është e rëndësishme, merrni parasysh shtimin e aktiviteteve që ju interesojnë.

Për t'u bërë më i mirë, duhet të jeni të gatshëm të punoni. Nëse dëshironi të përmirësoni shëndetin tuaj, filloni duke bërë ndryshime të vogla, të tilla si shtimi i më shumë frutave dhe perimeve në dietën tuaj. Nëse dëshironi të përmirësoni gjendjen tuaj fizike, provoni të ecni për të paktën 30 minuta çdo ditë. Nëse doni të bëheni një person më i mirë, mos kini frikë të jepni nga vetja dhe të ndihmoni ata që kanë nevojë për një dorë.

Mendoni se çfarë u tërhoq në fillim dhe bëjini këto tipare të parezistueshme.

Rindërtoni tërheqjen në një mënyrë të re. Ish e dashura juaj nuk dëshiron të përsëritet e njëjta marrëdhënie; ajo dëshiron diçka të re dhe të ndryshme.

Këshillë “Këtu janë disa pyetje që mund t'i bëni vetes për të kuptuar se çfarë shkoi keq”.

1. Pse mori fund lidhja juaj?

2. Çfarë shkoi keq?

3. Sa ju mungon ajo?

4. Çfarë jeni gati të ndryshoni për ta rikthyer atë?

5. Sa shumë e dëshironi që ajo të kthehet?

6. Cilat janë synimet tuaja specifike për ta rifituar atë?

7. Çfarë do të bëni ndryshe këtë herë?

8. Cilat janë frikat dhe shqetësimet e saj?

9. Çfarë mund të bëni ju

Mungesa e bën zemrën të rritet.

Të gjithë e kemi dëgjuar fjalën e urtë "mungesa e bën zemrën të dashurohet" është e vërtetë!

Pasi ta keni pranuar, ishte gjithashtu përgjegjësia juaj të zbuloni pseMarrëdhënia nuk funksionoi në fillim, është koha për ta bërë atë t'i mungosh.

Kjo është një sfidë njëmujore ku nuk i dërgon mesazhe, nuk i telefonon, nuk i dërgon email dhe nuk shfaqesh aty ku është, si në rrjetet sociale, Instagram, Snapchat ose Facebook.

Ju nuk dëshironi të kërkoni më shumë lidhjen emocionale, etj. mënyra për ta rikthyer atë flakë nuk është të jesh pranë saj.

Mungesa jote i jep kohë ish të dashurës që të shërohet nga lidhja, por këtë herë lejon që ish-i juaj të bëhet i vetmuar ose të humbasë.

Mos harroni, mos e kontaktoni ish-in tuaj nëse dëshironi që ajo të kthehet!

Pas ndarjes. Do të jeni në humor negativ, dhe në një vend të keq, mund të kaloni mbi atë që është thënë ose bërë në vapën e momentit. Megjithatë, ju duhet të kuptoni se kjo nuk po ju ndihmon ta rifitoni atë. Ju duhet të ndryshoni mënyrën se si mendoni dhe flisni, duhet të keni një gjuhë trupore pozitive dhe të bëheni një person më i lumtur.

Cilësia e mendimeve tuaja është çelësi për të fituar shpinën e saj dhe të njerëzve përreth jush. Miqtë tuaj do të flasin, prandaj mos e turpëroni në asnjë mënyrë.

Miq të mirë.

Mos dëgjoni këshillat e miqve dhe të familjes, pasi ata do të jenë vetëm në anën tuaj. Është më mirë të shoqërohesh me njerëz që të ngrenë lart në jetë. Ata thonë se një valë në rritje ngretë gjitha anijet, dhe është e vërtetë që ju dëshironi të jeni pranë njerëzve të mirë dhe pozitivë në mënyrë që të kapni disa nga shpirtrat e tyre.

Në anën tjetër, ka njerëz në jetën tuaj që duan t'ju mbajnë poshtë. Ata do të përpiqen t'ju bindin të qëndroni në situatën që ju bën të ndiheni si një robot, në vend që të nxirrni potencialin tuaj të vërtetë. Por e vërteta është, ata duan vetëm atë që është më e mira për veten e tyre dhe do të thonë gjithçka që u nevojitet për t'u siguruar që ju të qëndroni aty ku ata mund t'ju mbajnë nën sy. Mos harroni të qëndroni larg njerëzve negativë.

Takoni njerëz të rinj.

Ky është një ndryshim i lojës, kur fillojmë të takojmë njerëz të rinj ose grupe njerëzish, zbulojmë gjëra të reja për veten tonë

Takimi me njerëz të rinj është një nga arsyet kryesore pse jemi të gjithë këtu. Takimi me njerëz të rinj është një pjesë e madhe e natyrës sonë njerëzore dhe është diçka që kapërcen kulturën, kohën dhe vendin. Ka diçka në ndarjen e përvojave me të tjerët që e bën jetën më interesante – qoftë të mësosh për jetën e dikujt tjetër apo të ndash një të qeshur së bashku.

Një mënyrë për të takuar njerëz të rinj është duke u bashkuar me një grup. Është një mënyrë e thjeshtë për të marrë ndërveprimin social që ju nevojitet. Grupet mund të jenë miqtë tuaj, familja, kolegët e shkollës ose të punës dhe të gjithë janë grupe të vogla njerëzish që kanë interesa të ngjashme.

Filloni takimet.

Shumë njerëz mendojnë se është e shëndetshme të filloni takimet në muajin e mungesës së kontaktit. JuAsnjëherë nuk e dini se kur mund të takoni dikë që është i duhuri për ju dhe mund të mos dëshironi të ktheheni me ish-in tuaj. Është gjithashtu një mënyrë për ta bërë ish-in tuaj xheloz dhe për të pyetur veten se çfarë po bëni me interesin tuaj të ri të mundshëm të dashurisë.

Shumica e çifteve ndajnë grupe miqësie. Nuk do të duhet shumë kohë që ish-i juaj t'i rikthehet fjalës që keni parë sërish takimin tuaj.

Ndrysho pamjen tënde.

Duhet të rregullosh veshjet e tua dhe të përpiqesh të kthehesh tek ish-shoqja. Duke u dukur mirë na bën të ndihemi mirë dhe kur ndihemi mirë, lëvizim në një mënyrë më pozitive që i tërheq njerëzit tek ne.

Pra, gjeni një plan të ri diete, shkoni më shpesh në palestër dhe forcohuni. Pastaj, kur herën tjetër të shihni ish të dashurën tuaj, ajo do të mahnitet nga pamja juaj.

Mos harroni këtë.

Të jepni hapësirën tuaj ish-është gjëja më e mirë që mund të bëni kur të ndaheni. Ju dëshironi që ajo t'ju mungojë si e çmendur dhe më pas të magjepset nga ju kur më në fund të krijoni kontakte përsëri.

Lidhu sërish.

Lidhu sërish pas 30 ditësh dhe ke ndryshuar mënyrën se si mendon, duken dhe si lëviz.

Kjo është një histori e vërtetë që dikush më tregoi, pas 30 ditësh pa lidhje me ish të dashurën e tyre. Ky person tha se ndihej më pozitiv dhe i përmbushur nga sa e kishte imagjinuar ndonjëherë dhe ishte gati për t'u lidhur sërish për të parë se ku shkojnë nga atje.

DërgoNjë mesazh me tekst.

Po dërgoj një mesazh me tekst. Mos dërgoni DM ose PM në mediat sociale. Mesazhet me tekst janë më personale se emailet dhe janë më efikase. Shikoni lanauge dixhitale të trupit këtu…………………………………….

Kur dërgoni tekstin tuaj, dëshironi ta mbani atë të këndshëm dhe të kujtoni një kohë argëtuese që keni kaluar dikur. Diçka si "Të kujtohet ajo herë që shkuam në atë restorant në Nju Jork, a ju kujtohet emri i tij?"

Ky mesazh duhet të shkaktojë kujtime dhe argëtimin që keni pasur. Ju dëshironi të futeni në mendjen e saj. Pasi të keni informacionin, mos e teproni me mesazhin. Falenderojeni atë dhe lëreni një javë.

Nëse nuk ju kthehet një mesazh.

Mos e kontaktoni më për një javë tjetër. Ju dëshironi të lini kohë për të treguar se nuk jeni shumë të shqetësuar për këtë dhe nuk dukeni të dëshpëruar për t'u kthyer me të. Provoni diçka të ndryshme brenda një jave, mbani mend një kohë kur keni pasur kaq shumë kënaqësi së bashku.

Takojeni për herë të parë në një muaj.

Nëse merrni një përgjigje, lëvizja juaj e radhës është t'i kërkoni ndihmë asaj. Ju mund ta bëni këtë duke kërkuar ndihmën e saj për detyrat e shtëpisë ose edhe duke i kërkuar këshilla për një projekt për të cilin jeni duke punuar.

Kur kërkoni këshilla për t'ju takuar për një kafe për të shqyrtuar detajet, por vini nga një vend i së vërtetës, ju vërtet dëshironi të kuptoni diçka. Nuk ka të bëjë me mashtrimin e saj për t'ju takuar ose mund të përfundoni duke i ngatërruar gjërat përgjithmonë.

Rindërtoni tërheqjen.

Doni tëfilloni ta rindërtoni atë atraksion pas një muaji stërvitje, prerje flokësh dhe disa rroba të reja? Është koha për t'u shfaqur si vetja juaj më e mirë. Ju dëshironi të filloni të flirtoni përsëri me të dhe ta rifitoni atë lidhje.

Mos harroni ta mbani atë lozonjare dhe pozitive. Ju dëshironi të krijoni përsëri tërheqje. Nëse nuk jeni të sigurt për shenjat që ajo ju pëlqen përsëri, shikoni këtë artikull mbi shenjat që ajo ju pëlqen.

Lëvizja juaj fundore.

Ok, nëse gjithçka ka shkuar mirë dhe ju jeni në librat e saj të mirë, ajo ndihet rehat me ju dhe po tregon shenja se dëshiron të jetë përsëri pranë jush. Është koha për ta ftuar.

Shiko gjithashtu: Gjuha e trupit të shkallës së pulsit (Vini re fuqinë sekrete të pavërejtur.)

Pyete nëse dëshiron të vijë për një vakt për t'ju falënderuar që ju ndihmoi me projektin tuaj. Të kesh një takim në shtëpinë tënde është mënyra e përsosur për ta rifituar atë dhe për t'i kujtuar asaj kohët e mira dhe sa të gatshëm je të ndryshosh.

Pyetje dhe përgjigje

1. Si mund ta ktheni ish të dashurën tuaj?

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi mënyra më e mirë për të rikthyer ish të dashurën tuaj mund të ndryshojë në varësi të situatës. Megjithatë, disa këshilla se si ta riktheni ish të dashurën tuaj mund të përfshijnë të kuptuarit dhe të kuptoni ndjenjat e saj, të jeni mbështetës dhe të kuptoni nevojat e saj, si dhe të jeni të sinqertë në dashurinë tuaj për të, të mendoni për arsyen pse u ndatë nga këndvështrimi i saj, të ndryshoni veten dhe të lidheni sërish emocionalisht.

2. Cfare janedisa mënyra për të rifituar ish të dashurën tuaj?

Mënyra më e mirë për të rifituar ish të dashurën tuaj mund të ndryshojë në varësi të situatës. Megjithatë, disa këshilla të përgjithshme për të fituar dashurinë dhe faljen e ish të dashurës suaj mund të përfshijnë të shpenzoni më pak kohë me të, të përfshiheni në biseda të menduara pasi keni kaluar më pak kohë me të, të jeni komunikues dhe mirëkuptues ndaj saj dhe të jeni të ndjeshëm ndaj ndjenjave dhe nevojave të saj. Për më tepër, bërja e gjesteve ose surprizave të zhytura në mendime për të mund t'i ndihmojë gjithashtu t'i tregosh se ende kujdesesh për të dhe dëshiron t'i bësh gjërat të funksionojnë.

3. Si mund ta detyrosh ish të dashurën të të kthejë?

Disa këshilla për të fituar faljen e një ish të dashurës dhe për t'u rikthyer së bashku mund të përfshijnë kërkimin e sinqertë të faljes për çfarëdo gabimi që mund të keni bërë, përfshirjen në biseda të menduara rreth asaj që shkoi keq në marrëdhënie dhe si ta rregulloni atë, si dhe të qenit komunikues, mirëkuptues dhe mbështetës. Në fund të fundit, do të jetë në dorën e ish-të dashurës që të vendosë nëse ajo dëshiron ose jo t'ju kthejë, por nëse ndiqni këto këshilla, mund të përmirësoni shanset tuaja.

Shiko gjithashtu: 124 fjalë të Halloween-it që fillojnë me C (me përkufizim)

4. Cilat janë disa gjëra që mund të bëni për ta bërë ish të dashurën tuaj t'ju falë?

Mënyra më e mirë për ta bërë ish të dashurën tuaj t'ju falë do të ndryshojë në varësi të situatës dhe marrëdhënies mes jush dhe asaj. Megjithatë, disa gjëra që mund të bëni për të fituar faljen e saj mund të përfshijnë
Elmer Harper
Elmer Harper
Jeremy Cruz, i njohur edhe me pseudonimin e tij Elmer Harper, është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast i gjuhës së trupit. Me një sfond në psikologji, Jeremy ka qenë gjithmonë i magjepsur nga gjuha e pashprehur dhe shenjat delikate që rregullojnë ndërveprimet njerëzore. Duke u rritur në një komunitet të larmishëm, ku komunikimi joverbal luajti një rol jetik, kurioziteti i Jeremy-t për gjuhën e trupit filloi që në moshë të re.Pas përfundimit të diplomës në psikologji, Jeremy filloi një udhëtim për të kuptuar ndërlikimet e gjuhës së trupit në kontekste të ndryshme sociale dhe profesionale. Ai mori pjesë në seminare të shumta, seminare dhe programe të specializuara trajnimi për të zotëruar artin e dekodimit të gjesteve, shprehjeve të fytyrës dhe qëndrimeve.Nëpërmjet blogut të tij, Jeremy synon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me një audiencë të gjerë për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive të tyre të komunikimit dhe për të përmirësuar të kuptuarit e sinjaleve joverbale. Ai mbulon një gamë të gjerë temash, duke përfshirë gjuhën e trupit në marrëdhënie, biznes dhe ndërveprime të përditshme.Stili i shkrimit të Jeremy-t është tërheqës dhe informues, pasi ai ndërthur ekspertizën e tij me shembuj të jetës reale dhe këshilla praktike. Aftësia e tij për të zbërthyer konceptet komplekse në terma lehtësisht të kuptueshëm i fuqizon lexuesit të bëhen komunikues më efektivë, si në mjedise personale ashtu edhe në ato profesionale.Kur nuk shkruan apo hulumton, Jeremy-t i pëlqen të udhëtojë në vende të ndryshmepërjetoni kultura të ndryshme dhe vëzhgoni se si shfaqet gjuha e trupit në shoqëri të ndryshme. Ai beson se të kuptuarit dhe përqafimi i shenjave të ndryshme joverbale mund të nxisë ndjeshmërinë, të forcojë lidhjet dhe të mbushë boshllëqet kulturore.Me angazhimin e tij për të ndihmuar të tjerët të komunikojnë në mënyrë më efektive dhe ekspertizën e tij në gjuhën e trupit, Jeremy Cruz, i njohur ndryshe si Elmer Harper, vazhdon të ndikojë dhe frymëzojë lexuesit në mbarë botën në udhëtimin e tyre drejt zotërimit të gjuhës së pashprehur të ndërveprimit njerëzor.